14. oktober 2012

Konservative Brian Mikkelsen protesterer over fravalg af Ritzaus Bureau: … har fungeret ‘upåklageligt’

Hvis ikke en konservativ skarpretter forstår, at Ritzaus Bureau er en integreret del af problemet, så er han selv en del af det. Fra Journalisten – Konservative protesterer mod fravalg af Ritzau.

“De Konservatives Brian Mikkelsen har netop skrevet til Folketingets formand og Folketingets præsidium for at protestere over, at Folketinget har opsagt aftalen med Ritzau og i stedet tegner kontrakt med Berlingske Nyhedsbureau om at levere nyheder til Folketinget.

»Jeg har sendt et brev til Folketingets formand og Folketingets direktør, fordi jeg er bekymret for, hvad det vil betyde for kvaliteten af de informationer, man får i Folketinget. … Specielt for os som arbejdsplads er det vigtigt for os at få nyhederne så dokumenterede som overhovedet muligt og så hurtigt som overhovedet muligt. Og der har Ritzau fungeret upåklageligt«, siger Brian Mikkelsen, der er formand for den konservative folketingsgruppe.”

Oploadet Kl. 12:44 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/41479/trackback

19 Comments »

 1. Det MÅ være en joke.
  Er det 1 april ?

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 14. oktober 2012 @ 13:09

 2. Ja, fordi Brian Mikkelsen, og de konservative generelt, er så enorme kapaciteter at man rystes i sin grundvold når de engang imellem tager fejl eller begår en dumhed.

  NOT!!!

  At hænge i skørterne på de etablerede borgerlige og håbe på de en dag siger noget tilnærmelsesvist borgerligt, konservativt eller nationalt er det samme som at skyde sig selv i hovedet… med en bazooka!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 14. oktober 2012 @ 13:29

 3. Manden har opholdt sig alt for længe inde bag hoppeborgens beskyttende mure. Han har derfor ingen som helst kontakt med virkeligheden.

  Kommentar by karl3447 — 14. oktober 2012 @ 13:32

 4. Det er et noget mærkeligt “argument” Brian Mikkelsen levere. Man må formode at Folketinget har stillet visse krav til den fremtidige leverandør.

  Måske Brian har personlige interesser på spil hos Ritzau. Ellers er det svært at forstå hvad han protesterer imod.

  Kommentar by Superman — 14. oktober 2012 @ 13:53

 5. Journalister og politikere bytter jo jævnligt plads i den danske incestuøse andedam, hvor alle i toppen er i familie med hinanden, gift med hinanden eller har været det. Statsstøtte til pressen = pressestøttet stat. Dvs. vi holder det indenfor familien. Socialdemokrat eller Venstre; der er ingen væsentlig forskel for dem som tænker på andet end økonomi of fordelingsnøgler. Vi betaler selv for det løgn og det gift og det perverse nonsens som medierne udsætter os for.

  Kommentar by Balder — 14. oktober 2012 @ 14:13

 6. fortsat fra: Vi betaler selv for det løgn og det gift og det perverse nonsens som medierne udsætter os for

  Og hvis man prøver at bevise det, så kommer de med copyright, racismeparagraffer, personhetz og fysiske angreb fra røde voldsmænd.

  Den med copyrighten er heller ikke nyt: I Holland var der for mange årtier siden en retssag mod en mand som havde påstået og dokumenteret at “Anne Franks Dagbog” ikke kunne være skrevet af én person, var skrevet delvist med kuglepen, mm. som bekræftet af et anset tysk forskningsinstitut, osv. Det endte med at han tabte retssagen, fordi han i sin argumentation havde brugt mange citater fra bogen. Derfor havde han forbrudt sig mod copyrightloven, og kunne hans argumenter ikke bruges i retsagen! (efter hukommelse)

  Angrebet på ytringsfriheden efter Anden Verdenskrig begyndte med forfølgelse af revisionister; dvs. historieforskere…

  Kommentar by Balder — 14. oktober 2012 @ 14:26

 7. ‘Konservative’ Brian Mikkelsen… Ja, ja… Mon ikke der som Supermand angiver er en eller anden form for personlige interesser i klemme? – Intet medie (nyhedsservice) har været mere skadelig end Ritzaus Bureau.

  Kommentar by Polka Charlie — 14. oktober 2012 @ 14:35

 8. Brian Mikkelsen har en aktie i Rygters Bureau. Alt andet giver ingen mening.
  Folketinget og tante berlinske, tja. Så hellere Newspaq.

  Kommentar by Iznogut — 14. oktober 2012 @ 15:38

 9. Brian’s protest kommer ikke bag på mig. Manden er jo 20% dummere end krydsfiner!!!

  Kommentar by Torben F — 14. oktober 2012 @ 15:41

 10. Brian Mikkelsen er et barn af sin tid. Et eller andet sted længes han efter konservative værdier. I virkeligheden er han en dengse. Som kulturminister var han tynd, som justitsminister ikke helt så tynd, og som konservativ helt umuligt indsyltet i socialistisk retorik. Som KU’er gav han mere mening end i dag.

  Kommentar by Høgsbro — 14. oktober 2012 @ 15:49

 11. Brian Mikkelsen dog! Er I så uvidende i Det konservative Folkeparti, at I ikke engang kender jeres værste politiske fjender. Det er utilgiveligt, at være så dum. Jeg forstår udmærket, at der ikke er mange som gider stemme på jer længere. Ritzaus Bureau har altid gjort alt, hvad de kan for at misinformere den danske presse med en sump eufemismer, udeladelser, fortielser og forvanskninger.

  Kommentar by Tim Pallis — 14. oktober 2012 @ 16:00

 12. Lige fra starten har jeg sagt, at han er en politiske pauseklovn. Stor i munden og svag i holdningerne. Ritzaus Bureau er et venstreorienterede bureau som bl.a forsøger at gøre indvandringen til en mega succes. Men er manden ikke en konservativ, der skal forsvare det nationale?

  Kommentar by Machiavelli — 14. oktober 2012 @ 16:12

 13. Der går en lige linie fra Matadors Konsulinde Holm og frem til Konfirmand Brian og de øvrige konservastive, udi verdensforladte tåbeligheder.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 14. oktober 2012 @ 18:51

 14. De Konservative har slået sig selv i gulvet!!!
  De skal genopstå som National Konservative, det har de været før, så er der håb for fremtiden.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. oktober 2012 @ 19:45

 15. @9 Torben F
  “Manden er jo 20% dummere end krydsfiner”
  Det er meget meget værre. Manden er konservativ.
  Betalende medlem af den samling radikale hattedamer der går under betegnelsen “De Konservative”

  Kommentar by Binee — 14. oktober 2012 @ 20:32

 16. Brian Mikkelsen er præcis én af grundene til, at det kan være hamrende ligegyldigt, om man stemmer på rød eller blå blok.

  Kommentar by Arne Torp — 14. oktober 2012 @ 20:37

 17. @16

  Ganske som V også er det.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 14. oktober 2012 @ 22:18

 18. Brian Mikkelsen har dog holdt mindst én god tale… – tror det er fra omkring 2005

  Vi er også gået til kamp imod den multikulturelle ideologi, der siger at alt er lige godt.

  Fordi hvis alt er lige godt så er alt jo lige-gyldigt, og det vil vi ikke acceptere som Konservative.

  En middelalderlig muslimsk kultur bliver aldrig lige så gyldig herhjemme som den danske kultur, som nu engang er groet frem på det stykke gamle jord, der ligger mellem Skagen og Gedser og mellem Due Odde og Blåvandshuk.

  Midt i vores land,.. vores eget land, er der ved at udvikle sig et paralelsamfund hvor minoriteter praktiserer deres middelalderlige normer og udemokratiske tankegange. Det kan og skal vi ikke acceptere. Det er her vi har kulturkampens nye front.

  Man kan så spørge: hvilken rolle spiller Konservativ kulturpolitik i den her kulturkamp.

  Så vil jeg svare: En meget stor rolle. Fordi det er jo Konservativ politik at styrke kendskabet til vores kulturarv, fordi hvad er vi uden viden om vores fortid. Så bliver vi blot fritsvævende atomer op i et vægtløst univers som ikke ved hvor vi hører hjemme og hvor vi hører til.

  Kulturarven beriger os og styrker vores identitet som danske borgere os i en tid som er præget af globalisering og folkevandringer og, kulturel oprustning herhjemme er den bedste vaccine mod udemokratiske strømninger i samfundet.

  Vi har også sat et arbejde i gang med at udarbejde en national kultur-kanon. Det skal være en gave til alle borgere her i landet som skal fortælle om det bedste det mest spektakulære, det mest interessante der er hentet i vores kulturhistorie.

  Det er en gave til alle borgere her i landet også til indvandrere som får en god adgang til de fælles referencerammer den danske kultur bygger på.

  Kommentar by Balder — 15. oktober 2012 @ 05:25

 19. Brian er Ritzau-tosse, Uhrskov kommer fra den yderste venstrefløj. Danmarks konservative *suk*

  Kommentar by Kim Poulsen — 15. oktober 2012 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper