3. januar 2013

‘Populistiske’ Mogens Camre afviser velfærdsturisme: “Hvorfor tillader vi denne indvandring?”

Forleden dag kom jeg for uforvarende til at se TV2 News. Her hørte jeg eks-kommunisten Ulla Therkildsen rapportere om budgetforhandlingerne i USA. Hun forklarede, at Republikanerne fastholdt en ‘populistisk linie’, og modsatte sig skatteforhøjelser. Få sekunder efter, ja, næsten i samme sætning, forklarede hun henkastet, at Barack Obama havde haft stor succes med skatteforhøjelser for de rigeste, da ‘det er voldsomt populært’.

‘Populistisk’ er noget man kalder politiske modstandere, når de har folkelig opbakning, så mon ikke Camre får med grovfilen de kommende dage, når han argumentere imod velfærdsturisme. Læserbrev i dagens Jyllands-Posten – Hvorfor tillader vi denne indvandring?

“»Min mand er syg, og sygehusene er bedst her«, sagde en kvinde fra Bosnien i TV-Avisen 20/12, da hun blev spurgt, hvorfor familien ønskede asyl i Danmark.

Nu er der desværre mindst en halv milliard mennesker i verden, som har mindst lige så gode grunde til hellere at ville være i Danmark end i deres hjemland, men denne velfærdsturisme er absurd.

Hvis vi fortsætter med at acceptere den form for økonomisk udnyttelse, går velfærdsstaten til grunde. Tænker de røde ikke? Det er deres vælgere, det går hårdest ud over, men måske spekulerer de i at importere nye vælgere?

Hvorfor tillader vi denne indvandring?

Vi ved, at indvandrerne målrettet går efter de højtudviklede, vestlige lande, og at målet er økonomisk udbytning. Vi ved også, at vi får voldsomt øget kriminalitet, sammenbrudte skoler og et splittet samfund til gengæld. I England, Frankrig og Tyskland er førhen sunde retssamfund under nedbrydning. …

Det er, fordi vore politikere satser på anerkendelse fra folk i internationale organer som EU og Europarådet, som har gjort det til deres ideologi – og levebrød – at ødelægge Europas nationalstater. De internationale konventioner kræver det, messer regeringen.

Men konventionerne er skabt under helt andre forudsætninger og pålægger os ikke at ødelægge Europa. Realiteten er, at politikerne i vidt omfang er ligeglade med deres befolkninger. I Tyskland, Frankrig og England ønsker massive flertal stop for indvandringen og repatriering af kriminelle og folk, der ikke vil arbejde. …

Det er let at komme til at tænke, at Europas egentlige fjender sidder i vores parlamenter og regeringskontorer.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/43898/trackback

25 Comments »

 1. Det syder og gærer i Europas befolkninger, MEN

  – der kommer ingen nedgang i tilstrømningen af uintegrerbare velfærdsturister, absolut ingen, de kujonagtige går ikke en gang hen og stemmer på de få politikere der har råbt Vagt i gevær i årevis, selv her på Uriasposten er der skrig og skrål, men der kommer meget lidt uld af det.

  Det ER allerede for sent at forlange Borgerkrig, næste sikre skridt mod en løsning på Muhamedaners og andre lignende nasseres hærgen er en WW3, der vil få WW2 til at ligne en udflugt for børnehaven.

  Mon der overhovedet er en grænse for vanviddet????

  Kommentar by Cantor — 3. januar 2013 @ 14:18

 2. Danskerne må være ligeså svagt begavede som muslimerne.
  Quisling Helle og Quisling Løkke topper listen, og de
  burde være blandt de klogeste af os.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 3. januar 2013 @ 15:37

 3. Det får en ende. Velfærdsstaten kommer til at kollapse fordi vi som samfund får mindre og mindre overskud fremover. Ud over manglende ressourcer gør samfundets kompleksitet og dermed høje vedligeholdelsesomkostninger også at det ikke kan opretholde sig selv.

  Jeg glæder mig faktisk til den dag socialisterne vender sig mod indvandrerne, når de opdager at det er de samme penge de kæmper om, og at der ikke er nok til alle. Det bliver grimt.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 3. januar 2013 @ 15:47

 4. Enig med Cantor og Kenny.

  Men mens vi venter på “krigen” er der en del vi selv kan gøre.

  I 70’erne og 80’erne var det så moderne at erklære bestemte områder for “atomvåbenfrie zoner”. Hvorfor ikke erklære bestemte områder i Danmark for “islamfrie zoner”? Man kan starte med udkantsområder, hvor der ikke bor nogen muslimer i forvejen. Det kan ikke være racistisk for Islam er jo bare en ideologi, som det må stå enhver frit at sige nej til.

  Kommentar by Sigwar — 3. januar 2013 @ 17:10

 5. Når socialisterne vender sig mod muslimerne, siger I … men det gør de ikke, for der er ikke nogen socialister længere. Da socialismen sejrede blev Venstrefløjen “Sejrherrernes Parti”. Med definitionsret og stenkasterkorps samt alt øvrigt til faget hørende. Disse mennesker er dybest set holdningsløse og derfor yderst vanskelige at få i tale.

  De er ligeglade med om muslimerne vinder – bare de som hidtil kan tilslutte sig det til enhver tid sidsttilkomne Sejrherrernes Parti.

  Eksotisk tanke? Så se, hvordan “socialistiske” og “islamiske” stenkastere allerede fusionerer på gadeplan. Så tror jeg man bliver overbevist. Er islamiske værdier mon også Venstrefløjens traditionelle værdier?

  Mange af Venstrefløjens medlemmer havde problemer med at protestere mod Hizb-Ut-Tahrir uden for Den Sorte Diamant – fordi, ikke sandt, så kunne man risikere at komme til at stå ved siden af nogen fra Højrefløjen! Og det er slemt. Ud fra et rent æstetisk og socialt synspunkt. Værre end at kæmpe side om side med islamister.

  Såeh – den er god nok: Ligesom tilforn det satte borgerskab var De Reaktionære, så er naturligvis nu de satte professionelle (læs: elite-arbejdere) det. I grunden er det samme arketype. Sejrherren, der indfinder sig, når slaget er vundet og man kan deltage i triumfen. Faren ved at være socialist er drevet over. Arketypen Oprøreren befinder sig ikke længere på Venstrefløjen. Han er heldigvis smuttet videre til Den Værdipolitiske Højrefløj. – Som jo netop udgår af den traditionelle Venstrefløjs rod. Ikke?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. januar 2013 @ 19:14

 6. “Sharia-fri Zone” ville nok have mere gennemslagskraft. Det ville i hvertfald fremtvinge nogle mere frugtbare reaktioner, for hvem ville ikke sympatisere med dem? Svaret på det spørgsmål er ikke uinteressant.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. januar 2013 @ 19:30

 7. Ca 95 % af alle asylansøgere er velfærdturister. De må hjemsendes, så hurtigt det er muligt. Personer der har fået asyl, hjemsendes når forholdene i deres hjemland er blevet forbedret. Ledige udlændinge må motiveres til at rejse hjem. Og utidssvarende konventioner bør opsiges. Kriminelle udlændinge udvises, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Jørgen — 3. januar 2013 @ 19:40

 8. #7. Jørgen
  Der sker ingenting, før Danmark deler skæbne med Syrien!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 3. januar 2013 @ 21:23

 9. Vi var tæt, men udnyttede desværre ikke chancen med Glistrup som leder frivilligt at afskaffe velfærdstaten, som i sig selv er en abnormalitet, der ikke kan overleve i det lange løb. Nu maa vi saa betale prisen for vores stupiditet.

  Kommentar by marius — 3. januar 2013 @ 22:59

 10. Hvad mener du med ekskommunist?
  Min erfaring siger mig at en gang kommunist, altid kommunist.
  Det kan godt være at de udaftil siger noget andet, men inderst inde så skifter de jo ikke “tro”.

  Kommentar by Michael — 4. januar 2013 @ 02:20

 11. Kort og præcist!

  Sigwar

  Et islamrottefrit Vesten og på længere sigt, ditto verden!

  Morten

  Hvordan tror du de reagerer, når alkohol bliver gjort ulovligt?!
  Endsige når bøssepesten og abe- og svine spørgsmålet, står over for den endelige løsning?!

  Kommentar by A.R. — 4. januar 2013 @ 05:13

 12. “Ulla Therkildsen” hedder Ulla Terkelsen

  Kommentar by Balder — 4. januar 2013 @ 06:56

 13. Mogens Camre er en af de få politikere der tør se virkeligheden øjnene – hvis bare der var flere (ex-)socialdemokrater, som ham.
  De politiske kredse, som ikke turde se udviklingen i Tyskland i øjnene, er de samme som ikke tør se islams stigende indflydelse i Danmark og Europa i øjnene. De er bange og stikker hellere hovedet i busken og en dag er det for sent viser historien i det 20. århundrede, hvor totalitære ideologier fik magten.
  Men Islam kommer vi ikke af med, når den først har bidt sig fast.
  Bare spørg de oprindelge egyptere, kopterne! :(
  (‘kopter’ betyder ‘egypter’)

  Kommentar by A-mad — 4. januar 2013 @ 08:36

 14. Tja, så længe at de røde tosser stiller indvandrer og især muslimer bedre end det danske folk, må der efterhånden opstå små “breiviker” i alle normal tænkende folk. Og her mener jeg modstandsmandshjerte.
  Og så længe at det meste af danmarks befolkning lever af de andres penge stemmes der rødt.
  Vent til de kan finde ud af og lave deres eget regeringsparti og få en hel del af “stemmevægten” på deres side.
  Vi er og vil blive arbejdsslaver og gæster i vores eget land.

  Kommentar by Peter — 4. januar 2013 @ 10:54

 15. Det Camre siger ville i mindre neurotiske tider blive kaldet sund fornuft. Men multietniseringen af Europa er et projet i sig selv som bliver gennemfoert henover hovedet paa befolkningerne i Europa. Tommy Robinsons faengsling maa da faa os til at spoerge helt banalt om Storbritanien stadig er et demokrati. Det ligner helt ekstremt en politisk faengsling saa “naivitetsmodellen” for at forklare europaeiske landes irrationelle adfaerd paa immigrationsomraadet er lidt presset. Det ligner noget der bare “skal” gennenfoeres uanset om det er i landenes interesse eller ej. Saa kommer Morten Uhrskovs argumenter jo til kort fordi det slet ikke handler om hvad der er i Danmarks og Europas oekonomiske og andre interesser. Og vores lande er reelt kapret af klikker der gaar imod befolkningernes almene oensker.

  Kommentar by Morani ya Simba — 4. januar 2013 @ 14:52

 16. >3 Kenny
  Din video er blevet kortere :-(
  – Enig med Camre

  Kommentar by Nielsen — 4. januar 2013 @ 19:20

 17. Er enig med Camre. Masseindvandringen af udlændinge fra 3.verdens lande må stoppes. Desuden bør de mange ikke-selvforsørgende udlændinge(hovedparten er fra 3.verdens lande) motiveres til at rejse hjem. Det vil være til stor gavn for de danske skattebetalere, og det vil forbedre de danske borgeres sikkerhed.

  Kommentar by Jørgen — 4. januar 2013 @ 19:57

 18. @ A. R.

  De hard core ville sige, at alkohol jo også er usundt, og at man i stedet skulle frigive hash. Og at jøderne ikke i tide tog klart afstand til Israel, og selvom det måske er en meget voldsom reaktion, de udsættes for, så kan man altså ikke helt sige, at den ikke har været selvforskyldt. Bøsserne … bliver nødt til at indse, at demonstrativ homoseksuel adfærd altså opleves som en provokation af nogen. Og de behøver jo heller ikke ligefrem skilte med deres seksuelle orientering! Det gør vi andre da ikke. Vi bliver allesammen nødt til at bøje os mod en løsning, så både muslimer og bøsser kan være her. En slags modus vivendi, der blandt andet indebærer, at bøsserne fylder lidt mindre i det offentlige rum, end de gør i dag.

  Stenkastersegmentet ville simpelthen konvertere i lyntempo med henvisning til, at islam er “religionen for denne verdens undertrykte” og “en revolutionær religion, der ikke vender den anden kind til magthaverne og imperialisterne”.

  Hvis det virkelig skulle komme så vidt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. januar 2013 @ 22:19

 19. “De hard core ville sige, at alkohol jo også er usundt, og at man i stedet skulle frigive hash.”

  Den kører allerede på 180 grader, i forskellige versioner.

  Kommentar by PBr. — 4. januar 2013 @ 23:29

 20. Morten

  Lol!
  En meget stor del af hashen kommer, så vidt jeg ved, også fra Nordafrika, så det bliver jo én stor familie/klan eksport- og importvirksomhed på tværs af landegrænserne og Middelhavet.
  Problemet er jo så lige, at i hvert fald Iran (som så vidt jeg husker har omkring 1 million stofmisbrugere. Primært heroin fra Afghanistan) og Saudi-Barbarien har dødstraf for narkosalg. Så det vil vi jo også få her i Vesten på et eller andet tidspunkt.

  Med bøsserne får vi da noget spændende og flamboyant “julepynt” i gadebilledet året rundt. Dvs. lige indtil bøssepesten endegyldigt er blevet stoppet.

  Hvad stenkastersegmentet angår, hvordan mon de forholder sig til selv at skulle være undertrykkere? Eller er det efter den klassiske kommunisme-devise “I lighedens navn, vi folkefjenderne i massegravene smider!”. Her skal lighedens, så bare erstattes med religionens/ideoligionens og folkefjender med vantro.

  Kommentar by A.R. — 5. januar 2013 @ 05:22

 21. Hvis stenkastere virkelig kastede af de grunde, de angiver, ville det være et ægte paradoks, at de kan kaste side om side med de folk, de i følge indiskutabel logik skulle være aller-, allermest uenige med. Hvis man remser synspunkterne systematisk op, d. v. s. i forhold til eksempelvis de anliggender, du nævner.

  Realiteterne er et endegyldigt bevis for, at stenkster-arketypen ikke kaster for “noget” (en retfærdig sag), men for “nogen” (de til enhver tid fremgangsrige – sejrherrerne). Det er ikke svært at begrunde sine stenkast, når man blot slutter sig til dem, der besidder definitionsretten. Og disse rettighedsindehavere skifter ideligt med den historiske nødvendighed.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. januar 2013 @ 10:28

 22. Morten

  Dét kaldes vist nok hoved-, hjerne- og hjerteløs flokdyrsmentalitet, det du siger. Men vi må jo bare huske på, at når hudfarven er den rigtige, så er deres ord og ikke mindst handlinger også rigtige. Ellers så bare se på Affaldspressens og Møgspredningsmediernes hysteriske selvsving over gruppevoldtægten i Indien.
  Derimod har der jo ikke været et kvart pip om den 28 årige svenske mor til to, som blev gruppevoldtaget af afghanske islamrotter i 7 timer på Mariannelund Asylcenter i december 2011. Ifølge anklageren Sveriges værste nogensinde. Ligeså INTET om hvad der foregår i Voldtægtssverige og for den sags skyld i hele Vesten, hvor islamrotter voldtager og ikke mindst gruppevoldtager, alt det uindpakkede kød de overhovedet kan få fat i.
  For det at være hvid, betyder jo, at man til evig tid er den skyldige aggressor, mens det at være ikke-hvid er lig med at være det evige offer. Og “ofre” har jo som bekendt carte blanche til at gøre ALT. for de er jo ekslusionsudsatte, stigmatiserede og på tredje- -nu snart fjerde generation, posttraumatiserede. Samtidig med at de er udsat for racisme fra alle de onde (u)mennesker her i Vesten, som hele tiden er efter de stakkels forfulgte stakler. Men vigtigst af alt, så skyldes det deres sociale, uddannelsesmæssige, økonomiske og etniske baggrund, da vi her i Vesten IKKE er tilstrækkeligt åbne og tolerante, så vi dermed ikke kan få løftet dem op til vores niveau (Læs: IQ).
  Sidstnævnte har jeg igen lige fået bekræftet, ved at genlæse Moretn Uhrskov Jensen: “Indvandringens pris – På vej mod et fattigere Danmark”. En faktaproppet lille letlæselig bog, som burde være pligtlæsning for ALLE vores politikere, eliten og ikke mindst hver eneste dansker og vesterlænding.

  Kommentar by A.R. — 6. januar 2013 @ 05:38

 23. Det er let at komme til at tænke, at Europas egentlige fjender sidder i vores parlamenter og regeringskontorer.”
  Korrekt! Indvandrere, muslimer i særdeleshed, udnytter bare det momentum de har fået af “vores” ledere.
  Hvem ville ikke gøre det?

  Kommentar by Frank Hagmann — 6. januar 2013 @ 09:31

 24. Indvandringen af personer fra 3.verdens lande må stoppes. Kriminelle udlændinge udvises så hurtigt det er muligt. Såkaldte flygtninge repatrieres, når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre. Desuden må Danmark ud af EU, og grænserne skal bevogtes langt bedre.

  Kommentar by Jørgen — 6. januar 2013 @ 19:31

 25. @ Frank Hagmann

  Og graver man et spadestik dybere, så finder man desværre, at vi selv har givet mandat til disse ledere. De mennesker, jeg kender, der stemmer på indvandringsvenlige partier er alle forfængelige og socialt ængstelige. De vil af samme grund ikke diskutere deres valg, men trækker sig. For det er ikke bakket op af argumenter. De vil bare iklæde sig “rigtige” meninger og tækkes sejrherrerne. Og de er så rigelige i antal, at de fortsat er i stand til at stemme os til afmagt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. januar 2013 @ 20:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper