21. maj 2007

“… paneldebat med repræsentanter fra SF, Enhedslisten og Kommunistisk Parti”

Fra dagens 24timer.

Kommunister sætter fokus på levevilkår
Tusindvis af århus-borgere var i 2006 på gaden i kampen mod de forringelser, der over en bred front stod til at ramme alle velfærdsområder i byen. Kommunistisk Parti Århus sætter i denne uge fokus på velfærd på Café Oskar. I dag vil faglig sekretær for BUPL, Århus Claus Jensen holde oplæg om demokrati, strukturændringer, ændringer af velfærden og Socialdemokratiets position i forhold til Kommunistisk Parti. I morgen er der debat om Cuba med udgangspunkt i film og rejseberetninger, og torsdag er er der paneldebat med repræsentanter fra SF, Enhedslisten og Kommunistisk Parti.

Oploadet Kl. 09:24 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Jeg tror ikke medlemmer fra noget parti i Danmark ville deltage i en paneldebat med nynazisterne, og det er godt, men kommunisterne, der ligesom nazisterne har undertrykt og myrdet millioner, har desværre stadig deres sympatisører i Danmark.

  Venstrefløjens angreb på Bent Jensen er jo et tegn på, hvor bange man er for afsløringer af tidligere flirt med Sovjetunionen og hvor mange, der stadig har interesse i at udstille kommunisterne som relativt harmløse.

  Commercator Porci Veteritus

  Kommentar by Den Fjerde Identitet. — 21. maj 2007 @ 09:35

 2. Der kan da ikke være meget debat, når det er SF, EL og DKP. Nærmere bred konsensus og måske lidt snak om den rette udlægning af læreren.

  Kommentar by Jacob — 21. maj 2007 @ 14:10

 3. # 1, Den nærmest larmende tavshed om de antydninger omkring tidligere minister Ole Espersen’s og andre ledende socialdemokraters rolle i “flirten” med fjenden kunne godt få en paranoid sjæl til at overveje om det ikke langt ind i både PET og forsvaret sidder loyale sosser?

  Kommentar by PB — 21. maj 2007 @ 20:56

 4. @ 3

  Dét gør der bestemt.

  At vi STADIG er langt fra en offentliggørelse af efterkrigsårenes og den kolde krigs forbindelser til Dansk indenrigspolitik er en skandale.

  Een ting er socialfascisterne helt ude, som praler med deres connections.

  En anden ting er de sosser og radikale som giver den som demokrater og værre som moderater, når deres knæfald for totalitarismerne sagtens kunne (og til en vis grad stadig kan) dokumenteres. At PET ikke må eller vil hjælpe til er en skandale.

  Kommentar by DaLi — 23. maj 2007 @ 16:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper