20. november 2012

Movia: Fredag er der ruteomlægninger på grund af demonstration i forbindelse med ‘massakrene i Gaza’

Man skal ikke kradse meget i overfladen, får man opdager at mediernes dækning af Gaza-konflikten giver et fortegnet billede. Politiken fortalte søndag, at et angreb mod en bygning ejet af ‘Reporters Without Borders’ kostede 10 civile livet, det foreløbigt største antal civile dræbte ved en enkelt aktion. Det fortælles ikke, at husets 1. sal var okkuperet af navngivne terrorister, og Israel dagen forinden havde opfordret udlændinge til at forlade bygningen. Bomberne var målrettet 1. salen og taget med terroristernes kommunikationsudstyr.

Når journalister er vilige til at agere ‘menneskelige skjolde’ for palæstinensiske Jihad-krigere, så kan det ikke undgå at præget mediedækningen og den opfattelse folk flest får af konflikten. Fra Moviatrafik.dk – Demonstration ifm. massakrene i Gaza

(Moviatrafik.dk, 19. november 2012)

Oploadet Kl. 12:14 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/42581/trackback

17 Comments »

 1. ja… og d.24 og 25 er der sørgeoptog…

  Ændringer ifm. optog ved Imam Hosseins dødsdag
  Den 24. og 25. november er der pga. ovenstående sørgeoptog ændringer på følgende linjer: 3A, 5A, 18, 66 og 350S.

  Kommentar by martint — 20. november 2012 @ 12:22

 2. Det er ganske enekelt en skandale, og ledelsen i Movia burde tage en seriøs samtale med den medarbejder, der har uploadet denne ‘trafik-melding’. I denne samtale bør den pågældende medarbejder spørges ligud, om han/hun ønsker at være politisk aktivist eller arbejde i Movia.

  Kommentar by JensH — 20. november 2012 @ 12:28

 3. FYR DET RØDE SVIN. Som det fremgår af de elokvente formuleringer i resten af indlægget må vi antage, at SVINET GØR DET MED VILJE. FUCKING LANDSFORRÆDER!

  Kommentar by MACHO MACHO MAN — 20. november 2012 @ 12:47

 4. Man aner hvilken slags mennesker movia befolkes af. De kan nemlig heller ikke stave.

  Kommentar by Nielsen — 20. november 2012 @ 13:23

 5. Sagen viser 2 ting:
  1) en stor del af deres stamkunder er bindegale ekstremister der gerne vil bekræftes i deres forværngede verdensbillede(+hipper der syns det er ok fordi det er lidt eksotisk)
  2) når de sindsyge af dem går amok er det nødvendigt at omlægge busruter.

  Jeg gad vide hvorfor det er nødvendigt…. Øget hærværk/stenkast?

  Kommentar by Arbejderens — 20. november 2012 @ 13:30

 6. Et hurtigt kig på på Movias busser fortæller, at 70 procent af chaufførerne er arabere. Læg også mærke til, hvem der i stigende grad har skubbet de danske chauffører ud af de små transportbiler 3×34 mm. De overtager stille og roligt hele transportsektoren,og kan lamme store dele af samfundet den dag sms- kæden siger at nu skal de strejke pga en ny tegning, udtalelse osv, de ikke passer deres pædofile profet.

  De danske lavtuddannede mister arbejde til disse løntrykkere, mens de kornfede fagforeninger sover videre på den illusion, at det nye, importerede proletariat, vil sikre pamperen fortsat arbejde, når de nye løntrængte vælter ind i de, eftrhånden, tomme pamperhaller.

  Derfor ser fagforeningerne gennem fingrene med deres eget forræderi over for de indfødte. Det eneste gode ved den sag, målt med skadefrydens alen, er, at det nye proletariat selvfølgelig ikke melder sig nævneværdigt ind i disse kufar-fagforbund. Så kan TIB osv. indføre alt det halalkød i kantinen de vil – og har gjort. De kommer ikke! Hvorfor skulle de?

  Kommentar by Margrethe — 20. november 2012 @ 14:14

 7. Nu nærmer den kristne jul sig og som vanlig skal opmærksomheden rettes mod Araberne der er bange for at blive overset ligesom små børn,man kan håbe at Israel denne gang lammebomber Hamas og Deres tilhængere så voldsomt at der bliver ro i Gaza de næste halvtreds år,lad Israel gå hele vejen denne gang.

  Kommentar by emmagad — 20. november 2012 @ 14:22

 8. Ti mod én på, at det er en araber, der har forfattet budskabet. En araber, der er ansat som følge af en misforstået ‘inklusionspolitik’.

  De kan da heller ikke finde ud af noget som helst dernede, palaraberne.

  Sådan ud over massiv reproduktion og modtagelse af jordens største bistandshjælp pr. indbygger. Og at løbe råbende og skrigende rundt, eller jodle for kvindernes vedkommende.

  Afsaltningsanlæg, næ, det kan de ikke finde ud af. Elektricitet, det kan de heller ikke finde ud af. Produktion – bortset fra børn – er åbenlyst en umulighed for dem.

  Tilfældige fjollede granater, hjemmeproducerede eller fra Syrien eller Iran, der sjældendt rammer noget som helst i Israel, går heller ikke for godt.
  Samtidig med, at Israel stort set rammer, hvad IDF går efter.
  At der ryger et par journalister (som i øvrigt var blevet advaret mod at fungere som bombeskjold for Hamas) med i købet, kan ikke rigtig hidse mig op.
  Man kan vel ikke være så heldig, at …..nå, dén lader jeg vist ligge.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. november 2012 @ 14:28

 9. Ovenstående link virker ikke længere, og er erstattet af en ny side:
  http://www.moviatrafik.dk/dinrejse/trafikinfo/Pages/demonstration-pga-situationen-i-gaza.aspx

  Så det gik vist op for nogen i Movia, at det ikke var helt i orden.

  Kommentar by Hertz — 20. november 2012 @ 16:40

 10. Det er groteskt at “movia” formulerer det sådan.

  Kommentar by Johnson — 20. november 2012 @ 16:46

 11. Hehe så blev det åbenbart ændret. Kan nogen bare forestille sig at man skrev: Pga arabernes raketskydninger imod Israel? Eller arabernes massakre imod Israel? Altså bare et eller andet med omvendt fortegn? Vi lever desværre i en tid, hvor tingene desværre for det meste kun går en vej, propagandaen kun går en vej, modstanden kun går en vej.
  Hvornår har man sidst set en demonstration imod en arabisk ambassade for at støtte Hamas og Gaza? Når araberne får deres palæ. ambassade, kan vi forvente nogen demonstrationer? Nej vel?

  Danskerne mobiliserer sig ALDRIG, det kunne aldrig falde nogen danskere ind. Dertil har danskerne det for godt og mageligt. Vi har trods alt fundet os i DR´s massive propaganda i årtier og er der sket noget som helst? Intet. Når det går op for folk hvor skidt det står til, så er det for sent.

  Der er ikke en organiseret modstand, imod hjernevasken og løgnen. Ingen stor tv-koncern der tager kampen op, kig bare på journaliststanden. Gennemsyret rød.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 17:15

 12. […] På fredag demonstrerer Nyrup, Jelved, Holger K og Gammeltoft Hansens jihadister i København. God fornøjelse, politifolk og danske jøder. […]

  Pingback by ‘Hamas, Hamas, Jews to the gas’ « Snaphanen — 20. november 2012 @ 18:12

 13. Movia skal ikke politisere, de skal sørge for busdrift!

  Kommentar by Robert R — 20. november 2012 @ 19:21

 14. Jeg kan “kun” finde en Demo Torsdag?

  Enkelte debattører på facebook kan ikke lide demo-debat-tonen

  Deltag i demo mod Israels bombninger af Gaza | Enhedslisten
  ht tp://www.facebook.com/enhedslisten

  Protestdemonstration i solidaritet med den Palæstinensiske befolkning
  ht tp://www.facebook.com/events/529371317074376/

  Kommentar by anno — 20. november 2012 @ 20:00

 15. Søndag d. 25 november kl. 16.00 er der solidaritetsmøde for Israel på Kongens Nytorv ved Dansk Zionistforbund og Israels Venner.

  Over en million mennesker har måttet flygte ned i beskyttelsesrum både dag og nat i over et år – og antallet stiger i takt med at raketternes rækkevidde bliver større. Vi sender vores tanker til alle der har mistet familiemedlemmer i Israel og Gaza.

  Mød op og vis Israel din støtte.

  Kommentar by Michael Jensen — 20. november 2012 @ 23:04

 16. Hvor kynisk at busselskab tager danskere; børn, unge og gamle, handicappede, der kun har bus som transportmiddel, som gidsler.

  Kommentar by Liva — 21. november 2012 @ 07:56

 17. @5 Margrethe:
  Enig.
  Og de største forræderne er politikerne i alle partier på nær Dansk Folkeparti

  Kommentar by Agricola — 21. november 2012 @ 09:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper