16. september 2012

Konservativ tysk indenrigsminister vil stoppe ‘grupper og organisationer’ der provokerer islamister

Da Muhammedsagen rasede kunne man flere gange høre den i Canada-bosiddende Jytte Klausen, at det aldrig ville være kommet så vidt i USA – problemerne var en konsekvens af Jyllands-Posten, Anders Fogh Rasmussen og den danske kulturkamp. USA er på geopolitisk retræte, og ligesom ikke er meget ‘First Amendment’ over den nuværende administration, så står det næsten værre til i Europa.

Fredag angreb islamister den tyske ambassade i Sudan. Nogenlunde samtidig citeres den tyske indenrigsminister for disse ord.

“Groups and organisations who want to provoke the Islamists in Germany, by wanting to disseminate this unspeakable Mohammed film for example, need to know that they are pouring oil on the fire with gross negligence. For that reason they must also be stopped. (Indenrigsminister Hans-Peter Friedrich (CSU); Focus via Islam versus Europe)

(Focus.de, 14. september 2012: Innenminister.. will islamfeindliche Provokateure aufhalten)

Oploadet Kl. 14:46 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/40761/trackback

21 Comments »

 1. Man bør vel se det i den større sociale-politiske trend i Vesten, hvor den politiske klasse i stadigt større grad opgiver forsvaret af deres egne befolkninger.

  Netop fordi de ikke anerkender begrebet “landsmænd”, men istedet ser sig selv som agenter for en ny global orden regeret af en ny kosmopolitisk elite (dem selv) via et multikulturelt imperium.

  Imperiets befolkning “menneskeheden” skal tvinges til harmoni og tolerance, særlige offergrupper er dog mere lige end andre, hvilket vil føre til kosmisk fred og ikke mindst underkastelse under det multikulturelle teokrati/teknokrati.

  Det er ihvertfald drømmen disse forræderiske tåber drømmer og det selvbillede de handler på.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 16. september 2012 @ 14:57

 2. Så skulle du se et af de tyske ellers så saglige talkshows, der kører hver aften. Der var hos alle bred enighed om at filmen skulle forbydes i tyskland. En af gæsterne, en tysk juraprofessor, mente at der ville vente straf til private der ville uploade filmen. Hensynet til religiøse følelser trumfede selvfølgelig i dette tilfælde. Og sammenlignede videre ved at nævne at børnepornografi jo også er forbudt at besidde og videregive. Tyskerne har ingen respekt for ytringsfriheden. En fra de grønne ville have international lovgivning mod islamofobi og var sikker på at man havnede der før el siden.

  Kommentar by Jimbo — 16. september 2012 @ 15:58

 3. Ræk fanden en lillefinger.
  Lefle, slikke, kysse, kramme. Alt for islam ikke må stødes og såres.
  Skide med lokal befolkningen lider og bliver jagtet.
  Nej, uha. Sæt nu vi blev ligestilt med nazi tyskland.
  Hvad skal der til før et samlet Europa igen vågner og smider den fremmede overmagt ud. Vi er i krig!

  Kommentar by xenofob — 16. september 2012 @ 16:15

 4. Regeringer som ikke kan og vil beskytte deres befolkninger har ingen legitimitet.

  Hans-Peter Friedrich kunne godt trænge til et kursus i Carl Schmitt’s tanker! Men Hans-Peter F. er vel uden for pædagogisk rækkevidde!

  Kommentar by Sigwar — 16. september 2012 @ 16:18

 5. Det er de færreste politikere, som ikke vil tilfredsstille muslimerne! Hvorfor?

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2012 @ 16:22

 6. Udenrigsministeren Westerwelle forventer også at den tyske justits skrider ind med så megen ‘härte’ som mulig.

  Kommentar by Jimbo — 16. september 2012 @ 17:18

 7. Det er som i gamle dage, da måtte ingen kritisere Der Führer.
  De har ikke glemt deres gamle vaner dernede!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 16. september 2012 @ 17:49

 8. # 5 skyldfølelse… Tyskerne pga 2. Verdenskrig. Englænderne pga kolonitiden. Frøæderne pga algeriet.
  Vi lever i en offerkultur, hvor vi får banket ind at der altid er et offer der skal identificeres. Muslimernes nedarvede og skabagtige tankegang om at alt dårligt altid skyldes alle andre gør dem til de ultimative ofre. Sutherland fra fn sagde det meget godt i en udsendelse: ‘der findes ingen gruppe som lider lige så meget som muslimerne.’

  Kommentar by Jimbo — 16. september 2012 @ 17:55

 9. Stakkels mine børn og børnebørn – hvad har jeg dog gjort!

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 16. september 2012 @ 20:43

 10. De vil også forbyde NPD ?

  Kommentar by Spinner — 16. september 2012 @ 20:48

 11. 4 Sigwar
  Regeringerne har alt den legitimitet det giver at være valgt af vælgerne. Hverken i Danmark eller Tyskland har politikerne “stjålet” magten. Hvis vi ønskede andre politikere, så har vi stadig den mulighed at stemme på andre. Men se hvad man gjorde i Holland for få dage siden. Se på seneste valg i Danmark. 12 -13% benyttede sig af den mulighed at stemme på et i slam kritisk parti. Resten fandt det ikke vigtigt nok. Det er selvfølgelig også svært at være i slam kritisk, når vi samtidig kan gå og glæde os over igen at kunne se Matador og Vild med dans.

  Kommentar by Binee — 16. september 2012 @ 21:39

 12. “Ich bin ein Berliner”, råbte JFK ud over menneskemasserne, og de jublede som gale. Jeg var kun en lille spinkel, næsten uskyldsren dreng dengang, som tænkte; “Hvad fejler alle disse grand voksne mennesker dog, ved de slet ikke at det er noget forbandet sludder han står der og udbasunerer, han er jo amerikaner, endda med næb og kløer”? I dag prøver alverdens såkaldte ypperste, både vestlige og ikke vestlige hjernekapaciteter, at bilde os almindelige dødelige ind at islam er fredens religion. Det synes jeg så til gengæld, selv som en halvgammel dansk tosse, er langt, langt værre. Og især dette, at jeg føler mig ugleset, endog dømt racistisk, af mange af mine egne. Selv af nærtbeslægtede, så som familie og venner, for mine, når jeg selv skal sige det, ret fornuftige meninger. Jeg vil gå så langt, som til at mene, at de i ramme alvor ville få mig tvangsindlagt for det, i den sidste ende. For jeg må da være islamofobisk syg i bolden? (jeg tænker, hvornår er rask, blevet til syg, og islam blevet til fredens religion?)

  Kommentar by ReligionForbudt — 16. september 2012 @ 21:56

 13. Dog skal det indrømmes, at jeg på et tidspunk her i mit virkelige liv, har været indlagt med en akut psykose. Den gik mestendels ud på, at jeg helt imod sædvane, troede på at alle mennesker i hele verden pludselig var blevet til mine bedste venner, og at de alle samme var ovenud gode. Jeg troede endvidere, fuldt og fast på, jeg kunne gøre en forskel, som man siger, og derved frelse hele verden. Det viste sig desværre, at det ikke holde stik. Her var min nærmeste familie og venner, sjovt nok godt klar over, at jeg var meget alvorligt syg. Det var rent ud sagt et helvede.

  Kommentar by ReligionForbudt — 16. september 2012 @ 22:19

 14. Det er virkelig skræmmende hvis islamister i Mellemøsten og Nordafrika ser de herboende muslimer, som en femtekolonde de kan aktiverer! Endnu er det ikke lykkedes andre steder end Sidney, ud over nogle halvforkølede demonstrationer!
  Men er det den type angreb vi skal se i fremtiden?

  Kommentar by Robert R — 16. september 2012 @ 23:39

 15. >11 ReligionForbudt
  :-)
  >13 Robert R
  Hvis man lader muslimer bo i landet, vil det før eller siden blive takket med vold, terror og mord. Sådan er det nu, og sådan har det været siden terrororganisationen islam blev opfundet af en pædofil lystmorder.

  Kommentar by Nielsen — 17. september 2012 @ 01:07

 16. Tyskerne har bare travlt med at tilpasse deres økonomiske kapacitet til det der er gældende i Grækenland. Det vil skabe harmoni indenfor euro-z0nen, og en strålende fremtid for den fælles valuta.

  Kommentar by Jens A — 17. september 2012 @ 01:43

 17. Ok! Jeg vil lave tegnefilmen om den såkaldte profet mohammad! Det skal være med historiske kilder og det hele, har et par scener skrevet ned og tegnefilmen blir kun 50min lang. Nu skal jeg ha søgt tegnere, lover selvfølgelig fuld anonymitet og der er penge til at komme igang men må så nok fundraise senere, det bliver nok spændende:-) og så skal stemmer på i sidste ende… Skal sq ende som med det 75 store hold bag innocence, tager afsted til filmen og undskylder

  Kommentar by Jimbo — 17. september 2012 @ 01:58

 18. Tag endelig ikke fejl, muslimerne i Europa er en temmelig reel 5. kolonne. De kan via SMS-kæder og lignende mobilisere opstande over hele Europa på ganske få timer.

  Kommentar by skræp — 17. september 2012 @ 05:26

 19. Jimbo

  Det kan sgu’ kun lade sig gøre med crowdfunding. Og så man endelig ikke afsløre projektets reelle indhold. For det vil skræmme alle væk.

  Skræp

  Dét har jeg også skrevet adskillige gange før, men der er ikke meget gehør for dét. Eller så tænker rigtig mange, ikke et par skridt længere frem i tiden. Men det er da glædeligt, at de trods alt kan finde ud af at bruge den vestlige verdens frembringelser til noget produktivt og konstruktivt!

  Kommentar by anonym — 17. september 2012 @ 05:43

 20. Heldigvis er de tyske politikere ikke enige:

  Tyske politikere i konflikt over Muhammed-film
  Internationalt 17. sep. 2012 KL. 12.22
  http://politiken.dk/udland/ECE1755900/tyske-politikere-i-konflikt-over-muhammed-film/

  PS: Eddie Izzard – Ich Bin Ein Berliner
  http://www.youtube.com/watch?v=5mu02xUgE4k

  Kommentar by anno — 17. september 2012 @ 13:36

 21. Det er bare endnu en kujonagtig politiker der gemmer sin ryggeløse opførsel under en paraply ef ord som, respekt, humanisme og andre slidte fraser og floskler.
  I mellem tiden kan muslimerne myrde til højre og venstre i krænkelsens navn når en hvid har formastet sig til at sige sandheden om deres mandsstyrede dødsreligion.

  Kommentar by Frank Hagmann — 17. september 2012 @ 17:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper