18. april 2013

Ny bog af Lars Hedegaard og Mogens Camre: Den forbudte sandhed – Sidste udkald for Vesten

Den Danske Forening lancerede tidligere i dag en ny bog af Lars Hedegaard og Mogens Camre. Fra Bagsiden.

Lars Hedegaard og Mogens Camre: Den forbudte sandhed

Befolkningseksplosionen og det voksende kaos i den islamiske verden har siden 1970’erne affødt en masseudvandring til Europa. Levevilkårene hos os virker åbenlyst som en magnet.

Den islamiske kultur er grundlæggende forskellig fra den vesterlandske, som har skabt det leveniveau, indvandrerne prøver at få del i. Ikke desto mindre accepterer de kun i de færreste tilfælde vore værdier. Det store flertal fastholder tværtimod den kultur, som er årsag til sammenbruddet i deres hjemlande, og kræver, at vi skal indrette os efter deres ønsker.

Dette fører til konfrontationer med de europæere, der ikke vil finde sig i at blive økonomisk udbyttet, og som oven i købet må se deres førhen fredelige samfund ødelagt. Hvorfor skal dagligdagen forpestes af en voksende kriminalitet til og med regulære terroranslag? Hvorfor skal der være ”no go”-ghettoer? Hvorfor kan forældrene flere og flere steder ikke forsvare at sætte børnene i en almindelig folkeskole? Hvorfor skal det sociale sikringssystem konstant skæres ned trods rekordhøje skatter?

I stedet for at besvare disse spørgsmål sidder danske og andre vestlige politikere på hænderne. Snakker og snakker, men handler konstant for lidt og for sent. Rakker ned på dem, der protesterer mod indvandringen og dens følger – og gør endog alt muligt for at få de protesterende retsforfulgt. Samtidig med at vore soldater sætter livet ind for at bekæmpe islamismen ude i verden, gør politikerne reelt intet for at stoppe islamiseringen af Danmark.

Tror politikerne da virkelig, at vor tids mest afgørende trussel mod Europas frihed, velfærd og sikkerhed forsvinder, fordi de forbyder os at forholde os til kendsgerningerne?

Bogen kan bestilles for 95 kroner på Dendanskeforening.dk.

“Hedegaard og Camre er gode analytikere og langt mere vidende end de fleste af deres modstandere… Kunsten må være at konfrontere de problemer, den store muslimske indvandring har ført med sig, og imødegå politisk islams udfordringer, uden at man dermed kommer til at nægte den enkelte menneskelighed. Det er en svær kunst. De to forfattere gør intet forsøg på at udøve den…” (Claes Kastholm Hansen i Berlingske, 17. april 2013)

Oploadet Kl. 15:24 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/47445/trackback

35 Comments »

 1. Godt nyt.

  Kommentar by Nielsen — 18. april 2013 @ 16:01

 2. Spændende. Jeg vil læse den, når den kommer på biblioteket.

  Har nogen af jer patrioter for øvrigt tænkt over, at det er Dybbøldag i dag?

  Kommentar by Carsten Halvorsen. — 18. april 2013 @ 16:10

 3. Jeg så lige DDR 2, hvor de to ipad klaphatte havde Mogens Camre i stolen angående bogen.
  Ikke engang eksempler fra dagligdagen eller kildehenvisning kunne overbevise dem om, at muslimer sætter vor kultur er under pres.

  Kommentar by Menig 442 — 18. april 2013 @ 16:52

 4. Claes Kastholm Hansen skriver i sin anmeldelse:
  “at når vi siger »islam« og »muslimer«, så taler vi ikke kun abstrakt, vi taler også om enkeltindivider”.

  Han manden da ikke fattet, at enkeltindividet eller individualismen ikke eksisterer i voldelige totalitære ideologier som islam, nazisme og kommunisme.
  Den velstand der er skabt i den vestlige verden er et produkt af, at de vestlige samfund har love der beskytter individet og garanterer individet ret til ytringsfrihed, fri bevægelighed, ejendomsret osv.

  Retter vi ind og lader os overløbe af ideologier som islam, nazisme eller kommunisme, mister vi individets rettigheder og går mod fattigdom, åndeligt såvel som materielt.

  Kastholm dit fæ, der er ikke noget af det her der er abstrakt, det er realiteterne i mange vestlige lande -og det stirrer dig lige ind i ansigtet.

  Kommentar by grove city, ohio — 18. april 2013 @ 17:03

 5. Tjah, Kastholm. Masseindvandring var et kup, der aldrig var noget folkeligt flertal for. Jeg overlader til dem der kuppede os, at få den til at fungere.

  Kommentar by Josef. K — 18. april 2013 @ 17:09

 6. 5 Josef. k
  Er det nu klogt, tror du virkeligt at de der har skabt problem evner at løse det?

  Kommentar by Robert R — 18. april 2013 @ 17:37

 7. Den duer altså ikke helt:

  “Den islamiske kultur er grundlæggende forskellig fra den vesterlandske”

  Der ER ingen fælles europæisk kultur, det er præcis den løgn den socialliberale fabiansk socialistiske elite forsøger at sælge os for at sælge os EU. Der er heller ingen “islamisk kultur”, men mange der alle deler særdeles ubehagelige tilbagestående fællestræk, men som på mange måder også varierer fra hinanden.

  Kommentar by Jacques d'Biann — 18. april 2013 @ 17:57

 8. Der er kun én løsning på politikernes fejltagelse, det er borgerkrig, ligesom under Anden Verdenskrig.
  Likvideringer og andre krigslignende handlinger vil blive dagens orden.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. april 2013 @ 19:12

 9. Jeg køber den nok og forsøger tilmed at få Camre og Hedegaard til at give en autograf hver. De herres politiske venstrefløjsophav fornemmes dog i valg af mønster-skabelonen- “Det er slemt vi må gøre noget-fremstilling”, og det er ikke altid et velvalgt valg.

  En frisk borgerlig tilgang er straks at bide til bolle uden væven om hvor slemt det og det er. Som samfundsdebatobservatør, kommentator, eller menneske af anden art kan man rubricere noget som værende- et mønster-skabelonvalg af/fulde af dårlige eksempler.

  Gode eksempler er en noget anden historie, i værste tilfælde ren fantasi, kan dog give et helt anderledes focus og udfoldelse.

  Gennemførelse af løsninger der fungerer når der er problemer der dukker op, er vel optimalt, fremlæggelse af løsningsforslag på områder der ikke fungerer med forskellige tilgange er set herfra et andet skridt.

  At løse problemer indvandring, herunder muslimsk indvandring, giver lyder fornuftigt.
  Praktisk prioritering på nettet. Som (lyst)fiskere siger.

  Kommentar by Peter Buch — 18. april 2013 @ 19:13

 10. 7 Jo der er nu en fælles europæisk kultur. Der er mange kulturer indenfor den ramme også men der er en fælles overbygning. (Noget man mærker tydeligt når man er udenfor Europa.) Men EU er ikke noget kulturelt projekt og kan ikke påberåbe sig kultur som begrundelse for magtcentralisering.

  Kommentar by M — 18. april 2013 @ 19:29

 11. @Robert R: Ikke til at vide. Der er problemer, der kan løses – dem kender vi flest af – og så er der uløselig.

  Hvis masseindvandringes problemer er uløselige – i øjeblikket akkumulerer vi problemer – så ser jeg heller de skyldige slide sig op på en umulig opgave. Count me out.

  Kommentar by Josef. K — 18. april 2013 @ 19:44

 12. Europas politikere sidder på hænderne, fordi de er fanget i de rødes feje spind der har gjort folk bange for at blive kaldt racist hvis man siger noget negativt om masseindvandringen og islam. Men enhver ved at de to ting er væsenlige årsager til at kontinentet er i dyb krise kulturelt og værdimæssigt, så mystisk hvordan nogen ved deres fulde fem kan forsvare denne tåbelige overtros tilstedeværelse fremfor at bruge fornuften og se den som den opslittende indtrængende magt den vitterlig er. Vi går nedenom hvis der ikke gøres noget virkelig drastisk, dvs. islam skal have stolen sat for døren, tiden er ikke mere til pjat og stive smil der spytter usandheder ud til ingens fordel. Det spilder tiden og den er knap hvis friheden skal reddes, muslimer må tage vore samfundsværdier til sig som alle andre (mere oplyste) indvandrere kan, ellers er det sgu ud af klappen.

  Kommentar by LarsB — 18. april 2013 @ 20:13

 13. @10 M — 18. april 2013 @ 19:29:

  “7 Jo der er nu en fælles europæisk kultur. Der er mange kulturer indenfor den ramme også men der er en fælles overbygning. (Noget man mærker tydeligt når man er udenfor Europa.)”

  Det er også min erfaring.

  “Men EU er ikke noget kulturelt projekt og kan ikke påberåbe sig kultur som begrundelse for magtcentralisering.”

  Enig.
  EU er et af den globale kapitalelites projekter for at tilrane sig endnu mere magt og sætte sig på endnu flere af jorden ressourcer. Muslimer og andre befolkninger med uansvarligt høje reproduktionsrater er dens nyttige idioter.
  Ligeledes er kapitaleliten den største sejrherre i såvel anden verdenskrig som østblokkens kollaps

  @7 Jacques d’Biann — 18. april 2013 @ 17:57:
  Jeg oplever klart, at der findes en islamisk kultur. Den er kendetegnet ved blandt andet manglende respekt for andre mennesker, undertrykkelse af kvinder og voldsparathed. Det spiller selvfølgeligt sammen med, at islam fortrinsvis er udbredt blandt dyremennesker, hvis udvikling til menneske-mennesker den hæmmer

  Kommentar by Agricola — 18. april 2013 @ 20:30

 14. @12 LarsB — 18. april 2013 @ 20:13:
  Som danskere skal vi først og fremmest tænke på vor egen nation – Med respekt for andre nationer. Majoriteten af de herværende ikke-vestlige indvandrere gavner ikke vor nation, hverken kulturelt, økonomisk eller demografisk. Derfor skal de sendes hjem til deres æts og kulturs hjemlande.
  Islam er en ideologi uforenlig med personlig frihed og er derfor uønsket i vort land. For at signalere dette bør vi straks fjerne muslimske trossamfund fra listen over anerkendte trossamfund.

  Kommentar by Agricola — 18. april 2013 @ 20:43

 15. En operation Safari?

  http://da.wikipedia.org/wiki/Operation_Safari

  Forholdsorden af 2. juli 1943 til imødegåelse af et evt. nazistisk kupforsøg lød:
  Angreb eller forsøg på indtrængen… imødegås med alle til rådighed værende midler…Vedkommende …underrettes.
  Uddrag fra link-siden.

  Kommentar by Peter Buch — 18. april 2013 @ 21:05

 16. Vi kan ikke leve sammen med muslimerne i Danmark.
  Vi er for forskellige,
  De tro på koranen og Sharia lovgivning.

  Vi har i Danmark grundloven, som skulle beskytte danskerne imod ulovlig invandring,
  Af fjendtlige fremmede. Desværre har politikerne svigtet danskerne.
  Og lukket fjenden ind ad bagdøren.

  Vi kan ikke have to forskellige lovgivninger i Danmark. Eller to forskellige folk.
  Da de opholder sig ulovligt i Danmark er det naturligt ,at de rejser hjem
  Til deres egne lande.

  Danskerne kan jo ikke, bare lige pludselig rejse ned og leve på nas i deres lande.
  Hvis der er nogen som syntes/føler, at det er åh så synd for muslimerne, at de skal
  Rejse hjem. Så kan de jo bare rejse med og leve efter muslimerne regler de muslimske
  Lande. Og opleve deres spændende kulture, men IKKE I DANMARK.

  Danmark er danskernes land. Og danskerne er aldrig blevet spurgt om de ville dele deres land, med primitive folkeslag fra Mellemøsten og Afrika.

  Så løsningen på problemet er simpel.
  HJEMSENDELSER NU !
  Start med de kriminelle.
  Så de passive uintegrerede på sociale ydelser.
  Derefter skal de sidste sorteres, efter en green Card ordning.
  Men alle statsborgerskaber skal annulleres.
  De er opnået ulovlig og er lige, som falske penge UGYLDIGE!

  Dem som får tildelt green Card skal betale for, at søge green Card.
  Og ikke have ret til arbejde i det offentlige.
  Ingen ret til sociale ydelser eller lægehjælp.
  Ingen stemmeret.
  Ingen ejendomsret. kun ret til at leje.
  være forsikrede i Danske forsikring selskaber.
  Ingen kriminelle skal kunne få Green Card.

  Folk uden green Card er turister og skal have turist visa.
  Af forskellig varighed. De skal kunne dokumentere, at de har penge til ,at leve for under besøget.

  Sådan er reglerne hvis man rejser til alle lande uden for Europa.
  Så hvorfor skulle vi ikke have samme regler for indrejse til Europa.?

  Kommentar by XXXXX — 18. april 2013 @ 21:10

 17. @XXXXX

  Kunne ikke være mere enig!

  Kommentar by NulTolerance — 18. april 2013 @ 21:16

 18. Ligeledes kun nikkende enighed herfra, til de forslag og udsagn fra Agricola og XXXXX.

  Kommentar by LarsB — 18. april 2013 @ 22:24

 19. #16 XXXXX

  Kunne næsten ikke være mere enig. Dog med den lille modifikation, at mennesker hidrørende fra ikke-stabile tredje verdenslande (særligt Mellemøsten og Nordafrika) begrænses mest muligt i deres adgang til Danmark. Personer hidrørende fra fokusområderne skal herefter alene kunne indrømmes adgang til dansk kontinentalsokkel (den folkeretlige definition) forudsat det er i nationens interesse.

  Kommentar by Polka Charlie — 18. april 2013 @ 22:31

 20. @16 XXXXX — 18. april 2013 @ 21:10:
  Enig.

  “Hvis der er nogen som syntes/føler, at det er åh så synd for muslimerne, at de skal
  Rejse hjem. Så kan de jo bare rejse med og leve efter muslimerne regler de muslimske
  Lande. Og opleve deres spændende kulture, …”

  For ikke at tabe ansigt er typer som Anne Mæh Allerslev moralsk forpligtigede til at rejse med deres stemmekameler hjem. Gad vide hvor længe der går inden de diskret rejser hjem til Danmark igen :-)

  Kommentar by Agricola — 18. april 2013 @ 23:06

 21. @16 XXXXX: Jeg er helt enig.
  Danmark er danskernes land. De fremmede invationsstyrker skal ud hurtigst muligt.

  Kommentar by Iznogut — 19. april 2013 @ 01:20

 22. […] En samtale med Mogens Camre kan ses her på DR 2, de første 16 minutter (kun i Danmark). Læsekilder: »De allerfleste politikere har været blinde, døve og talehæmmede«, Hedegaard og Camre i ny islamkritisk bog: Stop indvandringen eller afskaf velfærdsstaten, Ny bog af Lars Hedegaard og Mogens Camre: Den forbudte sandhed – Sidste udkald for Vesten. […]

  Pingback by Nä, nu jävlar! « Snaphanen — 19. april 2013 @ 02:09

 23. “Hedegaard og Camre er gode analytikere og langt mere vidende end de fleste af deres modstandere… Kunsten må være at konfrontere de problemer, den store muslimske indvandring har ført med sig, og imødegå politisk Islams udfordringer, uden at man dermed kommer til at nægte den enkelte menneskelighed. Det er en svær kunst. De to forfattere gør intet forsøg på at udøve den…”

  Abstraktion er den tankevirksomhed, hvor man koncentrerer sig om hovedsagen og ser bort fra mindre væsentlige detaljer, eller hvor man finder fælles egenskaber ved en række begreber eller ting.
  Denne søgen efter fællestræk betyder at abstraktion er en modsætning til den konkrete iagttagelse af en enkelt ting eller et enkeltbegreb.

  Man kan selvfølgelig godt putte enkeltindivider ind i analysen men det forandrer jo ikke konklusionen, nemlig at muslimerne ødelægger stabiliteten i Danmark og Europa, og at fremtiden derfor tegner mørk med denne sociale, religiøse og ideologiske sygdom.

  Og problemet er desværre, at folk som Kastholm og kulturtosserne vender tingene på hovedet: Roser enkeltindividerne og glemmer Islam og det voksende sociale kaos i verden. Derfor bliver man nødt til at skrive bøger og fortælle, at denne glemsomhed er ved at føre Danmark og Europa ud i katastrofen.

  Dyrkelsen af enkeltindividet er hos kulturtosserne blevet til pladder humanisme, så de ikke kan se skoven for bare træer. Vor anmelder har naturligvis ikke forstået, at det netop er selve menneskeligheden, der er blevet problemet i dag, fordi man hverken kan føre politik på moral eller menneskelighed.

  Dyrkelsen af den enkelte er faktisk den ide, der i dette århundrede har ført til den politiske og sociale katastrofe, som Hedegaard og Camre peger på. Ganske enkelt fordi det moderne menneske – som følge af indvandringen – skal forføres til godheden og troen på, at alle kulturer er lige gode. Det skal forføres til troen på, at mennesket for næstens skyld må ofre sig for verden.

  En af konsekvenserne af denne idealistiske dyrkelse har ført til, at folk i Kolding ikke tør gå ud om aftenen, fordi somalierne huserer i nattelivet.

  Kulturtosserne har skabt løgnens ideologi, en omfattende ideologisk forførelse i samfundet, der foreløbig har resulteret i et inhumant samfund med bandekrig, indvandrerkriminalitet, vold, og afbrænding af huse. Vore kulturtosser lægger samtidig det nationale for had og har dermed placeret sig øverst på toppen som kulturkriminelle og dermed lagt spiren til det danske homogene samfunds opløsning.

  Derfor er konklusionen i 2013, at den ædle humanistiske idé om at sætte mennesket i centrum og skabe en verden er afgået ved døden i skyggen af kulturel selvlede, en stigende opløsning af det nationale og dermed moralen og samfundets sammenhængskraft.

  Politikerne og kultureliten arbejder fortsat stålfast på, at danskerne skal tabe deres historie og traditioner. Og tragedien er, at disse tosser ingen anelse har om den port til Helvede de åbner på længere sigt. For tabet af historien og traditioner tømmer i stigende grad menneske og samfund for mening og efterlader mennesket tomt og identitetsløst uden noget værdifællesskab at knytte sig til, og det vil føre til en menneskelig, politisk og social katastrofe som kun fantasien kan forestille sig.

  Kommentar by machiavelli — 19. april 2013 @ 05:16

 24. @23 machiavelli — 19. april 2013 @ 05:16:

  “Dyrkelsen af enkeltindividet er hos kulturtosserne blevet til pladder humanisme, så de ikke kan se skoven for bare træer.”

  Det skyldes, at deres personligheder ikke hviler i deres væsens kerne og bygger på egne oplevelser af verden og livet. I stedet er deres personligheder opbygget af andres færdigfordøjede tanker, som de er blevet tvangsfodrede med gennem opvækst og uddannelse. Følgeligt er deres personligheder som heliumballoner kun forbundet til deres kroppe med en tynd tråd – De er ganske enkelt ude af sig selv. Nogle finder vejen tilbage, men det kræver ofte, at de kommer ud for en skelsættende oplevelse, der tvinger dem til at revurdere hele deres liv og er villige til at starte forfra.

  Kommentar by Agricola — 19. april 2013 @ 08:01

 25. “Nogle finder vejen tilbage, men det kræver ofte, at de kommer ud for en skelsættende oplevelse, der tvinger dem til at revurdere hele deres liv og er villige til at starte forfra.”

  Ja hvis de fx bliver kulturberiget flere gange. En gang er ikke nok.

  Kommentar by machiavelli — 19. april 2013 @ 08:26

 26. Det er sikkert en glimrende bog, indeni, men titlen Den forbudte sandhed er symptomatisk for alt hvad der er galt med de to herrer. Den er melodramatisk og falsk. De har jo for pokker lige udgivet bogen. Den bliver med garanti ikke ‘forbudt’, sandhed eller ej. De prøver at iscenesætte sig selv som romantiske frihedskæmpere, og det underminerer deres troværdighed. Camre var jo for pokker valgt ind i både Europaparlamentet og folketinget. Hvor meget af en platform for at sige sandheden – frit og til en god løn – har man egentlig brug for?

  Kommentar by Nemo — 19. april 2013 @ 09:44

 27. Hvis der kommer en borgerkrig, så vil damerne på venstrefløjen og de radikale forsyne muslimerne med kugler og krudt.
  De onde damer vil kæmpe indæt for det, de tror på: Islam og
  Danmark underlagt islam.

  Kommentar by Pk — 19. april 2013 @ 09:46

 28. Nr. 7, 10 og 13.

  Der er nationale kulturer i Europa (f.eks. den Danske, Græske, Tyske etc) og så er der en fælles Europæisk kultur, der stammer fra PIE kulturen helt tilbage fra bronzealderen.

  Det er værd at bemærke, at Europa er det kontinent, hvor de etniske, sproglige og kulturelle forskelle er allerlavest. Det er en unik gave fra vore forfædre og formentlig en af flere årsager til at Vesten blev rig.

  Der er intet forkert i at tale om noget fælleseuropæisk – blot er det korrupte, blodløse, forræderiske,bureaukratiske helvede som EU har udviklet sig til ikke vejen frem.

  Kommentar by Sigwar — 19. april 2013 @ 10:31

 29. Måske en eller anden kan fortælle Claus Kastholm, at der sikkert også var enkelte venlige og søde tyskere blandt besættelsesstyrkerne i De Fem Forbandede År (1940-45).

  Ens for begge tilfælde, idag og dengang, er, at når der bliver befalet til kamp mod fjenden, så kender de deres plads.

  Kommentar by Iznogut — 19. april 2013 @ 10:54

 30. #10 og #13

  Gu’ er der ej en vestlig fælleskultur.

  At alle europæiske nationale kulturer har taget oplysningsværdierne til sig betyder stort set intet for identitetdannelsen ud over på det allermest abstrakte plan, da disse blot er kolde juridiske identitetsblottede politiske abstrakter. Det er ikke nok til at man kan tale om en stærk og definérbar fælles-vestlig kultur. At sige at der findes en enkelt europæisk kultur der gælder for et helt kontinent, er det samme som at postulere at der findes en asiatisk kontinental-kultur, en afrikansk kontinental-kultur og en sydamerikansk kontinental-kultur. Det holder simpelthen ikke.

  Man kan ikke kulturelt sammenligne f.eks Naser Khader med en khat-gnaskende gennemsnitssomalier.

  @Agricola: Nu kalder du muslimer dyremennesker, men hvis civilisation er det lige der er ved at rådne op i en kæmpestor dyrisk hedonistisk forbrugs-narcissistisk udsplatning med reptilhjernen forrest og sexualliberalismen totalt ude af kontrol som var vi en simpelchimpanseflok? Mærkatet “dyremenneske” kan meget hurtigt drejes indad igen!

  Kommentar by Jacques d_Biann — 19. april 2013 @ 13:04

 31. Spændende bog. Vi er på vej til et rigtigt civilisations-sammenstød på dansk og vestlig jord. Det bliver tragisk.

  Helt enig m M i kommentar 10.

  Kommentar by Morani ya Simba — 19. april 2013 @ 16:15

 32. Hvad gik indlæg nr. 15 om operation Safari ud på?

  Sikkert meget interessant, men jeg forstod ikke indlægget.

  Kommentar by Sigwar — 19. april 2013 @ 16:21

 33. Sigwar

  Det er små pluk fra Forholdsorden af 2. juli 1943 nævnt på linket i kommentar 15. jeg citerer.

  Og hvorfor gør jeg så det?

  Jeg citerer fra forholdsordren for at vise at der selv i det besatte Danmark 1943 var forhold der kunne medføre større og mere åben konfrontation med besættelsesstyrkerne end den modstandsfolk var så småt i færd med.

  Den udviste modstand eller resultatet af konfrontationerne under Operation Safari kostede flere danske livet end invasionen/besættelsen og kunne således vise at der var modstand mod en udelukkende passiv samarbejds-holdning til besættelsen både i de eksisterende styrker og i samlingsregeringen der vel stod bag forholdsordren.

  Se eventuelt mere på, det korte men informative:
  http://www.besaettelse-befrielse.dk/leksikon_n.html#29._august0

  Derfra:
  …Den 24. august indkaldtes den rigebefuldmægtigede Werner Best til førerhovedkvarteret i Berlin for at forklare den ophidsede situation i Danmark. Ligesom De Konservative nærede Best tilsyneladende håb om i Berlin at kunne vinde opbakning til at fjerne Scavenius og indsætte en ny regering, der kunne finde støtte i befolkningen. Men i Berlin var der ikke opbakning til forslaget. Her mente man, at Bests milde besættelsespolitik var slået fejl, og han fik i stedet påbud om at stille den danske regering et ultimatum, som man vidste, den ikke ville acceptere.
  Ultimatumet blev overrakt til Scavenius 28. august og bestod i et krav om, at den danske regering med øjeblikkelig virkning skulle indføre undtagelsestilstand. Undtagelsestilstanden skulle bl.a. omfatte udgangsforbud mellem kl. 20.30 og 5.30, indskrænkning af restaurationernes åbningstider og indførelse af censur med tysk medvirken. Vigtigst var dog kravet om skærpede straffe for sabotage og medvirken til sabotage eller angreb mod den tyske værnemagt. Her krævedes nemlig fra 1. september 1943 indførelse af dødsstraf.

  Den danske regering afviste som forventet kravene. Det blev gjort med henvisning til, at efterlevelse af de tyske krav ville gøre det umuligt for regeringen at holde befolkningen i ro. Regeringen fandt det derfor ikke forsvarligt at følge de tyske krav. Svaret faldet om eftermiddagen 28. august, og allerede den følgende nat kl. 04.00 igangsattes Operation Safari, som bl.a. bestod i værnemagtens afvæbning af den danske hær og flåde.
  Samme morgen, 29. august, fik statsminister Scavenius besked om, at der var erklæret militær undtagelsestilstand i Danmark, og at den tyske værnemagt havde overtaget den danske regerings beføjelser. Den militære undtagelsestilstand varede til 6. oktober 1943. Reelt trådte regeringen ikke tilbage, men forblev i stedet hvilende – dvs. ophørte med at fungere. Regeringen var på den måde ude af funktion indtil befrielsen 5. maj 1945, hvor den formelt trådte tilbage, og en ny regering blev indsat (se befrielsesregeringen).

  Fortsat samarbejde – ”Departementchefstyret”
  Den 29. august 1943 er i eftertiden blevet et symbol på det endelige brud med samarbejdspolitikken og modstandssynspunktets sejr. Helt så simpelt er billedet dog ikke…

  At regeringer ophører med at fungere selv når de nominelt er i funktion kan der skrives meget om. Vælgerne har ved deres valg af repræsentanter fået regeringer der, ud over alt det andet de kan kritiseres for, har valgt en katastrofal indvandringspolitik, der har efterfulgt flere katastrofale indvandringspolitikker, der ikke fungerer.

  Der er vælgere og politikere der søger ændringer af politikken, lad os, jeg vil i det mindste gerne, høre flere forslag og se på eksempler på velfungerende indvandringspolitik. Såfremt noget sådan som en velfungerende indvandringspolitik kunne eksistere, naturligvis.

  Kommentar by Peter Buch — 19. april 2013 @ 18:20

 34. Til 26. Nemo:

  Titlen “Den forbudte sandhed” henviser sikkert til at man straffes efter §266b for at sige sandheden.

  Camre og Hedegaard klarede godt nok frisag i deres 266b-sager, men selve deres udsagn var ifølge retterne strafværdige.

  Glistrup blev 3 gange dømt efter §266b og blev i retten afskåret fra at føre sandhedsbevis for det han blev dømt for. Den bog han skrev sammen med Peter Neerup Buhl: “Retssagen mod islamlobbyen” indeholder en del af sandhedsbeviserne for at muhamedanerne er “verdensforbrydere par excellence” og de andre udsagn Glistrup blev straffet for.

  Kommentar by perhag — 20. april 2013 @ 14:22

 35. Ikke-vestlige asylanter hjemsendes så hurtigt det er muligt. Kan asylanterne ikke hjemsendes direkte til deres hjemland, bør de placeres i FN-flygtningelejre i regionen. Kriminelle udlændinge og udlændinge uden et job bør også sendes hjem. Det er meget bedre og billigere end såkaldt integration eller inklusion.

  Kommentar by Filip — 22. april 2013 @ 19:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper