20. december 2006

Palæstinenserne bekriger hinanden… hvad gjorde vi galt?

Når venstreradikale kaster brosten gennem butiksfacader så er de ofre for samfundets svigt. Med samme optik anskues de igangværende kampe internt i det palæstinensiske selvstyre…

18/12-06 TVavisen 21.00 – Palæstinensisk konflikt er kulmination på årtiers stridigheder.

Vestens boykot har ført til en økomisk krise der er meget dyb, og som rammer meget bredt i de palæstinensiske områder, og det er også det som har ført til de kampe og optøjer man ser her i øjeblikket.” (Steffen Kretz)

At Vesten ikke ønsker at kaste penge efter en islamistisk terrororganisation siger sig selv, og ‘boykot’ er et helt forkert ord at bruge. Det indikerer en aktiv handling, og ifølge Nudansk ordbog, bliver man boykottet, såfremt andre gør en aktiv handling for at “hindre en i at udøve sin (især: økonomiske) virksomhed” (15. udg, 2. oplag, 1993).

19/12-06 P1 Morgen – Palæstina – Mulighed for mægling har været der! (7, 17 min.).

“Konflikten i Palæstina synes ikke at have nogen løsning. Mens resten af verden ser til er det interne fjendskab i Palæstina ved at udvikle sig til borgerkrig. Men chancen for mægling har været der. Det internationale samfund valgte bare ikke at gribe den. Vi får en analyse af situationen.” (Seniorforsker Helle Malmvig)

DR har i skrivende stund problemer med netradio-delen. Derfor ingen citater.

11 Comments »

 1. Faktisk er det mere sandsynligt, at borgerkrigen i Gaza skyldes den omgivende muslimske verdens indflydelse og påvirkninger.

  Således smider Iran tonsvis af penge og våben i retning af Hamas, netop i et forsøg på st skabe rav i gaden. Den arabiske verden brænder til gengæld penge af på Abbas og hans Fatah-bevægelse.

  “eksperterne” har i årevis påstået at problemerne i den arabiske verden skyldes Israel.

  Jeg vil tværtimod påstå at problemerne blandt palæstinenserne skyldes den arabiske verden og nu også Iran.

  Igennem årtier har den muslimske verden gjort alt hvad de kunne for at ødelægge og pervertere det palæstinensiske samfund. Og det er lykkedes dem.

  Det bedste vi i Vesten kunne gøre for palæstsinenserne, er at blande os uden om. Lad være at sende penge derned, lad være at sende nødhjælp derned, lad være at give politisk støtte til nogen palæstinensiske grupperinger. Lad være at støtte dem på nogen måde hvis de angriber israel eller andre.

  Kort sagt….lad dem sejle deres egen sø. Lad dem føle konsekvenserne af deres handlinger!

  Det er netop fordi vi i så mange år har holdt hånden over palæstinensernes grusomheder og ondskab, at vi nu ser problemerne dernede udarte i den grad. Vi har jo selv i vesten hjulpet den ondskab til verden.

  Hvis Vesten absolut skal gøre noget som helst, så kunne vi jo starte med at give MASSIV økonomisk støtte til det israelske millitær.

  Kommentar by Mackety — 20. december 2006 @ 12:41

 2. “Palæstinenserne bekriger hinanden… hvad gjorde vi galt?”

  Hvis noget “vi” gjorde, fik dem til at bekrige hinanden, så lad os da for alt i himlen få fundet ud af, hvad det var, så “vi” kan rendyrke det.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by børge — 21. december 2006 @ 10:41

 3. Hvis vestens boykot virkelig rammer så hårdt, hvorfor træder Palæstinensernes arabiske brødre fra Saudi Arabien, Dubai, Kuwait og De forenede Emirater så ikke til med økonomisk hjælp ???

  Nå, men midt i denne selvforskyldte Palæstinensiske elendighed er der dog det lyspunkt, at så længe de slås indbyrdes har de ikke overskud til at angribe Israel.

  Kommentar by JensH — 21. december 2006 @ 10:48

 4. Ok jo, for det er jo det eneste de sølle eksistenser kan finde ud af at enes om !

  Kommentar by whodares — 21. december 2006 @ 16:23

 5. Tjah, hvis nu et land invaderede danmark, slog mange gode samfundsborgere ihjel, placerede en gruppe af deres venner på fyn, delte landet op arbitrært – indrettede et diktatur og derefter forlod danmark, efter at have kørt vores økonomi helt ned…ville du så undre dig over de reflekterede over hvad de havde gjort galt`?!?

  Kommentar by allan — 22. december 2006 @ 10:20

 6. -> #5 Allan,

  En fuldstændig irrelevant sammenligning du der disker op med. Danmark er en gammel nation, med en (trods alt stadig) homogen befolkning med en fælles kultur.

  Derimod er det spørgsmålet om man overhovedet kan tale om en Palæstinensisk nation og et Palæstinensisk folk. Før Israel blev oprettet blev de kaldt ‘arabere’ og ikke ‘Palæstinensere’. Men det er en lang diskusion.

  Hvad der derimod ikke kan diskuteres er, at lige siden det Palæstinensiske selvstyre blev oprettet i.f.m. Oslo-processen har pengene fra Vesten bogstavligt talt regnet ned over Palæstinenserne, men alligevel er det Palæstinensiske samfund idag hvad der må kaldes en ‘fejlslagen nation’.

  Det Palæstinensiske styre og dets myndigheder har været korrupte og ineffektive, og har slet ikke formået at sætte en positiv økonomisk udvikling igang, til trods for den massive støtte fra vesten. Det kan naturligvis ikke være meningen, at vestlige skatteydere skal blive ved med at hælde penge i et bundløst hul, og da Palæstinenserne valgte terror-organisation HamaSS til at regere sig, var det en glimrende lejlighed for vesten til at sige; “at her stopper festen” !!!

  Palæstinenserne har naturligvis ved et valg lov til at vælge nøjagtig dem de ønsker, men vesten har altså lige så meget ret til at sige, at man ikke ønsker at støtte et sådant terror-regime.

  Tilsidst, som før sagt: Hvorfor er påligger det vesten at støtte det Palæstinensiske selvstyre ?? Hvorfor påligger det ikke deres ekstremt rige arabiske brødre på den arabiske halvø at gøre det ??? Jeg forstår ganske enkelt ikke venstrefløjens tvangstanker om, at alle dårligdomme i denne verden skyldes Vesten. Det er et helt utroligt kulturelt selvhad i har på den fløj.

  Kommentar by JensH — 22. december 2006 @ 11:12

 7. det pålægger ikke vesten at støtte det palæstinenske styre. Kun moralske forkvabelse fordi vi smadrede mellemøsten og dermed er hovedpersonerne bag alle de krige og konflikter der er nu.

  Det er ikke et spørgsmål om kulturelt selvhad, men derimod om at tage konsekvenserne af ens handlinger. Det er jo også meget populært på højrefløjen lige for tiden..

  Kommentar by allan — 22. december 2006 @ 12:31

 8. -> #7

  “Kun moralske forkvabelse fordi vi smadrede mellemøsten…”

  Vi ??? Hvem er vi ??? Danmark har ikke haft nogen som helst indflydelse på hvordan mellemøsten ser ud idag !!! Tyskland, Polen, Belgien, Holland, Luxemburg har eksempelvis heller ikke !!!

  Hvis du tænker på hvordan UK og Frankrig delte mellemøsten mellem sig ved Versailles-konfernencen, så må jeg lige minde dig om, at det var i 1919, og den Fransk/engelske koloni-tid var altså begrænset til tiden mellem de to verdenskrige. Så det ligger for det første lang tid tilbage, ogh vi taler om relatvit kort tid. Derfor kan man ikke sige vesten ’skylder’ noget som helst til den arabiske verden

  Derimod var Tyrkerne koloni-herrer i den arabiske verden i mange hundrer af år. De må vel ifølge din tankegang så skulle bære den største byrde mht. økonomisk hjælp til Palæstinenserne ?

  Kommentar by JensH — 22. december 2006 @ 14:22

 9. Allahn er en idot, hvis man vil se klip fra hvad der venter os, kan man klikke ind på, LiveLeak.com.

  Kommentar by mike — 22. december 2006 @ 17:22

 10. >6 JensH

  “Det er et helt utroligt kulturelt selvhad i har på den fløj.”

  Ja mon ikke, men hvis fjolserne absolut vil hade deres eget udgangspunkt, hvorfor tager de så ikke skridtet fuldt ud og bekender kulør. De kunne for eksempel konvertere til Islam og immigrere til Saudi-Arabien eller de kunne immigrere til Nord-Korea, Cuba, Venezuela. Socialistiske mønsterlande…ikke sandt.

  Endelig kan man undre sig over hvorfor de selvsamme multi-kult idioter der gang på gang udtaler deres dybfølte had til det amerikanske samfund, er de samme fjolser der gang på gang – fejalgtigt – henviser til det amerikanske samfund som eksempel på multikulturalismens lykke.

  Faktum er, at ingen af disse multi-kult idioter og kapital-hadere, så meget som to sekunder ville overveje at bytte det de har med det de påstår de ønsker.

  Hvad vi står overfor i socialismen og kulturradikalismen som de fremstår idag, er i virkeligheden måske ikke så meget ideologier som det er det ultimative eksempel på principløst og amoralsk hykleri.

  Det er stupiditet ophøjet til dyd og ondskab forvandlet til princip.

  Hvis man vil forstå kulturradikalismens udvikling er det forøvrigt en god ting at holde sig for øje i hvor høj grad den er blevet viklet ind i socialismen.

  Jeg tror den norske blogger Fjordman har helt ret når han hævder at det vi står overfor i virkeligheden er marxisme i dens kulturelle form.

  Han beskriver den som en slags AIDS der nedlægger samfundets immunforsvar og rydder vejen for at en forkølelsesvirus (Islamismen) kan dræbe AIDS virussens værtskrop.

  Men hvad får dog mennesker til at tro (religiøst) på sådan noget ævl og bævl?

  Nuvel, måske lever denne kulturmarxisme højt på, at vore samfund er i et kulturmæssigt frit fald. Hvad vi ser nu er konsekvensen af årtiers socialisme. Hvad vi ser nu er det sidste trin før selvudselettelsen. Det postmoderne samfunds dødsrallen. Og udslettelsen foretages af de samme idioter som er de varmeste fortalere for det postmoderne.

  I bund og grund er der vel tale om et grundlæggende kosmisk princip?

  Hvad der ikke kan stå må falde!

  Kommentar by Mackety — 22. december 2006 @ 19:47

 11. ¤ Børge –

  Du har ikke uret, så det ville være ganske glimrende om vi kunne finde ud af – og vi ER jo gode til selvransagelse – hvad det er vi har gjort forkert – og få gjort mere af dette !

  Lad dem endelig, endelig selv “ordne” hinanden indbyrdes !

  Og lade os give dem noget mere hjælp .

  Kommentar by vivi andersen — 22. december 2006 @ 20:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper