7. september 2012

Politiet: Somaliere med opholdstilladelse i andet EU-land søger asyl i Danmark for at få dobbelte ydelser

Morten Dreyer (DF) har mere om sagen. Fra BT – Asylsvindlere scorer kassen: Hæver sociale ydelser i flere lande.

“Et stort antal asylansøgere er blevet taget i at forsøge at fuppe sig til asyl i Danmark ved at udnytte et hul i kontrollen.

De forsøger at få asyl, selv om de allerede har opholdstilladelse i et andet EU-land – hvis de har held med tricket, kan de få sociale ydelser udbetalt i flere lande. Ifølge politiet findes asylsvindlerne især blandt de 592 somaliere, der er kommet til Danmark i 2011 og 2012 – hvor langt hovedparten er kommet i år.

Den omfattende asylsnyd og manglende kontrol kommer bag på Christiansborg.

– Det er jo fuldstændig forrykt. På den måde kan man få opholdstilladelse og sociale ydelser i flere lande, uden at nogen har en chance for at opdage det, siger Det Konservatives Mike Legarth.”

Oploadet Kl. 06:19 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/40374/trackback

30 Comments »

 1. Jamen det er vel ligeså forventeligt (at somalierne forsøger at tilrende sig ekstra ydelser), som at der i løbet af formiddagen kommer en skarp udmelding fra Liv Holm Andersen eller Zenia Stampe om det usmagelige i at Morten Dreyer og Mike Legarth forsøger at bruge sagen politisk, udmeldingen ledsages af en racismeanmeldelse mod politiet…

  Kommentar by 1. sal til højre — 7. september 2012 @ 07:18

 2. Man skal nok være politiker for at blive overrasket!

  Kommentar by Sigwar — 7. september 2012 @ 07:58

 3. Forrykt? Ja, det er vel EU.

  Kommentar by Vagn Henning — 7. september 2012 @ 08:34

 4. Lortesomaliere. Disse somaliere er nogle nasserøve og platugler – Bærme, der udnytter et system, oprettet for at hjælpe mennesker, der vitterlig er flygtninge.

  Sådan er nogle mennesker, og det må vi gardere os imod. Derfor er det fuldstændig vanvittigt, at vi er med selvmordspagten Schengen, hvor man åbenbart sletter asylansøgeres fingeraftryk, når de har fået asyl i et af landene. Ikke alene skulle man beholde fingeraftrykkene, man skulle også forlange DNA-prøve og irisskanning, og gemme dem.

  Vi er nødt til at melde os ud af det Schengenlort og opsige alle konventioner, der er skadelige for os. Jeg ser overhovedet ingen grund til, at vi skal have somaliere her. Deres kultur er inkompatibel med vor. De, der måtte dukke her, må transportselskaberne returnere for egen regning. Hvis vi endelig skal hjælpe dem, skal det være i midlertidige flygtninge lejre i Afrika. Og dem vil mange af de, der nu kommer her op, nok ikke bryde sig om, da det næppe er de fattigste og mest trængende, der har råd til at betale menneskesmuglere eller lignende for at komme her op.

  Kommentar by XY — 7. september 2012 @ 08:49

 5. Hvad kan jeg sige spontant i den her sag, og samtidigt holde mig indenfor lovens rammer er ret begrænset.

  Derfor nøjes jeg med at viderbringe den glædelige nyhed at det græske parti “Golden Dawn” i den seneste meningsmåling har fordoblet sine tilhængerskare. Hvis der var valg i dag, ville partiet få 10% af stemmerne, og dermed være det tredje største parti i Grækenland. Det er et ekstremistisk parti og det er godt. For med ondt skal ondt fordrives.

  Kommentar by Balder — 7. september 2012 @ 08:49

 6. –>3 “Vi er nødt til at melde os ud af det Schengenlort og opsige alle konventioner, der er skadelige for os.”

  Keep on dreaming…

  EU-systemets morderiske kamp mod de indfødte fortsætter i højeste gear

  En ny dom fra EU-Domstolen i Luxembourg fastslår, at europæiske myndigheder ikke kan begrunde et afslag på asyl til forfulgte troende med, at de kan praktisere deres religion i det skjulte eller afstå fra religiøse handlinger.

  EU-dom udvider asylretten for religiøst forfulgte

  Kommentar by Balder — 7. september 2012 @ 08:55

 7. Spørgsmål til Uriasdebattører

  Der foregår altid en livlig diskussion på Urias-siderne, men hvor er I henne i debatterne på Information, Kristeligt Dagblad, og andre msm debatsider? Her på uforlignelige Urias er de fleste som regel enige om hovedsagerne, men skulle man ikke også føre kampen ud i fjendens lejr, og konfrontere Gutmenschen og Stampister direkte – gerne med hårdslående provokerende indlæg? Er det mere behageligt at spy sin galde blandt venner?

  Kommentar by Balder — 7. september 2012 @ 09:02

 8. @6 Balder:
  Sletter de ikke bare de indlæg, de ikke kan lide, og politianmelder alle, der fiser forkert?

  Kommentar by XY — 7. september 2012 @ 09:08

 9. Balder:
  Jeg skriver kun de nævnte steder, at folk skal søge sandheden på uriasposten.net og gerne fulgt op med, at islam er en kætterreligion, som ingen legitimitet har i et civiliseret samfund.

  De sælger annoncepladser med henvisning til antal besøgende og hits på siderne, så jeg begrænser min deltagelse videst muligt.

  Kommentar by Iznogut — 7. september 2012 @ 09:26

 10. Stop udbetaling af offentlig støtte til andre end danske statsborgere. Hvor svært kan det være?

  Kommentar by A-mad — 7. september 2012 @ 09:38

 11. @Balder, på b.dk er enhver form for meningsudveksling umulig fordi en flok venstreorienterede tosser har sat sig for at sabotere enhver form for samtale.

  Jeg anser det for barnligt, og slet ikke et eksempel til efterfølgelse. Det flytter ingen.

  Kommentar by Vagn Henning — 7. september 2012 @ 09:47

 12. XY “Sletter de ikke bare de indlæg, de ikke kan lide, og politianmelder alle, der fiser forkert?”

  Ikke hos Information (dog røg der for nyligt et par enkelte indlæg – men det er indtil videre en undtagelse).

  Kristeligt Dagblad har heller ikke censureret mig, selv om adskillige debattører i nogle tilfælde var noget opbragte over mine meget politisk ukorrekte udgydelser, og krævede mig udelukket. Der var dog også folk som forsvarede mine indlæg.

  Samtidigt har disse to medier den mest acceptable kommentar-politik; hurtig og nem tilmælding, ingen problemer. God gammeldags teknik. Det gælder i øvrigt også Copenhagen Post, og så vidt jeg husker Berlingske Tidende.

  Hvad angår Jyllands Posten og deres fetish med det latterlige Facebook login og efterfølgende uoverskuelige kommentarrod, forsvundne indlæg og tekniske problemer; det gider jeg ikke deltage i. Facebook systemet sucks. JP er åbenbart tilfredse med at være sluppet af med 90% af kommentatorerne.

  På både KD og Information er debatterne ret åbne, og modsat af hvad man kunne forvente ofte ikke særlig politisk korrekte. Kan bestemt anbefales. Hos KD er der ikke så mange indlæg.

  Kommentar by Balder — 7. september 2012 @ 10:15

 13. ->Balder

  “…men skulle man ikke også føre kampen ud i fjendens lejr, og konfrontere Gutmenschen og Stampister direkte – gerne med hårdslående provokerende indlæg?”

  Jo absolut. At sidde og give hinanden ret herinde flytter i hvert fald ikke en skid.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 7. september 2012 @ 10:18

 14. Det har nok noget at gøre med om folk kan skrive anonymt eller skal opgive navn, email og det hele for at kunne skrive.
  Det bliver jo bare slået op på diverse andre røde sider. Ja, eller slette og politi anmeldt som der står.

  Man skulle tro at det snart ikke kunne lade sig gøre og snyde sig til ekstra udbetalinger. Der er fingeraftryk og alt muligt til og fastslå en persons identitet.
  Men hele europa erselvfølgelig et stort frit rejse område. Og mon de yderste vagter patruljerer dees grænser den anden vej på?

  Kommentar by Peter — 7. september 2012 @ 10:35

 15. #6. Balder
  Du ved ligeså godt som os andre, at på dagbladene er der ikke længere en fri debat.
  Den er censureret, bladene er politisk korrekte, derfor er de nu så kedelige, og derfor falder deres oplag konstant.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. september 2012 @ 11:03

 16. Somalierne skulle chippes som hunde

  Kommentar by Træt — 7. september 2012 @ 11:21

 17. @falkeøje “Du ved ligeså godt som os andre, at på dagbladene er der ikke længere en fri debat.”

  Debatten på de sider jeg har nævnt er nu frit nok til mit behov.

  Men selvfølgelig skal man ikke komme med stribevis af one liners hvor i man opfordrer til borgerkrig, som du har for vane her.

  Kommentar by Balder — 7. september 2012 @ 12:28

 18. #17. Balder
  De trykte og elektroniske medier er ligeså vedholdende i deres lovprisninger af de samfundsnedbrydende kræfter, der koster vort samfund astronomiske beløb.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. september 2012 @ 13:52

 19. 7.Balder. Svar på dit ‘Spørgsmål til Uriasdebattører’ Det korte svar for mit vedkommende er, at jeg ikke ønsker at blive overfaldet eller at min familie eller mit hjem skal lide overlast pga af AFA-typer o.l. derfor er jeg anonym. Jeg ønsker heller ikke at blive stigmatiseret af farisæerne.
  Jeg deltager af og til mmed navn i den offentlige debat (når jeg ikke kan dy mig), men kun med synspunkter, der ikke kan skade mig erhvervsmæssigt eller det, der er værre.
  Værdien af debat er nok også overdrevet, fordi de ‘politisk korrekte’ aldrig svarer på argumenter, men blot nedgør afsenderen.
  Geoffrey Cain f.eks har en glimrende kronik i Jyllandsposten idag, hvor han anklager de nuværende regeringspartier, fordi de mod alle regler gennemtrumfede Palæstinenserloven i 1992, hvor de skulle have været udvist. Den lov har medført at utallige danskere har lidt alvorlige skader ved overfald, voldtægt, røveri, indbrud osv. Nogle er blevet dræbt af dem (f.eks Rasheed Laval oma). GC foreslår at Jelved og co bringes for retten for det og at de dømmes til at bo i Gellerup-parken!Laughing to Keep from Crying! Ja, for en rigsretssag mod de ansvarlige politikere fra de partier, der nu sidder i regering har nok lange udsigter?

  Geoffrey Cain har ene mand gjort en kæmpe indsats i den offentlige debat, men han har ikke høstet andet end had fra venstrefløjen og de statsejede medier skyr ham som pesten, fordi han ved hvad han taler om.
  Jeg tror også han må kigge sig over skulderen i hverdagen og en ansættelse – ihvertfald i det offentlige – er ikke en mulighed for ham, tror jeg. Heller ikke i de fleste private virksomheder. Mange steder ville de nok straks nedlægge arbejdet eller kunder ville udeblive, hvis han dukkede op på en arbejdsplads?

  Såvidt jeg kan se, ernærer han sig som forfatter og der har de sværere ved at ramme ham – endnu. ;)
  Så jeg kan kun advare imod, at man udsætter sig for den slags. Det kan have alvorlige konsekvenser.
  Og i øvrigt er det ’spildte guds ord på Ballelars’!

  Et citat fra Kim Møller (ham her fra Uriasposten)i den nye “Frem for alt frihed. Festskrift til Lars Hedegaard”, hvor han til slut i sit indlæg skriver:

  “Som en unavngiven forfatter skrev, da Muhammed-krisen bragede tilbage i 2006 (i KM’s oversættelse):”Der er intet kompromis mellem “jeg har retten til at voldtage dig” og “du har ikke retten til at voldtage mig”. Det er ikke bare to forskellige holdninger, der skal overvejes. Det er to uforenelige trossystemer. Ethvert kompromis “OK, du kan voldtage mig om torsdagen, er ikke et kompromis overhovedet. Det er accept af ondskab.”

  Kommentar by A-mad — 7. september 2012 @ 17:14

 20. Hvad angår beboerne (de etnisk danske) i denne artikel, så håber jeg, at de stemte DF ved sidste valg eller stemmer DF ved næste valg.

  Hvis ikke dette er tilfældet (ovenstående), så kan jeg altså ikke have ondt af dem mere.

  Min veninde bor tæt på en ghetto, og hun omtaler muhammedanerne på grænsen til det nærmest groteske. Alligevel sætter hun sit kryds ved de radikale. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.

  @Balder

  Min erfaring er, at når islamkritiske debattører skriver på MSM kommentarspor, så bliver disse kommentarer af socialister opfattet som værende provokationer. Dette medfører, at tryk avler modtryk.

  Enten tror de venstreorienterede ikke på hvad islamkritikerne skriver, eller også gider de simpelthen ikke forholde sig til det.

  Jeg har flere gange oplevet, at venstreorienterede debattører benægter alt om, at der skulle stå et eneste ond ord i koranen.

  Kommentar by tusmørke — 7. september 2012 @ 20:08

 21. Første del af min kommentar ovenover, skulle have været placeret i denne tråd:

  http://www.uriasposten.net/archives/40379#comments

  Undskyld..

  Kommentar by tusmørke — 7. september 2012 @ 20:11

 22. Sjovt nok at det kommer bag på folk på Christiansborg, i 90 erne, kunne folk få hjælp i Danmark, Norge osv. og leve i Libanon.

  Kommentar by Rinus — 7. september 2012 @ 21:18

 23. @10 A-mad:

  “Stop udbetaling af offentlig støtte til andre end danske statsborgere. Hvor svært kan det være?”

  Helt enig.
  Hvis man pakker kornet af vejen, holder rotterne sig væk – Livet er enkelt

  @12 Balder:
  Tak for oversigten.

  @19 A-mad:
  Ad debat i MSM med eget navn:
  Så vidt jeg kan se, er der muligheder for at deltage anonymt. Jeg har ikke sat alle dele sammen endnu, og jeg ved af erfaring at nogle medier blokkerer, hvis man bruger Tor. Men her er nogle af byggeklodserne:
  Tor Project: Anonymity Online
  Anonymous Email – Disposable Inbox – Hide My Ass

  Facebook holder jeg mig langt væk fra, da de tidlige stjal og måske stadig stjæler ophavsretten til det man uploader

  Kommentar by XY — 8. september 2012 @ 00:55

 24. ”Regeringen med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i spidsen gør en dyd ud af at videreføre den stramme asylpolitik fra den borgerlige regering.
  Denne kurs er dog alvorligt truet af, at antallet af somaliere, der er kommer til landet, er eksploderet på det seneste.
  Konkret har 553 somaliere søgt om at få asyl i perioden fra januar til d. 5. august 2012, og størstedelen af disse har udsigt til at få deres ansøgning godkendt.
  I hele 2011 var der blot 109 somaliske asylansøgere, viser en opgørelse fra Nationalt Udlændingecenter under Rigspolitiet (NUC).” (Danmark 2012)

  h t t p://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1806293.ece

  Kommentar by Liva — 8. september 2012 @ 11:22

 25. ”En somalisk mand blev fredag såret af to knivstik i brystet i den uroplagede Odense-bydel Vollsmose. Episoden skete i Egeparken klokken 9.36, hvor der internt i en somalisk gruppe unge var uenigheder efter en bytur, oplyser Fyns Politi.
  “Tre mand møder op ved offeret, og det udvikler sig til et slagsmål i trappeopgangen, hvor den ene stikker to gange med en kniv,” siger vagtchefen Jesper Fält til Ritzau.” (Vollsmose 2012)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-55549454:somalier-såret-af-knivstik-i-vollsmose.html

  Kommentar by Liva — 8. september 2012 @ 11:23

 26. ->23.XY. Tak for tip og links. Nyttige.
  Man skal dog stadig være forsigtig med at give sig til kende, som f.eks i Norge, hvor AFA i et fiktivt navn på en til lejligheden opfundet ‘højreorganisation’ indkaldte til en demo mod islamisering og multi-kulti, hvorefter de, der godtroende mødte op, blev gennemtæsker af AFA’s stormtropper!

  Kommentar by A-mad — 8. september 2012 @ 15:06

 27. Pyt med det. Danskernes fokus er rettet mod et eller andet fjols som er kommet til skade i Vild Med Dans.

  @26
  Netop. Modstandsbevægelsen holdt sig også fra at give sig til kende, mens medløberne gav sig til kende, ganske enkelt fordi de nød samarbejdssystemets beskyttelse. Er det anderledes i dag ? Svaret er et rungende nej.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 8. september 2012 @ 17:43

 28. Angående anonymitet: Hvis ikke man tager særlige forholdsregler så er debatten på blogs som Urias heller ikke anonym, man kan blot ikke ses af offentligheden. Men din sagsbehandler hos Lars Findsen-instituttet har garanteret dit nick og din IP-adresse samt koordinaterne på din bolig i databasen også…de ved også hvad for en slags porno du tænder på.. he, he. Hvis der er en revolution i udbrud, så vil jeg råde alle Uriaskunder til at lade være med at sove derhjemme et stykke tid….

  Men som en anden allerede pointerede, er det også på disse debatter for det meste tilladt at være anonym.

  Jeg er heller ikke helt enig med dem der siger at de debatter bare er fyldt af venstreorienterede som ikke lytter osv. Kan godt være rigtigt måske i nogle tilfælde, men generelt er det nu ikke så slemt.

  Der er mange i forskellige fora hvis holdninger i hvert fald for en væsentlig del ligner mine. Men det er nu heller ikke kun debatter som helt snævert handler om indvandring og multikulti, som jeg deltager i. Men disse andre emner kan man ofte forbinde med andre udviklinger; globalisering, EU, osv. Jeg synes bestemt ikke at man kan skære alle “venstreorienterede” over én kam, og jeg tror også at f.eks. Information har masser af ikke venstreorienterede debatdeltagere deltagere.

  Så måske er det længe siden I har prøvet jer frem sidst?

  Kommentar by Balder — 9. september 2012 @ 15:22

 29. 28.Balder. Du skriver “Så måske er det længe siden I har prøvet jer frem sidst?” Du har ret. Jeg undgår helst debat med venstreorienterede, fordi jeg ikke tror på dem længere.
  Jvfr Kim Møllers citat sidst i hans artikel “Alting starter med mediekritik” i bogen “Frem for alt frihed. Festskrift til Lars Hedegaard”. KM:“Som en unavngiven forfatter skrev, da Muhammed-krisen bragede tilbage i 2006 (i KM’s oversættelse):”Der er intet kompromis mellem “jeg har retten til at voldtage dig” og “du har ikke retten til at voldtage mig”. Det er ikke bare to forskellige holdninger, der skal overvejes. Det er to uforenelige trossystemer. Ethvert kompromis “OK, du kan voldtage mig om torsdagen, er ikke et kompromis overhovedet. Det er accept af ondskab.”

  De venstreorienteredes skib synker og de ombordværende ved inderst inde, at skibet ikke kan reddes, men de klamrer sig til det alligevel, fordi de har taget mentalt skade og ikke kan undvære deres marxistiske ‘religion’. I deres dødskamp bekæmper de alle ikke-troende med alle midler. De er nærmest blevet mere blodtørstige efter jerntæppets, DDR’s, Sovjets og de øvrige østeuropæiske diktaturers fald. Nu kan de nemlig ikke længere true med Den Røde Hær!
  De har forskanset sig i skånejobs i Stat og kommuner, på Universiteter, i DR, på TV2 og i MSM i øvrigt osv og danner en massiv front imod de producerende i den private sektor, der konkurrerer globalt. Den private sektor udsuger de for alt hvad, de kan klemme ud af den, mens de ligger søvnløse ved tanken om, at de skal klare sig selv ved at sælge deres arbejdskraft på det frie marked. De er en kræftsvulst på samfundet, der vokser sig større og større indtil værtsorganismen en dag dør.. :(
  Dialog er derfor spild af tid :)

  Kommentar by A-mad — 10. september 2012 @ 14:40

 30. […] Asylsvindlere hæver sociale ydelser i flere lande  […]

  Pingback by Inkomstbringande att ha flera uppehållstånd samtidigt « Petterssons gör skillnad — 1. oktober 2012 @ 22:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper