16. april 2013

Lidt om Bostonbomberne…

Terrorbomberne under Boston Marathon ryddede sendefladen i går, og det er som Mads Holger skriver, påfaldende at lige netop dette terrorangreb får så meget fokus. Lignende hændelser finder sted flere steder i den islamiske verden hver dag, året rundt. En selvmordsbomber dræbte to på en hovedgade i Fallujahi i går, hvad overgås af en bilbombe i Habibiya. Det var så bare i Irak. En mandag i april. Efter freden.

Bomberne kunne være placeret af hvem som helst, og selvom rettroende muslimer selvfølgelig må stå højt på listen over mistænkte, når uskyldigt blod flyder i gaderne, så forsøgte medierne at dele sol og vind lige. Det kunne være ‘højreorienterede’, fortalte Niels Brinch på TV2 News, og det kunne ‘måske godt kunne være højreekstremister, sådan en slags Breivik’er’ (sic), lød det fra Islamforsker Jytte Klausen på samme kanal.

Jyllands-Posten opridser alternativerne under overskriften ‘Den ensomme eller højrenationale’, men noterer da også lidt om ‘Al-Qaida-muligheden’. Med andre ord: Hvis gerningsmanden er højreorienteret, så er han end del af en større bevægelse – hvis han ikke er det, er det en ensom (upolitisk) galning, med mindre en islamistisk terrorgruppe tager ansvaret, og gør bortforklaringer umulige.

Journalistisk indpakning og akademisk tomgang gjorde ingen forskel for Martin, der ventede på sin far ved målstregen. Han døde på ‘Patriot Day’, otte år gammel.

“Last night detectives raided a Boston home in connection with the explosion. It came after a man, said to be of Saudi origin, was arrested at the scene and taken to hospital, where he was treated for burns and shrapnel wounds.”

(Mere om terrorangrebet på Daily Mail)

Oploadet Kl. 15:28 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/47336/trackback

49 Comments »

 1. Det kan nu også være abort modstandere eller modstandere mod for meget frugt i butikkerne osv. osv. Mennesket bliver mere og mere sindssyg. Dødsstraf for enhver forbrydelse. Stjæler du en pizza i butik, af med knoppen. Amen!

  Kommentar by machiavelli — 16. april 2013 @ 15:47

 2. Man kan undre sig over, at ingen tænker på venstreorienterede terrorister. De sidste to år har der været en stribe venstreekstreme terrorsager i USA, hvor autonome typer blandt andet har villet sprænge broer i luften. En enkelt overvejede endda at agere selvmordsbomber…

  Kommentar by Henrik — 16. april 2013 @ 16:13

 3. DE glemte at nævne at det moske er pia k der er skyld i det

  Kommentar by notty — 16. april 2013 @ 16:13

 4. Muslimerne har det med at sprænge bomber mod sagesløse.
  Det eneste modtræk, der duer, er at gøre gengæld med samme mønt.
  Folket skal gøre gengæld, myndigheder og alt dets væsen har forlængst spillet fallit.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 16. april 2013 @ 16:15

 5. Så på en mail i formiddags, at der var anholdt en saudiarabisk mand, der var lettere såret, men havde vakt mistanke blandt nogen omkring hamved sin adfærd. Han var blevet anholdt ved en civil anholdelse, hvor én der fattede mistanke til ham, løb ham op, tacklede ham og fastholdt ham til politiet kom. Han er nu i forhør, men ikke sigtet eller anklaget. Hørte senere radioavisen kl 12, som ikke nævnte dettte.
  http://www.theblaze.com/stories/2013/04/15/report-suspect-identified-in-boston-marathon-explosions-and-is-being-guarded-by-police-in-hospital/

  Kommentar by A-mad — 16. april 2013 @ 16:22

 6. http://www.nypost.com/p/news/national/authorities_under_suspect_guard_y2m8cJO29uC2PDGIjYBalO

  Kommentar by A-mad — 16. april 2013 @ 16:25

 7. I DR2 Morgen fik Anja Bo lige vendt tanken om hele TO ENSOMME ULVE … og ikke længe efter kunne Mette Nøhr Claushøj så lægge alle brikkerne på plads med håbet om, at TEA PARTY-bevægelsen og SARAH PALIN nu ville dæmpe deres RETORIK.

  Kommentar by Axel — 16. april 2013 @ 16:36

 8. Tre mulige scenarier:

  – Idioten er muslim eller neger. Han var verdens flinkeste fyr, men var frustreret over den megen racisme og manglende inklusion. Han skal i fængsel, men har jo også sine rettigheder. Dertil kommer et større opbud af støtte og sympatisider på internet.

  – Idioten er hvid. Han fremstilles som hadefuld racist og nationalist der spiste spædbørn (efter han havde voldtaget dem, naturligvis) og havde forbindelser til Breivik. Dødsstraf x 2 er den eneste straf der dur og helst skal han pines ihjel. Bonnischen kræver øjeblikkelig massiv overvågning af den livsfarlige højrefløj i Danmark. Dertil kommer eet eller flere fakkeloptog mod racisme, nazisme og nationalisme.

  – Idioten var venstreekstremist. Hun så det som en nødvendighed og i alle krige er der jo uskyldige ofre. Sagen lukkes herefter øjeblikkeligt af msm.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 16. april 2013 @ 16:42

 9. ->6.Axel. Sagde de virkelig det? Eller er det noget du finder på?

  Kommentar by A-mad — 16. april 2013 @ 16:46

 10. Angrebet har en tydelig al-Quida signatur a la Iraq: først sprænger én bombe, folk iler til for at hjælpe … derefter sprænger den næste.

  Kommentar by Svend Andersen — 16. april 2013 @ 16:49

 11. Vil ikke hoppet til nogen konklussioner endnu, men synes det er sjovt at Breivik nævnes så ofte og Timothy McVee også skal ind over alle speaks. Men ve den som kommer til at sige det minder om idioten der nakkede sig selv i Sverige, den kommer ikke med i news sløjfen.

  Det er spændende hvem eller hvad der står bag, men endnu mere spændende at følge med i dem der bliver udråbt til at være skyldige, for der var jo kun gået 1 time igår så var de første “truther” ude med false flag teorier.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 16. april 2013 @ 17:07

 12. Som jeg ser det, kan det kun være en sindssyge eller en eller flere islamister.
  Ingen nok så ekstremistiske amerikanere vil bombe en sportsbegivenhed som Boston Marathon ligeså usandsynligt som Super Bowl.
  Det er sandsynligvis én eller flere, der hader amerika og enig med 6.Svend Andersen i at det ligner al-Quida MO.
  Hvis 7.Axels referat af DR2 Morgens feberfantasier er rigtigt burde pågældende medarbejder afskediges på gråt papir.

  Kommentar by A-mad — 16. april 2013 @ 17:11

 13. Drenge, det kan være København næste gang…

  Kommentar by Morani ya Simba — 16. april 2013 @ 17:17

 14. Svend Andersen, “Angrebet har en tydelig al-Quida signatur a la Iraq: først sprænger én bombe, folk iler til for at hjælpe … derefter sprænger den næste.”

  Havde ikke tænkt over det men det har du faktisk ret i. Minder på den måde om Madrid. Spørgsmålet er om sådan “bombe taktik” ikke er “alment kendt” i relevante miljøer og derfor ikke siger noget om sandsynlig skyld.

  Kommentar by Morani ya Simba — 16. april 2013 @ 17:39

 15. Der er en vinkel jeg ikke har set nogen nævne endnu: Bemærk at der ingen rapporter har været om noget der bare lignede lynchstemning mod bestemte grupper eller typer efter bombesprængningerne. Dette til trods for hvad vi bliver tudet ørerne fulde af dagligt – de evindelige hate crimes mod muslimer. Var mentaliteten virkelig sådan i vestlige lande ville det have været oplagt at vreden ville blive vendt mod tilfældige og uskyldige i kølvandet på bomberne. Men der indtraf intet som helst.

  Sammenlign med situationen i de primitive, varme lande. Var der sket en bombesprængning i Cairo med muslimske ofre, og tilfældige koptere havde været i nærheden, ville de formentlig være blevet revet i småstykker. Der er daglige historier fra Pakistan og andre lande om hysteriske temperamenter der løber ud af kontrol ved det mindste rygte; en retarderet pakistansk kristen beskyldes for at have skændet Koranen, og vil aldrig mere kunne gå alene på gaden. Osv.

  De nøgne kendsgerninger siger alt, ligeledes det forhold at denne kontrast bliver ignoreret af multikultifortalerne herhjemme.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 16. april 2013 @ 17:48

 16. Bemærk at myndighederne udtrykker tvivl om hvem der har gjort det selvom det har forlydt, at man havde arresteret en Saudier samt eftersøgte en mørklødet mand. Intet er dementeret, selvom det let kunne være gjort, hvis det ikke var rigtigt.

  Det virker som om at man er bange for at indrømme det alle forventer – et jihad angreb.

  Kommentar by Sigwar — 16. april 2013 @ 18:08

 17. Jeg mindes at have hørt dette før …

  ‘He’s a quiet, devout Muslim – he couldn’t do that’ – Neighbors’ shock as police raid Boston home linked to burned Saudi student seized near race finish line.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2309570/Boston-Marathon-bombing-suspect-Police-raid-home-linked-burned-Saudi-student-acting-suspiciously.html

  Kommentar by Svend Andersen — 16. april 2013 @ 18:53

 18. Nå, men det er da godt vi ved, at det ikke kan være terrorisme hvis det er noget muslimsk knippeaffald som står bag bomben, fordi løgnhalsen hussein obama og hans slæng af tosser har fjernet ordet muslim i forbindelse med terror.

  Kommentar by Fritz — 16. april 2013 @ 19:09

 19. Danmark har ændret sig fra at være ensidigt anglofilt til at være ensidigt amerikofilt, og det er forklaringen på at dette terrorangreb får så meget mere omtale end terrorangreb i Syden og Østen.

  Om det er journalisterne, som har fået befolkningen til at være så fokuseret på USA, eller omvendt kan være ligegyldigt. Resultater er under alle omstændighederne at danskere og andre skandinaver må være de befolkninger, som i allerhøjeste grad ligger under for proportionsforvridning om verdenssituationen.

  Kommentar by perhag — 16. april 2013 @ 19:39

 20. Saudi Bombing Suspect: “If Today Really Was the Last Day, How Would You Spend It?”

  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/saudi-bombing-suspect-if-today-really-was-the-last-day-how-would-you-spend-it/#.UW19FpZ2ZSE.twitter

  CBS is reporting that the suspect Abdulrahman Ali Alharbi is seen on CCTV planting the bombs! That should anger Obama, not going with story

  https://www.google.dk/search?q=Abdulrahman+Ali+Alharbi+boston&safe=off&qscrl=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=F39tUfvRNoXltQbhnYHoCA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1241&bih=577

  Kommentar by Snaphanen — 16. april 2013 @ 19:50

 21. Jeg tror sådan set også, det er araberen, men det at man holdt mulighederne åbne for en gak-nationalistisk ting, er ikke helt åndssvagt. Det var meget tæt på årsdagen for Waco og Oklahoma City, og Tax day, som det var, vækker også traditionelt vrede

  Kommentar by Nemo — 16. april 2013 @ 20:00

 22. @16 Svend Andersen

  I dit link se også billederne af bomben og tilhørende tekst:

  “Kitchen bomb: The pressure cooker bomb is known as a ‘highly effective’ weapon of al Qaeda”

  Kommentar by NulTolerance — 16. april 2013 @ 20:00

 23. DRs overskrift kl. 9:48 i formiddags: En af de første opdateringer…

  TEORI: HØJRENATIONALISTER BAG BOSTON-BOMBER

  I brødtexten nævnes dog også at BostonPD arbejder med andre teorier… såsom islamistisk/al-qaida mm.

  Bliver man træt…? Eller bliver man virkelig TRÆT…????

  Kommentar by ny kommentator — 16. april 2013 @ 20:13

 24. @12 A-mad
  “Afskediges på gråt papir”
  Hvor vil du hen? Husk det er i DDR! Hun står da til både ros og forfremmelse. Hun får sikkert også lønforhøjelse. Det er vist det man kalder præstationsløn.

  Gad vide om Lars Hedegaard også møder op i Deadline denne gang, når Martin Krasnik snarest muligt inviterer ham for at gøre rede for, hvor han befandt sig i går eftermiddags?

  Kommentar by Binee — 16. april 2013 @ 20:30

 25. @A-mad (9) –

  Jeg kan godt forstå, du måber – men jeg digter ikke. DR er uendelig længe om at få Krause-Kjærs morgenplidder online, men jeg vil tjekke konteksten i et par udvalgte afsnit i morgen, hvis den er kommet på.

  Mette Claushøj turnerede rundt i DR’s studier resten af formiddagen for at ‘advare mod forhastede konklusioner’ … hun nævnte (naturligvis) McVeighs bombe i ’95, hvor mistanken blev rettet mod “mørklødede personer,” som hun sagde, men ikke med ét ord, at netop “mørklødede personer” kun to år tidligere havde søgt at sprænge fundamentet væk under WTC i det håb, at det ene tårn ville vælte det andet – med et potentielt tabstal på 50.000 ifølge NYPD.

  Kommentar by Axel — 16. april 2013 @ 20:41

 26. MSM er virkelig i et dilemma. Omtales de mange daglige bombeterror i den muslimske verden, så afslører de den muslimske mentalitet.

  Og ved den store dækning af tragedien i Boston, afslører MSM det multietniske samfund.

  Kommentar by tavsen — 16. april 2013 @ 21:04

 27. Under DR1 nyhederne igår kl. 21.30 prøvede værten at sammenkæde sprængningen med den strammere våbenlovgivning der er på vej – på dette tidspunkt var nyheden dugfrisk og de vidste endnu ikke om det var terrorangreb eller en gaseksplosion.

  Det er rystende ønsketænkning fra DR værten og han burde virkelig skamme sig.

  Kommentar by NulTolerance — 16. april 2013 @ 21:27

 28. I 21-Nyhederne på Radio24syv, fik vi at vide, at gerningsmanden “sandsynligvis er en amerikaner, der har set sig sur på systemet”.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. april 2013 @ 21:52

 29. Den amerikansk højrefløjsvinkel er altså virkelig ikke helt åndssvag, men det er selvfølgelig åndssvagt at promovere den så ivrigt. Det modsatte er også meget sandsynligt.
  Som min mand siger: Ville der ikke være en masse offentlig pral, hvis det var muslimer – sådan allah-u-akbar-agtigt?
  Hvis det er den forbrændte saudier, er han i hvert fald helt sikkert for dum til at skjule alle spor, og politiet HAR ransaget hans lejlighed.

  Kommentar by Nemo — 16. april 2013 @ 22:50

 30. Hvis der var nogen der gad bruge lidt tid på statestik… Så ville det nok vise sig at der er 99,9% sikkerhed for at det ender med en muslim som attentatmand. Men det er medierne jo ikke interesseret i, derimod er SPIN og “journalist” interviewer “journalist”, det nye SORT..

  Kommentar by ny kommentator — 16. april 2013 @ 23:48

 31. Hold nu op! I glemmer den mest oplagte mulighed – jøderne.

  Kommentar by Hodja — 17. april 2013 @ 00:12

 32. A-mad har fat i noget fornuftigt. Amerikanere ville nok ikke sprænge en bombe ved et maratonløb.

  Kommentar by machiavelli — 17. april 2013 @ 04:10

 33. Hvor som helst, når som helst. Ingen skal føle sig sikker. Ligeså snart at der er en større forsamling skal det ligge i luften, sæt nu.

  Kommentar by Peter — 17. april 2013 @ 08:54

 34. Obama er godt igang med at skabe en politistat ud af Amerika, folk skal have deres våben taget fra dem så de ikke kan forsvare sig mod den nye verdensorden. Han har en hær af især yngre fans der helt zombificeret følger og adlyder ham slavisk i alt, til dels voldeligt, mere fanatisk kult end selv den slemmeste Tea Party republikaner. Måske han vitterlig er muslim, og for tilslutningens skyld gået med til på et tidspunkt at ofre sig selv for sagen i et attentat, så den hede drøm om det totalitære samfund derved kan rykke nærmere. Han kender jo via sin opvækst alt til den muslimske offerkultur. Sjældent har jeg eksempelvis hørt en mere falsk tale fra ham, end den indstuderede han holdt kort efter bomberne her. Måske bomberne skydes på Assad regimet i Syrien, derefter vil man støtte oprøret yderligere og frembringe islamistisk overtagelse. Hele hans verdenspolitik kører mod islamisering. Kun mainstream pressen og medierne, infiltreret af Bilderberggruppen, portrætterer ham som alt andet end den demon han er. Man kan simpelthen ikke stole på de amerikanske (skygge)regeringer, der den dag idag ikke holder sig tilbage for mørklægning og lejemord på modstandere.

  Kommentar by LarsB — 17. april 2013 @ 08:59

 35. Bemærk den politisk korrekte kodeks.
  Lars Hedegaard blev forsøgt myrdet af en araber, der var klædt ud som postbud. (“Angivligt efter eget udsagn..”citat fra Krasniks ‘berømte’ Deadline intro og Politiken segmentets formulering)
  To serielle bombeeksplosioner med 14 sekunders mellemrum midt i opløbet til Boston Marathon med tusindvis af tilskuere.
  Man må end ikke nævne det alle tænker.
  Hvorfor egentlig ikke?
  (Vi ‘tvinges’ af MSM – med de statsejede massemedier, DR og Tv2, i front for den bastante politiske korrekthed – til at fortrænge fakta:
  “A little less than every five hours, somewhere around the world a Muslim is carrying out a fatal jihadist attack.”
  http://www.wnd.com/2012/12/guess-how-many-islamic-terror-attacks-since-911/#0ETCTDfizWqt3Ceu.99

  Kommentar by A-mad — 17. april 2013 @ 09:02

 36. DR2 Morgen fra i går er nu online, og ordene falder præcist som angivet – fra 2:09.

  Mette Nøhr Claushøj: “Hvis det er en almindelig amerikaner, så vil det typisk være en højrerabiat person” …

  “Typisk”? Det statistiske forhold mellem ‘home-grown’ højre- og venstreorienteret terror i USA er ca. 25/75 iflg. en regeringsrapport, så hun tørrer seerne om snuden med en lodret løgn. Sandsynligheden for, at den ‘almindelige amerikaner’ er en venstrerabiat galning, er en bagatel af tre gange højere end det modsatte.

  Men vi må altså endelig ikke kaste mistanke på nogen. Bortset fra navngivne personer, navngivne bevægelser og navngiven politisk orientering.

  Kommentar by Axel — 17. april 2013 @ 09:31

 37. Inspiration for terrorhandlingen? … læs Inspire Magazine

  Writing in the online magazine of Al-Qaeda in the Arabian Peninsula (AQAP), Inspire, the terrorist known as Abu Musab al-Suri listed what he called “the most important enemy targets.”

  This is done by targeting human crowds in order to inflict maximum human losses,” he wrote. “This is very easy since there are numerous such targets such as crowded sports arenas, annual social events, large international exhibitions, crowded market-places, skyscrapers, crowded buildings … etc.”

  “It is possible for ordinary Resistance fighters among the Muslims residing in America and the allied Western countries to target them, in order to participate in the jihad and the Resistance, and to stretch out a helping hand to the mujahidun [Islamic warriors].”

  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/al-qaeda-magazine-called-for-targeting-american-crowds-at-sporting-events/

  Kommentar by Svend Andersen — 17. april 2013 @ 09:49

 38. Godt gravet, Axel. Tak for info. Vil høre det senere på tom mave…
  Men man er jo ikke overrasket og hvis man vil klage, skal man vel klage til Lytternes og seernes redaktør Jacob Mollerup, der selv har en fortid som venstre-ekstremist i Kommunistisk Arbejderparti (KAP), hvor han efter eget udsagn fik skydetræning under forberedelsen til en voldelig magtovertagelse af Danmark. Det virker, som at bede om en enkelt til Gulag? ;)
  Jeg kan helt tilslutte mig ‘ny kommentator’s rammende kommentar i 23.”Bliver man træt…? Eller bliver man virkelig TRÆT…????” :)

  Kommentar by A-mad — 17. april 2013 @ 10:06

 39. Udover den Inspire vinkel som Svend Andersen vise er der også en detalje i at der blev brugt sortkrudt i bomberne.

  Eftersom Amerikanske myndigheder brugte en “sprængstof-fælde” ( de solgte fake sprængstof til de islamiske terrorister ) til forpurre det sidste islamiske terror-plot i USA ville det afskrække muslimer fra at forsøge at købe sig til sprængstoffer i USA.

  Kommentar by Santor — 17. april 2013 @ 12:18

 40. #18. Som sædvanelig, totalt dum og idiotisk at høre på, gå da hjem og gør noget andet, du vil garanteret ikke være savnet her.

  Kommentar by PBr. — 17. april 2013 @ 14:25

 41. Tak til Snaphanen for disse links og oplysningen om at bomben er set på kamera blive placeret af Sauderen.

  Jeg undrer mig også noget over, at man kan ransage hans hjem, hvilket kræver en court order – samtidig med at han angiveligt ikke er sigtet, men kun et vidne. Der er noget helt galt!

  Kommentar by Sigwar — 17. april 2013 @ 14:57

 42. Her er lidt mere:

  http://counterjihadreport.com/

  Check artikel 2. Man har kik på tre Saudere og ikke en som tidligere hævdet.

  Kommentar by Sigwar — 17. april 2013 @ 15:14

 43. Kom til at tænke på den her: Jens Blauenfeldt: “USA har godt af 11. september”. Naturligvis også DR arbejder.
  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/261736:Danmark–Amerikansk-ambassade-vred-over-DR-vaerts-udtalelser

  Måske man kan afvise at betale licens med henvisning til at det er ulovligt at sende penge til organisationer der laver propaganda for terror??

  Kommentar by Morani ya Simba — 17. april 2013 @ 17:23

 44. Ingen overraskelser der:

  …afslører videooptagelserne “en mørklødet mand”, der placerer “og efterlader en mørk rygsæk på gerningsstedet og herefter forsvinder fra området.”…

  Ifølge CCN er én anholdt.
  Fra
  http://jp.dk/international/usa/ECE5344903/mand-arresteret-i-boston-terrorsag/

  Kommentar by Hertz — 17. april 2013 @ 20:29

 45. Islam erklærede hele verden krig for 1400 år siden og krigen er stadig i gang. Det vil den være indtil Islam holder op med at eksistere. Væn jer til tanken.

  Kommentar by Sigwar — 17. april 2013 @ 21:02

 46. @Sigwar. Tak for link #42. Den kendte jeg ikke. Det gør jeg så nu.

  Kommentar by Svend Andersen — 17. april 2013 @ 21:44

 47. Total forvirring i Boston:

  Latest: Boston courthouse now being evacuated due to a Code Red, as well as Brigham Hospital:

  BOSTON: CODE RED INSIDE BOSTON FEDERAL COURT HOUSE, COURT HOUSE AND BRIGHAM HOSPITAL BEING EVACUATED. MCI DECLARED! #911BUFF
  — 911 Operator (@911BUFF) April 17, 2013

  Live coverage from the Boston Federal Court via WCVB Boston:
  http://www.zerohedge.com/news/2013-04-17/boston-bombing-suspect-arrested

  Kommentar by Svend Andersen — 17. april 2013 @ 21:54

 48. Tunge, sorte rygsække …

  http://imgur.com/a/sUrnA

  Kommentar by Axel — 18. april 2013 @ 08:42

 49. Kommentar by A-mad — 16. april 2013 @ 17:11

  A-mad, rigtig godt tænkt!! Anti-forbundsmyndigheds-terrorister ville ikke sprænge en sportsbegivenhed men derimod et FBI-kontor eller anden forbundsbygning. Det synes erfaring og logik ihvertfald at pege på.

  Kommentar by Morani ya Simba — 18. april 2013 @ 15:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper