22. marts 2013

Pia Kjærsgaard om multikulturalisternes selektive kritik: “Nogle gange er tavshed også kommunikation.”

Kommentar af Pia Kjærsgaard i Den Korte Avis – Tænk hvis paven havde sagt, at alle moskéer skal lukkes.

“Nogen stor medieopmærksomhed har det bestemt ikke fået, at Saudi-Arabiens stormufti, Sheikh Abdul Aziz Bin Abdullah har udstedt en fatwa, hvori han kræver ødelæggelse af alle kristne kirker i den arabiske region.

Skyldes det, at det er, ‘hvad man kan vente fra muslimer’? Er det fordi ‘arabere altid udtrykker sig meget malerisk’ – den forklaring er ofte undskyldende blevet hevet frem og brugt til at bagatellisere udsagn fra yderligtgående muslimer. Eller er det på grund af almindelig, vestlig konfliktangst? …

Hvad mon der var sket, hvis den nyudnævnte Pave Frans 1 havde opfordret til nedrivning af samtlige moskeer i Europa eller blot den ‘katolske region’? Det havde – med rette – ryddet forsiderne i flere dage, politikere havde krævet, at paven blev afsat, og EU havde indledt politiske og økonomiske sanktioner mod Vatikanstaten.

Men hvad en araber i Saudi-Arabien siger, er åbenbart ligegyldigt? Jeg er lige ved at sige, at der kun i bedste fald er tale om konfliktangst. I værste fald handler det om en slags omvendt racisme, hvor kun udsagn fra kristne mennesker fra Vesten kan tillægges nogen form for værdi og gyldighed.

Under alle omstændigheder handler det om dobbeltstandarder. Kravene til os selv og vore egne er nogle helt andre end kravene til andre. … Multikulturalisterne finder altid det mindste hår i vores egen suppe, men ignorerer konsekvent andre kulturers til tider giftige bryg. Nogle gange er tavshed også kommunikation. Det er den i dette tilfælde, hvor samtlige medier har valgt at ignorere en åbenlys krigserklæring mod kristendommen som minoritetsreligion i den arabiske verden. Dobbeltstandarderne trives stadig i bedste velgående.”

(Debat om fatwa’en på Islamic.dk, marts 2012)

Oploadet Kl. 20:10 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/46364/trackback

23 Comments »

 1. Vor herre bevares. Hun snakker om en et år gammel episode.

  Noget af en latenstid konen lider af. Er hun ved at blive senil?

  Kommentar by Kong Gulerod — 22. marts 2013 @ 21:56

 2. Kunne du forholde dig til emnet i stedet for personen? Eller med et metafor: Gå efter bolden i stedet for manden!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. marts 2013 @ 22:33

 3. er fru K blevet til mand ? :-)

  Kommentar by Salomon — 22. marts 2013 @ 22:50

 4. Hun har jo ret. Igen. Flovt som Vesten pt. graver sin egen grav og ignorerer disse overgreb, men den kultur med mindst rygrad taber nu engang, hvilket naturligvis bliver den pre-middelalderlige muslimske i sidste ende da galskab og overtro har det med at dø ud men kampen bliver sej og grum.

  Kommentar by Lars B — 22. marts 2013 @ 23:30

 5. Og MSM?

  Badaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Kommentar by cicero — 22. marts 2013 @ 23:39

 6. Vel talt! Sædvanen tro.

  Kommentar by Fabrice S — 22. marts 2013 @ 23:53

 7. Selvfølgelig har hun ret og som sædvanlig et par dumme kommentarer. Men jeg kunne da godt tænke mig at høre, hvad de 2 hjerneceller hos Kong Gulerod og Salamon ellers havde at sige til Pia Kjærsgaards præcise bemærkninger.

  Kommentar by machiavelli — 23. marts 2013 @ 01:23

 8. “Under alle omstændigheder handler det om dobbeltstandarder.”

  Korrekt. Vi ser det i forhold til alle der ikke har nord og vest europæisk baggrund. Den slags venstrefløjs herrefolks mentalitet bliver vores undergang, hvis vi ikke for det stoppet det hurtigst muligt.

  Kommentar by Viking — 23. marts 2013 @ 01:42

 9. Det får vi ikke – Viking.

  Kommentar by machiavelli — 23. marts 2013 @ 02:25

 10. Machiavelli

  “Det får vi ikke – Viking.”

  Jeg håber du tager fejl :)
  Jeg kan også til tider havde svært med at være optimistisk, men jeg mener at selv naiv optimisme og håb er en nødvendighed. Især i en så negativ situation og fremtidsudsigt, som vi har og er i.

  Kommentar by Viking — 23. marts 2013 @ 02:47

 11. Hyggelig lavIQ fætter, Abu Saif (saif=sværd på arabisk), som sædvanen tro udtrykker sig på gebrækkeligt lavIQindavlsperkerdansk. Vi har heldidvis IQerne til at organisere det folkemord, som skal sikre vore overlevelse hér i Europa, men lærepengene, kan jo nok ikke holdes under et 7-cifret antal døde vantro, før vi går i gang med at sikre vores overlevelse.

  Kommentar by A.R. — 23. marts 2013 @ 06:19

 12. DRV har de hurtigste knallerter på havnen…

  “Jeg ville ønske, vi havde en sammenhængende islam-politik.
  Men det har vi måske?”

  http://www.radikale.net/hans-hoeilund-carlsen/indlaeg/2013/03/22/hvad-stiller-vi-op-med-ubehagelig-viden-om-islam

  Kommentar by BE — 23. marts 2013 @ 06:22

 13. Skyldes det, at det er, ‘hvad man kan vente fra muslimer’? Er det fordi ‘arabere altid udtrykker sig meget malerisk’ – den forklaring er ofte undskyldende blevet hevet frem og brugt til at bagatellisere udsagn fra yderligtgående muslimer. Eller er det på grund af almindelig, vestlig konfliktangst? …

  Det skyldes – naturligvis, fristes man til at sige – at venstrefløjen befolkes af et sammenrend af skabsracister. Læg mærke til i hvor høj grad venstrefløjens reaktionsmønster minder om andre skabs-ditten eller -datten debatter. De ser racister alle vegne – neurosen bliver af og til voldelig, når argumenterne penetreres med fakta. Man har et behov for højt og tydeligt, at erklære sig fri for tilbøjelighederne ved at angribe og mistænkeliggøre andre.

  Kommentar by Limewoody — 23. marts 2013 @ 07:00

 14. Læs og forstå- men de fleste vil ikke forstå og så kan de ikke. Islam er en tragedie – jeg gentager en tragedie. Abdennour Bidar muslimsk filosof skriver.

  ”Islam er stivnet i ritualisme, formalisme, dogmatisme, sexisme og antisemitisme. Det er blevet en religion, som er fanget i fortiden og fuldstændig uegnet til et moderne samfund. En religion, som har indstillet enhver rationalitetet og forbudt enhver kritisk tankegang. Det betragtes nærmest som en form for vantro (…)( Kristeligt Dagblad 29. marts 2012)

  Kommentar by machiavelli — 23. marts 2013 @ 08:27

 15. Kong Gulerod, kan ikke se hvordan din kommentar med at det er en et år gammel episode viser noget som helst, det er jo ikke et validt argument.

  Hvad med du prøvede at forholde dig til hvad det rent faktisk omhandler? Jeg er af den opfattelse at mange ikke vil forstå, det vil simpelthen udfordre deres nuværende verdensbillede så meget at de er nødt til at overveje deres nuværende standpunkt – og så er man jo ikke med i de godes selskab mere.

  Kommentar by NulTolerance — 23. marts 2013 @ 08:39

 16. 12

  be

  Godt at se at nogle fra Det Radikale Venstre er ved at vågne op.

  Kommentar by Liva — 23. marts 2013 @ 09:50

 17. Det er godt at Pia K. bringer dette uhyrlige til torvs. Men det skal hun da også. Det skal DF!

  Til gengæld er jeg ikke imponeret over df’s måde at tackle at offentligt ansatte har hijabs på i Danmark. Her gør DF alt, alt for lidt efterhånden. Gør for lidt i Danmark.

  Det bør ikke forekomme at offentligt ansatte i Danmark bærer symboler for politiske ideologier eller symboler for religiøse tankesystemer i arbejdstiden.

  DF må op ad lænestolen hvad dette angår.

  Kommentar by Liva — 23. marts 2013 @ 09:57

 18. DR Tv (De Radikales TV) skriver:

  Muslimer om had: Tonen er blevet grovere
  Den globale finanskrise har skabt nye fremmedfjendske strømninger. Det mærker de i Islamisk Trossamfund.

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/03/22/140933.htm

  Altså, det er ikke muslimernes opførsel men finanskrisen der er skyld i modstanden (ifølge muslimerne, hadet) mod islam, siger Imrah Shah. Imran Shah mener at muslimerne bliver sat i offerrollen og der vil de ikke være. Det står da i skærende kontrast til hans første udtalelse; selvmodsigelsen skriger til himlen.

  Jeppe Mikkelsen fra De Radikale mener vi skal se mod Sverige som forbillede: “Jeg mener godt, vi kan kigge mod Sverige, hvor de i højere grad tager afstand fra ekstreme holdninger.”

  Lad os holde fast i den “grove” tone, det er nu det sker venner!

  Kommentar by NulTolerance — 23. marts 2013 @ 10:00

 19. Det er godt nok en gammel episode, men det forandre ikke noget ved, at der har været en larmende tavshed om episoden. Jeg kendte faktisk ikke til den, og jeg syntes jeg følger godt med.
  Pia har jo ret, tavshed og manglende information er også en kommunikationsform, vi nægter ganske enkelt, at anerkende at vores kultur er under angreb.

  Kommentar by Robert R — 23. marts 2013 @ 10:03

 20. Pia og DF har vi danskere meget at takke for!

  Kommentar by Centerpoint — 23. marts 2013 @ 11:45

 21. Interessant kommentar af Abu Saif på Islamic.dk. Andre religioner er altså pr. definition en krænkelse af islam alene ved deres eksistens.

  Kommentar by JensF — 23. marts 2013 @ 13:41

 22. 12, 14: Læs tråden. De radikale er ikke ved at vågne op. Diskussionen handler som altid om de famøse amerikanske kristne som er ligeså rabiate som muslimske ekstremister. Og længere kommer det ikke. Der væves og snakkes generelt så man får tårer i øjnene, så smukt er det. Men det rykker ikke en meter. Intet er så smukt som et rent princip, og intet er så grimt som DF. Det lyder som noget fra en højskole i 70’erne. Piberøgen ville have ligget tæt over Mogensenmøblerne i studereværelset, og lidt progressiv jazz ville både glæde og klæde selskabet. I dag hører de pop og ambient sounds, og drikker cafe latte. Velfærdssamfundets bastardbørn. Empati på vågeblus, den stærke trang til tryghed, angsten for at fornærme nogen med en selvstændig tanke.

  Kommentar by Høgsbro — 25. marts 2013 @ 01:27

 23. […] http://www.uriasposten.net/archives/46364 […]

  Pingback by Saxat från: http://everykindapeople.blogspot.se | FeHunden — 25. marts 2013 @ 19:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper