23. februar 2007

Når motivanalyserne alle går i samme retning, så ligner det til forveksling propaganda

Karl Rove var “hjernen bag Bush”. Dick Cheney var “skyggen bag Bush”. Lidt længere bagved står “mørkets fyrste” Richard Perle, og så er der eksempelvis en mand som Tom Delay, “af mange betragtet som den mest indflydelsesrige politiker i USA efter præsidenten”. Derudover er der selvfølgelig folk som Douglas Feith, William Kristol, Donald Rumsfeld og Paul Wolfowitz, men så er listen over folk der i praksis styrer USA vel også nærmest komplet, eller hvad?

Nej, sagde Frank Esmann højt til sig selv, efter at have læst et nummer af venstreorienterede The New Yorker, som berettede om en David Addington – “the most powerful man you’ve never heard of”. Herefter var det blot at ringe efter en ekspert der kunne bekræfte – lektor Carl Pedersen.

 • 22/2-07 Esmanns Verden – David Addington – den amerikanske torturskandale.
 • Når motivanalyserne alle går i samme retning, så ligner det til forveksling propaganda

  Oploadet Kl. 09:36 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

  4 Comments »

  1. Hej Kim,

   Lige et spørgsmål, der er ligt ude af tråden. Det fremgår af dit “CV”(heritten urias) her på siden, at du har gået på handelsskolen i tidernes morgen. Vil det sige, at du aldrig har gået i gymnasiet/HF inden universitetet? Det er sejt gået, hvis det er rigtigt.

   /Dennis

   Kommentar by Dennis — 23. februar 2007 @ 11:55

  2. Hej Dennis

   Jeg fik min HH (hedder vist HHX idag) i 1991, men startede først på universitetet i 1999. Det kan godt være gymnasievejen er nemmere, men årene på arbejdsmarkedet gav mig sund indstilling til den akademiske verden. Når den gode lektor (der idag er RUCs øverste) sagde at Huntington ikke var lødig litteratur, så skrev jeg ba-opgave om den.

   Som Churchill sagde på sin 75 års fødselsdag..

   “I am ready to meet my Maker…Whether my Maker is prepared for the ordeal of meeting me is another matter.” [/selvhøjtidelighed]

   Kommentar by Kim Møller — 23. februar 2007 @ 16:06

  3. Frank Esmann propaganderer ikke. Han er blot ramt af den meget udbredte lidelse BDS – Bush Derangement Syndrome:

   http://en.wikipedia.org/wiki/Bush_Derangement_Syndrome

   Kommentar by S — 23. februar 2007 @ 22:16

  4. Hej Kim!

   Jeg er også selv HHX og går på UNI (historie). Der er mange fordomme omkring det. Det har du vel også oplevet?!

   Kommentar by Dennis — 24. februar 2007 @ 13:21

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper