27. oktober 2012

Geert Wilders i Malmø – Livestreaming Klokken 14.00

Diverse.

(Geert Wilders, Malmø, Kl. 12.45; Foto: Snaphanen)

Fra Syssvenskans tekst-opdateringer – Samling inför mötet.

“Hela gatan utanför Kockum Fritid är nu full med uppskattningsvis 300 demonstranter… Några enstaka demonstranter är maskerade. Mötet ska äga rum klockan 14 är det sagt och deltagarna börjar anlända. När de går in i lokalerna blir de utbuade av demonstranterna. … Utanför skanderas slagord som ”Inga rasister på våra gator” och ”Dagens polis skyddar morgondagens Breivik. Det har kastats ägg mot fasaden där mötet ska äga rum…” (12.45)

“Ägg, fulla ölburkar och clementiner kastas mot fasaden. Sydsvenskan bedömer antalet deltagare till 300. Polisens uppskattning är 150-200.” (13.48) … En kvinna och två män på väg in för att lyssna på mötet har fått ägg på sig…enligt polisens informatör Ewa-Gun Westford.” (14.02)

(Flere fotos af ‘antifacisterne’ på Aftonbladet: Wilders tar med hatet till Malmö)

Jungletrommerne fortæller at Aia Fog, lokalpolitiker for Dansk Folkeparti på Østerbro blev ‘overfaldet’ på vej til mødet. (14.22) Hun blev ifølge forlydende, skubbet, slået, ramt af æg – kaldt et ‘fascistisk svin’ og lignende. (17.40) Kit Louise Strand og Katrine Winkel Holm blev ligeledes ramt af æg. (23.42)

(Aia Fog efter mødet med ‘antifascisterne’)

(Geert Wilders taler, Klokken 14.32; Foto: Snaphanen)

I always make a distinction between Muslims and Islam. Most Muslims are moderate, most Muslims are non-violent, but the ideology of Islam is dangerous. The moderates are the captives of the barbaric system of Islamofascism. There is no moderate Islam. Islam is only a religion to a very limited extent. It is predominantly a dangerous ideology. Islam is political rather than religious: It aims for an Islamic state. Islam is totalitarian.” (Geert Wilders’ tale; GeertWilders.nl)

(Eva-Gun Westford, Skånepolisen: “Det är ju en person med väldigt extrema åsikter”; SVT)

Fuld dækning af arrangementet hos Snaphanen.

Oploadet Kl. 13:24 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/41888/trackback

20 Comments »

 1. OT

  Venligst skriv under på Générations Identitaires referendum-peition mod indvandring og moskébygge, her:

  http://www.france-petitions.com/petition/254/pour-un-referendum-sur-l-immigration-et-la-construction-de-mosquees-en-france

  4-ciffret postnummer ikke problematisk (Frankrig har 5 cifre). Tilføj evt kommentar som

  In all of Europe, we are affected by this

  Takker.

  Kommentar by Michael Laudahn — 27. oktober 2012 @ 14:27

 2. Siden SD’s nyeste målingstal udkom har der været udbredt panik blandt Venstrefolkene derovre.

  Har siddet og fulgt lidt med på Avpixlat.. og det er virkeligt ekstremt. At Wilders så taler lidt sandheder dags dato er ikke noget der hjælper på hysteriet. Og det er vidunderligt at bevidne.

  Kommentar by Mike — 27. oktober 2012 @ 14:36

 3. Jeg hæfter mig ved at der kun var 300 demonstranter!

  Kommentar by Robert R — 27. oktober 2012 @ 16:01

 4. ytringsfrihed? Men ikke for højrefløjs tilhængere.
  Skammeligt at borgere ikke mere kan gå til et møde eller talkshow mere.

  Kommentar by Peter — 27. oktober 2012 @ 16:14

 5. Geert Wilders er omgivet af livvagter, “nogen” vil ham til livs.

  Hvor mange venstrefløjspolitikere i Danmark (eller Sverige) er udsat for samme frihedsbegrænsning ?

  Kommentar by k.m. — 27. oktober 2012 @ 17:55

 6. PS til mit indlæg (#1)

  Jeg vil lige tilføje en handledning til dem, der ikke føler sig så sikre med franske ord.

  1 Ruld siden http://www.france-petitions.com/petition/254/pour-un-referendum-sur-l-immigration-et-la-construction-de-mosquees-en-france længre ned, til du ser den grønne knap ‘Signer la petition’ – tryk på den.

  2 prénom: fornavn; nom: navn; adresse email (ok); adresse: gade/nr; code postal: postnummer; ville: by; og så, hvis man vil, en kommentar, fx på engelsk

  3 Tryk på den grønne knap ‘valider’ – færdig.

  Don’t delay – do it today (det er NU).

  Kommentar by Michael Laudahn — 27. oktober 2012 @ 18:29

 7. Michael Laudahn
  Gjort det. No problem..;o)

  Kommentar by Iznogut — 27. oktober 2012 @ 18:41

 8. @Robert R

  Når ‘antifacisterne’ foretager fuld mobilisering af styrkerne så kan de nok godt samle en del mere end 300.

  Men… så skal der også sørges for gratis bustransport, forplejning m.m, og det kunne moske tænkes at det efterhånden er svært for dem at finde sponserer til større happenings.

  Kommentar by Jernhesten — 27. oktober 2012 @ 18:48

 9. Ja, jeg har set det ene eller andet ikke-franske navn på

  http://www.france-petitions.com/petition/254/pour-un-referendum-sur-l-immigration-et-la-construction-de-mosquees-en-france/signatures (de sidste 20),

  http://www.france-petitions.com/petition/254/pour-un-referendum-sur-l-immigration-et-la-construction-de-mosquees-en-france/toutes (alle),

  http://www.france-petitions.com/petition/254/pour-un-referendum-sur-l-immigration-et-la-construction-de-mosquees-en-france/commentaires (kommentarerne).

  Tak skal du have – og de andre lige sådan! Måske bliver det nogen flere endnu…

  Kommentar by Michael Laudahn — 27. oktober 2012 @ 18:56

 10. Fascisterne er – som altid – venstrefløjen selv med dens maskinelle ensretning. Deres storhedsvanvid møder langt om længe så megen modstand, at det kun er deres mest blæste hårde kerne der tripper op. Den normale svensker holder sig nu væk, da det falske røde ‘gode’ selvportræt man har opmalet om sig selv dagligt falder med et brag og ikke holder. Sandheden vil altid vinde til sidst, friheden vil altid vinde til sidst mod diktaturet og som Glistrup har Wilders så evigt ret. Endelig går det op for flere og flere, selv iblandt de røde vokser utilfredsheden vi andre i årevis forudså, nu rammer voldens alvor i ‘kulturberigelsen’ også dem og først nu får de selvisk tændt de sløve hjerneceller.

  Kommentar by Lars B. — 27. oktober 2012 @ 19:24

 11. der kom IKKE 300, der kom under 100. Bare som oplysning.

  Kommentar by Salomon — 27. oktober 2012 @ 19:57

 12. Heldigvis er de danske tilstande ikke så slemme som malmø endnu. 100 eller 300 betyder ikke så meget når man ser på sveriges (malmø) indbygggertal hehe. Jeg oplever stadig mange bekendte samt almindelige danske borgere på den såkaldte røde fløj der begynder at sætte spørgsmålstegn vedrørende multikulturalismen selv om de ikke vil indrømme det. Så som Lars B fint udtrykker det vil sandheden i sidste ende sejre blandt den stigende utilfredshed.

  Dette har ikke noget med indlægget at gøre men læste lige dette link på Ekstra Bladet og funderer over hvordan denne mand overhoved kunne komme ind i det danske system

  Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 60 årig iransk mand, der onsdag forlod sit hjem i Randers NØ i nedtrykt sindstilstand.

  Den savnede er 60 år, ca. 170 centimeter høj kraftigt bygget/tyk, sort, gråsprængt, kort hår, iført sort kort jakke, sort trøje, blå cowboybukser, grå/sorte løbesko.

  Manden taler ikke dansk, og ud over sin hustru kender han ingen i Danmark, hvorfor han hverken kan have taget ophold hos venner eller familie.

  Den 60-årige forlod sit hjem uden sin mobiltelefon, og han tog heller ikke penge med.

  Har du set manden, eller har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at lokalisere ham, kontakt da Østjyllands Politi på telefon 114 eller 87 31 14 48.

  Kommentar by Anonym — 27. oktober 2012 @ 21:59

 13. Der er underskrevet, Michael Laudahn

  Kommentar by Carsten Nielsen — 27. oktober 2012 @ 23:19

 14. “Jernhesten “Man må formode at Regeringerne og EU støtter disse happenings, af venstrefløjsere. !!

  “Anonym” Han ligger nok, som han har redt, Fred være med ham, Amen.!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 27. oktober 2012 @ 23:29

 15. Michael Laudahn

  Jeg har også skrevet under på minus moske og minus halal, hehe. Håber at en overvældende tilslutning vil lave små ringe i “vandet” i Europa…

  Kommentar by Jakob — 28. oktober 2012 @ 01:49

 16. Anonym

  På mit arbejde (og jeg er pædagog på en skole), kan jeg høre, at stemnningen er ved at vende ift islamisterne. Det eneste jeg håber er, at folk også begynder at stemme efter deres overbevisning…

  Kommentar by Jakob — 28. oktober 2012 @ 04:13

 17. “Ingen (gruppe)voldtægtsforbrydere i vores land!”. Det vil AFAtøzerne
  nok snart ønske at de havde protesteret imod i tide.

  Jakob

  Som jeg hele tiden siger, så længe kun 10-20% stemmer efter deres EGNE holdninger og meninger, og ikke andres, så sker der ikke særligt meget. Men mon ikke en svejsegasmaske (for at undgå skimmelstanken og -sporerne fra alle os skimlede kældermennesker og synet af selvsamme), kan få en til at overkomme visse vanskeligheder, i forhold til at sætte krydset det rigtige sted, når man endelig står helt alene, uovervåget og uforstyrret i stemmeboksen.

  Kommentar by A.R. — 28. oktober 2012 @ 05:56

 18. “Skånepolisen: “Det är ju en person med väldigt extrema åsikter”

  Sådan siger svensk politi om en mand, der tillader sig at kritisere islam. Fuldstændig unuanceret. Som en marionet-dukke.

  Svensk politi skulle tage et kig i koranen og se hvad der står om mennesker, der ikke dyrker koranen. Særligt hvad der står i koranen om jøder. Religion skal ikke stå over debat og kritik. Heller ikke i Sverige.

  Så længe islamkritikere behandles og omtales som oven for vist, så længe er der brug for islamkritik.

  Rigtig god folkeoplysning, at bloggen viser islamkritikers foredrag og efterfølgende besvarelse af spørgsmål. Der er brug for meget mere oplysning.

  Kommentar by Liva — 28. oktober 2012 @ 07:40

 19. Sveriges politi har solgt ud.

  Og dansk politi har valgt at sælge ud nu. Bemærk: Beskrivelser af gerningsmænd er på vej ud efter at politiledelsen har taget stilling, en ledelse der er blevet skiftet ud over de sidste mange år, så den nu er fyldt op med jurister der kun meget nødigt bevæger sig uden for Hellerup, hvis det ikke gælder arbejde.

  Kommentar by Frank P — 28. oktober 2012 @ 13:47

 20. @Liva deres udtalelser er en rettesnor for hvor de befinder sig politisk og ledelsesmæssigt.
  Sætningen du opsummerer: “Skånepolisen: “Det är ju en person med väldigt extrema åsikter” er helt sikkert den holdning de er blevet hjernevasket med i det offentlige Sverige.
  Hun videreformidler vel bare den holdning hun skal have, som multi-kultur terroristerne har konstrueret.
  Som en gammel lp-plade der bare kører og kører i samme rille, uagtet den for længst er blevet overhalet af mere moderne teknologi. Fordi den kan ikke andet.
  Bare kig på hende. Man er næsten ved at falde i søvn, bare ved at kigge på hende. zzzzzzzzzzzzzzzzz

  Kommentar by Endnu en vantro — 28. oktober 2012 @ 14:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper