29. juli 2006

Ingen ‘Muslimer i dialog’, men masser af sympati til terrororganisationer

Igår afholdt en række af fundamentalistiske organisationer endnu en demonstration vendt imod Israel. Parolen var ikke ligefrem en nyskabelse: “Stop Israels statsterrorisme! Støt Libanon og Palæstina”, men det lykkedes alligevel at samle godt 500 islamister på Christiansborg Slotsplads. Det hele var iscenesat af Minhaj ul-Quran, Muslimer i Dialog, Milli Göris mfl., og iagttagere på stedet så ingen større forskel på Hizb ut-Tahrir demonstrationen sidste fredag, og denne her. Tankevækkende, men også lidt skræmmende.

Talerne var blandt andre Abu Laban, hans datter Aischa, Asmaa Abdol-Hamid og Ahmad Tanwir, og blandt de mere kendte deltagere var Abdul Wahid Pedersen og Safia Aoude. Udover fundierne var der enkelte danske socialister, samt vor alle sammens Bashy Quraishy. Som det fremgår af Ekstra Bladets korte artikel om demonstrationen idag, så lød der slagord som “Dø Israel” og “Israel er en terrorstat”. Hizbollah-flag var heller ikke her en mangelvare, en enkelt havde desuden medbragt et PFLP-flag. Terrorsympati overalt.

Sappho var onsite med flere fotografer, og der er billeder hos Thomas Lønbæk og Snaphanen og tillige videoklip hos Angantyr-Frank der foruden et dette unikke foto også har en interessant løbeseddel. Tjek også  Safia Aoudes blog, hvis mod-postering fint illustrerer islamisternes radikalitet. Sapphos redegørelse I Guds og Enhedslistens navn kan naturligvis også anbefales.

Muslimer i dialog havde søndag morgen smidt to af Safia Auodes billeder af Sapphos skribenter/fotografer online med et direkte link fra forsiden. Linket er senere fjernet – filen stadig online. [Urias-kopi]

Her en række billeder fra demonstrationen.

Abu Laban holdt to taler – ingen på dansk.

DR2-fundien – Danmarks svar på Yvonne Ridley…

Hizbollah og Dannebrog. Dårlig kombination.

De grønne fascister mener USA og Israel er nazister…

– mens de røde af slagsen vrøvler om muslimer som vor tids jøder…

Nyttig idiot – eller bare et idiot?

Fire 1’gere i moderigtige farver lastet med ‘gode intentioner’. Hvor må deres forældre være stolte.

Opdate 31/7-06. Balder har en billedreportage fra en lignende demonstration i Odense (22/7-06).

Oploadet Kl. 20:47 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

13 Comments »

 1. Aischa Laban, tsk, tsk. Tør man gætte på at hun er opkaldt efter den lidt-for-børneglade “profet” Moohammeds 9-årige barnebrud/voldtægtsoffer?

  Kommentar by Hetler-FET-hmmm?? — 30. juli 2006 @ 00:54

 2. Selvfølgelig – hendes TV-debut er omtalt her: http://www.uriasposten.net/?p=1538 – citerer lige mig selv:

  “Dags Dato havde til lejligheden vist filmen for 5-6 muslimske piger, som alle mente filmen var dybt hånende overfor islam og et personligt angreb mod den enkelte muslim. Med en enkelt undtagelse havde alle relativt svært ved at tage afstand fra mordet, og den arkæologistuderende Aishy Abu-Laban mente sågar det var helt iorden at Theo van Gogh ikke kunne gå frit på gaden.”

  Kommentar by Kim Møller — 30. juli 2006 @ 07:11

 3. Enhedslisten??
  Lenin, Stalin,(ikke angrebspagten med Hitler) Mao, Pol Pot, Kim Il Sung for bare et nævne nogle af stjernerne og stjerneskuddene på deres ideologis himmel. 100.000.000 døde (læs Kommunismens Sorte Bog), som følge af dette totalitære socialistiske eksperiment, som Enhedslisten vil videreføre. Historiens største massemordere kalder vi andre dem.
  Nu ser Enhedslisten og dele af venstrefløjen i øvrigt andre lysende lederskikkelser – Ahmedinejad og Nasralla og de to’s Hizbolla.
  Førerskikkelsen, strækmarch, den strakte højre arm, samt Hitlers og Stalins jødehad, jo – vi kender det altsammen igen.
  Hvor er det udansk, ynkeligt og afskyeligt, ja – langt over kvalmegrænsen.

  Kommentar by knud — 30. juli 2006 @ 09:11

 4. Selvom der endnu engang er mental tomrums selvsving her blandt islamofoberne er det dog påfaldende at ingen af jer har en selvstændig mening, men at I bare gentager hinandens tåbeligheder, som var i skolet hos Moon-sekten eller andre loonier.

  I skriver at E

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 30. juli 2006 @ 10:16

 5. Jeg kan specielt godt lide det sidste billede. Sikke en karikatur på den radikale venstrefløj. Små dumme unger der går rundt og leger revolutionære. Ud og flage med PFLP-fanen og så hjem til Hellerup inden man skal starte i 1.g efter sommerferien.
  Ikke noget at sige til at venstrefløjen gerne vil have sat valgretsalderen ned til 15 år, så kan vi rigtig få et samfund baseret på infantilt pladder og blå stue.

  Kommentar by Jacob — 30. juli 2006 @ 10:29

 6. -> Thyregod

  “Selvom der endnu engang er mental tomrums selvsving her blandt islamofoberne er det dog påfaldende at ingen af jer har en selvstændig mening, men at I bare gentager hinandens tåbeligheder, som var i skolet hos Moon-sekten eller andre loonier.”

  Jeg fokuserer på den udbredte sympati for terrororganisationer, unge venstrefløjsere der hygger sig islamister, men betragter ofte mine posteringer som ren dokumentation.

  Så vidt jeg ved er der ikke et krav om at weblogs skal være argumenterende, og at du ikke kan følge logikken, indikerer jo blot dine ideologiske blokader.

  “I skriver at E”

  Du er selv meget argumenterende… :-)

  Kommentar by Kim Møller — 30. juli 2006 @ 11:18

 7. Hvorfor er Abu Laban ikke udvist eller i fængsel?
  Hans anstiftelse af tegningskrisen og hans offentlige utalelse: “Jeg kalder dem rotter i hullet” er hinsides al anstændighed. Landsskadelig virksomhed og opfordring til manddrab kaldes det på jævnt dansk. Hans blads er i Vestre Fængsel.
  Men vi ser ham føre sig frem foran Christiansborg, hvor han vel har ønsket død og ødelæggelse over jøderne.
  Jeg væmmes – aogså ved dansk “laden stå til mentalitet”.
  Laban skal ud – helt ud af landet, nu.

  Kommentar by Die weise Rose — 30. juli 2006 @ 12:26

 8. Hvis vi som danskere vælger at følge EUs lister, står der intet om, at Hizbollah er en terrororganisation, så selve “postet” burde rettes til følgende:
  Ingen ‘Muslimer i dialog’, men masser af sympati til terrororganisation og frihedskæmpere.

  Der er ingen grund til at opføre sig som om, at de Israelske terrorlister fungerer i Danmark – Gud ske tak og lov :)

  Kommentar by Lars — 4. august 2006 @ 13:41

 9. fuck jøder, dem der er det, ved overhovedet ikke noget, de tror de er noget de skal DØD bare vent i får at se fucking aber eller grise…..en dag kommer der ikke til at leve nogle jøder
  JØDER+USA= SPASSER SOM IKKE VED NOGET DE TÆNKER KUN PÅ AT DE SELV ER IDIOTER DE TROR BARE DE ER NOGET……….. ATLSÅ HVOR DUM KAN MAN BARE VÆRE……….. JA DET ER SAGT RENT DANSK……

  Kommentar by Nanna — 16. marts 2007 @ 21:01

 10. fuck jøder, dem der er det, ved overhovedet ikke noget, de tror de er noget de skal DØD bare vent i får at se fucking aber eller grise…..en dag kommer der ikke til at leve nogle jøder
  JØDER+USA= SPASSER SOM IKKE VED NOGET DE TÆNKER KUN PÅ AT DE SELV ER IDIOTER DE TROR BARE DE ER NOGET……….. ATLSÅ HVOR DUM KAN MAN BARE VÆRE……….. JA DET ER SAGT RENT DANSK……

  Kommentar by FUCK JØDER — 16. marts 2007 @ 21:06

 11. Se Her! – israel har i mange år dræbt millioner i paleæstina og i libanon & israel har også stjålet al Quds (palestina’s hovedsted) – & det har den gjordt i 60 år! – de dræber og laver masakrere hver dag! – de danske kanaller & europæiske viser ik noget af de masakrere … & så er der nogle RIGTIG UKloge europæere der siger ”jamen israel har ik lavet nogle masakrere” & ”araberne lyver for deres børn de siger at jøder er monstre”
  Ja jøde rer monstre! se bare i de arabiske kanaller af små børn & nyfødte bliver fundet under jorden!
  Israel & bush er de største terorister..

  Kommentar by ismail — 26. august 2008 @ 10:23

 12. Jøder er bare dumme svin i danskere hve ik hva der virkelig sker i tænker ikke på man for seriøst tåre i øjnene hverdag af at se på det tag jer dog sammen

  Kommentar by Anonym — 29. december 2008 @ 19:26

 13. heyehye det er sarah her palæstina er mit land kan ikke leve ud det det er i mit blød wallah jeg hedder srah mevet el-loubani

  Kommentar by sarah — 29. april 2009 @ 20:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper