4. marts 2007

Ikke alle venstreradikale får buksevand…

Dagens solstrålehistorie. Set hos Kimporator’en.

“En læser skriver til ekstrabladet.dk: ‘I Møllegade har nogle aktivister fået tæsk, samt fjernet deres bukser at lokale beboere, som ikke vil finde sig i mere vold og ballade. Nørrebro har fået nok af ballademagere.'”

Journalist Rene Fredensborg fra Nyhedsavisen blev iøvrigt bortvist af chefredaktør David Trads for sit bidrag til urolighederne, som beskrevet i min postering igår. Noget af en overreaktion skulle jeg mene, men såfremt Nyhedsavisen føler behov for at promovere demokratiske idealer, så kunne de jo passende fyre Rune Eltard-Sørensen. På valgaftenen den 20. november 2001 sprøjtede han ketchup på den tidligere Farum-borgmester Peter Brixtofte, og den 18. marts 2003 var han manden der kastede maling mod udenrigsminister Per Stig Møller. Sideløbende med sit anti-parlamentariske virke skrev han for venstreradikale Modkraft/Monsun. Idag er han som sagt ansat på Nyhedsavisen, hvor han bl.a. skriver om Irak-krigen, og om autonome støtteaktioner for Ungdomshuset i diverse afskygninger.

Rune Eltard-Sørensen ses her lige foran stalinist-vennen Lars Grenaa, der idag er faglig sekretær i BUPL.

32 Comments »

 1. På Nyhedsavisen omgiver man sig sandelig med honoratiores.
  Hvad vil den avis egentlig sælge til danskerne?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 4. marts 2007 @ 19:56

 2. så du går ind for nogle former for vold og selvtægt, kim?

  Kommentar by Allan — 4. marts 2007 @ 20:50

 3. Så du går ind for voldtægt, allan?

  Kommentar by Henrik Krog — 4. marts 2007 @ 20:57

 4. Stavebøf:
  PUBL = BUPL

  MVH Jakob

  PS: Kreperlig omgang i DRs 21Søndag. F.eks. med debat mellem Knud, den venstreorienteret advokat, en venstreorienteret eks-bruger af ungeren og Bo Asmus, SFer – og en enkelt venstre-borgmester Geertsen. Ergo, 3 mod 1, til fordel for de venstreradikale unge. Jep, DDR for fuld udblæsning.

  Kommentar by Jakob — 4. marts 2007 @ 21:46

 5. >4 Jakob

  Da Mikael Rothstein forsøgte at bilde seerne ind at det altsammen var samfundets skyld, havde jeg hele tiden teksten fra sangen kørende i hovedet og ville have skraldgrinet af den røde idiot hvis ikke det var så sørgeligt at høre en universitetslektor sidde og gøre sig selv til grin for åben skærm.

  Det er saaaaamfundets skyyyyld, alt sammen samfundets skyld……ja godaw mand økseskaft….det er dæleme ikke københavnske socialister der har opfundet den dybe tallerken!!

  Hvis socialdemokraterne i Københavns kommune skulle være tumpe nok til at give de autonome det de forlanger, så tror jeg godt de kan regne med at det vil komme til at koste partiet stemmer i folketinget. De fleste jyder og fynboer kan nu engang ikke se det smukke ved den københavnske ungdom….

  Kommentar by Mackety — 4. marts 2007 @ 22:27

 6. > 4 Jacob

  Ok, så var der lige Arne Ullum fra BT, men han opvejes så lige af Michael Rothstein, så the buttom line er at du har ret.DDR har næsten altid overvægt af venstrefløjen. Og Rohtstein havde sin anklagende pegefinger fremme igen, ligesom i diskussione med Jalving. Sikke et kropssprog !!

  Kommentar by Luffe — 4. marts 2007 @ 22:29

 7. ->4&5: hvis man medregner klippene endnu mere i favør for bøllerne.

  Kommentar by Hodja — 4. marts 2007 @ 22:52

 8. Det forlyder fra De Gamles By at en stor gruppe utilpassede gamle (inmente kun delvis demente) patienter har dannet en autonom fraktion de kalder Oldpsykopater Før Helvede.
  Gruppens talsmand Glud Knoldsnak udtaler at de forlanger et hus de vil døbe Alderdomshuset 69 (”… det er 100 år siden de har fået noget, ikke mindst en 69’er…) i daglig tale kaldet ”Gamleren” !

  ”Det kapitalistiske glatte samfund kan ikke rumme sådan nogle som os, siger de. Vi er ikke glatte mere, og sygesikringen vil ikke betale vores rynkecreme. Vi har gebis .… næh.. bevis for at vi ikke altid kan spille vores egen musikstil, f.eks. Gustav Vinkler mm. når vi vil.”

  Med andre ord : Giv os vores hus eller vi pladrer jer !!!

  Advarsel :
  Vi vil kaste mén og bleer i hovedet på politiet, savle og brænde Nefa-lygter på vores rollatorer på cykelstien.

  ( Deres Reportage- udsendte : Fnat )

  Kommentar by frank — 4. marts 2007 @ 23:03

 9. Var det ikke ketchup, klovnen sprøjtede på Brixtofte?

  Kommentar by x — 4. marts 2007 @ 23:05

 10. Prøv lige at læse her:” anon: ang. krig i irak og de unge på nørrebro: Næh men så længe vi myrder og plyndrer i Irak, gør det de selvretfærdige politikers foragelse til hykleri af allerhøjeste rang… ”

  marts 04, 2007 1:08 PM

  Dette er citeret fra Mavepusterens blog: Altså Danske soldater plyndrer og myrder i Irak, så det retfærdiggør volden på Nørrebro !!

  Kim, nu synes jeg helt alvorligt, at det er tid til at overveje censur af den hjenedøde Allan!!

  Kommentar by Luffe — 4. marts 2007 @ 23:06

 11. -> x 9

  “Var det ikke ketchup, klovnen sprøjtede på Brixtofte?”

  Jov, og det skrev jeg også før jeg oploadede, men serveren var kortvarig nede, så jeg glemte rettelsen. Hermed gentaget – takker.

  Kommentar by Kim Møller — 4. marts 2007 @ 23:27

 12. # 8, frank: Totalt i orden værkstedshumor! :-)

  Kommentar by Nicolai — 5. marts 2007 @ 00:39

 13. Det er fantastisk så “højt til loftet” Hr. Rothstein har.

  Gad vide om højden var den samme, da nazisterne i Greve i sin tid blev bombarderet med sten, flasker osv. ?

  Var DDR på plads med sympati-reportager for de “stakkels” nazister ?

  Får vi mon DDR’s sædvanlige sympati-porno med et par meget kede forældre, som ikke lige kan få kontakt med uskylfdige lille Adolf, næste gang en nazi-unge bliver anholdt for gadeuorden ?

  IGEN viser DDR sit hæslige gammel-kommunistiske beskidte fjæs med disse konstante sympati-erklæringer til disse stakkels “ofre”

  FØJ !!!!

  Kommentar by Cicero — 5. marts 2007 @ 09:12

 14. Old Boys nepotismen eksisterer i bedste velgående i Danmark anno 2007.

  Blot er det blandt forskere, nyhedsformidlere og venstreradikale at man indirekte kører dette land, åbenbart.

  Anklagerne imod regeringen for at begrænse den sociale mobilitet og vidensformidlingen klinger sgu noget hult i denne sammenhæng !

  Kommentar by DaLi — 5. marts 2007 @ 10:03

 15. Thomas Lønbæk har en sjov beretning: De autonome terrorister fik serveret mad fra McD på Station Bellahøj: http://blog.thomasloenbaek.dk/?p=353

  Kommentar by Erik Blodøkse — 5. marts 2007 @ 10:35

 16. er der nogle der er uenige i at de danske tropper har myrdet irakere? Er der nogle der er uenige i at besættelsestropperne har brugt irakerne oliepenge og brugt til at finansere internationale firmaer og korruption?

  Kommentar by Allan — 5. marts 2007 @ 11:09

 17. Du er en hjernevasket hykler Allan, intet andet !

  Kommentar by Cicero — 5. marts 2007 @ 11:11

 18. Ja, det var slemt.

  Først lyste man vold i band, og i næste øjeblik er det øjensynligt meget forståeligt, at “det her samfund” bliver straffet med andet end fredelige pressionsmidler.

  Jeg har selv en oldgammel bil, en vaks lille en, der er uundværlig og heldigvis stadig fit for fight, men intet værd i handel og derfor ikke forsikret. Mit hjerte bløder for de mange, der har mistet deres biler, cykler og andre ejendele samt for de handlende, der lider store tab. Især for dem der ikke har forsikret og nu er i uforskyldte vanskeligheder, fordi de små tyranner fra stue rød ikke får al det slik, de peger på.

  Glansbilledet Rothstein og de andre umodne personager burde have været konfronteret med nogle af disse sagesløse ofre for Ungdomshusets ansvarløshed, og der burde også have været stillet spørgsmål om, hvorfor ejendommen er så nedrakket, og om Købemhavns kommune skal betale for at vedligeholde et eventuelt nyt ungdomshus?

  Skal jeg være helt ærlig, var jeg så fascineret af Knud Foldschacks frisure, at jeg hele tiden blev distraheret og henfaldt i dybt undren og minder om Jullerup Færgeby.

  Hvad i al verden foretager dem mand sig med sit hår?

  Har han en meget kærligt anlagt kone, der hehandler ham som en lille unge, der bliver “purret op”, hver gang han kommer forbi? Eller er det medarbejderne i DR, der er så vilde med ham? Det kan selvfølgelig også være en særlig form for selvtægt, fordi han nægter at blive voksen.

  Kommentar by Mette — 5. marts 2007 @ 11:19

 19. Allan bette knøvs,

  du har uorden i dine begreber. Jeg tvivler efterhånden lidt på om der er noget at gøre ved det.

  Kommentar by PeterK — 5. marts 2007 @ 13:32

 20. Allan er ikke andet end en hykler. Kan han dokumentere at danske tropper har “plyndret” for en eneste dollar i Irak? Næppe.

  Og nej Allan, der er forskel på at “myrde” og så på at skyde tilbage på folk der skyder på een. Men den forskel lærer din værdidomsbaserede hjerne aldrig, aldrig at forstå. Ligesom den ikke anerkender menneskerettigheder til folk du er uenige med eller anerkende demokrati, når demokratiet ikke er enig med dig.

  Du er med andre ord bare en endnu en maskeret fascist. For dig handler det om magt til at gennemføre de værdier du brænder for. Principper og rettigheder er bare horer du kan tage i din mund, når du har brug for det. For dig er resultatet det vigtigste, uagtet at andre krænkes og myrdes på vejen dertil.

  Efter denne skandaløse misære med Huset på Jagtvej, vil dine pacifistiske klynkeindlæg imod Bush og dit hjerteskærende forsvar for “de svage” klinge pinligt hult.

  Kommentar by DaLi — 5. marts 2007 @ 13:35

 21. Når jeg læser et af Allans “bidrag til debatten” på denne blog, kommer jeg altid til at tænke på en gave, jeg fik som barn. Det var en træfigur, som ikke kunne vælte. Hvergang man skubbede til den, så den væltede, rejste den sig straks op igen – som følge af en særlig konstruktion vdr tyngdepunktet. Det samme med hr Allan. Uanset hvor ofte han bliver argumenteret ned under gulvbrædderne, stikker han altid hovedet frem igen. Beundringsværdigt ? Nej, det synes jeg af en eller anden grund ikke .

  Kommentar by Niels Juel — 5. marts 2007 @ 15:01

 22. God sammenligning. Den slags legetøj hedder en tumling.

  Det er fint, hvis menneskelige tumlinger rejser sig op igen og er blevet klogere af nedturen. Er de for stædige eller dumme til at lære, er de trættende og uinteressante, synes jeg.

  Kommentar by Mette — 5. marts 2007 @ 15:11

 23. Angående 21 Søndag med Michael Rothstein, Knud Foldschack og et par andre kumpaner, så fik de mig virkeligt op i det røde felt…

  Een ting er sammensætningen af “panelet” fra DR’s side som allerede diskuteret her, for ikke at snakke om tildelt taletid, men kommentarene fra Rådenstein og co var virkeligt slemme…

  For det første postulerede både Rothstein og en eller anden mor til en bruger af ungdomshuset, at det absolut ikke var deres børn der var voldelige – selvom datteren til den pågældende mor var blevet arresteret af politiet. Det er sjovt som alle forældrene for ungeren altid siger, at det ikke er deres afkom der smider med brosten og molotovs. Underligt – betyder det så, at alle dem der kaster med sådanne skyts er forældreløse eller hur?!?

  Dernæst præsterede Rothstein at karakterisere samfundet generelt som røvkedeligt, dvs. almindelige borgere som røvkedelige! Det lader altså til, at hvis man ikke vil være røvkedelig, så skal man have hang til hærværk og vold… Hmm… I så fald må jeg tilstå at være røvkedelig – måske lige med undtagelse af en tænkt situation, hvor en autonom venstrefascist ville prøve at sætte ild til min bil…

  Iøvrigt gik den sidste kommentar naturligvis til Foldschack, som lige ville slå fast, at det var politikerne og ikke ungeren der havde ansvaret for hele scenariet, der netop nu udspiller sig. De unge og fonden 69 havde jo villet dialogen modsat politikerne! Gab… Manden er og bliver en kegle!

  Utroligt!

  Til gengæld kan vi glæde os over, at ungeren er ved at blive revet ned, og som bonus at Rosenkrantz-Theil snart forlader dansk politik! :)

  Kommentar by Darwin — 5. marts 2007 @ 15:48

 24. Rosenkrantz-Theil har udtalt til Politiken: »Jeg skal ud og have fingrene i virkeligheden«

  Det havde været ønskeligt, om R-T havde haft det, førend hun begyndte at føre sig frem i Folketinget. Og det ville være godt, hvis hun tog Charlotte Dyremose og flere andre med sig.

  Kommentar by Mette — 5. marts 2007 @ 18:16

 25. Må jeg foreslå at skrive til David Træls om en Rune Retard-Sørensen med hans straffe attest, om han er udtryk for Avisen ståsted?

  Kommentar by Per N. — 5. marts 2007 @ 18:27

 26. @ # 24: Det kommer jo ikke som nogen overraskelse for de fleste; Brostenskast-Gheil var jo alligevel borte fra Folketinget i lange perioder pga. hendes psykiske sygdom.

  Kommentar by Nicolai — 5. marts 2007 @ 19:41

 27. 1. Tak til Mette (18+24) for gode kommentarer!

  2. Jeg synes ikke, I er fair over for David Trads. Nyhedsavisen er da langt bedre end de andre gratisaviser!

  3. Mit blodtryk havde det heller ikke for godt efter 21søndag. Det er et helt utilgiveligt tendentiøst, fladpandet og selvfedt program. Eksemplerne er legio. Jeg husker stadig med glæde, hvordan Bertel Haarder ydmygede værten ved at pille hans historie fra hinanden på 2 minutter. Han stod aldeles tomhændet tilbage.

  Kommentar by Martin — 6. marts 2007 @ 14:29

 28. Nåh højretosserne er ikke blevet klogere siden sidst.

  Hvor er det dog dejligt at kigge forbi en gang imellem.
  Kim holder stadig hof for de højreekstreme landsbytosser.
  Godt at I har lidt at skrive til hinanden om.

  Men det minder nu mere om et terapeutisk tilbud end om et forsøg på debat.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 6. marts 2007 @ 16:12

 29. -> 28: Ja, vi må vist være tossede, idet vi jo diskuterer i stedet for at bruge vold og magt.

  Der er da klart, at du ikke kan relatere til det, når du og ligesindede for eksempel mener, at det er skribenterne på denne blog der er ekstreme ved at udtrykke deres meninger på skrift, mens det i jeres optik er helt fint at “overbevise” andre ved at kaste molotovcocktails, brosten, wc’er og kanonslag, eller iøvrigt komme med trusler.

  Hvorfor er det altid folk som dig der råber racist, ekstremist eller fascist efter andre, når der absolut ikke er mange andre grupper end folkene omkring ungeren der er mindre tolerante over for andre?

  Og ja – vi har stadigvæk lidt at skrive om. Heldigvis har resten af Danmark det nu også – man behøver ikke skrive eller læse denne blog for at se, at vi er rigtigt mange der er så trætte af alt jeres lort – for nu at sige det pænt…

  Kommentar by Darwin — 6. marts 2007 @ 16:29

 30. -> 28.

  Kan du ikke lide synspunkterne her, kan jeg i stedet anbefale http://www.enhedslisten.dk. Der føler du dig nok bedre hjemme. Så bliver vi også fri for dit spam her.

  P.S. Et godt råd: hold dig helst gode venner med os højretosser, ellers kommer vi og fjerner din kontanthjælp og dit ungdomshus!

  Kommentar by Martin — 6. marts 2007 @ 16:35

 31. #21 & #22

  hehe, men da manden åbenbart til stadighed får mere og mere bly på og kviksølv på hjernen, så vil han vel forhåbentlig efterhånden blive så toptung, at han tilsidst bliver nede, hvor han hører hjemme – under gulvbrædderne hos de andre “autognome” rotter.

  Dette forklarer så også, hvorfor han gang på gang blander helt uvedkommende ting sammen og udtaler sig om ting, han overhovedet ikke har begreb skabt om.

  Kommentar by Niels Henriksen — 7. marts 2007 @ 02:38

 32. En lille personlig kommentar til det sidste indlæg på din side, som jeg læser med alm. fornøjelse ret jævnligt:

  Herren må være med borgmester Jacob Hougaard, thi den socialdemokratiske integrationsborgmester, aner ikke hvad han gør.

  Hvis Københavns Kommune udtrykker ”respekt” overfor religioner, vil man virkelig være ude på glidebanen mod islam kontrol med Danmark.

  Kardinalpunktet er ordet ”respekt”.

  For den unge hr. Hougaard betyder ordet vel ikke andet end pietet eller veneration overfor et emne.

  I muslimsk sprogbrug betyder ordet underkastelse – fuldt underkastelse. I øvrigt samme betydning som ordet Islam, som også betyder underkastelse.
  Med respekt kaster man sig for fødderne af Allah.

  Hvis Københavns Kommune udtrykker respekt overfor religion, er man helt ude på glidebanen mod et islamisk samfund.
  Med ordet respekt godkender man Islams rolle som ledende tro i Danmark. Det er herefter ikke et spørgsmål om hvorvidt vi skal have en ny religion, men udelukkende et spørgsmål om hvornår.

  Idéen med respekt overfor religionerne kan dog godt sættes på en lakmusprøve.
  Hvis vi skal til at udtrykke respekt, må det vel gælde begge veje ?
  Man kan så måske se frem til at opleve en iman, som under næste fredagsbøn udtrykker stor respekt for vinguden Bacchus, for hans positive livssyn, glæde og kolportering af fornøjelsen over at nyde vin.

  Kommentar by Morten Dreyer — 7. marts 2007 @ 09:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper