22. oktober 2012

Venstreradikal angreb folkevalgt på valgaftenen foran dennes 7-8 årige datter: “… han var for udlicering”

Mandag i sidste uge var Rune Eltard-Sørensen gæst i Krause på Tværs (P1), og da Niels Krause-Kjær i slutningen af interviewet smed vand i hovedet på Modkraft-redaktøren fik programmet uventet omtale. Eltard-Sørensen blev allerede som teenager talsmand for Farum-afdelingen af Rebel – Revolutionære Unge Socialister, og blev i 2003 landskendt da han som aktivist for Globale Rødder overfaldt udenrigsministeren i en aktion på Christiansborg. Krause-Kjær har aldrig været min favorit, men denne gang var han sin opgave voksen.

(Rune Eltard-Sørensen overfalder udenrigsminister Per Stig Møller, 18. marts 2003)

Delvis transkribtion af debatten – Revolutionen der udeblev (57 min).

Rune Eltard Sørensen, Modkraft: … det som jeg hentydede til i den konkrete sag, det var maling og lidt graffiti, og det kan ikke sammenlignes med 80’erne – vi er nede på et niveau. Det er unge mennesker som sprayer ‘Fuck kapitalismen’ på en væg, og det kan man altså ikke fortænke dem i. Og jeg synes det er misbrug af resourcerne at PET må ransage, fængsle og i det hele taget de her systemkritikere og unge mennesker, som om de var ekstremister. Jeg synes den politiske kritik de rejser af lømmelparagrafferne er bundreel, metoder? Nåh, ja, lidt graffiti – altså, hvad er det sammenlignet med hvad bankerne koster det danske samfund.

[…]

Rune Eltard-Sørensen: Folketinget er der hvor man har parkeret den politiske magt, men det er i virkeligheden ikke der hvor den reelle magt er, det er derfor jeg laver en differentiering (mellem parlamentarisme og demokrati, Kim). Det her er simpelthen ikke nok, at den politiske magt er bundet op i parlamentet, når den økonomiske magt er der hvor der sker noget, og det er i virkeligheden at udvide demokratiet.

Niels Krause-Kjær, P1: Hvis nu flertallet var enige med sådan nogle som dig, så behøvede du jo ikke at differentiere mellem den parlamentariske… bare fordi der ikke er tilstrækkelig mange der mener… hvis der var et flertal der mente som dig, så havde du ikke nogle problemer. Problemet er vel at der er ikke er ret mange der mener som dig, og du må finde dig i ting, man som mindretal må finde sig i.

Rune Eltard-Sørensen: Sådan kan man selvfølgelig godt se på det.

Niels Krause-Kjær: Er der egentlig andre måder at se det på?

[…]

Niels Krause-Kjær: Ja, det var Radioavisen tilbage fra 2003, hvor du og en kammerat (stalinisten Lars Grenaa, Kim) tog på Christiansborg for at smide maling i hovedet på ministre. Lad mig spørge igen – Hvad i himlens navn bildte I jer ind?

Rune Eltard-Sørensen: Jeg synes man kan vende det spørgsmål om. For jeg synes hele det der fokus på den der maling på jakkesæt og gulvtæppet. Hvorfor er det vi stadig snakker om det… der er noget proportionsforvrængning i det her…

Niels Krause-Kjær: Hvordan fik I ideen til det?

Rune Eltard-Sørensen: I den periode, der protesterede vi på mange måder. … jeg lavede – vi lavede, jeg var aktiv aktivist dengang, og vi lavede grafitti og vi lavede demonstrationer osv., osv., osv. … Nu ved jeg godt vi blev dømt for vold, og fik vores straf osv., men jeg synes ikke det var en voldelig aktion. Jeg synes faktisk, det var en symbolsk happening, nogle en lidt kunstnerisk happening, men det var ikke et voldeligt overfald i mine øjne.

(Rune Eltard-Sørensen passiviseres af betjent efter overfald, 18. marts 2003)

Niels Krause-Kjær: I kom jo i fængsel for det. Din kammerat fik tre måneder for at have smidt maling i hovedet på statsministeren, og du fik fire. At du fik fire, det var fordi du havde gjort noget året tidligere, nemlig på valgaftenen til kommunalvalget, da du foran rullende kameraer og dokumentarfilm, hvor overfaldet blev optaget, hvor du smed ketchup i hovedet på Peter Brixtofte. Den aften hvor han igen-igen var blevet genvalgt som borgmester i Farum. Han havde jo ikke støttet en invasionskrig i Irak, han vandt et borgmestervalg i Farum kommune.

Rune Eltard-Sørensen: Han sidder jo nærmest stadig fængslet den dag i dag.

Niels Krause-Kjær: Hov, hov, hov. Rolig nu. Det var på valgaftenen i 2001 – det var inden. Det var aftenen hvor vælgerne havde sagt, at han skulle være borgmester igen. Det var inden der overhovedet var kommet nogle retsager…

Rune Eltard-Sørensen: … vi var nogle mennesker i Farum allerede dengang, som gennemskuede, at det han gjorde…

Niels Krause-Kjær: Hvad bilder du dig ind, at ophøje dig til noget der ligger over et retssamfund?

Rune Eltard-Sørensen: Ja, men det er et stort spørgsmål, et vigtigt spørgsmål, men jeg synes som sagt at historien har frikendt de to aktioner. Det viste sig at være en økonomisk forbryder, og Irak-krigen viste sig at være en tragedie.

Niels Krause-Kjær: Ved siden af Brixtofte den aften, der står hans datter ved siden af ham – hun er 7-8 år gammel på det tidspunkt. Nu bliver jeg nødt til igen at spørge dig – Hvad fanden tænkte du på?

Rune Eltard-Sørensen: Altså, hun skal jo lære, at hendes far gjorde noget forkert, og det opdagede hun så den aften på en lidt voldsom måde, og det kan jeg da også godt huske i retsagen efterfølgende. At der sagde Brixtofte, at han egentligt ikke var sur på mig, men datteren der græd der, det var han ikke glad for. Næh, selvfølgelig var jeg ikke glad for det.

Niels Krause-Kjær: Var du ligeglad eller hvad?

Rune Eltard-Sørensen: Det var ikke det der var fokus på aftenen. Det var ikke at berøre hans familie. Det var et symbolsk nærmest lidt humoristisk signal om at ‘her er kongen’, og så prøve at klæde ham lidt af i forhold til hele den her selvhøjtidelige. Fordi demokratiet i Farum – jeg er selv vokset op derude – det var en særlig form for demokrati.

Niels Krause-Kjær: Man kan sige, at der var i hvert fald flertal. Genvalgte gang på gang Peter Brixtofte som borgmester. Men det følte du dig hævet over?

Rune Eltard-Sørensen: Han nåede at sidde i 18 år eller deromkring, og det er jo igen et eksempel på at folk lader sig manipulere. Vælger at prioritere andre ting end et sundt demokrati. Farum var ikke et sundt demokrati. De havde en masse fladskærme og en dyr rødvin… og så var alle glade.

Niels Krause-Kjær: Hvem har sat dig i en position, at det kan du tage stilling til. Et retssamfund, dommere, blæse være med det – tænk hvis alle gik rundt og opførte sig sådan.

Rune Eltard-Sørensen: Ja, men det, det ville blive et sjovt resultat, det kan jeg godt forstå du ligger mærke til, men det ændrer ikke ved, at vi har at gøre med dybt seriøse politiske Irak-krigen og Brixtofte-sagen. Der igen, der vil jeg sige, at der er noget proportionsforvrængning i det. Det var en afspejling af en frustration og en afmagt, det politiske system var om ikke kollapset i Farum, men…

Niels Krause-Kjær: – Siger du.

Rune Eltard-Sørensen: Det tror jeg der vil være bred enighed om, hvis man går Farum-sagen efter i sømmene. Der var nogle der sov i timen, blandt andet, og i stedet for, prioriterede man – han var for udlicering, han var på den måde – han sad ikke på Borgen, men han lavede sine eksperimenter ud fra en borgerlig politisk-økonomisk analyse var enormt interessant…

Niels Krause-Kjær: Den måde du argumenterer på, har jo intet med demokrati at gøre. Er vi enige om det? Det er jo nærmere lidt små-fascistisk.

Rune Eltard-Sørensen: Ej, det synes jeg…

Niels Krause-Kjær: Hov, hvorfor egentligt – er det ikke egentligt små-fascistisk?

Rune Eltard-Sørensen: Nej.

Niels Krause-Kjær: Vi kan måske endda stryge små.

Rune Eltard-Sørensen: Det er jo en hård påstand. Grunden til at jeg ikke synes det er fascisme, det er fordi det er ketchup.

Niels Krause-Kjær: Det er fordi det er dig der smider med ketchup.

Rune Eltard-Sørensen: Nej, det har igen også med proportionerne at gøre. Også igen. Jeg mener grundlæggende ikke at kapitalismen lever op til min definition af demokrati. Sålænge protestformerne som dem vi har her, er af en sådan karakter, så synes jeg faktisk det er en hån mod alle de ofre for fascisme der har været. Hvis jeg skal have den etikette…

Niels Krause-Kjær: … nu er det så elleve år siden med Brixtofte, og det er ni år siden med Per Stig Møller. Ville du gøre det samme i dag?

Rune Eltard-Sørensen: Jeg har valgt at uddanne mig til journalist, og bruger ordet nu, som jeg gør i dag når jeg sidder her og snakker, eller jeg gør når jeg skriver på Modkraft. Jeg mener at den ændring der skal i samfundet forudsætter en bevidstgørelse, og også at man kan forklare sit projekt.

[…]

Niels Krause-Kjær: Fortryder du, at du gjorde det for ti år siden?

Rune Eltard-Sørensen: Det gør jeg egentligt ikke. Der synes jeg, at det var en så forbryderisk krig… det kan jeg sgu ikke fortryde.

Niels Krause-Kjær: Hvorfor egentligt ikke. Det havde været meget nemt at sige, at sige, at jeg var tyve år dengang, tiden var en anden, jeg var en anden, og mine pandelapper var ikke helt vokset sammen endnu, sådan er det tit når man er tyve år, en dreng – det er jeg sgu ked af. Peter Brixtofte og Per Stig Møller, det må i sgu undskylde. Det ville da være nemt at sige.

Rune Eltard Sørensen:

Niels Krause-Kjær: Så du fortryder ikke, at du hældte maling i hovedet på Per Stig Møller og ketchup i hovedet på Peter Brixtofte, da han blev genvalgt.

Rune Eltard-Sørensen: Det synes jeg ikke giver nogen mening.

Niels Krause-Kjær: En ting er hvorvidt det giver mening, noget andet er om du fortryder det.

Rune Eltard-Sørensen: Det gør jeg faktisk ikke.

Niels Krause-Kjær: Se hvis jeg nu hælder vand i hovedet af dig.

Rune Eltard-Sørensen: – det gjorde du faktisk.

Niels Krause-Kjær: – det har jeg gjort nu. Er du ikke glad for, at det ikke var maling?

Rune Eltard-Sørensen: Det ved jeg ikke. Det ville jo være dig der kom til at betale det. Gulvtæppet og mit tøj.

Niels Krause-Kjær: Blev du overrasket – blev du forskrækket?

Rune Eltard-Sørensen: En lille smule. Det havde jeg ikke set komme.

Niels Krause-Kjær: Det kan jeg så sige, at det gør jeg fordi jeg er uenig med dig. Er det ikke en mærkelig måde at diskutere på.

Rune Eltard-Sørensen: Det er mange ting i vores samfund der er mærkelige. Den her individfokusering på to mennesker overfor hinanden, og så kaster du vand på mig. Det kan selvfølgelig godt illustrere en problemstilling, men det mest interessante er jo at vi lever i et samfund hvor goderne er fordelt ulige, og det skaber unægtelig nogle gnidninger…

Niels Krause-Kjær: En ting er jo at man snakker. Hvis den ene part føler sig ophøjet til at man ophøjer sig til på egne vegne, at der der med at der ligesom er nogle der er valgt, og nogle der er sådan parlamentarister, det blæser jeg på – for jeg er ophøjet til at kunne vide bedre. Det er vel det, det er vel det, der gør at et samfund krakellerer når man gør sådan.

Rune Eltard-Sørensen: Det hvor det kan blive aktuelt at bryde loven, det er jo når loven beskytter eller opretholder nogle beslutningstagere eller et system der er uretfærdigt. Det er så her vi har forskellige definitioner...

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/41484/trackback

33 Comments »

 1. Eltard og lign. psykiatriske tilfælde giver ikke mening for andre, udover lige præcis de elementer der allerede er lukket permanent inde i deres ekkokammer. Og dette her er et glimrende eksempel- så når man skærer ind til benet begynder tåben at stamme og få forklaringsproblemer.

  Kommentar by Mike — 22. oktober 2012 @ 18:17

 2. “Grunden til at jeg ikke synes det er fascisme, det er fordi det er ketchup.”

  priceless:)

  Kommentar by per — 22. oktober 2012 @ 18:23

 3. Ja, for en gangs skyld thumbs up til tante Krause :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 22. oktober 2012 @ 18:48

 4. Man kan ikke kalde det en happening, når man angriber en anden person fysisk.
  Det er ligegyldigt om det er med ketchup, malling eller vand.

  At Niels Krause-Kjær kaster vand på sin “modstander” viser, at han selv er ligeså
  Plat som Rune Eltard-Sørensen.

  Kommentar by XXXXX — 22. oktober 2012 @ 19:21

 5. At Eltard-Sørensen kommer i Krause på Tværs på P1 – et af stationens mest aflyttede programmer – viser dog stadig en fundamental skævhed; også jf. Nynne Bjerres invitation til tre voldsparate venstreradikale i Deadline sidst: Voldsparate venstreradikale er salonfähige i Danmark i den forstand, at de udspørges og tilbydes at redegøre for deres standpunkter på meget væsentlige platforme. Kunne man forestille sig det modsatte? At voldsparate højreradikale – der i parentes bemærket er lige så afskyvækkende – tilbydes lignende vilkår? Næppe.

  Kommentar by Le Chiffre — 22. oktober 2012 @ 19:47

 6. Det skulle have været flussyre i stedet, det æder sig ind til knoglen og er stort set ligeglad med vand.

  Kommentar by Træt — 22. oktober 2012 @ 20:08

 7. Rune Eltard-Sørensen er et sølle sølle kvaj og et socialistisk tågehorn!

  Macster

  Kommentar by Macster — 22. oktober 2012 @ 20:12

 8. Hedder han ikke Rune Retard-Sørensen?

  Kommentar by Sigwar — 22. oktober 2012 @ 20:20

 9. Må dog give godyl frisparket Rune Eltand ret i at ketchup ikke er fascistisk .

  Ja og Krause ret i at det er Rune der er fascist . . . . .

  Kommentar by Aglet Xander — 22. oktober 2012 @ 20:28

 10. Dine handlinger er kun forkerte, hvis dine meninger er ligeså.

  Hvis du derimod har de rigtige holdninger kan du gøre præcis som du lyster..
  Selv de mest primitive voldssympatier er helt ok, bare du støtter det fælles mål.

  Og det er dem allesammen – sat på spidsen ønsker den typiske gymnasieSF’er kun et fungerende demokrati, hvis folket deler deres holdninger.

  Fascisterne er antifascister, er fascister er antifascister… Osv..osv…
  Det værste er at de hverken kan eller vil indrømme det.

  Kommentar by Lundahl — 22. oktober 2012 @ 20:29

 11. At kalde en der skriver på modkraft journalist, er som at kalde vagttårnet videnskabelige

  Kommentar by broholm (ordblind) — 22. oktober 2012 @ 20:32

 12. Krause-dhimmien opper sig, man undres glædeligt over en sådan reaktion på en ventrefløjs voldsbølle.

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2012 @ 21:35

 13. “To unge kunstnere påbegyndte i 2003 et værk, der er blevet blandt de mest ikoniske i nyere dansk kunst. Et værk, der snart 10 år efter sin begyndelse stadig modnes, og som senest tæller Niels Krause-Kjær som bidragende kunstner.

  Optakten minder om noget fra Olsenbanden. Kunstnerne snyder sig ind på Slottet, og slentrer gennem gangene, for derefter, hver især, at forløse værkets klimaks, gennem delvis udtømning af væskerne i de medbragte beholdere, udover værkets lærred, der er stats- henholdsvis udenrigsministerens jakkesæt.”

  »Malingsagen«: Et ikonisk kunstværk med stadig nye drejninger
  http://www.modkraft.dk/blogindl%C3%A6g/%C2%BBmalingsagen%C2%AB-et-ikonisk-kunstv%C3%A6rk-med-stadig-nye-drejninger

  Kommentar by BE — 22. oktober 2012 @ 22:38

 14. BE, jeg har også lige lavet et kunstværk. Det blev dog skyllet ud, ligesom alle de andre af slagsen.

  Men disse folk fra Modkraft befinder sig tilsyneladende stadig på et niveau, hvor de finder deres egne “kunstværker” spændende.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. oktober 2012 @ 22:51

 15. Niels Krause-Kjær opfører sig som et rigtigt mandfolk.
  Han rammer helt plet ved at latterliggøre mandens enorme skråsikkethed og iøvrigt også hans selvoptagenhed!
  Hvad får ham til at mene at han har ret og alle andre har uret!
  Rigtig ækelt er hans bagatellisering af graffiti, som har ødelagt og forrået vores smukke byer! Jeg kunne faktisk godt have lyst til at smide maling i hovedet på ham pga. hans holdning til graffiti!

  Kommentar by Robert R — 22. oktober 2012 @ 22:52

 16. @15 Robert R,

  Enig vedrørende bagatelliseringen af graffiti-hærværk. Det er og bliver hærværk, og i mange tilfælde er det oven i købet politisk motiveret. Det siger sig selv, at det er uacceptabelt at udtrykke sine holdninger gennem hærværk, men stadig bliver graffiti igen og igen fremstillet som uskyldige drengestreger. Ikke desto mindre arresterede politiet for nylig en graffiti-hærværksring bestående af 14 venstrefløjsaktivister i alderen 16 til 48 år. Når man er 48 år gammel, så ved man naturligvis bedre. Men det viser jo klart og tydeligt, at det er kynisk, organiseret, politisk motiveret kriminalitet og ikke bare drengestreger. Det kan dog ikke undre nogen, at Rune Eltard støtter den slags.

  Kommentar by Vest — 22. oktober 2012 @ 23:15

 17. Krause Krause Krause Krause Kjær, tager fat på på på på et sæ sæ sæ ..rligt interessant tilfælde
  -Jeg kan s’gu’ ikke fortsætte, men overlader det gerne til li, med venlig tanke til hans/hendes essay, om at følge retskrivningen bedst muligt.
  Desuden er Rune Sørensen ikke til at holde ud at høre på. Rene Carpantchof lyder af det samme.
  Alt i alt er Niels Krause Kjærs programmer ikke en skid værd. Han er simpelthen for dum. Kun DDR finder på at betale ham for hans vrøvl.

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2012 @ 00:07

 18. Det bedste der er sagt om de arbejdssky’s hjemmeside modkraft, er: “Rend mig i fissen, helt op til æggestokkene.”

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2012 @ 00:16

 19. Hvad i himlens navn tænker dhimmien på?

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2012 @ 00:52

 20. En kaster maling, en anden laver virtuelt skokasteri. Manden venstreradikal – kvinden fra radikale venstre.

  “Det Radikale Venstres opfinder af computerspillet “Kast sko efter Pia” får opbakning fra flere partifæller.
  De Radikales folketingskandidat i Sjællands Storkreds, Linda Kristiansen, har fået klap på skuldrene af flere partifæller for sit computerspil “Kast sko efter Pia (Kjærsgaard, red.)”.

  Jeg har fået flere positive tilkendegivelser og opbakning fra min formand og lokale medlemmer, siger Linda Kristiansen.”

  h t t p://www.fyens.dk/article/1891760:Indland-Fyn–Radikalt-computerspil–Kast-sko-efter-Pia

  Kommentar by Liva — 23. oktober 2012 @ 08:03

 21. 16

  “Enig vedrørende bagatelliseringen af graffiti-hærværk. Det er og bliver hærværk, og i mange tilfælde er det oven i købet politisk motiveret. Det siger sig selv, at det er uacceptabelt at udtrykke sine holdninger gennem hærværk, men stadig bliver graffiti igen og igen fremstillet som uskyldige drengestreger.”

  Så sandt. Større danske byer er desværre efterhånden overdænget med graffiti. Masser af skønne gamle og nye huse er svinet til med graffiti. Du kan dog nok godt regne med, at når stormoskeer står færdigbygget, så vil de gå fri…

  Hvis danske bygninger males over med skidt, så betragtes det som oftest som ok, oftest gøres der intet for at fjerne det, men hvis moskeer udsættes for det samme, så vil det blive betragtet som racisme…

  Kommentar by Liva — 23. oktober 2012 @ 08:11

 22. Man kan ikke ændre mennesker som Rune Eltand-Sørensen.
  De er fastgroet i deres syn på samfundet, populært kaldet udenfor pædagogisk rækkevidde.
  Han kalder det sikkert også en happening når islamister kaster syre i hovedet på piger, der ønsker sig en uddannelse.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2012 @ 17:19

 23. @ Vest og Liva

  I de fleste andre tilfælde vil jeg give jer ret mht. graffiti, men synes lige graffitimiljøet fortjener en kommentar. Miljøet udspringer af hip-hop kulturen, og kan spores ca. 25-30 år tilbage til new york. Som sådan var hip-hop kulturen ikke specielt politisk. Lidt som punk-bevægelsen var den dannet i trods, men havde ingen nævnværdige politiske rødder. De egentlige (“seriøse”) graffiti-malere begår naturligvis noget ulovligt, men jeg kan faktisk godt tilgive dem, da deres trodsige udtryksform omend speciel, så faktisk har formet nogle sublime kunstnere. Man kan godt lave lovlige mure med tilladt graffiti, men jeg tror blåstemplingen fjerner kunsten fra sine rødder – populært sagt bliver man som graffitimaler “mainstream” og i det undergrundsmiljø som graffiti’en udspringer af, betyder dette at man stiller sine kunstneriske træsko..

  Et lille men: Det ovenstående handler om egentlig graffiti og ikke tilfældige latterlige slogans, typisk med dårlig stavning

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 23. oktober 2012 @ 18:00

 24. Rune Eltard-Sørensen skulle aldrig have adgang til public service medierne.
  At han er så meget på i de statsejede medier viser, hvor skeløjede de er.
  Mange af de venstreorienteredes ‘helte’ er voldsmænd og forbrydere mod menneskeheden og de statsejede medier synger med på deres ‘kampsange’. Jeg husker en nærmest uendelig liste af portrætter af venstreorienterede ‘helte’ i DR…

  Hvorfor har der f.eks ikke været et portrætinterview med den afgåede nazileder Jonni Hansen? Det må da være journalistisk interessant?

  Nej, han er jo ikke venstreorienteret voldsmand ! ;)

  Kommentar by A-mad — 23. oktober 2012 @ 18:06

 25. Lundahl — 22. oktober 2012 @
  klar snak, tåler gentagelse

  “Dine handlinger er kun forkerte, hvis dine meninger er ligeså.

  Hvis du derimod har de rigtige holdninger kan du gøre præcis som du lyster.

  Selv de mest primitive voldssympatier er helt ok, bare du støtter det fælles mål.

  Og det er dem allesammen – sat på spidsen ønsker den typiske gymnasieSF’er kun et fungerende demokrati, hvis folket deler deres holdninger.”

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2012 @ 18:09

 26. -> Nærsynet hippie

  Jeg synes dine betragtninger om graffiti er irrelevante, da det basalt set ikke handler om graffiti, men politisk aktivisme. Begge dele er dog hærværk efter min mening – og lovens.

  Kommentar by Kim Møller — 23. oktober 2012 @ 18:12

 27. @ Kim Møller

  I forhold til blogpostens emne, ja. Der kunne godt have været et “off topic på”. Var nu også kun ment som kommentar til Liva, ikke noget jeg havde tænkt mig at indgå i længere diskussion om…
  Jeg er egentlig lidt forundret over at du gider at kommentere min kommentar … Den var (tro det eller lad være) ikke ment som provokation.

  Ikke at dette skal blive et længere indlæg men indlæg som:

  Det bedste der er sagt om de arbejdssky’s hjemmeside modkraft, er: “Rend mig i fissen, helt op til æggestokkene.”

  BE, jeg har også lige lavet et kunstværk. Det blev dog skyllet ud, ligesom alle de andre af slagsen.

  … er disse mere relevante eller ?

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 23. oktober 2012 @ 21:34

 28. -Nærsynet hippie

  Du misforstår. Min kommentar var ikke ment som kritik af din ret til at kommentere. Synes ikke kommentaren var relevant fordi venstreradikale ikke er graffitikunstnere. Svar nok?

  Kommentar by Kim Møller — 23. oktober 2012 @ 22:11

 29. ->27 Hippie

  Den kommentar du citerer er betydeligt mere interessant end noget af det indholdsløse sniksnak du har bidraget med her.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 23. oktober 2012 @ 22:30

 30. @ Kim Møller

  ok sorry, Jeg fejlæste/fejlfortoklede din kommentar

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 23. oktober 2012 @ 22:38

 31. >14 Hr Naturlig
  Ku’ du ikke lade vores alle sammens knowitall, kortsynet hippie stifte nærmere bekendtskab med din kunst? Måske du vil tillade ham at røre ved værket, så han kan danne sig et overblik over dets betydning for samtiden. Måske oven i købet værdsætte dets betydning for arabisk kultur, og omtale det i fremtidige analyser.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2012 @ 01:35

 32. Nærsynet Hippie.

  Grafitti er en økonomisk belastning for dem det går ud over. Ligegyldigt om den er politisk, kunstnerisk eller almindelig vandalisme.

  Det er oftest vognmænd eller en privat bilejer. Spørg bare transport organisationerne hvor meget det koster på årsbasis.

  Kommentar by Santor — 24. oktober 2012 @ 03:50

 33. @ Nielsen

  Du bør virkelig søge hjælp…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 24. oktober 2012 @ 09:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper