21. juli 2006

Danmark anno 2006: Demokratiet 0 – Islamismen 1 (opdateret)

Der blev idag demonstreret tre steder i København, og hvis ikke disse demonstrationer bliver en huskepille til moderat-tænkende venstreorienterede, så står det virkelig skidt til.

Pro-Israel demonstration på Christiansborg Slotsplads under parolen “Sikre grænser til alle” samlede 50 tilhørere, hovedsageligt midaldrende jøder og meningsdannere fra højrefløjen.

Hizb Ut-Tahrirs demonstration under parolen “Stop jødestatens terror” samlede ifølge Thomas & Steen 500-600 tilhørere på Rådhuspladsen, hovedsageligt herboende arabere, mestendels ophidsede unge mænd og slørklædte piger. 

Udover ovennævnte så demonstrede cirka 200 danskere og arabere på Axeltorv under parolen “Stop Israels terror”, foranlediget af bl.a. Dansk-Palæstinensiske Venskabsforening. Her udbrød håndgemæng, da en gruppe Hizbollah-tilhængere sluttede sig til, og blandt andet fremviste en større fotostat af Hizbollah-lederen Hassan Nasrallah. (Udover at bifalde selvmordsterror, er han bl.a. kendt for have stået bag terrorbombning af et jødisk center i 1994 hvor 85 døde).

Nedenviste fotos er taget af Steen der var onsite til de to førstnævnte demonstrationer. Se flere billeder hos Snaphanen, der også har lagt videoklip online. [se også HUT’ternes egen fotos på khalifa.dk]

Flere fotos fra Hut-demoen kan ses hos Thomas Lønbæk. Min favorit…

Yderligere info.

 • 21/7-06 18.33 Ekstra Bladet – Stor demonstration for Libanon. (om Hut-demo: “Mindst 500”).
 • 21/7-06 19.00 TV2 Nyhederne (om Hut-demo: 1000 tilhørere).
 • 21/7-06 19.59 Politiken – Hizb ut-Tahrir på gaden i København. (se afsluttende apologi).
 • 22/7-06 Information – Demonstration: Kampråb mod Israel. (om Hut-demo: “cirka 500”).

Jødestaten er en kræftkirtel i den muslimske verden,” lød det, da Hizb ut-Tahrir fredag besvarede muslimsk afmagt over drab på libanesere med trusler mod Israel og drømmen om et verdenskalifat.”

Jøder! Tag hjem, hvor I kom fra, inden det er for sent,” gjalder det op til den grå himmel fra en rådhusplads opflammet af vrede. “Hele Palæstina vil blive befriet, og vi ved, at I har jeres liv kært. I har alle jeres dobbelte statsborgerskab, så rejs hjem. Dagen vil komme.” Khalid Subeihi fra Hizb ut-Tahrir og de cirka 500 fortrinsvis unge muslimer på Rådhuspladsen i København taler direkte til Israels borgere.”

 • 22/7-06 Berlingske Tidende – Danskere på gaden for og imod Israel. (om Hut-demo: “mellem 500-1000”).

22/7-06 Supplerende kommentar.

Ritzaus Bureau der normalt bringer revl og krat 24 timer i døgnet, har ikke beskrevet demonstrationerne med et eneste ord. TVavisen og TV2 Nyhederne nævnte kort demonstrationerne, men har ikke artikler Online eller på Tekst-tv. For ti år siden havde 5-600 demonstrerende fascister midt i København skabt ekstra-udsendelse på DR, og præget mediebilledet i flere dage. Idag vækker det ikke engang opsigt…

23 Comments »

 1. Ja de har jo lov til at demonstrere, selvom de har en helt forskruet tankegang. Det er dog skuffende at se hvordan den danske presse behandler disse psykopater, nemlig med fløjshandsker. Politikens apologi er jo dybt til grin, når man ved hvordan den avis er skruet sammen i den øverste ledelse. HuT er en dødsensfarlig organisation, der ingen midler skyr for at opnå deres voldelige forkvaklede mål. Og DR ansætter gerne studieværter fra organisationen (Asmaa). Man frygter squ lidt for fremtiden.
  En positiv ting er der dog: at der (øjensynligt) knapt nok er danskere umiddelbart at se på billederne fra demonstrationen. HuT udgør stadig et mindretal herhjemme blandt flygtninge og indvandrere, og de bør ved enhver lejlighed fordømmes ihjel. Det forsømmer de danske medier alt for ofte – i et anfald af misforstået tolerance.

  Kommentar by Martin Pedersen — 21. juli 2006 @ 20:35

 2. – nåh ja. Og deres opdeling i kvinde- og mandesektioner er jo til at brække sig over. FØJ FOR SATAN !

  Kommentar by Martin Pedersen — 21. juli 2006 @ 20:35

 3. Jeg ved snart ikke om det er DR eller Politiken der er det mest dhimmificerede medie i Danmark. Hverken Information eller Berlingske Tidende (“angående Muhammed”-føljetonen) kan følge med når disse to
  førnævnte medier underkaster sig islamisterne.

  Nå, men Politiken ‘beroliger’ os med, at “blot” 1,6 procent af flygtninge og indvandrere støtter Hizb ut-Tahrir. Jeg formoder selvfølgelig, at Politiken med “flygtninge og indvandrere” mener de muslimske ‘ny-danskere’. Der findes vel omkring 200.000 muslimer i Danmark, og såvidt jeg kan regne ud, så er 1,6 % lig med, at der render 3200 fanatiske islamo-nutcakes rundt i Danmark. Det burde da være rigeligt til at give en hvilkensomhelst medarbejder i PET bare en smule sved på panden.

  Men rart at se, at der trods alt også var en demonstration til fordel for Israel inde ved Christiansborg.

  Kommentar by JensH — 21. juli 2006 @ 20:47

 4. Ja og UHHHH! Ved I, at HuT´erne har overtaget de danske toiletter og svømmehaller!?! Forleden var jeg i DGI-byens svømmehal, og hold da helt kæft: de havde opdelt toiletterne og brusebadene i rene mande- og kvinde-sektioner!!!!!!!! Jeg fik totalt dhimmi-kuller.
  Medmindre man er bøsse er det sgu da til at brække sig over, ikk´?

  Nu er jeg ikke medlem af Dansk Folkeparti mere, men jeg har alligevel sendt min gamle lokalafdeling en e-mail med opfordring til at gennemføre en af-islamisering af Danmarks svømmehaller og offentlige toiletter, så jeg kan komme ind og brusebade med kællingerne i det offentlige rum.

  I øvrigt er israelerne nogle flæbehoveder; de har sgu da selv valgt at bosætte sig på arabisk område, så må de tage det sure med det søde. Og hvad i hule hede laver tudeprinsen Farshad Kholghi sammen med danske jøder foran Christiansborg? Hvorfor skrubber han ikke hjem til Mullahland?

  Kommentar by Mr. Mumin — 21. juli 2006 @ 20:57

 5. Det kan undre, at Hizb ut-Tahrir fik lov at demonstrere i dag – når SIAD ikke får lov. Men sådan er der jo så meget efterhånden, og i et land, hvor Akhari kan få lov at gøre, som han gør, skal man ikke lade sig forbløffe længere!

  Kommentar by Thomas Rosenstand — 21. juli 2006 @ 22:46

 6. ha ha, ja jeg så også hr. akkari i TV2 nyhederne på havnen i Beirut…så kommer han krybende hjem til islamofobiske Danmark når lokummet brænder. Hvor patetisk kan den “mand” blive?

  Kommentar by Jacob — 21. juli 2006 @ 23:20

 7. Mr. Mumin
  – Hvis du sympatisere SIAD, så har du da ingen bedre forbundsfælle end Farshad!

  Og israelerne har ikke valgt at bosætte sig på arabisk område, men deres område blev overrendt af nogle islamifiseret arabere engang i 900-tallet.

  Kommentar by DMX — 22. juli 2006 @ 00:44

 8. Akkari er vel ikke så meget for rigtig kamp. Han er nok mere en slags tegneseriekriger.

  Og Mr. Mumin – Jeg bytter til hver en tid gerne folk af din slags med flere af Farshads støbning.

  Kommentar by Phanarath — 22. juli 2006 @ 00:45

 9. Mr. Mumin kunne godt trænge til en lektion, både i orientalsk historie såvel som geografi, så vidt jeg kan se …

  Kommentar by DaLi — 22. juli 2006 @ 09:19

 10. I kan ikke seriøst klage over at Mumi-trolden er en trold. Mumien er den spam der følger med nettet, og han er egentlig ganske nuttet.

  Kommentar by Kimporator — 22. juli 2006 @ 09:49

 11. “ISLAM- det eneste alternativ til kapitalisme”!

  Det stod sgu, og så påstår danske politikere, at ISLAM er en religion!

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 22. juli 2006 @ 10:25

 12. Til alle tilhængere af Hizb-ut-Tahrir: “Arabere! Tag hjem, hvor I” kom fra, inden det er for sent”. Byt ordet araber ud med ordet jøde og sentensen er et citat af islamisternes kampråb ved demonstrationen. Hvem sagde trussleskultur?
  Andre ord som f.eks. “kræftkirtel” blev også brugt om Israel og jøder. Vi har endnu ordet “danskere” – DR’s mest brugte ord siden krigen begyndte, kørende rundt som et ekko i vore hoveder.
  Muligvis og stærkt beklageligt har disse islamister fået statsborgerskab – men danskere!!!
  Paradokset er, at kl. 16 stod Enhedslisten på Axeltorv og sagde noget af det samme som nazistiske Hizb-ut-Tahrir sagde kl. 17 på Rådhuspladsen. Bare i mere politisk korrekte vendinger. Paradoksalt når kredsen omkring Enhedslisten ved enhver lejlighed øver voldelige overfalder på Johnnys få skrutryggede nazister, der sammenlignet med islamisterne er latterlige og ligegyldige.
  Hvor er de Radikale – Jelved og Elisabeth Arnold, der om nogen er ansvarlige for Palæstinenserloven og har talt om kulturberigelse?
  De og venstrefløjspolitikere over en bred kam synes at være en bekræftelse af George Orwell’s ord fra 1945: “Pacifister bærer i hemmelighed på en beundring for rå styrke og femgangsrig brutalitet”. Derfor tavsheden og fra nogle den moralske støtte til terrororganisationer som Hizbolla, Hamas og vor tids Hitler – Ahmedinejad.
  Da jeg passerede over Rådhuspladsen medens Hizb-ut demonstrationen var igang blev jeg voldsomt frastødt af den uhæmmede vildskab i ordene og Hizb-ut vagterne (Hitlers-brunskjorter – tænkte jeg). Endelig og ikke mindst tænkte jeg 10-20-30 år frem: “Hvor mange kan de så samle på Rådhuspladsen”. Hvad mon de åh, så ansvarlige Radikale og vënstrefløjen tænker på, hvad vil de gøre ved problemet før det om nogle få år er for sent? Hvad med Thøger Seidenfaden. Vil han skrive en leder som den Politiken bragte den 28/4-1940. Om den “hurtighed og dristighed”, hvormed nazisterne handlede og hvor Churchill blev kaldt for en “farlig mand”? Ja, egentlig er vi i dag præcist i den situation. Nazister og Islamister synes at være to alen af samme stykke og Marianne Jelved har kaldt Anders Fogh en farlig mand, hvorfor – fordi han ikke vil give efter for islamisterne som Churchil ikke ville bøje sig for nazisterne.
  Vågn dog op Danmark.

  Kommentar by Weise Rose — 22. juli 2006 @ 11:13

 13. uanset hvad man måtte mene om SIAD er det da groteskt at højrefløjen ikke kan få lov at demonstrere når det ene yderligtgående venstrefløjsaktion efter den anden kan demonstrere. I virkeligheden siger det jo noget om at demonstrationer imod venstrefløjs-agendaer ikke er muligt, grundet ubehagelig opførsel fra denne venstrefløj. Vi så det i Århus, hvor der blev kastet med sten og alt muligt mod ganske få SIAD demonstranter. Hvor mange højrefløjs-folk opfører sig lige så usselt mod alle de Islamistiske / venstrefløjs demonstrationer?

  Svar: stort set ingen. Og den gode opførsel er så absurd nok årsag til at venstrefløjen kan demonstrerer uden det mindste forbud, og højrefløjen ikke kan få lov.

  Kommentar by Anders J. — 22. juli 2006 @ 11:32

 14. => 13

  Det kaldes “gadens stemme”, vistnok, og dennes ejer bestemmer hvem der kan sige hvad i det offentlige rum, som eks. i ytringer, på plakater, t-shirts og lignende.

  Den er meget virkningsfuld i samspil med ungdomskulturer, hvor det bliver implicit uacceptabelt offentligt at sige a man stemmer DF eller decideret livsfarligt at iklæde sig en trøje med et I.D.F. på strøget.

  Gad vide hvordan DR ville reagere hvis unge iklædt Bevar Christiania t-shirts blev truet og gennembanket på gaden ???

  Kommentar by DaLi — 22. juli 2006 @ 12:21

 15. -> 13

  Har Københavns politi egentlig givet nogen forklaring på hvorfor man ikke vil tillade SIAD at demonstrere (ud over ‘riskioen for ballade’) ?

  Det er grotesk man tillader ekstremistgrupper HUT og Enhedslisten at demonstrere mens den anden fløj ikke får lov. Ganske vist var der en pro-israelsk demonstration igår, men hvis man lige ser bort fra den så er det efterhånden sådan, at islamisterne og venstrefløjen ‘har overtaget gaden’, og kan afskære anderledes tænkende at udøve deres demokratiske ret v.h.a. en latent trussel om voldelige optrin såfremt politiet giver tilladelse til afholdelse af en demonstration. Desværre ser det ud til, at det københavnske politi giver efter for truslerne.

  Kommentar by JensH — 22. juli 2006 @ 12:31

 16. Jeg sidder her og kan ikke lade være med at spekulerer på, om det vi oplever nu ikke kun er begyndelsen på noget langt, langt værre .

  Udsigten til om føje år, som etnisk Dansker, at skulle kæmpe fysisk for Danmarks fremtid som et demokratisk og sekulært land – og det INDEN for Danmarks egne grænser – tror jeg efterhånden ikke er urealistisk .

  Men det kan være, jeg er begyndt at se for sort på fremtiden ?

  Kommentar by vivi andersen — 22. juli 2006 @ 21:21

 17. -> 16

  “Men det kan være, jeg er begyndt at se for sort på fremtiden ?”

  Nej, du er ikke den eneste der ser sort på fremtiden. Jeg tror personligt, at vi desværre bevæger os mod en langt mere konfliktfyldt og voldelig politisk kultur. Jeg er gammel nok til at kunne huske 1970’ernes venstrefløj og al dens revolutionsromantik og (verbale) voldsforherligelse, men på intet tidspunkt dengang følte jeg den samme grad af latent voldstrussel som der konstant hænger i luften idag. Men dette dystre perspektiv gælder bare Danmark, men hele europa, hvor man har tilladt de radikale islamister at vokse sig stærke de muslimske indvandrersamfund. Jeg behøver vel bare at nævne de intifada-lignende opstande vi så i de franske storbyer sidste efterår.

  Den politiske elite i europa har ud fra en misforstået politisk korrekthed først ikke villet forholde sig til islamisternes fremmarch, og idag prøver man at ‘appease’ islamisterne ved at konstant give dem indrømmelser.

  Men snart vil den politiske elite i europa blive stillet overfor en ny stor test fra islamisternes side. Den såkaldte europæiske ‘Fatwa-råd’ er igang med at udarbejde en ‘konvention’ for alle muslimer i europa, og denne ‘konvention’ forlanger de skal stå OVER de enkelte landes forfatninger og lovgivning. Hvis den politiske elite giver efter for dette krav så er jeg bange for at løbet er kørt for europa. Så er vi virkelig på vej mod dette maridtsagtige ‘Eurobia’.

  Men skulle de eurpæiske politikere for gangs udvise en smule standhaftighed, og afvise kravet om en ‘konvention’ er det langt fra det samme som problemeter løst. En forsker fra Århus Universistet (Tina Magaard) påpegede i et radio-program, at hvis bare 10 % af muslimerne i europa væler at følge denne konvention, så ville de være nok til at kunne intimedere resten af i de mulimske samfund i europa til at følge denne ‘konvention’. Et temmeligt uhyggeligt perspektiv synes jeg.

  Kommentar by JensH — 22. juli 2006 @ 23:10

 18. #16 Vivi:

  Som det danske officielle militær har valgt ikke at fokusere på dygtighed inden for territoralt dansk forsvar og istedet kun kunne fokusere på indsatser i alverdens af verdens muslimske møghuller, så bliver en væbnet konflikt istedet til en borgerkrig.

  Vi skal forvente, at fjenden (muslimer i Danmark) vil få udbredt støtte fra de 30 mio muslimer som allerede ER i Europa. Der er følgende at forvente sig:

  *Muslimerne vil kæmpe med en afstumpethed, grovhed og satanistisk vold og uhæmmethed, som vi næsten ikke kan begribe.

  *Den brede danske befolkning vil kun for sent, og yderligere forsinket af f.eks. mediernes kritik af forsvaret af Danmark, vågne op, således vil kun et mindretal (som i modstandskampen ’43-’45) kæmpe.

  * Hjemmeværnet vil komme til at spille en helt afgørende rolle pga af 1) Våbenkendskab 2) Organisationsevne og 3) Loyalitet til et kristent uafhængigt Danmark.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 23. juli 2006 @ 10:37

 19. -> JensH.

  Europa vil ikke stå imod. Europa har ingen olie eller seriøse alternativer hertil. Så vi er i enhver henseende helt i lommerne på islam. Vi har nemlig ikke mod til at sige til araberne,at hvis de ikke vil sælge os olien frivilligt, så vil de blive tvunget til det.

  Vor dovenskab, overfladiskhed og ligegyldighed er blevet vor grav.

  Populistiske regeringer satsede på socialisters “nej til a-kraft”, i stedet for at sikre os.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 23. juli 2006 @ 11:22

 20. Lad os nu slår koldt vand i blodet.

  Det er ikke kampen mod islamisterne, man bør frygte. Men men at kampen ikke føres.

  Og en decideret krig vil ikke kunne tabes, hvis fløjshandskerne kom af!

  http://www.unc.edu/depts/diplomat/AD_Issues/amdipl_17/articles/deatkine_arabs1.html

  Kommentar by DMX — 23. juli 2006 @ 21:06

 21. Hmmm – det er da vist kun en halv sandhed at skrive at SIAD fik forbud mod at demonstrere. Fik de ikke anvist et andet sted, hvor de var velkomne til at gennemføre deres demonstration? Man kan så stille spørgsmålstegn ved, om man ikke skal kunne demonstrere hvor som helst – men påstanden om et forbud er i bedste fald en misforståelse og i værste fald bare en løgn.

  Kommentar by Søren P — 23. juli 2006 @ 21:20

 22. -> 21

  Lad os tage dig på ordet: SIAD fik ‘anvist’ et andet sted, men det ændrer ikke ved politiets begrundelse, nemlig at der var risiko for ballade hvis SIAD afholdt deres demo på Nørrebro. Tilsyneladende var der ikke risiko for ballade ved at lade Hizb Ut-Tahrir og Enhadslisten afholde deres demo’er på nørrebro og indre by. Hvorfor ?

  Kunne det skyldes, at Politiet vuderer at islamisterne og den ekstreme venstrefløj under ingen omstændigheder vil tillade anderledes tænkende afholder demonstrationer, og som sådan er parat til at bruge voldelige metoder for at stoppe dem i at komme til orde, mens den modsatte fløj ikke bruger den slags metoder ?

  Kommentar by JensH — 25. juli 2006 @ 13:28

 23. -> 22

  Som jeg skrev, kan man stille et stort spørgsmålstegn ved, om ikke man skal kunne demonstrere hvor som helst. Jeg synes det er en meget relevant diskussion – ligeså er diskussionen om vold (højre eller venstrefløj er ligegyldigt).

  Det jeg påpegede – og som du så også tager op – var at SIAD ikke fik forbud mod at demonstrere. Og hvis nogen skulle have fået det indtryk, ja så er det vel på plads at rette det?

  Mht. vold så er det selvfølgelig ikke acceptabelt. Og min helt personlige holdning til, hvor man skal kunne demonstrere er, at Rådhuspladsen og Christiansborgs slotsplads er glimrende steder til det formål. Så kan vi andre også komme med bussen, når der ikke er nogen der tåger rundt på vejene.

  Kommentar by Søren P — 25. juli 2006 @ 14:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper