18. april 2007

‘Højreekstremister bruger Nyhedsavisen som talerør’ skrev Politiken…

I sidste måned kunne Politiken fortælle at Dansk Front havde publiceret to nyhedsbreve via Nyhedsavisens blogsystem. Overskriften blev: Højreekstremister bruger Nyhedsavisen som talerør.

Idag kan man i Nyhedsavisen læse at Dansk Front-ledere er nazikøbmænd. Artiklens forfatter er Rune Eltard-Sørensen – en af to venstreekstremister bag det fysiske angreb på statsministeren og udenrigsministeren 18. marts 2003. Kilden er ‘Researchgruppen Redox’.

Jeg har sendt journalist Kenneth Lund forslag til en artikel. Overskriften gav næsten sig selv…

Venstreekstremister bruger Nyhedsavisen som talerør

21 Comments »

 1. Rune Eltard er nøjagtig lige så skingrende vanvittig, som de folk han hudfletter. Men hvad kan man forvente af en, der er opvokset på Christiania?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 18. april 2007 @ 20:36

 2. LOL!

  Kommentar by Jan — 18. april 2007 @ 22:54

 3. vi snakker om dem der kastede maling på statsministeren, ikke? Maling…

  Kommentar by Allan — 19. april 2007 @ 13:25

 4. Tæl til ti.
  Gentag 5 gange : “Do not feed the troll”

  Kommentar by LMNord — 19. april 2007 @ 14:22

 5. De autonome nøjes ikke med at kaste maling, de kaster også med brandbomber og brosten. Den ignorante 2.g’er, som kalder sig for allahn, virker næsten ligeså ubegavet som sine autonome røde kammerater.

  Kommentar by Kurt — 19. april 2007 @ 14:35

 6. Højrefløjens fantasier og tvangstanker
  @ Anna Lyttiger du taler som du har forstand til. Rune Eltard er absolut IKKE vokset op på Christiania.
  Han er født og opvokset på Nørrebro – så fik den ene fordom om Christiania altså lige et knæk.
  Anna Lyttiger udtal dig om noget du ved noget om. Et eller andet må du da vide. Selv en blind høne kan finde et korn.

  Og Hvorfor er det slet ikke interessant at se at Dansk Front modtager støtte fra en organisation der sælger nazistiske effekter ?
  Hvorfor gør det så ondt her i højre Islamofob-sfæren at Dansk Fronts Nazi-relationer afdækkes.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 19. april 2007 @ 18:00

 7. Bjarne Thyregod: I Dansk Front er der aldrig blevet lagt skjul på, at der også er plads til Nationale Socialister. Det er meldt ud til hudløshed. Så der er ligesom ikke så meget at afdække…

  Du undgår pointen: At en af Danmarks måske største Ekstremister, nemlig Eltard, beskylder andre for at være ekstreme. Det må selv du da kunne se det løjerlige i!

  Kommentar by 46 — 19. april 2007 @ 18:44

 8. Bjarne kalder os Islamofober – et bastard af et begreb uden semantisk, sprogvidenskabeligt for ikke at tale om reelt indhold – fordi han måske har fundet ud af, at Racisme er en strafbar forbrydelse, og at man ikke må kalde andre Racister, såfremt de ikke bevisligt gør sig skyld i Racisme ?

  Islamofobi er et ikke-begreb – selvom den sorte, ekstreme venstrefløj gør sit til at gøre det til et skræmme-label som man kan tilsvine politiske dissidenter med – og derfor har Bjarne regnet ud, at han kan slippe gratis fra at stemple folk med dette begreb endnu.

  Uagtet andres erfaringer med at bruge egne navne på nettet – ex. visse KU’eres natlige opkald fra AFA og andre sympatiske fætre – kunne jeg næsten fristes til at bruge mit eget hér.

  Så skulle Bjarne eller Allan blot kalde mig racist een gang, før de pronto ville være politi-anmeldt for injurier samt stævnet for et ikke uanseeligt erstatningsbeløb.

  Kommentar by DaLi — 19. april 2007 @ 21:48

 9. #8 -> Fuck Bjarne! Han er en troll.

  Det er de allesammen i det parti – det er derfor, de lige har haft en OVERVÆLDENDE vælgerfremgang – 100%, fra 0.1% til 0.2%.

  Nej, det er skam ikke sådan til at spøge med.

  Og Anne Eltard – nå, jeg kender hende perifert fra Christiania, da jeg er violinist lige som hende, og har en del venner af musikalsk slags på “staden”. Vi har spillet strækmarch sammen, Bjarne! :-P

  Hendes søns meritter kender jeg en del mere til, og at syrehovedet er helt vild med folk, som går amok i Folketinget, siger vist mere om ham end mit kendskab til de Eltard’ske familieforhold, skilsmisser og delefædre gør om mig.

  Ryg en fed, Bjarne, og tag dig et par ti-sekunders-FF’ere i rap, så får du det straks bedre.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 20. april 2007 @ 01:52

 10. PS: Bjarne er moské i virkeligheden Runes far?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 20. april 2007 @ 01:54

 11. GRINER- nu bliver de i gamle dage islandsklædtesweeter vensterfløjels-bukser drenge, nu Enhedslistens feministiske “mandfolk” nu i solidaritetesens navn, tvunget til at iføre sig tørklæde eller burka..ha..ha..

  Kommentar by li — 20. april 2007 @ 03:21

 12. ha..ha..griner stadig ..ha..ha ..Frank Aaen i tørklæde og burka…ønsketænkning, gid hans ord bliver kvalt i det selvmonterede tørklæde, eller er det KUN mænd der slipper for ubekvemme tøjgenstande, hva`Frank Aaen?!
  Hils din veninde med symbol fri mig for voldtægt, jeg har min mødom, tag`de vantro, jeg er nemlig REN…
  Hils din facistven Chendid, og lov ham at passe på Aassmmarits mødom, kun os selvstændig tænkende kvinder UDEN tørklæde, kæmper mod de vilde mænd !!

  Kommentar by li — 20. april 2007 @ 03:39

 13. Jeg vil bare gøre opmærksom på at Islamofober er et begreb som bla. FN benytter, velvidende at også FN i det højre-ekstreme blogland opfattes som en del af den store stygge verdenskonspiration.

  Men li og Annalyttiger, tag nu jeres medicin inden I lader tvangstankerne fuldstændig løbe af med jer.

  AnnaLyttiger jeg ryger ikke hash, men hvorvidt du ikke har taget din psykofarmaka eller røget for meget hash efter dine besøg i pusher-street inden du skriver dine indlæg, må du selv afgøre.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 20. april 2007 @ 06:33

 14. >13 Bjarne Bullshit

  Der er aldeles ikke nogen konspiration i FN. For at man kan kalde noget en konspiration forudsætter det at forbrydelserne rent faktisk finder sted i det SKJULTE.

  Men forbryderne i FN gider ikke engang FORSØGE at skjule deres forbrydelser…..hvorfor ikke…..fordi de ved, at de har uforbeholden støtte fra millioner af nyttige idioter som dig selv Bjarne Thyrepis.

  Så nej, der er ingen konspiration i FN. Der er blot en fuldstændig åbenlys forbryderisk mentalitet, som fører til en stadigt mere udemokratisk dagsorden med diverse totalitære følgevirkninger.

  Faktisk er FN’s forbrydelser blevet dokumenteret til hudløshed, også her på Uriasposten gennem tiden. Det er blot at rode lidt i arkiverne eller iøvrigt at google lidt, så vælter skeletterne ud af skabet, hurtigere end Bjarne Dummegod kan nå at skrige ‘onde kapitalister’ efter de af os der ikke støtter tyranni og undertrykkelse, som han selv gør det!

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 20. april 2007 @ 07:58

 15. Det er rigtigt Bjarne – læn du dig bare op af det vidunderlige FN. Det FN der ikke ville forhindre etnisk udrensning i Kosovo, med det resultat, at Nato med Clinton i spidsen selv måtte tage affære. Det FN der ikke vil forhindre folkedrabet i Dafur. Og det FN hvis vidunderlige klimapanel IPPC sammen med Al Gore opstiller uvidenskabelige skrækscenarier bl.a. med dette resultat:

  “Min datter på 11 sad her til morgen og græd og ville ikke i skole. I natur og teknik havde hun fået at vide at CO2 var en en giftig gas og alle ville blive kvalt og vi alle ville komme til at brænde op p.g.a. drivhus effekten.”

  Citat fra http://www.klimadebat.dk, se under : “Hvor langt når IPCC”

  Dygtig lærer i Natur og Teknik.Formentlig en af dine partikammererater.

  Kommentar by Luffe — 20. april 2007 @ 09:24

 16. I FN er der blevet vedtaget en resulotion der satte zionisme lig med nazisme. Det siger vist alt om FN at en sådan grotesk sidestilling kan blive vedtaget i deres forsamlinger.

  Kommentar by JensH — 20. april 2007 @ 09:49

 17. Kære søde lille bitte Bjarne Thyregold, kan du venligst beskrive “sygdommen” islamofobi og hvilken medicin den kureres med. Sikker på min læge ikke kender denne sygdom og behandlingen for denne.
  Dernæst kan du jo spørge din partifælle Chendid,talsmand fra islamisk trossamfund, hvorfor han mener muslimske kvinder og IKKE muslimske kvinder skal bære sundhedsskadelige fængselstørklæder.
  Hvis DU ikke bliver skræmt over denne representant fra islamisk trossamfunds, kvindesyn, og legalisering/frifindelse af
  voldtægtsmænd, så vil jeg fremover kalde dig tilhænger af fri voldtægt mod kvinder der ikke er i tørklædefængsel.
  Føj..for en usling du er, beder mig gå til læge, for at tage medicin, fordi jeg ikke frivilligt trækker i sundhedsskadelige gevaldter,for ikke at voldtaget, hvad med at tilbyde dine totalitær islamiske ideloger, Aassmmaa og Chendid, behandling mod deres forkvaklede/hjernvaskede vrangforstillinger?

  Kommentar by li — 20. april 2007 @ 10:08

 18. Er li i virkeligheden et pseudonym for Mogens Camre ?? He-he

  Kommentar by Luffe — 20. april 2007 @ 12:36

 19. “Men li og Annalyttiger, tag nu jeres medicin inden I lader tvangstankerne fuldstændig løbe af med jer.

  AnnaLyttiger jeg ryger ikke hash, men hvorvidt du ikke har taget din psykofarmaka eller røget for meget hash efter dine besøg i pusher-street inden du skriver dine indlæg, må du selv afgøre”

  Tvangstanker og psykofarmaka !!!!

  Såvedt jeg kan se indikerer Bjarne her at de benævnte damer burde under psykiatisk behandling. Var det ikke lige det Mogens Camre sagde om Asmaa ? Skynd dig at trække dine udtalelser tilbage Bjarne.

  Nu er Søren Krarup, Mogens Camre og Morten Messersmidt meldt til politiet for overtrædelse af racisme paragraffen. At udøve religionskritik er som bekendt racistisk !! Det ved Allan og Bjarne alt om.

  Kommentar by Luffe — 20. april 2007 @ 13:08

 20. Psykiatrisk hedder det

  Kommentar by Luffe — 20. april 2007 @ 13:09

 21. Pot-hovedet Bjarne Bullshit og Rune Retard lider begge af behandlingskrævende Astma…

  Kommentar by Nicolai — 20. april 2007 @ 15:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper