19. marts 2013

Manu Sareen valgte skolen med ‘laveste indvandrerandel på Amager’: “Jeg anede det simpelthen ikke…”

Problemet er ikke så meget det, at Manu Sareen ikke selv ønsker multikultur. Problemet er mere det, at han ønsker det for alle andre. Fra BT – Manu Sareen sender sine børn på ‘hvid skole’.

“- Danskerne vælger ikke ‘de sorte skoler’. Det er jo hykleri, når man tænker på den velvilje over for integration, man ellers hører fra brede kredse. Og det kan få fatale konsekvenser i form af social opsplitning, hvis ikke alle indser, at integration består i at være sammen på kryds og tværs, sagde Manu Sareen til ugebrevet A4 i 2005.

Da han et par år efter flyttede til Amager, valgte han at få sin datter ind på Skolen ved Sundet – der både har den laveste indvandrerandel på Amager, og hvor eleverne får nogle af byens højeste karakterer. I dag har datteren skiftet skole – mens Manu Sareens søn nu går på skolen.

Overfor B.T. afviser Manu Sareen, at han har skænket, hvor mange indvandrere der var på skolen, en tanke.

– Jeg anede det simpelthen ikke. Vi ringede rundt i en sommerferie, og de var de første, som tog telefonen og havde en plads. Man kan sige, at jeg er med til at få indvandrer-andelen op, siger han.”

Oploadet Kl. 06:36 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/46253/trackback

18 Comments »

 1. Vi må straks tilkalde hyklerieksperten filosof Kasper Lippert-Rasmussen til at forsvare den hykleriudsatte Manu Sareen i denne sag!

  Kommentar by monse — 19. marts 2013 @ 06:57

 2. Hykleriet sættes i perspektiv af hans status som tidligere hindu. Verdens største folkemord blev ikke foretaget af nazisterne, stalinisterne eller af Tyrkerne mod Armenerne. Nej – det blev foretaget af muslimerne mod hinduerne. Det er helt almindeligt at hinduerne kun har foragt tilovers for Mleccha (ordet betyder “perker” på sanskrit og bruges i dag ofte om muslimer).

  Kommentar by Sigwar — 19. marts 2013 @ 08:27

 3. Det viser da at Manu Sareen har lidt fornuft i hovedet… Som de fleste andre Radigale der også sender deres afkom i “hvide” skoler. Men den dag de indrømmer baggrunden for “valget” af skole… Både over for offentligheden og for dem selv… Den kommer nok ikke…

  Kommentar by ny kommentator — 19. marts 2013 @ 08:50

 4. Magrethe ‘NIMBY’ Vestager valgte også at sende sine børn på den ‘hvide’ Classenske Friskole, således poderne slap for de ’sorte’ Folkeskoler, der lå i området.

  Jo, ‘NIMBYismen’ fejrer store triumfer i disse år.

  Kommentar by JensH — 19. marts 2013 @ 09:49

 5. Hykleriet. Det er hykleriet der ikke er til at holde ud!

  Kommentar by Santor — 19. marts 2013 @ 10:46

 6. – – “valgte han at få sin datter ind på Skolen ved Sundet – der både har den laveste indvandrerandel på Amager, og hvor eleverne får nogle af byens højeste karakterer”.
  De to ting hænger givetvis sammen.

  At far Manu Sareen ikke har skænket forholdene på skolen en tanke tyder på, at han er mere overfladisk og ligegyldig end man bør være som far og tilmed har så vigtigt et hverv som at være minister! Når man ikke interesserer sig særligt for sine egne børn, hvorfor skulde man så interessere sig for andres børn?

  Kommentar by Spydpigen — 19. marts 2013 @ 11:04

 7. Manu Sareen lyver selvsagt, når han siger, at det var helt tilfældigt, han valgte den skole med færrest indvandrere. I det hele taget er det forfærdeligt, hvor mange mennesker, der for tiden lyver uden at blinke med øjnene, men når det begynder helt fra toppen af det danske samfund, ergo statsministeren, har det selvfølgelig en afsmittende effekt. I dag lyver man uden videre, og det fortsætter man med, ofte endda længe efter, man er blevet taget med bukserne nede. Rolf Sørensen er det seneste eksempel. Manden har løjet indtil for et par måneder siden. Det er jo helt vildt.

  Kommentar by Jan Christensen — 19. marts 2013 @ 11:20

 8. Jeg tror i og for sig gerne, at Manu Sareen ikke vidste noget.
  Man kan beskylde Sareen for meget, men det – at vide noget – har man da aldrig kunnet beskylde ham for

  Danmark anklages ofte for at sende farlige skibe til ophugning i Indien. Indien har taget en grusom hævn mod Danmark ved at sende Manu Sareen den modsatte vej.

  Kommentar by Bjarne Binee — 19. marts 2013 @ 11:33

 9. Jeg har i mange år boet på det nordlige Amager og kender skolerne løseligt. Hvis jeg sådan lige fra hoften skulle vælge en folkeskole i 2300 S (et område med ca. 100.000 indbyggere), ville jeg også vælge Skolen ved Sundet. Den ligger nemlig i et relativt fredeligt villakvarter modsat alle andre større skoler.

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. marts 2013 @ 13:08

 10. Det var sikkert også helt tilfældigt at Inderen valgte at tvinge Folkekirken til at afholde homobryllypper. Han havde simpelthen ikke skænket det en tanke at der også findes Muslimer, Jøder og Hinduer i dette land som trænger til at få udskiftet deres forældede diskriminerende holdninger!

  Kommentar by Balder — 19. marts 2013 @ 13:25

 11. Jamen, han har jo lært det i Danmark……og, det er bare en “ny normal” bevidst ikke at vide noget om hvilken skole man sender sit barn i….taqyya, siger jeg bare.

  Eller han er bekymret for, at der er for mange næserynkende gamle damer i nærheden af de andre skoler!…………..med mange muhammedaner!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 19. marts 2013 @ 13:27

 12. Han er ligeså stor en hykler, som alle de andre
  politikere.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 19. marts 2013 @ 16:57

 13. Mette Frederiksen. ”min lille pige har andre behov” http://www.youtube.com/watch?v=wGh_kgUHz8o

  Kommentar by Søren — 19. marts 2013 @ 19:16

 14. Hvor mange af de hyklere er vi oppe på nu?

  Kommentar by Santor — 19. marts 2013 @ 19:25

 15. De fleste forældre ønsker for deres børn at de går på en skole der har et godt ry og rygte, slut prut.

  Denne tilsyneladende logiske sondering er imidlertid alt for avanceret for det primitive dagblad BT, der i sin infantile logik kun er i stand til at opdele verden i sort og hvid. Derfor er det altid kun invandrerprocenten, og ikke skolens ry, som er relevant i BT’s forskruede tankesæt, men helt uinteressant for almindelige forældre, der ikke deler BT’s primitive racistiske dagsorden.

  BT er vel sådan set et udemærket eksempel på, at når man først er blevet racist er man fortabt. Tyv tror hver mand stjæler. Det er derfor at BT helt uden skrubler, selv opfinder sin dagsorden om at differentiere skoler i BT’s helt egne racistiske katagorier “sorte skoler” og “hvide skoler”.

  Når BT lige præcis angriber Manu Sareen, fremfor alle andre politikere eller forældre, der sender deres børn i den skole, der har det bedste ry uden at skelne til indvandrerprocenten, er det altså blot på grund af at han er “sort”. Man skal selvfølgelig se det i lyset af BT’s overordnede rascistiske motiver.

  Vi kan jo ved selvsyn konstatere, at BT’s dagsorden at man bør inddele verden (f.eks. skoler) efter farver.

  Kommentar by Jesper Hansen — 19. marts 2013 @ 19:40

 16. @ Jesper Hansen
  “Når BT lige præcis angriber Manu Sareen, fremfor alle andre politikere…”

  Man skal da være ualmindelig tumpet for ikke at kunne se, at angrebet på Sareen kommer nu, fordi hans skolevalg netop nu er blevet kendt.

  BT har selvfølgelig skrevet om Helle Thorning, Mette Frederiksen og Margrethe Vestager dengang deres hykleriske skolevalg blev kendt.

  Kommentar by Bjarne Binee — 19. marts 2013 @ 21:25

 17. Who cares about colours. Jeg gør ikke. Det er den HOLDNING, som de radikale trækker med ind på skoler, der er problemet.

  “Den yderligtgående muslimske organisation Hizb-ut-Tahrir kan stadig leje lokaler af Københavns Kommune.

  (…)

  »Jeg tager afstand fra Hizb-ut-Tahrir, men det her handler om ytringsfrihed og forsamlingsfrihed, og Hizb-ut-Tahrir er ikke ulovlig. Jeg ser det som en styrke, at vi kan tåle at høre, hvad de har at sige«, sagde Manu Sareen fra de radikale.” (København 2008)

  h t t p://politiken.dk/indland/article490755.ece

  Sareen holder hånden over HUT. Det er problemet.

  Kommentar by Liva — 20. marts 2013 @ 09:27

 18. Henrik Dahl kaldte H.T. blank. Jeg tror vi kan inkludere “hinduen” Sareen. Og så er han iøvrigt fuld af løgn.

  Kommentar by EH — 20. marts 2013 @ 23:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper