14. juni 2012

Radikale politikere promoverer islamisering – forklædt som ‘multikultur’

Helle Thorning-Schmidt mødes i dag med tyrkiske Recep ‘Assimilation er en forbrydelse’ Erdogan, og Politiken fortæller, at radikale Sofie Carsten Nielsen opfordrer hende til på vegne af EU, at fjerne visumkrav for landets 70 mio. indbyggere. Her lidt fra radikale Anna Mee Allerslev – Velkommen til Københavns nye moske.

“Jeg ser meget frem til at opleve Københavns nye moske, når den står klar i det nye år. Netop hjemvendt fra Canada, hvor den muslimske kultur ikke opfattes som et problem, er jeg ekstra opmærksom på, hvor vigtigt det er, at vi i Danmark begynder at omfavne globaliseringen – i stedet for at forsøge at fortrænge den.

I Canada har de en helt anden tilgang til nye canadiere, og den mangfoldighed de nye borgere bidrager med. Samtlige af de canadiere jeg talte med var yderst opmærksomme på, at Canadas fremtidige velfærd afhænger af, hvorvidt de dels formår at tiltrække tilstrækkelig mange nye canadiere (deres mål er 1 mio. nye borgere om året)… Derfor var debatten ikke ‘om’ Canada skulle have flere nye canadiere, men ‘hvordan’ de skulle få dem, og ‘hvordan’ de bedst tog imod dem.

I København – og i Danmark – står vi med de samme udfordringer som Canada. Vi har bare ikke rigtig erkendt det endnu. Men den nye moske er symbolet på, at vi bliver bedre og bedre…

(Rovsingsgade-moské ved Johannsen Arkitekter; KK, Dispensation til opførelse af en minaret)

“Moskéerne er vore kaserner, kuplerne er vore hjelme, minareterne vore bajonetter og de troende vore soldater.” (digt cit. af Recep Erdogan, 1998)

“Muhammed, the founder of Islam was also a soldier. .. . Mohammed the soldier went further. He didn’t just practice war, he preached it. ‘Oh you who believe, fight the unbelievers who are near to you.’” (War & Civilization , 1998; Uriasposten)

“Oprindeligt var moskeen både regeringsadministration og militærkaserne, hvor man deponerede våben og fordelte krigsbyttet, og hvor man udførte bøn (salât). Minareterne var både beregnet til indkaldelse til bøn og til forsvar af kasernen imod uvedkommende. At være muslim, altså Allahs soldat, er definitivt.” (Professor Mehdi Mozzafari, 2010; Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/37825/trackback

36 Comments »

 1. Muslimsk kultur??????

  Kommentar by Høgsbro — 14. juni 2012 @ 13:11

 2. “Jeg ser meget frem til at opleve Københavns nye moske, når den står klar i det nye år. Netop hjemvendt fra Canada, hvor den muslimske kultur ikke opfattes som et problem, er jeg ekstra opmærksom på, hvor vigtigt det er, at vi i Danmark begynder at omfavne globaliseringen – i stedet for at forsøge at fortrænge den.”

  Sindssyg kælling, en ubeskrivelig sinke, som befolkningen har valgt. Globaliseringen river folks kulturelle tilknytningsteder op med rode og skaber verdens flygtninge.

  Islam er den hurtigst voksende religion i verden. Og dens måde at tænke på i dens forhold til demokrati og tolerance kan vi læse i Koranen.

  Den slags politikere fortjener en Falkeøje afstraffelse på stedet. Hvorfor skal vi finde os i dens slags kulturnedbrydere og landsforrædere.

  Godt jeg er folkepensionist og godt – meget godt endda – at jeg ikke mere har mine to rifler, mit jagtgevær og min pistol. Den gang ville jeg havde tænkt, at den kulturpsykopat fortjente en kugle for panden.

  Enkelt sagt og enkelt tænkt.

  Kommentar by Machiavelli — 14. juni 2012 @ 13:14

 3. Det er alle Danmarks islam-elskere á la Anna Mee Allerslev der skal uskadeliggøres – deres helt åbenlyse landsforræderi og ondskab mod deres egen befolkning, er så veldokumenteret, at hvis de ikke snart bliver stoppet, så går det galt for dem og os. Eftertiden og historien vil forhåbentlig dømme dem hårdt, hvis ikke det snarligt lykkes at eliminere disse landsskadelige idioter!
  Deres toleranceiver og ytringsfrihed misbruger de på det groveste og fører til vort lands undergang på alle planer – Jeg har levet i 60 år og ved hvordan Danmark var på godt og ondt – men det der sker nu og i fremtiden med islam i DK, har allerede forandret og vil ændre Danmark i den værst tænkelige retning… Stop det nu og ikke mindst.. stop AMA´erne og deres vanvid!

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 14. juni 2012 @ 14:14

 4. Visum-krav my ass. En stor del af tyrkerne har pas som slet ikke behøver visum. Derudover er visum en joke. Hvis man overskrider sit 3 måneders visum med f.eks. 1 måned får man en bøde der er mindre end hvis man snakker i mobil under kørslen.

  Kommentar by Mr. Creosote — 14. juni 2012 @ 14:31

 5. “Canadas fremtidige velfærd afhænger af, hvorvidt de dels formår at tiltrække tilstrækkelig mange nye canadiere (deres mål er 1 mio. nye borgere om året)”
  Det er et paradoks, at man vil mindske CO2 udledningen og samtidig bringer millioner nye fra områder med lavt co2 udslip op på et vestligt niveau. De kulturberigere som politikerne hilser velkommen, har eroderet livsbetingelserne, hvor de kommer fra og kommer med en glubende appetit på at fortsætte nedbrydningen af deres nye boplads.
  Er de ledende vestlige politikere blevet sindssyge?
  Vi er ganske rigtig blevet bedre og bedre, men det er til at ødelægge vort eget eksistensgrundlag her i Vesten.

  Kommentar by Menig 442 — 14. juni 2012 @ 14:52

 6. Jeg kender en Canadier som jeg ofte snakker med via Msn Messenger og han fortæller en helt anden virkelighed og Canadisk dagligdag en det obskure skønmaleri der kommer fra den radikale tosse.

  Islamiseringen er meget mere udbredt end herhjemme og ghetto områder som Vollsmose osv hvor hvide ikke er velkomne eller diskrimineres, er meget mere udbredte end herhjemme.

  Faktisk er landet mange steder tabt langt beyond repair.

  En skræmmende reminder om hvad der venter os andre i en ikke så fjerne fremtid.

  Kommentar by J..... B....... — 14. juni 2012 @ 15:33

 7. Google: newspaper + ontario (hvor de fleste muslimer er kommet til) og gå på opdagelser under “crime”, du vil finde et hav af efterlyste forbrydere med muslimske navne.

  Selv i Canada er den helt gal.

  Kommentar by GottesWerk — 14. juni 2012 @ 15:45

 8. Det lyder som om Anna Mees tekst er skrevet på engelsk og forsøgt oversat til dansk af en skoleelev. Normalt dansk er det i alt fald ikke. Man kan ligefrem tænke sig til den originale engelske tekst.
  “Netop hjemvendt fra…”, “…at omfavne (embrace) globaliseringen…”, “…en helt anden tilgang til…”, “Samtlige af de…”. Man bør vitterligt italesætte en kickstart af tilgangen til omfavnelsen af sproglæringen på sigt.

  Kommentar by hr. Jensen — 14. juni 2012 @ 15:46

 9. Canada, er de ikke stadig under den engelske krone?
  Kan de ikke blive pålagt at tage imod Englands indvandrerhob også?
  Og Australien, New Zealand og hvad der ellers stadig hører ind under UK.
  Så må de da i M2 størrelse kunne tage en hel del af Europas indvandrer.
  Glem at grønland hører under Dk.

  Kommentar by xenofob — 14. juni 2012 @ 15:58

 10. Michael Coren on Toronto’s hate mosque
  http://www.youtube.com/watch?v=H4NkZnYIkc4

  Kommentar by Martin — 14. juni 2012 @ 16:34

 11. Glemte lige dette
  http://www.youtube.com/watch?v=HLdlmQPiaSU

  Kommentar by Martin — 14. juni 2012 @ 16:41

 12. Den er grim.Føj for satan.

  Kommentar by Spinner — 14. juni 2012 @ 16:48

 13. …den nye moske er symbolet på, at vi bliver bedre og bedre

  Det er da en absurd udtalelse. Ville de også sige “den nye Adolf Hitler statue er symbolet på, at vi bliver bedre og bedre”? Nej, vel. En moske er symbolet på en baglæns kultur og en voldelig ideologi, som selv i år 2012 står for barneægteskaber, stening og mord på homoseksuelle, utugtige og afhoppere. Det er en syg ideologi, som ikke hører hjemme i et civiliseret samfund.

  Kommentar by Vest — 14. juni 2012 @ 17:42

 14. Det er væmmeligt at læse Anne Mee racistiske syn på “den muslimske kultur” i Canada, som om muslimer er en stor homogen masse med en fastlåst kultur, og som noget der åbenbart står i modsætning til det øvrige Canada. Muslimer er åbenbart en særskilt gruppe i Canada der ikke er blevet inkluderet på samme måde som så mange andre indvandrere dertil.

  Dernæst er det naturligvis løgn, og nærmest idiotisk at hævde at canadierne ved at deres velstand afhænger af indvandringen. Som om Canada ikke vil have velstand skabt af de nuværende canadiere.

  Helt grotesk bliver hendes verdensbillede jo når man går i en større målestok. 1) mener hun at alle kulturer er lige gode/hensigtmæssige 2) mener hun at vi har stærkt behov for dem 3) taler hun aldrig om behovet for en aktiv emmigration af europæerne til de andre verdensdele 4) er det mærkeligt hvorfor nogle mennesker vil være så meget bedre hvis de er hos os, end hvis de er hjemme i deres egne lande.

  Kommentar by Superman — 14. juni 2012 @ 18:14

 15. Du kommer dig machiavelli. Dejligt.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2012 @ 18:49

 16. Man er fuldstændigt tabt bag en vogn, hvis man tager til et muslimsk land, hvilket som helst, og seriøst mener at man har brug for det lands kultur og folk i Danmark.

  Hvis man tager som turist til et muslimsk land, er der ting man beundrer og ser op til, og andre ting man helst vil være fri for.
  Man kommer dertil måske for at få lidt varme, besøge turistattraktioner såsom gamle historiske steder, og snuse lidt til de lokale.
  Så er det bare jeg spørger: Hvor mange danskere der tager til islamiske lande, ønsker at blive der permanent? Jeg går ud fra vi taler om promiller.

  Jeg mener helt seriøst at Det Radikale Venstre og deres politikere burde medicineres og diagnosticeres efterfølgende. Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro at de var psykotiske og led af en eller anden form for vanvid.

  Vi snakker muslimske samfund der alle som en har alvorlige etniske og religiøse konflikter i forskellige lag, overbefolkede områder, og en offentlig stat der er noget nær kollapset, ingen sociale sikkerhedsnet, og absolut ingen som helst form for ligestilling mellem muslimer og ikke-muslimer.
  Sagt på en anden måde det er YDERST begrænset hvad de kan bidrage med til vesten.

  Jeg kan ikke begribe hvordan man kan være så tomhjernet Anna og hendes radikale kumpaner vitterligt er.
  Det er uden for min fatteevne, hvordan de kommer frem til deres konklusioner. Logiske kortslutninger én masse er hvad de er gode for.

  Danmark har brug for Islam er hvad hun reelt siger. Eller Danmark kan rumme Islam. Jeg kan ikke helt hitte ud af hvilke af de 2 det er, og det tror jeg vitterligt heller ikke de kan når det kommer til stykket. Det er smeltet sammen, det offentliges rolle i KBH med Islam. De 2 hænger mere og mere uløsligt sammen på alle kommunale planer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. juni 2012 @ 21:14

 17. Radikale Anna Mee Allerslevs ( Eller i folkemunde Anna Breivik ) politiske og ideologiske syn er ikke det, der gør hende utilregnelig. Det er skyldes i stedet hendes storhedsvanvid, opfattelse af indvandring og synet på sig selv som frelser. Hun er derfor uegnet til straf ( en kugle ) og burde henslæbe resten af hendes landsskadelige liv på en tosseanstalt.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 01:50

 18. Jeg var i Berlin. I Neukölln er der en sygt stor moské. Jeg så i løbet af dagen måske 50 eller 100 tyrkere i Neukölln og Kreuzberg. Tilstedeværelsen af en moskéen betød at der var tyrkere og de ellers meget tyske bydele var totalt fyldt med muslimer. Der var en fyr der solgte kebab der hed Muhamet (Muhammed) … total terror

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 02:58

 19. Machiavelli,

  Jeg synes også at det er helt korrekt at der ikke findes andre løsninger på det at folk har andre holdninger end en selv, end at frihedsberøve eller at skyde dem.

  Vi kan kun redde os selv fra den totalitære kulturmarxistiske muslimkommunisme ved at spærre Det Radikale Venstre inde i psykiatriske institutioner, sende Radikal Ungdom i tvangsarbejdslejr — og selvfølgelig skal der være nakkeskud. DANMARK!

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 03:02

 20. P.S. Jeg går ind for kloning. Jeg synes at vi skal klone ~90 af Kim Møller og – efter vi har lavet en konservativ-demokratisk revolution med nakkeskud af landsforrædere (liberale, socialister osv) – indsætte de mange kimmer (kimpo kan også komme) i Folketinget. Så kan DF være støtteparti til Kimpo og Kim [1,2,3…89]!

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 03:08

 21. Jeg synes dog ikke at Søren Pind skal nakkeskydes. Han kan indsættes i Folketingets præsidium med Søren Espersen. Men jeg er ikke sikker på hvad vi skal gøre med ham (Venstre er landsforrædere og muslimer fra EU) hvis han ikke vil melde sig ind i DF.

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 03:14

 22. Anna Breivik er en landsforræder, og når Bakkens Ep ikke kan se det, er det fordi intelligensen allerede er blevet påvirket af den store indvandring. Straffen for landsforrædere har altid været en kugle for panden.

  Problemet er blot, at landsforræder-diagnosen afhænger af øjnene der ser. Og når EP er blind, er Anna Breivik naturligvis ingen landsforræder.

  Det er altså kun et holdningsspørgsmål om Anna Breivik er en landsforræder? Det mente samarbejdsdanskerne også under krigen.

  Vi må vente på fremtiden og håbe på, at EP ikke dør af alderdom inden der sker noget for alvor.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 04:13

 23. Er det en dødstrussel? :-)

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 04:25

 24. Vi kong EP d. 1., kræver en redegørelse! Kom så kom så!

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 04:28

 25. Men altså, helt seriøst, Machiavelli, finder du det ikke lidt ironisk at tale om at en radikal politiker er en Breivik samtidigt med at du taler om at skyde “landsforrædere” (vel multikulturalister) – noget som Breivik som bekendt valgte at gøre.

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 05:01

 26. “Jeg ser meget frem til at opleve Københavns nye moske, når den står klar i det nye år.” Lyder det fra den radikale kvindelige politiker.

  Nu har centrum-venstre fløjen snapt fået lavet folkekirken om til en queer kirke, og det må så være oplagt, og et rimeligt krav, at samme centrum-venstre fløj sørger for, at moskeer, der bygges i Danmark, laves til queer moskeer, hvor homoseksuelle muslimer kan blivet viet, på samme vis som homoseksuelle kristne nu kan vies i den danske queer kirke.

  Queer moskeer i Danmark – eller ingen moskeer. Ligestilling skal der være – også inden for religiøse samfund.

  Den radikale ligestillingsminister Saren må være den første til at kræve queer moskeer i Danmark.

  Kommentar by Liva — 15. juni 2012 @ 05:09

 27. Helt sikkert, Liva! Islamisk statskirke nu!

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 05:15

 28. Det lykkelige Canada….

  “At the same time, while only 12 per cent of the India- and Philippines-born immigrants had never worked in the past, 22 per cent of the Pakistan-born immigrants in Canada reported never being in the workforce.

  While immigrants from Pakistan lack the social networks necessary for success with employment, I would also argue that they suffer from a self-imposed identity crisis. After arriving from Pakistan, many male immigrants feel threatened by the Canadian liberal values, which empower their children and women. Suddenly the head of the household cannot dictate the way he did in Pakistan. Instead of embracing the change that empowers their families, several male immigrants end up in a hostile standoff with their families that sometimes lasts for decades. At the same time, religious leaders, which are almost always imported from back home to serve in mosques in Canada, preach orthodoxy to the parish, further confusing the struggling males.

  With turmoil at home and bleak employment prospects outside, Pakistan-born male immigrants struggle with the decision to stay in Canada or return to Pakistan. Children and wives are often shipped back to Pakistan for prolonged periods while the males continue struggling in the job market. While their children see themselves as Canadians, the Pakistan-born male immigrants spent decades figuring out how to cope with their hyphenated identity, i.e., Pakistani-Canadian.

  The limited success of (mostly Asian and African) immigrants in the economic spheres and their modest assimilation in the mainstream Canadian culture has prompted the right-wing groups to launch campaigns against immigration to Canada.”

  Pakistani-Canadians: Falling below the poverty line
  http://dawn.com/2012/05/16/pakistani-canadians-falling-below-the-poverty-line/

  Kommentar by Anonym — 15. juni 2012 @ 06:11

 29. EP, jeg har tidligere udtalt – senest – at Anna Breivik hører til på en tosseanstalt – ligesom Breivik. Men navnet Anna Breivik betyder, at hun hen ad vejen med sin indvandrerpolitik vil være skyld i langt flere døde end Breivik.

  Nogle kan ikke se over deres egen næsetip, andre ser længere. Hele historien er et stort bevis på dette. Jeg er et eksempel på det sidste. Med lidt kendskab til kulturen og lidt kendskab til hvad islamisterne foretager overalt-nu sidst i Syrien – er det en syg religion. Og syg fordi alt det vi har lært om ytringsfrihed, tolerance, næstekærlighed og respekt for menneskelivet ikke kan fungere i lyset af det, der står i Koranen.

  Det er en syg religion, fordi den har skabt uhyrer. Det er ingen tilfældighed, at de massakrerer i Syrien. Et eksempel. Ud af en mængde på 70 er de 48 børn og resten kvinder. De går direkte efter børnene, hvis disse er på den forkerte side. Som kolde maskiner uden nåde og barmhjertighed – som der står i koranen. Fuldstændig som nazisterne på Østfronten under krigen. I Syrien smadrer uhyrerne også børnenes hoveder mod husmuren.

  Det er den kultur der indvandrer, og når de får de politiske og sociale muligheder for at komme til orde, får danskerne og deres kartoffel kultur tørt på. Og det kommer, for muslimerne bliver ved med at komme ind i Danmark og Europa – med EU,s hjælp og Danmark må tage sin del. Der er ingen grund til at bortforklare problemet med ordet multikultur, for det er muslimerne, der er problemet.

  Der er associeringsaftaler med både afrikanske lande og Tyrkiet. Og med den indvandring og den børnefødsel ( se på tallene alene på Nørrebro ) bliver der måske et flertal omkring århundredskiftet. Hvordan tror du så muslimerne og deres Imamer til den tid vil opføre sig? Lad os ikke være naive. Og de vil have deres danske hjælpere overalt. Ikke mindst i danskernes egne institutioner.

  Anna Breivik er en led sinke sammen med Stampe og de andre sjakaler fra de radikale og Enhedslisten. Skal vi vente 30 år før vi kalder dem landsforrædere? Skal vi vente 30 år med at se, at der er bestemte årsager til det kraftige fald i den sociale orden?

  Det hele afhænger af, hvor alvorligt vi ser på situationen. Det er faktisk et spørgsmål om fantasi. Og udviklingen ER alvorlig, selv om det alvorlige lader vente på sig. Men hos mig er det alvorligt der allerede – derfor er landsforræderne også på plads.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 07:00

 30. ep

  Fame nej.

  Kommentar by Liva — 15. juni 2012 @ 09:13

 31. Før der bygges stormoskeer i Danmark

  Hvor er den muslimske Harvey Milk?

  Hvor er den danske politiker, der støtter den muslimske Harvey Milk, når han en dag tør stå frem? Der er ikke rettigheder for homoseksuelle muslimer i moskeer. Heller ikke her i Norden. Og slet slet ikke i koranen. Homoseksuelle muslimer har ikke samme rettigheder i religiøse kredse, som kristne homoseksuelle nu har.

  Kræv rettigheder for homoseksuelle muslimer før der bygges stormoskeer i Danmark, centrum-venstre politikere!

  DR2 tematiserer den kristne yderste højrefløjs vederstyggeligheder i bl.a. Amerika, når det handler om homoseksuelles manglende rettigheder i religiøse samfund. Hvorfor inddrager DR2 ikke moskeers forskelsbehandling af homoseksuelle muslimer? Hvorfor? Mener DR2 ikke, at ikke-vestlige homoseksuelle skal have samme rettigheder som vestlige?

  Hvad skal vi med DR2, hvis de ikke tør beskæftige sig med ALLE minoriteters rettigheder?

  Kommentar by Liva — 15. juni 2012 @ 09:19

 32. DR-tv eller TV2 igår aftes 14-6: Et kort klip med “3 tenorer”, Uffe Elleman med datter og søn, syngende Shubidua’s “Danmarks-sang”, næste vers: “Der findes andre mennesker end dem der er danske,”hakkelyd”/ storken er en dejlig flyver«… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  …Hov!!??…hvorfor bortklippede man »..de bor i huler og slås hele dagen// de varme lande er noget lort«, og gik direkte til den »dejlige flyver« ??????
  Var det Uffe der bagefter fik TV-stationen til at klippe de kritiske linier ud???

  Kommentar by OFF Topic?? — 15. juni 2012 @ 09:27

 33. Hold kæft hvor er hun øretæveindbydende.

  Kommentar by Vagn Henning — 15. juni 2012 @ 10:08

 34. Hvis canadierne er bare lidt ligesom amerikanerne, så er de verdens sødeste mennesker med verdens mest forrykte politiske holdninger.

  Og politik er et tabu; det er ikke noget man snakker med fremmede om. Til gengæld gider de heller ikke stemme. Med fold som Anna Mee i spidsen er vi i fuld fart i samme retning.

  Men problemet er ikke Anna Mee; problemet er dem der stemmer på hendes slags (rundt regnet 80% i København). At true hende eller skaffe hende af vejen hjælper dermed ikke en skid. Det var i givet fald de 80% man skulle skaffe af vejen, og så er spørgsmålet jo 1) elsker man i virkeligheden Danmark når man hader 80% af indbyggerne i Hovedstaden og 2) er man borgerlig?

  Kommentar by Vagn Henning — 15. juni 2012 @ 10:18

 35. En løsning kunne være at bombe alt i Danmark, bortset fra en bestemt matrikel i Aarhus samt diverse landområder. Så slipper vi både for liberale, socialister, muslimer og bøsser og feminister og pædagoger. Og så bliver Danmark ret godt igen .

  Kommentar by ep — 15. juni 2012 @ 11:22

 36. Vi slipper vel også for Anna Breiviks radigale idioter.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 13:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper