15. januar 2013

Debat om satire der berører muslimske kvinders seksualitet: “skam jer fucking beskidte æreløse tøzer…”

På DR2 kører for tiden satire-serien Det slører stadig, hvor fire ‘etniske’ (læs: muslimske) piger med humoren som våben laver grin med fordomme. Jeg har ikke set udsendelserne, men skal man dømme efter diverse sekvenser der er online, virker det som umiddelbart som god humor. Man kan se den muslimske pige på date med en dansk fyr, der stresses lidt af tre truende storebrødre i umiddelbar nærhed. Man kan også se en journalist på ghetto-safari med en David Attenborough-tilgang til situationen.

Når nu humoren går begge veje, medfører det i sagens natur stor debat blandt muslimer, der ønsker at opretholde tabuer. På udsendelsens Facebook-gruppe var den første dødstrussel online, før jeg kom ind på siden, og her flyder det med islamister der mener udsendelsen krænker Islam. Næsten værre er det, at en del unge muslimer forsvarer udsendelsen med – ‘det krænker ikke Islam, men…’. Det logiske forsvar ville være ‘Ja, satiren handler også om Islam, og det er helt i orden’, er desværre noget nær fraværende. Selv ‘moderate’ (ikke-troende) integrerbare muslimer spiller efter islamisternes regler. Koranen.

(‘Amer Afghaner i FB-gruppen ‘Det slører stadig – DR2‘, 14. januar 2013)

Jaleh Talakovi kommenterer reaktionerne (herunder de indirekte dødstrusler) – Muslimmobning.

“Også muslimske piger har tissekoner, hvem skulle have troet det? Islamister er i hvert fald rasende!

Et nyt skide skægt DR2 satireprogram, omhandlende muslimske kvinders seksualitet; Det slører stadig, har vakt opsigt, og har fået både ros og ris, som er at læse på programmets side på Facebook, hvor en del islamister ønsker død, ødelæggelser og lignende for folkene bag. …

Begreberne social kontrol og religiøs mobning handler om at muslimske kvinder bliver udsat for mere eller mindre chikane, forfølgelse, kontrol, trusler, og desværre også vold, nærmest kun fordi de har en tissekone… Omdrejningspunktet for social kontrol er i overvejende grad pigernes seksualitet, og deres omdømme i det nære og fjerne.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/44209/trackback

36 Comments »

 1. Det er kanon humor det her. DR kan faktisk godt være konstruktive. Men der bør lige følges op på trusler. Det er meget farligt hvis staten abdikerer sit ansvar der.

  Kommentar by Morani ya Simba — 15. januar 2013 @ 15:32

 2. “Selv ‘moderate’ (ikke-troende) integrerbare muslimer spiller efter islamisternes regler. Koranen”

  Og netop derfor vil jeg igen slå til lyd for at ‘vores’ side ikke bruger figenbladsbegrebet ‘islamisme’, da det er med til at opretholde en illusion om at der findes en egentlig, moderat islam. Tal hellere om ‘rettroende’.

  Det er nok også at stramme den lidt at sætte “moderate” lig med “ikke-troende”. “Moderate” individer kan godt opleve sig selv som ‘ikke-stærke-nok-i-troen’, eller de kan leve med en modsætning mellem det de godt ved er autentisk islam, kontra det de selv ønsker samfundet indrettet efter. Nogle sjusser sig måske frem til deres egne ‘moderate’, pragmatiske tolkninger.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 15. januar 2013 @ 15:55

 3. Til en start må vi have tallene på bordet inden al det lir starter.

  I Danmark.
  Hvor mange muslimske piger får børn og gifter sig med kristne mænd (uden at de sidstnævnte konverterer eller de førstnævnte konverterer?)

  Hvor mange danske piger får børn og gifter sig med muslimske mænd (uden at de sidstnævnte konverterer eller de førstnævnte konverterer?)

  Demography is Destiny! ;)

  Kommentar by A-mad — 15. januar 2013 @ 16:01

 4. Lars Findsen På Crack, kan godt følge dig. Tim Pallis har nærmest dokumenteret at islamister er de “rigtige” muslimer, på snaphanen.dk. Og mht det at være “moderat” så er der noget stamme psykologi der kommer op til overfladen v konflikter. Jeg var om noget “moderat” dansker idet jeg nærmest ikke opfattede mig som patriotisk. Indtil jeg begyndte at tro at den lille hjemlige andedam var truet af mørke skyer. Så fik tonen en anden klang. Det sker sikkert også for “moderate” muslimer og mange af dem ville derfor vælge islam hvis det kom til rigtig konflikt.

  Kommentar by Morani ya Simba — 15. januar 2013 @ 16:03

 5. Morani ya Simba: “Jeg var om noget “moderat” dansker idet jeg nærmest ikke opfattede mig som patriotisk. Indtil jeg begyndte at tro at den lille hjemlige andedam var truet af mørke skyer. Så fik tonen en anden klang.”

  Det er præcis hvad der bragte mig hertil Morani ya Simba, var før moderat men kan nu se at der skal skrides ind overfor dem inden det er for sent. Og det er selvsagt hvor alle muslimerne står når de rabiate blæser til kamp for alvor – de går selvfølgelig ikke over til den danske fjende.

  Kommentar by NulTolerance — 15. januar 2013 @ 16:10

 6. fortsat…”
  Spørgsmål:
  “Jeg er en ung dansk mand (kulturkristen som de fleste danskere), der er faldet for en muslimsk kvinde.”
  Svar:
  “Uanset hvor lidt troende din kærestes familie er, vil de ikke kunne leve med at deres datter er blevet gift med en ikke-muslim” skriver muslimske Hadi Khan:
  “Jeg kan godt se det dilemma du og din kære er havnet i.
  Der er et klart vers i Koranen der siger, at muslimske kvinder kun må gifte sig med muslimske mænd. Så den er klokkeklar. Uanset hvor lidt troende din kærestes familie er, vil de ikke kunne leve med at deres datter er blevet gift med en ikke-muslim. Det vil være direkte brud med Koranen, som vil være svært for dem at bære.
  I kunne selvfølgelig vælge at se bort fra det, men det vil have alvorlige familiemæssige problemer for din kære. På den anden side kunne du konvertere for at få accept og ellers leve et ”normalt liv”. Det eneste, der bliver bedt om, er jo at du bekender dig. De fleste vil være tilfreds med at du er muslim.”
  Hadi Khan, IT-ingeniør og muslim
  http://www.religion.dk/artikel/289610:Spoerg-om-islam–En-muslimsk-kvinde-maa-kun-gifte-sig-med-en-muslim

  Kommentar by A-mad — 15. januar 2013 @ 16:22

 7. Der er ingen muslimer, der ikke krænker mig.
  Jeg var her før dem !

  Kommentar by Nielsen — 15. januar 2013 @ 16:50

 8. Kim,

  Jeg mener at udsendelsen skal ses, som et desperat forsøg/tiltag fra DRs side:

  Nu har institutionen, som hyldede masseindvandringen af sabel-svingende muhammedanere – delvist – opdaget, at nogle af deres kernelyttere/-seere, er blevet godt trætte af al dét araberi.

  Ved at lave en omgang billig humor, så lykkedes det DR at have et ben i hver lejr, og dermed så skal dette ses som ‘at have en kage og spise den på samme tid’.

  – Det kan man som sagt ikke. Jeg anser udsendelse som ren og skær hykleri fra DRs side.

  anti-sharia.

  Kommentar by Anonym — 15. januar 2013 @ 17:32

 9. @ 8.

  Du har givet helt ret.

  Kommentar by Svend — 15. januar 2013 @ 18:25

 10. @ 8, 9: Humor er en storartet ting, da den er en direkte modsætning til selvhøjtidelighed og dermed fanatisme, herunder religiøs. Humor fjerner skæl/slør fra øjnene og får pludselig mennesker til at se sig selv og hinanden klarere. Humor gør fjendskab lidt sværere, hver gang den når i gennem.

  Det er godt. Ikke billigt. Bare godt, uanset hvad DRs motiver er.

  Kommentar by M — 15. januar 2013 @ 18:55

 11. Amer Afghaner: Dit tøj er hvidt, men dit hjerte er sort når du taler sådan til damer. For den rene er alting rent.

  Kommentar by M — 15. januar 2013 @ 18:56

 12. Hvis en Dansker skrev sådan på nettet ville han blive hentet af nogle politisk korrekte Politesser ( ja hvad skal man ellers kalde kvindelige politibetjente og feminiserede danske mandlige politifolk)? Når en muslim gør det er det helt i orden. Hvem er racisten? Hvem hjælper racisterne?

  Kommentar by Sigwar — 15. januar 2013 @ 19:14

 13. Lidt OT:
  “Som en lille finurlighed – nu hvor fiktionsforlægget til Mærkesags-legen handler om et parti, der er opstået i protest mod udlændingestramninger – kan nævnes, at forslaget ”Send alle indvandrere og muslimer ud af landet for et sundt Danmark’ søndag aften havde 398 likes, og således stadig ville ligge i top. Det forslag blev dog slettet, da redaktionen bag websiden fandt, at det stred mod DR’s programetik.”

  ekstrabladet.dk/nationen/article1899353.ece

  Kommentar by Uslehund — 15. januar 2013 @ 19:21

 14. Kommer til og tænke på julekalenderen om den muslimske knægt, der ville være gangster. Mærkeligt at der ikke skulle brændes flag over den. Eller rejsen til saturn, hvor der også bliver gjort grin med indvanderen.

  Kommentar by Peter — 15. januar 2013 @ 19:45

 15. #13 Møgkøter, fedt link. Og positivt at EB trods alt fortæller om censuren.

  Personligt ville jeg have foretrukket “Send alle muslimer ud af landet for et sundt Danmark” fremfor “Send alle indvandrere og muslimer ud af landet for et sundt Danmark”.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. januar 2013 @ 20:58

 16. hvor en del islamister ønsker død, ødelæggelser og lignende

  Gør islamister ikke altid det..?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 15. januar 2013 @ 20:58

 17. @15 Helt enig, Hr. Naturli´.

  Kommentar by Uslehund — 15. januar 2013 @ 21:24

 18. Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. januar 2013 @ 22:52

 19. Det er sgu dejligt, at der er flere og flere der skriver herinde. Det må da være et tegn på, at flere vågner op.

  Kommentar by kratos — 15. januar 2013 @ 22:53

 20. Det er (forhåbenligt) efterhånden svært for de fleste danskere at blive ved med at tro på løgnen om de stakkels misforståede muslimer og deres afkom når virkeligheden gang på gang viser noget andet.

  Kommentar by NulTolerance — 15. januar 2013 @ 23:12

 21. Jeg har skrevet dette før andetsteds;

  Jeg tror egentlig at internettet i sidste ende er med til at passivisere folk. Alle sidder højt og tørt bag deres skærme, tror de gør en forskel og sørger selvfølgelig også for at holde sig indenfor lovens snævre rammer. Var der ikke noget internet, så vill mange flere gå på gaden eller mødes med andre på værtshuse osv., hvor man sammen er med til at bygge en stemning op med ucensureret og spontan snak indtil der kommer handling ud af det. Internettet har medført et langt højere informationsnivieau (blandt udvalgte), men mindsket det udadvendte aktivitetsniveau.

  Kommentar by Balder — 16. januar 2013 @ 00:31

 22. For de der har facebook så syder og bobler det på Det Slører Stadig’s fb væg nu. Jeg har udvekslet “venligheder” m et par islamister haha

  Kommentar by Morani ya Simba — 16. januar 2013 @ 00:33

 23. Nu er DR2 inde på fb med en udtalelse om at de “bestemt ikke ville gøre grin med religion.” Hahaha! Jeg giver Det Slører Stadig en uge, så kan halal hippierne på DR ikke holde ud længere at de har fornærmet “vennerne” og hjulpet “fjenderne” på “højrefløjen” haha

  Kommentar by Morani ya Simba — 16. januar 2013 @ 00:38

 24. Et svar til afghaner aben ville være:
  Skrid hjem til perkistan din lille bøsseluder, jeg kraniepuler din fucking søster, og bagefter tvinger jeg din mor til at slikke en gris i røven, samtidig med at jeg tvangsmader din fætter med ribbenssteg!!!

  Kommentar by Jakob — 16. januar 2013 @ 00:46

 25. ang “det slører stadig” så griner jeg stadig over det:)

  ikke selve programmet, men det at endnu et forsøg fra DR på at opdrage befolkningen til at muslimer bare er ligesom alle andre eksploderer lige i hovedet på dem i form af alle de muslimer der stik imod hvad DR forsøger at prædike faktisk tager deres religion alvorligt, og nu slynger dødstrusler ud imod DR på deres facebookside.

  DET er sgu den bedste joke i den serie:)

  Kommentar by per — 16. januar 2013 @ 01:42

 26. og det bliver bedre endnu, her indrømmer de at formålet med programmet kun er at gøre grin med danskerne:

  http://www.metroxpress.dk/nyheder/dr2-satire-skaber-hidsig-debat-blandt-unge-muslimer/KObmao!FhfKVoj0wRztg/

  “Vi gør ikke grin med islam og etnicitet, men vi tager pis på danskernes fordomme om blandt andet tørklædepiger. Det er vores mål,« siger Sara Al Naser.”

  her er et dansk ord du kan gøre grin med, Sara Al Naser:

  selvmål.

  Kommentar by per — 16. januar 2013 @ 01:49

 27. #26, Det var ellers et andet indtryk jeg fik, da jeg lyttede til Kulturnyt på P1, dagen hvor første afsnit blev sendt. Der lagde de muslimske tøzer bag programmet vægt på det komiske i at især de muslimer, som blev interviewet ikke forstod at de deltog i et satireprogram. De kunne tilsyneladende ikke skelne mellem en påtaget aggressiv og voldelig muslimakorrespondent og så the real deal.

  Mon tøzerne trækker i land fordi de nu oplever de sædvanlige og forventelige trusler fra baglandet?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. januar 2013 @ 03:10

 28. #27 Hr. Naturli´

  Yeps, de bliver lige “rettet ind” af de andre islamister

  Kommentar by Jakob — 16. januar 2013 @ 03:22

 29. kratos
  Du har ret! jeg har også lagt mærke til at der er dukket mange nye debattører op herinde. Et godt tegn, men efterhånden som virkeligheden trænger sig på, bliver det jo også sværere og sværere for “eliten” at skjule sandheden.

  Kommentar by skræp — 16. januar 2013 @ 05:39

 30. Én ting er helt sikkert, det er allerhelvedes god humor! Men for os som faktisk ved noget om islam, så ved vi jo også et der er bagved-liggende ting, som nedtoner humoren i alvorlig grad. Så vi må jo håbe på, at de kommer ind på deres forkærlighed for børn og dyr! Deres syn på aber og svin (jøder som fodres i en svinesti/abebur vil være et godt bud. Hvorefter de så sendes til aflusning.), bøsser som “helårsjulepynt” i det offentlige rum, (grød)hjernevask i arabisk børnetv osv. osv..
  Københavns Politis kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen, og hans optræden på meget slap line derimod, er en noget betændt sag.

  Kratos og Skræp

  Tilgangen af rigtig mange nye kommentarskrivere begyndte efter aberabernes amokløb og angreb på Odense Sygehus.

  Per

  Hun siger, at hun har respekt for alle religioner. Dvs. at hun så ikke er en ordentlig muslim, i og med at vantro hører til i helvede/ilden. Eller så burde hun jo tage og nærlæse Snuffpornoranen.

  Kommentar by A.R. — 16. januar 2013 @ 06:32

 31. Nok så mange hijabs, burkaer og niqabs kan ikke skjule at muslimske kvinder har kusser.

  Formumningen viser netop at personen neden under har kusse. Samme fokus har hijab til piger. Hijabs, burkaer og niqabs seksualiserer både piger og kvinder. Religiøse kussedragter.

  Kommentar by Liva — 16. januar 2013 @ 09:20

 32. “Det er sgu dejligt, at der er flere og flere der skriver herinde.”

  Ja, også de skylder stor tak til Kim for det utrættelige arbejde med Uriasposten.

  Kommentar by Liva — 16. januar 2013 @ 09:22

 33. “religiøse kussedragter”, LOOOOOOOOL :-D!!!

  Kommentar by Jakob — 16. januar 2013 @ 14:10

 34. #27, ja de trækker i land, men på deres facebook side svarer de en anden der undrer sig over samme sætning i metroexpress med at “man ikke skal tro på alt hvad man læser”?

  jeg tror det er den klassiske muslim-historie med at sige en ting til danskerne og en anden til muslimerne. hun er blevet taget i at prøve at undskylde overfor de muslimer der er blevet sure over programmet og har sagt “nej nej det er jo kun DANSKERNE vi gør grin med ikke, wallah” og når så danskerne siger “hov hvad var det?” så har hun aldrig sagt det eller er blevet misforstået/fejlciteret osv.

  uanset hvor integrerede de kan virke så kommer jeg aldrig til at stole på en muslim, for de siger kun hvad de selv får mest ud af i situationen og giver det bagslag benægter de det hele.

  Kommentar by per — 16. januar 2013 @ 14:54

 35. Folk der er på facebook kan ved selvsyn konstatere hvordan muslimsk kultur er ekstremt følsom for at blive modsat, regredierende helt til det infantile, og hvor hurtige de er til at bruge (ofte slet skjulte) voldstrusler. Men det værste er nok halal-hippierne derinde. De bortforklarer, de angriber danskere der kritiserer muslimsk adfærd og de er naturligvis fuldstændigt ubalancerede. Efter en kort honeymoon igår hvor jeg synes der var lidt dialoger igang, har Det Slører Stadig netop bestyrket min tro på at muslimer er en trussel mod samfundet. Der var en der sagde “selvmål”. Check!

  Kommentar by Morani ya Simba — 16. januar 2013 @ 15:12

 36. Mht. deres følsomme reaktioner hver gang man gør grin med dem. Hvordan bliver det så ikke hvis de kommer i overtal? Ja, det kan vi jo se masser af eksempler på i alle lande hvor de har “beriget” kulturen.

  Kommentar by NulTolerance — 16. januar 2013 @ 16:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper