11. august 2012

Militant venstreradikal mener ikke Pia Kjærsgaard har bidraget positivt: “… hun har gjort tonen snusket”

Historien om Pia Kjærsgaards afgang blev offentliggjort sent tirsdag aften, men allerede onsdag havde DR Online fundet en retorikstuderende kommunist, der som ekspert kunne give hende de sidste slag. Samme aften lavede TVavisen en klassisk voxpop om kvinden der ‘deler vandene’.

“Jeg synes Pia Kjærsgaard er en racistisk kvinde.” (Elisabeth Flatbø, TVavisen, 8. august 2012)

Sekvensen inkluderer et klip fra 1998, hvor Pia Kjærsgaard overfaldes af militante fra Antifascistisk Aktion, da hun stiger ud af en taxi på Nørrebro. Meget apropos så var der i BT’s voxpop i fredagens udgave et lille interview fra Blågårdsplads med en 41-årig ingeniør ved navn Balder (Bergman) Johansen. En mand BT et par år efter overfaldet betegnede som et fremtrædende medlem af Antifascistisk Aktion: “De bestemmer, hvem der skal stikkes… de bestemmer, hvor og hvornår det skal ske” (BT, 8. april 2000). Han var meget utilfreds med Pia Kjærsgaards ‘tone’…

“Hun har stået for en politik, der vil inddele landet efter folks hudfarve, og hun har gjort tonen snusket… Det er næsten endnu værre, at hun fortsætter som værdiordfører, for nu kan hun i højere grad tillade sig at sige grimme ting om andre mennesker.” (Balder Bergman Johansen til BT, 9. august 2012)

Torsdagens sene Deadline havde en rimelig afbalanceret debat, men sluttede af med følgende bid, der dog er åben for fortolkning.

Nikolaj Sommer, Deadline: Som partileder bliver man gennem tiden udsat for lidt af hvert, og når nu det hele i dag har handlet om Pia Kjærsgaard, så lad os da også slutte med billedet af, fra tiden da Dansk Folkeparti blev stiftet ved deres årsmøde i 1996. Her har et par landmænd fået Pia Kjærsgaard til at agere overdommer i intet mindre end et grisevæddeløb. Tak for i aften.

(Deadline, 8. august 2012: Pia Kjærsgaard – hvad har hun bidraget med)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/39393/trackback

15 Comments »

 1. DR vil gøre hvad som helst for at hylde rød front. Prisen er velkendt og findes latterlig lille hos DR.

  Kommentar by NielsEbbesen — 11. august 2012 @ 21:20

 2. Det er utåleligt, at danskerne skal betale for den propagandasprøjte uden at ville det!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 11. august 2012 @ 22:08

 3. DF valgte det helt rigtige tidpunkt at foretage formandsskifte.
  Efter en sportssommer med naturligt fokus på det nationale – DFs varemærke.
  MSM har masser af stof om øget tilstrømning af flygtninge, med udbyggelse af asylsystemet til følge.
  Ramadan-afslutningen nærmer sig …
  Og opinionsundersøgelser viser opbakning til eller krav om stramninger af udlændingeloven. Netop de områder, som DF høster stemmer på.

  Det var bare lidt for smart, syntes de på DR, så nu skal de evindelige løgne hives frem og gentages, i en grad så det ligner en egentlig kampagne. Og det er jo logisk nok; DR har ihvertfald vist, hvis side de er på, og der er medløbere nok på universiteter, institutter, i NGOer og selvfølgelig hos Gadens Parlament.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. august 2012 @ 22:41

 4. Elisabeth Flatbø – endnu en af disse mange satans kællinger – ondskabsfuld og dum som kun den slags kvinder er det.

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 11. august 2012 @ 22:58

 5. Og nu strømmer somalierne til Danmark, fordi Somalia er for farlig. Og hvor ligger Somalia i forhold til Danmark. Nå ja! Det er indlysende, at somalierne flygter til Danmark.

  Og som det hedder fra Den Europæiske menneskerettighedsdomstol: Somalia er for farlig at vende hjem til. Og det er rigtigt, mindst halvdelen af Somalias befolkning har ret til at flytte til Vollsmose, for det er for farligt at leve i landet.

  Det hele er så sygt, at man tager sig til hovedet. Den Europæiske menneskerettighedsdomstol skal medvirke til, at befolkningen i Europa med tiden skal udskiftes. For det er en menneskeret, at halvdelen af Somalias befolkning skal bo i Danmark. Og når det er farligt at bo i Somalia, er det fordi den muslimske religion fra helvede gør det farligt.

  Og selv om de muslimske terrorister slår 20-30 mennesker ihjel om dagen overalt i muslimland,så råber befolkningen ved enhver lejlighed: “Gud er stor”! Sindssygen er i hvert fald stor og åbenbar.

  Og det vil den ikke bare vedblive med at være, for som vi ser med det såkaldte Arabiske forår, så bliver det værre, fordi der bliver flere og flere muslimske samfund, som hverken kan skabe menneskelige tålelige forhold for deres egen befolkning, og som heller ikke økonomisk kan klare den voldsomme befolknings eksplosion.

  Og da det er ungdommen som flygter, så bliver der i fremtiden flere og flere muslimer som søger mod Europa, hvor menneskerettighederne sammen med barmhjertigheden er så store, at de enkelte lande ikke har mulighed for at styre indstrømningen af flygtninge, fordi det ikke er humant. At det er fuldstændigt sindssygt vedrører ikke sagen, fordi det er en menneskeret at flygte fra et sindssygt system.

  Der er derfor ikke noget lys for enden af tunnellen heller ikke i relation til politikerne, kultureksperterne eller offentligheden. Meningsmålingerne viser kun små forskydninger. Hele svineriet vil fortsætte i uendelige tider, fordi dumheden er så omsiggribende, at det minder om en mental sygdom.

  “Hun har stået for en politik, der vil inddele landet efter folks hudfarve”. Selv en svagtbegavet elev i Folkeskolens 7,ende hjælpeklasse kan se i klassen, at det hele går ad helvede til.

  Men når vi får politikere som Stampe-sinken og hendes radikale og socialdemokratiske fæller, er det fordi uvidenheden og dumheden i befolkningen er tyk som vandgrød. Men jeg giver pressen den store skyld. “Nu er det Ramadan tid”! Jubii!!!. Hvis det ikke er fordi jeg hader alkohol, så havde jeg slået mig på flasken.

  Kommentar by Machiavelli — 12. august 2012 @ 09:59

 6. haha… en lille brun gris…hvor søø’

  Kommentar by Liva — 12. august 2012 @ 10:09

 7. Kommentar by Machiavelli — 12. august 2012 @ 09:59

  “Men når vi får politikere som Stampe-sinken og hendes radikale og socialdemokratiske fæller, er det fordi uvidenheden og dumheden i befolkningen er tyk som vandgrød.”

  Jaa, blogejere og andre frihedselskende samfundskritikere har en stor opgave foran sig at løse.

  Kommentar by Liva — 12. august 2012 @ 10:19

 8. Hm! Liva, hører jeg en ironi her??

  “Jaa, blogejere og andre frihedselskende samfundskritikere har en stor opgave foran sig at løse.”

  Kommentar by Machiavelli — 12. august 2012 @ 10:29

 9. Kommentar by Machiavelli — 12. august 2012 @ 10:29

  Nej

  Kommentar by Liva — 12. august 2012 @ 11:30

 10. >Kim Møller

  Jeg tror du gør Balder Johansen for meget ære i din omtale. Balder har mig bekendt ingen formel uddannelse, men er “Christianit”, “entreprenør” og “byggeleder” i det fondsejede og kollektivledede nørrebroske Byggefirmaet Logik & Co. ApS (ejet via X-Fond).

  Knud Foldschack (advokat, Ecolaw/Advokaterne Foldschack og Forchhammer) kendt som bl.a. advokat for Christiania og Ungdomshuset popper op alle de steder hvor Balder slår sine folder (X-Fond, Logik & Co. ApS, Eco-progress A/S, Ungdomshuset, Christiania osv.).

  Derudover er der naturligvis tråde fra Balder Johansen til hele det venstreradikale-miljø.
  F.eks. er Martin Sundbøll registreret direktør i Logik & Co (tidl. BZ, Ungdomshuset mv.).

  Kommentar by Polka Charlie — 12. august 2012 @ 19:37

 11. -> Polka Charlie

  Mener han blev omtalt som ingeniør i artiklen…

  Kommentar by Kim Møller — 12. august 2012 @ 21:43

 12. > Kim Møller

  “Hun har stået for en politik, der vil inddele landet efter folks hudfarve, og hun har gjort tonen snusket, lyder den kontante melding fra den 41-årige entreprenør” fra BT .dk /politik/pias-exit-centerpubben-graeder-blaagaardsgade-jubler (samme som jeg linkede til OT)

  Ikke at det er så vigtigt. Men han er jo ikke en af “de gode drenge”… – Og han ville helt sikkert ikke omtale hverken dig eller mig (selvom han næppe ved hvem jeg er) mere rosenrødt end højst nødvendigt.

  Kommentar by Polka Charlie — 12. august 2012 @ 21:57

 13. > Kim Møller
  Om han så rent faktisk er uddannet konstruktionsingeniør ved jeg ikke, men jeg tvivler.

  h t t p : / / w w w . balderjohansen.dk/

  Kommentar by Polka Charlie — 12. august 2012 @ 22:00

 14. Jeg vil lige henlede opmærksomheden på en ny Pia-bashing-tråd i Information, hvor venstreekstremister; blandt andet Enhedslistemedlemmet Hanne Cetkin, åbent gør sig til fortalere for censur.

  Selve indlægget skrevet af den hos systempressen så populære Rune Lykkeberg kunne også trænge til at blive genstand for en Møllersk analyse.

  Rune Lykkeberg Information 10 august 2012:
  Det er lige så sikkert, at Pia Kjærsgaard har haft en rimelig, demokratisk sag, som at hun konsekvent har misbrugt og perverteret den.

  Den krænkede dansker

  Kommentar by Balder — 13. august 2012 @ 07:57

 15. “Her har et par landmænd fået Pia Kjærsgaard til at agere overdommer i intet mindre end et grisevæddeløb.”

  Grisevæddeløbet varede 10 onde år og fører-svinet hed Fogh.

  Kommentar by Jesper Hansen — 15. august 2012 @ 19:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper