13. august 2012

Obama-ad giver Romney skylden for kvindes død – Intet på DR Online, dog en film om Karl Roves mentor

I sidste uge lancerede Obama-støttere det hidtil groveste angreb på Mitt Romney. I en negativ-reklamevideo mod udfordreren Mitt Romney, fortæller en aldrende Joe Soptic, at han mistede sit job på grund af Romneys grådighed, og hermed ikke havde råd til at betale for sundhedsforsikring. Konen blev syg, fik konstateret kræft, og døde 22 dage senere. DR Online har til dato intet skrevet om videoen, der selv hvis den ikke var spækket med usandheder, ville være langt over grænsen.

(Joe Soptic i pro-Obama ad: “… and she passed away in twenty-two days.”)

Lørdag sendte DR2 med vanlig timing dokumentaren Spindoktoren fra Helvede, om Karl Roves mentor.

“Portræt af den charmerende slyngel og gudsbenådede bluesguitarist og sanger, Lee Atwater, der fra en opvækst i ydmyge kår i South Carolina gjorde lynkarriere og blev valgt som formand for Det Republikanske Parti. Lee Atwater var opfinderen af den negative spin og løgnen som politisk strategi. Han var mentor for Karl Rove og George W. Bush og spillede en afgørende rolle ved præsidentvalget af både Ronald Reagan og George Bush senior. Atwater har skrevet det republikanske partis vinderstrategi, som har overvundet al modstand indtil nu. Her fortæller venner og fjender om Atwaters afgørende rolle for genopfindelsen af Det Republikanske Parti. For modstandere som demokraten Michael Dukakis var Atwater en politisk snigmorder, af et kongresmedlem kaldt for ‘den ondeste mand i Amerika’. For republikanerne er han helten, der havde sans for de kerneamerikanske værdier, og en fabelagtig evne til at manipulere medierne.” (originaltitel: Boogie Man: The Lee Atwater Story)

Oploadet Kl. 15:12 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/39463/trackback

3 Comments »

 1. Idéen med at Atwater skulle stå bag løgnen i amerikansk politik er….selv en løgn. Tag denne bid fra wikipedia-artiklen om Barry Goldwater (republikansk præsidentkandidat i 1964):

  Goldwater was painted as a dangerous figure by the Johnson campaign, which countered Goldwater’s slogan “In your heart, you know he’s right” with the lines “In your guts, you know he’s nuts,” and “In your heart, you know he might” (that is, he might actually use nuclear weapons as opposed to using only deterrence).

  Kommentar by Henrik — 13. august 2012 @ 15:54

 2. Ligemeget hvad de venstreorientere medier mener om Lee Atwater, er deres egen “community organizer” Saul Alinski mindst 100 gange værre.

  Læs eventuelt hans bog “Rules for Radicals”, der selv den dag i dag, fungerer som en slags play-book for den vold, løgn, manipulation mod – og tilsvining af politiske modstandere, som venstrefløjen og deres MSM-journalist venner er så kendte for.

  Kommentar by grove city, ohio — 13. august 2012 @ 16:00

 3. Sørgeligt men sandt. Danske MSM hader republicans omtrent lige så meget som de hader pia Kjærsgaard. Og vanlig praksis fra sjovnalisterne er at bagvaske “højreekstreme”, “ekstremt højreorienterede”, “racistiske”, “fascistiske” og hvad de ellers kalder folk der vover at stille spørgsmålstegn ved noget som helst de finder rigtigt.

  Kommentar by Nielsen — 14. august 2012 @ 10:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper