15. september 2006

TV2 om korporal Gilad Shalit, “et af Israels påskud for at gå i krig i Libanon”

Fra TV2 Online, et absurd ordvalg der også gengives i en forkortet udgave af samme artikel på TV2 Tekst-tv. Under overskriften Bortført soldat skriver hjem

“Den israelske soldat Gilad Shalit, som blev bortført af Hamas for mere end to måneder siden, og som var et af Isra­els påskud for at gå i krig i Libanon, giver nu livstegn fra sig.

Ifølge en palæstinensiske avis har han gennem egyptiske mæglere sendt et brev til sin far.”

Oploadet Kl. 17:46 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

 1. Nu var det jo sådan set Hizbollah der gik i krig med Israel og det behøvede de forøvrigt ikke noget påskud til, for alle journalister ved jo at det er jøderne som er skyld i at Hizbollah bekriger dem.

  De der jøder…..ups…israelere kan jo bare lade være med at leve dernede i mellemøsten, der midt blandt alle de arabere der hader dem fordi deres mullaher og imamer har sagt at de skal. (tyk sarkasme)

  og iøvrigt så skal de der israelere…..ups…..jøder heller ikke komme for godt i gang herhjemme, for så kan man jo nok forstå, at der ikke er noget politiet kan gøre hvis nogen af de glade små drenge fra blågårds plads skulle føle trang til at give onde onde shylock en lærestreg han sent glemmer, og hvorfor skulle en stakkels politibetjent risikere noget for en der jo selv er ude om det? (endnu engang tyk sarkasme)

  Det er ikke muslimer der er det største problem i det her land og en del af dem ønsker såmen nok det samme som os andre, men hvordan skal et fornuftigt menneske, det være sig en muslim eller en ikke-muslim, få et ben til jorden eller et ord fremført, når alsens slags “eksperter” gang på gang forklarer med deres statsautoriserede autoritet, at terrorister skam ikke kan gøre for at de er terrorister og at vesterlændinge selv er ude om at de bliver slået ihjel i busser, tog og på diskoteker.

  Kommentar by Mackety — 15. september 2006 @ 20:47

 2. Det er public service…husk det nu (hvis I skulle være i tvivl)

  Kommentar by Nosferatu — 15. september 2006 @ 22:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper