11. september 2012

Muhammad Tahir ul Qadri taler med to tunger – Den der håner ‘profeten’ skal dræbes som en hund

Jaleh Tavakovi har begået en yderst interessant artikel om Tahir ul-Qadri, der fint supplerer video-sekvenserne der dokumenterer hans to tunger – Kæmpede som en hund for blasfemiparagraf.

“Tahir ul Qadri, som af Nydansk Ungdomsråd er inviteret til en konference imod radikalisme d. 11. september, er efter eget udsagn hovedansvarlig for en lov om blasfemi (paragraf 295 C, vedrørende fornærmelse af profeten Muhammed).

Det fremgår klart af en video manden selv har lavet, her praler han på urdu med hans ihærdige indsats for at få denne lov vedtaget i Pakistan. Han siger bl.a. at i den forbindelse har han ”kæmpet som en hund”.

I videoen understreger han at man ikke skal kunne angre for at undgå dødsstraf.;

“Jeg ville lukke alle mulighederne for at slippe af sted med at begå blasfemi. Og den der åbner munden og begår blasfemi, uanset om det er en muslim, jøde, kristen, vantro, troende, mand eller kvinde, skal denne dræbes som en hund!”

For blot få dage siden var denne mand på TV2 News, hvor han kategorisk tager afstand fra overhovedet at have haft med denne lovgivning at gøre. Han ville rense sig selv for de “onde” rygter, som bl.a. jeg på denne blog havde startet.

Minhaj ul Quran lyver os lige op i ansigtet. … Tahir ul Qadri er en del af problemet og ikke løsningen…”

(Tahir ul-Qadris to tunger; Youtube)

“En af de mest moderate muslimske ledere” (Professor Jørgen S. Nielsen til Kristeligt Dagblad, 11. september 2012)

Mere om sagen på Snaphanen og Den Korte Avis. Bemærk også Politikens bidrag.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/40505/trackback

17 Comments »

 1. Professor Jørgen S. Nielsen mener, at Tahir ul.Qadris er en af de mest
  moderate ledere.
  Jaså , ser man det.
  Enten lyver professoren eller også ved han ingenting.
  Hvordan får man denne professortitel?
  P.S. Kan være han er muhammedaner, så er han undskyldt, for så må han
  godt lyve for at fremme muhammdanismen.

  Kommentar by Pk — 11. september 2012 @ 07:07

 2. @ Kim Moeller

  Kan du ikke lave et indlaeg om Jaleh Tavakolis protestaktion?

  “Hvis du allerede er overbevist, så kom med til en protestaktion mod den såkaldte antiradikaliserings konference. Tirsdag d. 11. september kl. 18, sted: Overfor CBS, Ovnhallen, Porcelænshaven 24B – 2000 FRB (Indgang fra Søndre Fasanvej) Overfor CBS Ovnhallen, Porcelænshaven 24B, 2000 Frederiksberg. (Indgang fra Søndre Fasanvej)”

  http://denkorteavis.dk/2012/advarsel-mod-imamerne/

  Kommentar by Resursesvag — 11. september 2012 @ 07:25

 3. Hint : Noget tyder på, at nogle svenskere er ved at vågne op?

  http://www.skanskan.se/article/20120908/MALMO/709089968/-/det-borjar-att-ga-till-overdrift

  Kommentar by Nordsjælland — 11. september 2012 @ 08:22

 4. Selv når de ( de tvetungede imamer ) bliver taget med bukserne nede kan intet få dem til at ændre udtalelserne.

  Kudos til Karen Hækkerup for at ikke at møde op til nydansk Ungdomsråd`s konference.

  Kommentar by Santor — 11. september 2012 @ 09:36

 5. Al religion er ligeså menneskeskabt som alt andet i Verden.
  Det kan ikke bevises videnskabeligt, derfor er det sindssygt, at nogen kan påtvinge andre deres overtro!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 11. september 2012 @ 09:45

 6. Han er heller ikke populær i Pakistan, da han ikke er rabiat nok
  Information: Pakistansk religiøs leder er kontroversiel på alle fronter
  og han har modtaget dødstrusler herhjemme
  Ekstrabladet: Islamist meldt til politiet for dødstrusler
  Kendt muslimsk leder loves på Facebook at blive ’mødt med sværdet’
  (Begge artikler er online, men pt kan jeg ikke poste links her)

  Kommentar by mb — 11. september 2012 @ 12:36

 7. I forhold til andre muslimske ledere ER han forholdsvis moderat. Og det siger en del om situationen.

  Han er ganske rigtigt en af de muslimer, som sætter sig mellem to stole ved at prøve at opretholde en vestlig facade overfor vesterlændinge og en rettro facade overfor muslimer. Men det duer ikke, og fornuftige vesterlændinge kan godt gennemskue, at han naturligvis ikke er vestligt orienteret, ligesom rettroende muslimer godt kan gennemskue, at han faktisk går på kompromis med islam. Så lige nu er han en stor letgennemskuelig facade. Personer som ham bliver som alle andre muslimer tvunget til at vælge standpunkt: Enten må han vælge et vestligt standpunkt, hvilket medfører, at han ultimativt forlader islam. Eller også må han vælge et muslimsk standpunkt, hvilket medfører, at han ultimativt erklærer krig mod vesten og den vestlige levemåde. Der er ingen mellemvej. Mellemvejen ville være en person som Naser Khader, men han er de facto ikke muslim. Så der er ikke nogen mellemvej. Demokratiske, vestligt orienterede muslimer er en selvmodsigelse og dermed en umulighed.

  Kommentar by Vest — 11. september 2012 @ 14:25

 8. “- – uanset om det er en muslim, jøde, kristen, vantro, troende, mand eller kvinde -(eller barn (den 11-årige pige i Pakistan))-
  skal denne dræbes som en hund!”

  Hvorfor – vil han dræbe hundene?

  Kommentar by Spydpigen — 11. september 2012 @ 18:06

 9. @8 Spydpigen,

  Der er lidt forskellige holdninger til hunde i islam. Men der er flere steder i de kanoniske ahadith hvor Muhammed beordrer hunde dræbt. De ses som urene. I Sahih Muslim får vi endda at vide, at hvis en hund har slikket på en skål, så skal skålen vaskes 7 gange og gnides med jord 8 gange. Så urene er de åbenbart! Andre steder får vi dog at vide, at de til nøds kan holdes som hyrdehunde og jagthunde.
  En del af Muhammeds had til hunde stammer formentlig fra præislamisk arabisk mytologi, hvor sorte hunde blev kædet sammen med dæmoner (lidt ligesom koblingen mellem hekse og sorte katte).

  Kommentar by Vest — 11. september 2012 @ 21:15

 10. Så kom Snaphanens video mod forventning på DR: http://w ww.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/09/11/170912.htm

  Kommentar by Vest — 11. september 2012 @ 22:22

 11. Det lyder som et eksempel paa saakaldt “taqya”, altsaa det at tale usandt til ikke-troende. Jeg savner lidt “haard” dokumentation for at taqya sanktioneres af religioese ledere i Islam. Hvor ville man kunne finde det?

  Kommentar by Morani ya Simba — 11. september 2012 @ 23:40

 12. Nu udtaler Muhammad Tahir ul-Qadri: “Danskerne ser nogle ting på en måde, mens andre ser det på en anden. Lad os respektere forskellige meninger og uenigheder. Hvad du opfatter som radikalisme, er måske ikke radikalisme for andre lande“. Se: http://w ww.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/09/11/225141.htm

  Dette har han jo delvist ret i. For han prædiker for så vidt ikke radikalisme. Han prædiker mainstream islam.
  Men at vi skal anerkende en sådan ideologi i DANMARK kan han og hans fans godt glemme. Det er en pervers ideologi, og de love som Muhammad Tahir ul-Qadri har arbejdet så hårdt for at få implementeret i Pakistan har bevirket at uskyldige mennesker, herunder børn, er blevet henrettet for såkaldt “blasfemi”. Så når han beder os “respektere forskellige meninger og uenigheder” må han naturligvis få klar besked om, at han kan stoppe sine meninger op et sted hvor solen ikke skinner og rejse hjem til Pakistan.

  Kommentar by Vest — 12. september 2012 @ 00:34

 13. @Vest
  “de love som Muhammad Tahir ul-Qadri har arbejdet så hårdt for at få implementeret i Pakistan har bevirket at uskyldige mennesker, herunder børn, er blevet henrettet for såkaldt “blasfemi”.”

  Hvis det er rigtigt at boern er blevet henrettet efter de love han har medvirket til saa er manden jo et decideret uhyre. Saa er vi jo faktisk henne og tale om noget sammenligneligt med en Josef Goebbles eller eller det nabolag. Det er saa beskaemmende at han modtages med pompt of pragt!!

  Kommentar by Morani ya Simba — 12. september 2012 @ 03:51

 14. Og ramaDanmarks Radio fester videre og ignorerer islamisters ulækre dagsorden..

  Kommentar by Liva — 12. september 2012 @ 09:07

 15. Jeg ved ikke om denne historie har været bragt i danske medier.

  The tortured body of an 11 year old Christian boy has been found in a town in Punjab, Pakistan, days after a young Christian girl was arrested on blasphemy charges.

  Detectives in Faisalabad, around 60 miles from Lahore, said they were investigating whether accusations of blasphemy had also been made against the boy.

  Human rights campaigners condemned the killing of Samuel Yaqoob whose burned and tortured body body was discovered on Eid, the celebration which marks the end of the Islamic fasting month of Ramadan.

  His lips and nose had been sliced off, his stomach removed and there was evidence that his legs had been mutilated too.

  The boy had been missing since Monday when he left his home in the town’s Christian Colony to visit a local market. His relatives identified his body from a distinctive mark on his forehead. […]

  Christian boy tortured and killed in Pakistan

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 12. september 2012 @ 09:53

 16. 15 LFPC

  Jeg har i hvert fald ikke set nogle referencer til denne grusomme tortur og drab på en kristen dreng i Pakistan. Islams følgesvende er “fredelige” og respektfulde over for minoritetsgrupperne i Pakistan, skal jeg lige love for.
  Tak for linket.

  Kommentar by Johansen — 12. september 2012 @ 10:21

 17. @13 Morani ya Simba,

  Hvis det er rigtigt at boern er blevet henrettet efter de love han har medvirket til saa er manden jo et decideret uhyre

  Jeg må indrømme, at jeg ikke kender alle de konkrete sager. De fleste bliver ikke dødsdømt men får “blot” livstidsdomme og lignende. Men lige nu kører der f.eks. en meget omtalt blasfemisag mod en lille pige, Rimsha Masih. Hun risikerer dødsstraf jævnfør netop denne pakistanske lovparagraf, men nogen betalte hendes kaution for en uge siden, så hun ser ud til at slippe. Men det er sådan loven er indrettet. Man kan sagtens henrettes som barn. Og det ER uhyrligt. Se: http://en.wikipedia.org/wiki/Rimsha_Masih_blasphemy_case

  Kommentar by Vest — 12. september 2012 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper