5. marts 2013

Fyens Stiftstidende sletter venstrebloggers Breivik-associerende indlæg om undertegnede på Fyens.dk

Efter DR Dokumentaren om ‘Et ekstremt netværk’, benyttede P77-bloggeren Carsten Halvorsen lejligheden til associere undertegnede og min politiker-kæreste, med massemorderen Anders Behring Breivik. Grafisk illustreres jeg i Peter Lundin-stil med to-farvet ansigt. I øvrigt genbrugt fra en nu slettet anonym hadeside.

Her citeret fra Halvorsensk (på WordPress).

“Det blev også tydeligt, at Anders Breivik er blevet tilskyndet til sin forfærdelige terrorhandling af højreorienterede hadesider. … Men også Dansk Folkepartis andet byrådsmedlem i Odense, Pernille Bendixen, taler med to tunger. Privat kommer hun sammen med den berygtede højreekstremist Kim Møller, som bestyrer Danmarks mest hadefulde og antimuslimske blog Uriasposten. Kim Møller gør alt, hvad kan for at skabe had til muslimer og venstreorienterede og på hans blog findes detaljerede diskussioner sted om nødvendigheden af en kommende borgerkrig mod muslimer og venstreorienterede. I forbindelse med det seneste kommunalvalg brugte Kim Møller sin hjemmeside til at reklamere for sin kæreste, Pernille Bendixen. … det modbydelige antimuslimske netværk har såmænd også tråde ud til folkevalgte politikere på højrefløjen. Bag deres pæne demokratiske facader arbejder de i det skjulte for at skabe voldelige konfrontationer med herværende muslimer.”

Flere tippede mig om blogposten, som jeg egentligt havde tænkt mig at ignorere. Det viser sig så, at indlægget, pludselig også lå på forsiden af Fyens Stiftstidende Online, Fyens.dk. Kæresten kontaktede avisens debatredaktør, og påpegede konkrete fejl, samt det injuriende aspekt, hvorefter avisen besluttede sig for at fjerne kopien på Fyens.dk.

Den lå under en sektion for abonnenter kaldet ‘Baglandet‘, der kan bruges til at offentliggøre historier fra avisens lokalområder, og selvom Halvorsen tre gange i sidste måned skrev om mig her, så har det aldrig været en fri-debat-sektion. Tophistorierne på Baglandet er lige nu ‘Frank Hvam i Tobaksgaarden’, Fællesspisning i ‘Køng Forsamlingshus’ og en musical i regi af Nordfyns Friluftsspils Ungdomsteater. Her hører Halvorsens platte associationstrick i sagens natur ikke hjemme.

(Grafik anvendt på ‘Halvorsensk’, 28. februar 2013; Urius Oregon)

Halvorsen kommenterer i dag sletningen på egen blog, og ligesom han stædigt fastholder at mit privatliv er interessant for andre, så ser han ligefrem avisens sletning som udtryk for censur pålagt af højrefløjen.

“… om står at læse andetsteds her bloggen, havde jeg også lagt ud på Fyens Stiftstidendes ”Baglandet”. … og Pernille Bendixen, som privat er kæreste med den berygtede højreekstremist Kim Møller fra hadebloggen ”Uriasposten”.

Disse afsløringer har nu medført, at Stiftstidendende har fjernet min artikel fra Baglandet efter klager fra – guess who? – Alex Ahrendtsen og Pernille Bendixen. Ahrendtsen benægter i en klage til Stiftstidende ethvert kendskab til ”No-Kay”, og Bendixen benægter ethvert kendskab til Kim Møller.

Det sidste til trods for, at Kim Møller på sin blog 14. november omtaler hende som ”min kæreste”. Jeg kender heldigvis ingen af de to, og det kan da godt være, at eksfru Bendixen måske har gjort det forbi med Kim Møller – måske endda efter et vink fra partitoppen i Dansk Folkeparti. Hvem ved?

… Tror man virkelig, at højrefløjen seriøst er interesseret i ytringsfriheden efter en oplevelse som denne?”

Opdate. Loonierne fortsætter med halve og hele løgne. Jeg kommenterer løbende her.

Oploadet Kl. 17:03 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/45724/trackback

36 Comments »

 1. Man savner helt “middelfart”, som distriktpsykriatiens hospital hed her på Fyn i gamle dage, den gang folk der havde brug for at få stemmerne oppe i hovedet til at tie, kunne blive indlagt.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 5. marts 2013 @ 17:21

 2. Ak ja, det er jo bare gamle Halvorsen i vanlig (manglende) stil. En stakkel.

  Kommentar by Lars B — 5. marts 2013 @ 17:26

 3. Halvorsen er trash og rendesten. Det eneste ved ham, der påkalder sig interesse, er at Fyens.dk stadig publicerer ham, men det varer næppe evigt.

  Kommentar by Snaphanen — 5. marts 2013 @ 17:27

 4. Carsten Halvorsen lyder som en omvandrende hjerneblødning.
  Man får næsten ondt af ham.
  Sølle stakkel.

  Kommentar by XXXXX — 5. marts 2013 @ 17:34

 5. Herregud, mandslingen Halvorsen er lovlig undskyldt – han er sgu ikke “den skarpeste kniv i skuffen”!!

  Kommentar by Erik — 5. marts 2013 @ 17:45

 6. Den gamle knivstikker

  Kommentar by notty — 5. marts 2013 @ 17:46

 7. Glimrende, at typer som Halvorsen optræder på slap line. Et bedre bevis på venstrefløjens hykleri omkring “den gode tone” kan næppe fremskaffes!

  Kommentar by Paulus — 5. marts 2013 @ 17:52

 8. Han er et svin. Et dumt svin.

  Kommentar by Frank P — 5. marts 2013 @ 18:06

 9. Det er utroligt, at Carsten Halvorsen ikke for længst er blevet bandlyst af MSM. Men selvfølgelig skal han have lov til at ytre sig – og det får han lov til af de venstre-kulturradikale redaktører. Det kedelige er bare, at samme venstre-kulturradikale redaktører er i tvivl om, at den virkelighedsbeskrivelse, som de milde islam-kritikere igen og igen forsøger komme til orde i MSM ikke er “højre-ekstremisme” eller nazisme, som venstrefløjen påstår. Disse islam-kritikere er blot gammel-dansk bekymrede omkring et spørgsmål om, hvorfor politikere og journalister fra midten mod venstre i årtier har planlagt denne kolonisering af islamiske folkeslag i Danmark. De venstre-kulturradikale ved ikke hvad Islam er, og det gør Halvorsen heller ikke. Hans DNA er kommunistisk ligesom de fleste journalisters. Halvorsen er en aggressiv marxistisk troende, som er uden for filosofisk rækkevidde. Det kedelige er blot, at der er nyttige idioter, som stadig lytter til ham, fordi de er i dyb tvivl om den islam-kritiske virkelighedsbeskrivelse.

  Kommentar by Tim Pallis — 5. marts 2013 @ 18:32

 10. Så idiotisk pressen opfører sig, kan den kun være styret et sted fra: Christiansborg.

  Kommentar by Svend — 5. marts 2013 @ 18:45

 11. Ikke en krone til Halvorsen, den gale knivsvinger fra Assens, som blev muslim i fængslet.
  En idiot af rang, fanget i hans galskab hos Allahs kult. Han ligger som han har redt.
  Med røven vendt mod Mekka.

  Kommentar by Iznogut — 5. marts 2013 @ 18:50

 12. Carsten Halvorsen, er et unikum inden for psykiatrien. Man burde hjælpe ham igennem hans lidelser i stedet for at jagte ham, for hans ytringer.

  Kommentar by Søren — 5. marts 2013 @ 18:54

 13. Han er et stort skrig om hjælp.

  http://www.fyens.dk/article/766569:Svendborg–Ikke-en-krone-til-Halvorsen

  Kommentar by jønne — 5. marts 2013 @ 19:08

 14. Den eneste blogger, der har haft regelmæssig kontakt til Breivik, og formodentlig tilskyndet ham, er vist MMSH…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 5. marts 2013 @ 19:09

 15. P’et i P77 kunne udmærket stå for paranoia. Er her en psykolog til stede..?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 5. marts 2013 @ 19:19

 16. En ægte taber.

  Kommentar by Spinner — 5. marts 2013 @ 19:26

 17. Det er enormt komisk, at Carsten Halvorsen (også kendt som “Holgers Ven”) mener, at det er et spørgsmål om ytringsfrihed, når en avis ikke gider lægge spalteplads til hans mere eller mindre injurierende og absurde vrangforestillinger.

  Hvorfor er det lige, at venstrefløjen tror, at højrefløjens ønske om ytringsfrihed betyder at man kan sige hvad som helst alle steder? INGEN har nogensinde krævet, at samtlige aviser skal lægge spalteplads til samtlige galninges skriverier. Tværtimod. Det er da kun godt, hvis en avis lige tænker sig om inden den giver spalteplads til eksempelvis Carsten Halvorsens ensporede propaganderende tilsvininger.

  Kære forvirrede venstreorienterede: Ytringsfrihed betyder, at DU kan ytre dig frit på DIN EGEN blog eller andre steder hvor nogen GIDER lægge spalteplads til det. Ytringsfrihed betyder IKKE, at nogen skal TVINGES til at publicere dit bras. Ytringsfrihed betyder f.eks. at det er OK at tegne muhammed. Men ytringsfrihed betyder IKKE at nogen skal TVINGES til at lægge spalteplads til muhammedtegninger. Det er vældig simpelt og slet ikke så svært at forstå.

  Men ok, meget af det her bunder nok i virkeligheden i Halvorsens kamp mod sin egen psyke, og for det bør vi have medlidenhed med ham. Han har det tydeligvis ikke let. Jeg håber oprigtigt og af hele mit hjerte, at han får det bedre.

  Kommentar by Vest — 5. marts 2013 @ 19:29

 18. “den berygtede højreekstremist”

  Det er næsten komisk!

  Kommentar by Viking — 5. marts 2013 @ 19:36

 19. Jeg ser dette som Fyens Stifstidendes annoncering af avisens nært forestående død. Ingen avis der vil stille spalteplads til rådighed for sindsforvirrede socialisters hjerneblødninger vil i længden kunne overleve. Jeg giver avisen 10 år mere, før den forsvinder.

  Kommentar by Mackety — 5. marts 2013 @ 19:48

 20. Kan der ikke findes udskrift fra korrespondancen imellem harmonikaen og breivik?

  Kommentar by Peter — 5. marts 2013 @ 19:51

 21. Dog lykkes det for venstreekstremisterne og msm at definere Uriasposten og dets klientel som “islammodstandere”, altså når det siges pænt.

  Dermed afledes opmærksomheden fra det faktum at Uriasposten og omegn handler om mere end det. Det er som at blive udråbt til et parti der kun har én sag. Men diskussionerne her handler jo om meget andet. Samfundskritik på mange måder, deriblandt væsentlig kritik på medierne, uddannelsessystemet, og afsløring af venstrefløjens / Frankfurterskolens groteske vrangforestillinger, og masser af andre samfundsrelevante emner.

  Så et eller andet opnår disse entiteter dog med deres ubegavede hetz og personforfølgelse.

  På den anden side tror jeg at langt de fleste mennesker interesserer sig lige så meget for Halvorsen og Uriasposten, som de fleste på Uriasposten formentlig interesserer sig for Paradise Hotel og lignende.

  Det er så både godt og skidt, men mest skidt. For det er som om hele kampen foregår mellem et minimalt antal individer på begge sider, mens det overvældende store del af resten overhoved ikke er involveret i noget af det, eller ejer en selvstændig mening. Gad vide hvor mange ekstra hits Uriasposten f.eks. får når siden har været omtalt i medierne. Er bange for at det indimellem er skuffende lidt.

  Kommentar by Balder — 5. marts 2013 @ 20:04

 22. Der hviler en forbandelse over efternavnet Halvorsen…
  http://murderpedia.org/male.H/h/halvorsen-leif.htm

  Den slags må man ikke skrive på den fynske fringeblog…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 5. marts 2013 @ 20:58

 23. Sjovt hvordan Halvorsen kan skrive, at jeg tager afstand fra min kæreste, Kim Møller. Da jeg talte med redaktøren fra Fyens Stiftstidende, talte vi ikke om mit forhold til Kim, men alene det, at Halvorsen har misbrugt baglandet til at få sine indlæg frem. Altså en lodret løgn fra Halvorsens side.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 5. marts 2013 @ 21:11

 24. Balder, jeg ser da alt af Paradise Hotel og Big Brother. Jeg synes det er så spændende at følge med i hvordan dise kønne og interessante unge mennesker lærer hinanden at kende, og udvikler dybe og sunde relationer i en helt naturlig ramme. Al den spontaneitet er så livsbekræftende!

  Kommentar by Høgsbro — 5. marts 2013 @ 21:59

 25. Agent i køkkenknive Carsten Halvorsen tilbragte – i forbindelse med sine 8 mdrs varetægtsfængsling – 4 mdr. på Middelfart Sygehus. Han fik her foretaget en hjernescanning, men man fandt ikke noget.

  Kommentar by Binee — 5. marts 2013 @ 22:03

 26. >25 Binee
  Det var heller ikke fordi, man forventede at finde noget. Man benyttede bare lige lejligheden til at kalibrere scannerens nulpunkt.

  Kommentar by monse — 5. marts 2013 @ 23:18

 27. Carsten Halvorsen, var det ikke ham, der…..nå, den lader vi ligge.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. marts 2013 @ 23:56

 28. Hvem i alverden er denne sindsforvirrede person? At hans idiotiske indlæg bliver fjernet er ham tisyneladende totalt uforståeligt. Der er ikke en bjælde som ringer.
  Et seriøst diagnoseskud: Personlighedsforstyrrelse. Og så iøvrigt ikke mange ord mere om denne adfærdsvanskelige teenager. Jeg gider simpelt hen ikke at spilde tid på så “dumt” et menneske.

  Kommentar by EH — 6. marts 2013 @ 00:19

 29. Carsten “køkkenknive” Halvorsens Facebook-side er uden sammenligning den mest venstredrejede jeg har set indtil nu.

  Kommentar by Johnson — 6. marts 2013 @ 00:36

 30. -Johnson-

  Jeg har set Shansen flere gange på hans væg.Så ja,den er meget venstredrejet.Ellers ville hun ikke komme der.

  Zølck er også på hans liste. Who knew ? ;)

  Kommentar by Spinner — 6. marts 2013 @ 01:53

 31. Halvorsen skriver at man her på bloggen hader venstreorienterede og muslimer. Hmm.. Personligt hader jeg hverken muslimer eller venstreorienterede. Jeg er dog uenig med nogen af dem. Uenig i gøren og laden. I holdninger og handlinger. Og det er vel okay at være det i det demokrati? Uanset om det gælder religion eller ej?

  Hvis Halvorsen vil lyttes til, skal han nok bruge mindre verbale fagter fremover.

  Kommentar by Liva — 6. marts 2013 @ 07:53

 32. Denne Halvorsen har reelt ikke nogen holdninger til andet end sig selv: Hele hans virke går ud på at fremvise sin egen godhed og moralske overlegenhed. Hans eneste våben er passiv aggression, typisk nok for folk, som ikke har nogen sag.

  Dette ville være harmløst, hvis han ikke tvangsindrullerede vilkårlige medborgere som statister i hans egotrip.

  Kommentar by JensF — 6. marts 2013 @ 11:45

 33. Fyens stift er jo daglig fortaler for indvandre gak gakken, intet overraskende i deres landsskadelige ageren.

  Kommentar by jesper — 6. marts 2013 @ 16:00

 34. @31 Liva,

  Ja, det er typisk, at disse folk taler om “had” uden at bekymre sig det mindste om hvad ordet betyder. Jeg hader bestemt heller ikke venstreorienterede og muslimer. Absolut ikke! Jeg har ligefrem venner, der identificerer sig som venstreorienterede og som muslimer. Dem elsker jeg af hele mit hjerte, selv om jeg er dybt uenig i de ideologier, de bekender sig til.

  Der bliver ganske vist brugt hårde ord i kommentarsporet her på siden. Helt bestemt. Men hvis vi taler om had mod mennesker, så har jeg aldrig i mit liv oplevet så meget had som det der kommer fra lige præcis de venstreorienterede og muslimerne. Jeg går selv ind for det kristne budskab om at elske din fjende og bede for den, der gør dig ondt. Jeg vil hjælpe og beskytte ethvert menneske mod vold og fortræd, uanset om vedkommende er venstreorienteret eller muslim. Vil de venstreorienterede gøre det samme for mig? Vil muslimerne? Vil de gøre det for alle mennesker? For jøder? For Pia Kjærsgaard? For Kurt Westergaard? Jeg tvivler. Det har jeg i hvert fald endnu til gode at opleve. Jeg har til gengæld gang på gang oplevet det stik modsatte. Men stadig er det åbenbart MIG som hader andre mennesker. Og det er da et interessant fænomen. Hvad som helst kan nemlig tolkes som hvad som helst hos SF/R/Ø-segmentet. Så når jeg f.eks. vil give mig eget liv for et andet menneske, så er det åbenbart et udtryk for at jeg hader vedkommende, hvorimod venstreorienteret vold, ildspåsættelse og terror åbenbart IKKE er et udtryk for had. Det er dybt fascinerende med disse tolkninger. Der er INGEN logisk sammenhæng overhovedet, men stadig har disse mennesker ikke noget problem med at se sig selv som intellektuelle. Selv den noget dårligt stavende og mentalt gumpetunge S.Hansen. Det er et meget, meget forbløffende fænomen. Hvis det ikke var fordi det var enormt sørgeligt, ville det være hylende morsomt.

  Kommentar by Vest — 6. marts 2013 @ 17:34

 35. 34

  Vest

  Halvorsen & Co. hævder da også ofte, at en fremmed er en ven, som du endnu ikke har mødt. Så den kære mand modsiger sig selv og sit holdningssegment.

  Kommentar by Liva — 7. marts 2013 @ 06:07

 36. Det var heller ikke fordi, man forventede at finde noget. Man benyttede bare lige lejligheden til at kalibrere scannerens nulpunkt.

  Kommentar by monse — 5. marts 2013 @

  :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 15. marts 2013 @ 19:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper