30. september 2012

Bombe mod Den Jødiske Forening i Malmø – Dr.phil. Morten Thing: “Årsagen kan være… nazismen”

Natten til fredag detonerede en mindre bombe foran Den Jødiske Forening på Kamrergatan i Malmø, og selvom alt tyder på det er en afledt effekt af islamiseringen, så forsøger flere medier at flytte fokus. Her lidt fra en Ritzau-artikel trykt i lørdagens udgave af Fyens Stiftstidende, hvor eks-revolutionære Morten Thing agerer ekspert – Antijødisk stemning i Malmø (ikke online). Simpel optælling: Islam: 0, Nazisme: 8, Dansk Folkeparti: 1.

“Jøder, der forlader byen, stenkast, kanonslag og senest en eksplosion for det jødiske menighedshus. Det lyder som noget, der sker langt fra vores hverdag – men skal faktisk ikke længere væk end til Malmø. Her oplever den jødiske befolkning stadig hadeforbrydelser på grund af dens historie.

– … Jøder har forladt Malmø, fordi de simpelthen ikke kunne holde ud at være jøde der, siger overrabiner Bent Lexner fra Mosaisk Trossamfund.

Årsagen kan være, at Sverige aldrig har haft et naturligt brud med nazismen, som man har i Danmark, mener dr.phil. Morten Thing, der forsker i jødisk historie på Roskilde Universitet.

– Nazisterne stod ikke over for et opgør efter Anden Verdenskrig, fordi Sverige ikke har været i krig som Danmark. Derfor har svensk nynazisme en ubrudt historie. Mange nazister… lang tradition for antisemitisme… var stærk allerede i 1800-tallet… stor modvilje mod jøderne fra de fastboende…

Forskellen på indvandrerdebatten i Sverige og Danmark spiller også en rolle.

– Det højreorienterede miljø i Sverige adskiller sig meget fra det danske. Dansk Folkeparti er pro-israelsk og har aldrig villet sige noget ufordelagtigt om jøderne, så de har været fredet her i landet. Sådan har det ikke været i Sverige, siger Thing.

Han tvivler på, at episoder som den i Malmø kunne ske i Danmark.

– Der har været tilfælde, men ikke i samme stil. Der er kun små nazistiske miljøer herhjemme, de udgør kun en lille kraft.

Men overrabbiner Lexner er uenig:

-Der er ikke nogen forskel. Det kunne ligeså godt være foregået i København. Vi lader bare som om, at det ikke sker, men vi har alt for mange episoder episoder, hvor jøder chikaneres i dagligdagen, også i København, fastslår han.”

(Judiska Församlingen i Malmø, 29. september 2012)

“De båda islamistiska bombmän som greps tidigt fredag morgon strax efter attentatet och som anhölls för brottet senare på dagen frisläpptes i största hemlighet fredag kväll. … Enligt obekräftade uppgifter firades frigivningen på den ökända islamistiska svartklubben Agadir på Västanforsgatan.” (Jihad i Malmö, 30. september 2012)

Opdate. Axpixlat har de sigtedes navne (/Snaphanen): Stefan Dzudovic (f. 1993) og Goce Gjoreski (f. 1994).

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/41151/trackback

46 Comments »

 1. Det er så himmelråbende til grin at Morten Thing nu mener at skulle pege i retning af svenske nazister som gerningsmænd til noget der altså med 99,9% sikkerhed er begået af en eller flere muslimer (om disse så også er islamister er et andet spørgsmål da flere og flere såkaldt almindelige muslimer synes at gå amok).

  Det hele svarer lidt til at man efter Breiviks anholdelse havde fortsat med at diskutere at det hele nok havde noget at gøre med Norges engagement i Afghanistan. Det er ganske enkelt helt sort snak.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 30. september 2012 @ 17:06

 2. Er muslimer nazister??

  Terrorangrebet den 22. juli 1985

  Den anden bombe sprang ved Det mosaiske Troessamfunds synagoge i Krystalgade 12 kl. 10:28.

  27 mennesker der opholdt sig på Det mosaiske Troessamfunds plejehjem i Krystalgade kom til skade…

  En tredje bombe skulle sandsynligvis være planlagt mod det israelske luftfartsselskab El Al…

  http://da.wikipedia.org/wiki/Terrorisme#Terrorsager_i_Danmark

  Kommentar by tavsen — 30. september 2012 @ 17:21

 3. 1) Sverigedemokraterne er pro-jø’diske og – israelske

  2) Der er ganske vist en hel del indfødt svenske antisemitter, men de holder ikke til i Malmø. Chancen for en sådan gerningmand er nul.

  Kommentar by Snaphanen — 30. september 2012 @ 17:21

 4. Det er god underholdning.

  Pudsigt at de fleste jøder der har udtalt sig i pressen efter bomben i Malmø denne gang ikke har lagt skjult på at udfordringen for jøder i Sverige først og fremmest kommer fra muslimsk hold.

  Kommentar by Superman — 30. september 2012 @ 17:23

 5. “History will have to record that the greatest tragedy of this period of social transition was not the vitriolic words of violent actions of the bad people, but the appalling silence and indifference of the good people.
  Our generation will have to repent not only for the words and actions of the children of darkness, but also for the fears and apathy of the children of light.”

  – Martin Luther King

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 30. september 2012 @ 17:24

 6. I fyns amts avis var artiklen fulgt af en fakta boks, hvor alle angreb var muslimske hvis der var noget opgjort, men alligevel trykker de en så virkeligheds resistent artikel. Men det falder jo godt i tråd med de ledere fra troels myhleberg der bliver mere og mere anti DF

  Kommentar by broholm (ordblind) — 30. september 2012 @ 17:41

 7. Hvordan kan man være Dr. Phil og så være så naiv og virkelighedsfornægtende?
  På den anden side er vi netop i dag blevet gjort opmærksom på at niveauet på humaniora er rystende lavt! Så det er åbenbart muligt!

  Kommentar by Robert R — 30. september 2012 @ 18:07

 8. Ad 2) Ja, islam = nazisme
  Begge dele er stærkt totalitære samfundsformer som alle bør tage afstand fra – det komiske er bare at diverse “revolutionære” og andre naive venstre-orienterede endnu ikke har fattet det…. Skal man grine eller græde?

  Kommentar by Bjarne P. — 30. september 2012 @ 18:16

 9. Det her er et, alligvel sjaeldent staerkt, eksempel paa den MASSIVE fornaegtelse er en meget taet parallel til eftergivenhedspolitikken mod nazismen i 1930erne. Elementerne er der: tilsvining af de der paapeger problemer, bortforklaring af konkrete gerninger og doktriner, sminking i pressen, press fra redaktoerer og politikere om ikke at “tale daarligt om ‘dem’ (nazister 30erne/islamister 10erne)” fordi det kunne skabe problemet (the “walking on egg shells problem”) og undertrykkelse af data og statistikker “for ikke at goere situationen vaerre” (tyske fly i 1936, befolksningsgrupper/voldsstatistikker 2012).

  For at opsummere: “Islamister bomber joedisk center: Fordi Sverige aldrig var besat af nazisterne”……….kan det blive mere absurd? Kan det blive mere forrykt???

  Kommentar by Morani ya Simba — 30. september 2012 @ 18:37

 10. ad 2 og 8.
  Korrekt, islam idag er vor tids nazisme – og bør behandles derefter.

  Kommentar by T. Snorrason — 30. september 2012 @ 18:42

 11. Islam er vor tids nazister, det er forklaringen, ingen tvivl om det!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. september 2012 @ 19:03

 12. Sjovt som Morten Thing’s virkelighedsfjerne kommunistpropaganda minder mig om det besøg Uriasposten for nylig havde af den norske terrorist Lars Gule.

  Men mon ikke Morten Thing, lige som den hadefulde norske desperado, frygter den dag hvor ingen længere hører efter, når han taler – den dag er så men ikke særlig langt borte.

  Kommentar by Mackety — 30. september 2012 @ 19:28

 13. Efter lørdag kommer søndag.
  Når dem der holder helligdag om lørdagen er borte, kommer turen til dem der holder søndag som helligdag. Vær vis på det.

  Kommentar by Menig 442 — 30. september 2012 @ 19:44

 14. Mest sandsynlige scenarie er muslimer, dernæst måske venstreorienterede jødehadere. Hvad kan man iøvrigt forvente af en RUC’er, andet end socialistiske fordrejninger.

  Kommentar by Johnson — 30. september 2012 @ 19:56

 15. Dr.phil. Morten Thing har sgu da ikke begreb skabt om virkeligheden. Det er muslimer der angriber jøder punktum. De gør hvad der står i deres forbrydermanual. Og alle andre ikke muslimer kan vente samme skæbne. Selv Bent Lexner vil ikke sætte ord på problemet. Han er måske til større skade for jøder end gavn. Tænk at han vil være bekendt at sige, at det er højreorienterede, som udgør en trussel mod jøderne. Han skulle skamme sig. De venstreorienterede mener og har længe ment at Israel er et nazistisk (!) voldsregime. Luk øjnene op Lexner!

  Kommentar by Nielsen — 30. september 2012 @ 20:55

 16. Morten Thing er et tossehoved der lige som Paul Nyrup og Claus Bryld, og sikkert nogle flere er offer for sine personlige traumer. Bryld og Nyrups fædre var Nazister, Morten Thing fandt i en sen alder ud af at han var Jøde, selvom han ikke var jødisk opdraget, og aldrig havde fået det at vide. Derefter havde han skyldfølelser på Jødernes vegne over hvordan man behandler Palæstinenserne i Israel, og begyndte at identificere sig som Jøde.

  Det er som om disse traumeramte eksistenser finder deres salighed i bodsøvelser og skyldfølelser; måske en rest fra Kristendommens skyld og offerkult, og fra Judaismen, som dyrker sin egen specielle endnu mere indviklede variant af det samme sadomasokistiske kompleks.

  Egentlig er Morten Thing racist, for hvorfor skal han påtage sig et særligt ansvar for Palæstinenserne, blot fordi han har jødisk blod?

  Disse mennesker er syge, men desværre ikke atypiske.

  I mange orientalske samfund finder man ikke denne holdning. Japanerne ærer deres forfædre, også hvis de har været med til at slagte og torturere millioner af fanger og spiddet kvinder og børn på bajonetterne i hobevis. En Kineser ville ikke drømme om at fortryde noget på vegne af sine forfædre, i hvert fald ikke i en grad så han selv og hans efterkommere kommer til at lide under det eller få skyldkomplekser af det.

  I den ekstreme ende af denne fjernorientalske tankegang finder man så den totale mangel på empati man også træffer hos disse folkeslag.

  Efter Anden Verdenskrig har man så med stort kendskab til den skyldfikserede europæiske sjæl udnyttet nazisternes Jødeforfølgelser til at sætte ekstra fut i europæiske kulturkristne tendens til selvhad, bodsøvelser og selvpiskning.

  Kommentar by Balder — 30. september 2012 @ 21:03

 17. Det er Islamismen i Nazismens forklædning der gør sådan noget.

  Islam = Nazisme
  Muslimer = Nazister.

  Tænk tilbage til Der Führer og Stor Muftien.
  Begge dengang var enige om: Der endelige lösung, Nemlig udryddelsen af jøderne. De eneste der nu er tilbage, er Islam.
  Nazisterne blev fjernet. Islam bliver det.!!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 30. september 2012 @ 22:18

 18. Balder, om manden er joede eller ej er fuldstaendig irrelevant. Men han har sandsynliggjort at han er idiot.

  Kommentar by Morani ya Simba — 30. september 2012 @ 22:19

 19. Det nye Israelske tiltag.

  Israelerne er ved at udvikle en sikkerhedsforanstaltning til lufthavne der overflødiggør den nedværdigende private kropssøgning, der følger med kropsscanning i lufthavnen.

  Det er et rum man træder ind i. Du vil ikke blive gennemlyst, men der er noget i dette rum, der vil detonere ethvert eksplosiv du måtte have på dig.

  Dette synes at være en ideel løsning for alle, uden alt det der sludder om racediskrimination og befamling og endoskopering.

  Det ville også eliminere omkostningerne ved en langvarig og dyr retssag. Retfærdigheden ville indtræffe lyn hurtig. Sagen afsluttet.

  Rummets uhumskheder fjernes derefter omgående, ved automatisk rengøring.

  Situationen i lufthavnsterminalen:
  Du befinder dig i en lufthavnsterminal, og du hører et dæmpet drøn. Kort tid derefter kommer der en meddelelse over højttalersystemet: “Vær opmærksom ventende passagerer – Vi har nu et ledigt sæde på flyafgang XXX,,,.Shalam.”

  smart ik??.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 30. september 2012 @ 22:40

 20. Kim Møller kalder Morten Thing “eks-revolutionær”. Det tror jeg næppe han er. Altså “eks”. Thing har relation til Demos-gruppen på Nørrebro, der har dom for, at man om dem kan sige, at de bruger vold.

  Demos-gruppen har i mange år været en vægtig repræsentant for strømningen “New Antisemitism”, hvor Thing efter min mening har spillet rollen som klassisk “alibi-jøde”.

  Det kan lyde underligt, at en jøde vil mænge sig med voldelige antisemitter. Men det er faktisk ikke uhørt. René Karpantschof, f.eks. påråber sig i nogle sammenhænge en stærk identifikation med sin jødiske slægt. Men, som hans sært homo-erotiske nekrolog bl.a. viste os, nærede Karpantschof en livslang hengivenhed for nu afdøde Martin Lindblom fra tæskeholdet Antifascistisk Aktion.

  Som neo-antisemit luftede Martin Lindblom ved flere lejligheder sit had til Israel – uden at Karpantschof mig bekendt nogensinde sagde fra.

  Chris Holmsted Larsen er forresten også rundet af Demos…

  Kommentar by Martin Kasler — 30. september 2012 @ 22:54

 21. Lad mig også lige indskyde, at redelige samfundsforskere faktisk hælder til, at når radikaliseringen af svenske unge har været så meget voldsommere end blandt danske unge, så skyldes det Sveriges hårdhændede censurpolitik omkring væsentlige samfundsproblemer såsom masseindvandring.

  Mangel på åben debat skaber vrede og frustration. Nogle få griber til vold.

  En sådan årsagsforklaring er næsten venstreorienteret dogmatik. Men når røde akademikere taler om højrevold, så er det lige pludselig ikke samfundets skyld mere (uanset hvor meget samfundet objektivt set undertrykker højrefløjen). Den vold har alene sin rod i ondsindede demagoger, manglende (rets)opgør, skadelige bøger, Gates of Wienna og Uriasposten – sådan cirka.

  Kommentar by Martin Kasler — 30. september 2012 @ 23:24

 22. Islamisterne har en lang og stolt tradition med at samarbejde med nazisterne:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Collaboration_with_the_Axis_Powers_during_World_War_II#Palestine

  Balder

  Ifølge buddhismen ærer man sine forfædre for de gode ting de gjorde og var, samtidig med at man “hjælper” dem videre ift. karma, ved at bede for dem. Jo mere “skidt” de har lavet, jo mere hjælp har de brug for i efterlivet, da de er laaangt bagud ift. karma. Derfor straffer buddhister sig selv gennem flere generationer, ved fortsat at mindes de evt. grusomme ting, deres forfædre har bedrevet, de ærer dem ikke pga. det.

  Carsten Nielsen

  HAHAHA, det lyder som noget vi skal indføre i indfaldsvejene til Vollsmose :-D, og iøvrigt siger man “shalom” på hebraisk og ikke “shalam”:-)

  http://www.youtube.com/watch?v=chYZAqFp80E
  Fed dokumentar, selvom jeg ikke hylder instruktørens holdning, men de israelere han skildrer:-)

  Kommentar by Jakob — 30. september 2012 @ 23:35

 23. Er du offer for dit personlige traume Balder? Jeg har for første gang fra din pen, læst at jøder blev forfulgt af nationalsocialister. Et historisk faktum, som kun bliver betvivlet af mennesker som dig selv, David Duke og flere kommentatorer på denne blog. F.eks, Viking og medlemmer af Daniels Parti.

  Kommentar by Nielsen — 30. september 2012 @ 23:38

 24. Utroligt at kommunisten Thing mener, at nazister er skyld i islamisternes optræden.
  Eller er det nu også så utroligt … ? Det er i hvert fald ufatteligt.

  Kommentar by Nordsjælland — 30. september 2012 @ 23:51

 25. En interessant anmeldelse af en interessant bog:

  http://www.litteraturnu.dk/univers.php?action=read&id=606

  Kommentar by Jakob — 30. september 2012 @ 23:57

 26. I højre side af Politiken.dk er der en del internationale links.
  Et af dem er overraskende nok dette:

  http://www.france24.com/en/20120929-how-saudi-arabia-petrodollars-finance-salafist-winter-islamism-wahhabism-egypt?ns_campaign=editorial&ns_source=RSS_public&ns_mchannel=RSS&ns_fee=0&ns_linkname=20120929_how_saudi_arabia_petrodollars_finance_salafist

  Kommentar by Nordsjælland — 1. oktober 2012 @ 00:09

 27. Hvorfor… hvorfor…hvorfor kommer det ikke som nogen overraskelse? men tak for linket, Nordsjælland:-D

  Kommentar by Jakob — 1. oktober 2012 @ 00:14

 28. Vi kan fodre svin med landsforrædere – De er som lus – kravler og spreder smitte alle vegne i Danmark. Det bliver en stor stor opgave at gøre op med dem – hvis det nogensinde sker.

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 1. oktober 2012 @ 00:18

 29. I skal tænke mere på, at han rent faktisk giver skylden på etniske svenskere, når han siger “nazisterne står bag.” Det er altid den onde hvide mand som gør noget forkert. Husk på at folkene bag det multietniske/kulturelle samfund vil have at etniske europæere i sidste ende skal blive minoriteter i deres egne lande.

  Kommentar by Lavard — 1. oktober 2012 @ 00:20

 30. Black Watch

  Det er magthaverne i DK, der bestemmer om det sker eller ej.

  Lavard

  Det er altid nemt at give skylden til “de svageste” i samfundet. Og de kan desuden ikke forsvare sig, da Sverige er underlagt censur ift. alt der er kritisk overfor islamisterne.

  Kommentar by Jakob — 1. oktober 2012 @ 00:30

 31. 18 –>Morani ya Simba: “Balder, om manden er joede eller ej er fuldstaendig irrelevant. Men han har sandsynliggjort at han er idiot.”

  Det er det jo tydeligvis ikke for ham selv, hvilket jo netop var min pointe.

  Kommentar by Balder — 1. oktober 2012 @ 01:05

 32. 22 –> Jakob: “Ifølge buddhismen ærer man sine forfædre for de gode ting de gjorde og var, samtidig med at man “hjælper” dem videre ift. karma, ved at bede for dem. Jo mere “skidt” de har lavet, jo mere hjælp har de brug for i efterlivet, da de er laaangt bagud ift. karma. Derfor straffer buddhister sig selv gennem flere generationer, ved fortsat at mindes de evt. grusomme ting, deres forfædre har bedrevet, de ærer dem ikke pga. det.”

  Én ting er buddhistisk teori (hvor jeg i øvrigt ikke er stødt på den praksis du beskriver), en anden er buddhistisk praksis, og dertil kommer at man i mange af disse lande side om side med buddhisme og andre religioner; Shintoisme, Taoisme, etc. praktiserer forfædredyrkelse, Konfucianisme, etc.

  Da jeg gik i sjette klasse fik vi som led i geografiundervisningen en Thailænder på besøg, som skulle fortælle os om Thaikultur osv. Han fortalte at de var buddhister, og altså ikke måtte slå dyr ihjel. Således hev de fik op af vandet og lagde dem på land, hvorefter de døde af sig selv…

  I Tibet som vel er en af verdens mest rendyrkede buddhistiske lande, spiser de en del kød.

  Buddhister har gennemgående en praktisk tilgang til tingene, og de er langt fra altid fredelige. I Burma fører munkene an i kampen mod Muslimerne, og i Sri Lanka var de vist også involveret mod de tamilske tigere.

  I øvrigt ærer Japanerne hvert år deres døde krigshelte, og jeg har endnu ikke hørt at de bruger meget tid på at minde døde Amerikanere, Koreanere, Englændere eller Jøder for den sags skyld. Ligeledes er de ikke kendt for at give medaljer til den japanske paralel til von Staufenberg — som der af samme grunde sikkert ikke en gang har været.

  Når en gennemsnitsjapser ser en krigsfilm, så gætter jeg på at han ikke som den hjernevaskede “afnazificerede” (åndeligt kastrerede og hjernevaskede) tysker håber på at Amerikanerne vinder slagene… Men det er kun min teori. Skulle heller ikke undre mig om ikke de har et helt tegneserieunivers hvor det er Japserne der vinder krigen…

  Kommentar by Balder — 1. oktober 2012 @ 01:20

 33. 23 — Nielsen “Jeg har for første gang fra din pen, læst at jøder blev forfulgt af nationalsocialister.”

  Ja men det er da glædeligt, at du for en gangs skyld evner at læse hvad jeg har skrevet uden at din fantasi er kommet i vejen for forståelsen.

  Desværre holdt glæden ikke længe, for i din næste sætning slår du igen over på den læse- og forståelseshæmmede automatpilot…

  Bliv ved med at prøve Nielsen, du må endelig ikke give op. Næste gang læser du måske nogle flere ting jeg skriver for første gang. Eller læser noget jeg skriver for anden gang. Hvorfor ikke lave statistik på hvad jeg skriver? God ide Nielsen, jeg har aldrig bevidst stræbt efter det, men når jeg kan se at jeg alligevel er vel at få en lille fanklub kan jeg kun glæde mig over det.

  Kommentar by Balder — 1. oktober 2012 @ 01:33

 34. Balder

  Som du selv antyder, er der en del buddhister, der har en praktisk tilgang til tilværelsen. Buddhismen er mere en livsfilosofi, der ikke indoktrinerer sine “disciple” til at følge den buddhistiske lære bogstav for bogstav. Den praktiske udførelse af buddhismen er derfor præget af et praktisk og konstruktivt syn på livet, og ikke en hæmsko for “menneskelige udfoldelser” såsom at nyde kød, alkohol, slå fjender ihjel osv.. Det er derfor jeg skriver, at der ikke nogen steder i den buddhistiske lære står, at man skal ære mindet af folk der har begået bestialske forbrydelser. Selvfølgelig ærer de, i lande med overvejende buddhistiske befolkninger, deres folkehelte på linje med, at vi ærer folk som tordenskjold o.a. (selvom han var nordmand, lol). Det faktum, at de var med til at myrde børn og kvinder, synes i nationens interesser mindre betydeligt for deres omdømme. Vi, som danskere er jo også stolte af vores forfædre, vikingerne, til trods for, at vores “statsreligion” fortæller os, at det er forkert at slå ihjel? Men igen det med karma; hvis man nu har slået 200 fjender ihjel, så vil et par døde kvinder og børn betyde mindre i det samlede regnskab, hehe.

  Kommentar by Jakob — 1. oktober 2012 @ 01:39

 35. Ja japanerne har et (og det uden nogen sidestykker overhovedet) fantastisk udvalg af tegneserier. Men jeg må skuffe dig(?) med, at langt størstedelen af dem, er af pornografisk kaliber og meget grafisk smukke iøvrigt:-). Den japanske identitet, hvad angår ære, er stadig præget af samuraiernes kodeks. Langt de fleste lande, med befolkninger af overvejende buddhistisk tro (på nær Thailand), har formået at holde den islamistiske invasion på afstand. Det beundrer jeg dem for, da det for mig viser integritet. Kald det nationalsocialisme, racisme og mange andre fy-ord. Jeg kalder det for nationalprotektionisme. Iøvrigt er jeg praktisk anlagt buddhist, og er gift til den folisofi (for mig er den det, mere end den er en religion), gennem min kone. Denne religion hylder som få andre, forfædrenes bedrifter.

  Kommentar by Jakob — 1. oktober 2012 @ 01:57

 36. Dybere ned i Morten Things sjæl(ekvaler) – og i øvrigt interessant

  Om at være Jøde – Anne Boukris, Morten Thing, Jes Stein Pedersen, Deadline Sektion2

  Jes Stein Pedersen interviewer den konverterede Jødinde Anne Boukris, og den ‘ufrivillige Jøde’, den venstreorienterede anti-zionistiske Morten Thing.

  Video: Fra DR Deadline Anden Sektion 11 maj 2008 – Diskussion om jødiskhed og Jødedom

  Kommentar by Balder — 1. oktober 2012 @ 02:00

 37. Børge T måske skulle man kigge på om du over er eller har været kompetent til dit arbejde, men sådan en virkelighedsfjern teori. Svenske nazister? ha.. ja eller måne mænd.

  Kommentar by hansL — 1. oktober 2012 @ 04:45

 38. ups Morten T ikke Børge han var vist frihedskæmper, det kan man vist ikke sige om Morten

  Kommentar by hansL — 1. oktober 2012 @ 04:48

 39. Buddhismen er i høj grad en misforstået religion i Vesten. En af flere årsager er at moderne Buddhisme findes i flere forskellige ret pragmatiske udgaver. Buddhismens ældste skrifter (Pali-teksterne) tegner et lidt andet billede.

  Siddharta Gautama (Pali: Sidhatta Gotama) som grundlagde Buddhismen var først og fremmest en Khsatriya (en aristokratisk kriger af indoeuropæisk byrd), som valgte at leve som en hellig mand (en Bhikku). Det er næppe forkert at se Buddhismen i sin oprindelse som en reformbevægelse indenfor Hinduismen, og de første Buddhister som dele af en ridderorden analogt til middelalderens kristne riddere i Europa.

  Blandt Buddhismens idealer finder vi netop den ophøjede nærmest aristokratiske ro, og det er næppe noget tilfælde, at kampsport (ofte på et suverænt højt teknisk niveau) er meget udbredt i de Buddhistiske lande.

  Den moderne Buddhisme kan i høj grad ses som en mere folkelig emulering af disse oprindelige idealer. Det er samtidig rigtigt at man i de Buddhistiske lande som regel blander en oprindelig folkereligion (Shintoisme, Taoisme etc) med Buddhismen. Dette skyldes at Buddhisme nok så meget er en filosofi som en religion.

  Zen-Buddhismen, som blev praktiseret af Samuraierne var iøvrigt et forsøg, i egen selvforståelse, på at nå frem til en mere oprindelig Buddhisme.

  At man østpå skulle mangle empati er langt ude, men det er da rigtigt man er lidt pragmatisk. Den jødisk-kristne kulturarv er ikke noget der er synderligt udbredt, idet de i overvejende grad er hedninger. Det ser jeg imidlertid som deres fordel.

  Når man ser på hvorledes man f.eks. I Japan praktiserer stram udlændingepolitik, så mener jeg afgjort, at vi i Danmark og andre Europæiske lande kunne lære noget. At de gør dette skyldes utvivlsomt at de ikke er belastet af vores skyldkomplekser og slavemoral, der ikke er andet end sekulariseret kristendom (formentlig går det tilbage til jødisk religion).

  Desuden må vi ikke glemme at Buddhisterne og Muslimerne har et meget anstrengt forhold til hinanden.

  Jeg har ikke overraskende meget stor sympati for Buddhismen.

  Kommentar by Sigwar — 1. oktober 2012 @ 09:55

 40. Rystende at det danske samfund betaler løn til en ekstremist som Morten Thing, der bevidst sidder og lyver og manipulerer med virkeligheden.

  Kommentar by Cicero — 1. oktober 2012 @ 11:16

 41. […] Det højreorienterede miljø i Sverige adskiller sig meget fra det danske. Dansk Folkeparti er pro-israelsk og har aldrig villet sige noget ufordelagtigt om jøderne, så de har været fredet her i landet. Sådan har det ikke været i Sverige, siger Thing. …Han tvivler på, at episoder som den i Malmø kunne ske i Danmark. Der har været tilfælde, men ikke i samme stil. Der er kun små nazistiske miljøer herhjemme, de udgør kun en lille kraft. Bombe mod Den Jødiske Forening i Malmø – Dr.phil. Morten Thing: “Årsagen kan være… nazisme… […]

  Pingback by Morten Things Malmø-nazister « Snaphanen — 1. oktober 2012 @ 15:57

 42. Balder, var lige inde paa din blog. Jeg vil gerne hoere lidt mere om dit politiske staasted. Konkret spoerger jeg om du er nynazist? Er du antisemit? Det er muligt jeg misforstaar dig men du virker ret interesseret i hvem der er er joede og hvem der ikke er og din blog virkede ikke ligefrem afkraeftende paa en, lad mig kalde det “uvenlig interesse i joededommen.”

  Kommentar by Morani ya Simba — 1. oktober 2012 @ 18:10

 43. Thing er et meget godt eksempel på, at dele af centrum-venstre fløjen har en fatal blind plet, når det gælder f.eks. jøders vilkår i multikulti land. Når mennesker chikaneres af koran dyrkere, er dele af centrum-venstre fløjen uhyggeligt kold.

  Kommentar by Liva — 2. oktober 2012 @ 09:00

 44. 42> Morani ya Simba
  Du skal nok ikke regne med at få et ærligt svar fra Balder. Men ud fra hans idelige negative udtalelser om jøder, kan du nok selv danne dig en mening om fjolset.

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2012 @ 06:06

 45. 23. Nielsen

  “Er du offer for dit personlige traume Balder? Jeg har for første gang fra din pen, læst at jøder blev forfulgt af nationalsocialister. Et historisk faktum, som kun bliver betvivlet af mennesker som dig selv, David Duke og flere kommentatorer på denne blog. F.eks, Viking og medlemmer af Daniels Parti.”

  Du kan sidde foran din computer med din stråmænd og beskyldninger ligeså meget du vil, du vil altid være fuld af lort, og være en lille slapsvans og kujon!

  Kommentar by Viking — 5. oktober 2012 @ 02:42

 46. >45 Viking
  Når nogen vil gøre jøder til mindreværdige mennesker, er jeg nødt til at påpege deres fejltagelse.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2012 @ 16:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper