21. april 2013

Boston Marathon-bombemændene var to tjetjenske brødre, der pludselig viede deres liv til Islam…

Boston Marathon er en stor offentlig begivenhed, og det siger sig, at mistænkte hurtigt kunne udpeges, og sjældent har ‘crowdsourcing‘ vist sig så effektiv som i dette eksempel. Saudier-historien holdt ikke vand, men da FBI offentliggjorde billeder af to mørke mænd med karakteristiske rygsække, var identiteten på 26-årige Tamerlan Tsarnaev og hans 19-årige lillebror Dzhokhar A. Tsarnaev allerede kendt. To tjetjenske indvandrere, der pludselig tog deres religion seriøst, og med fuld overlæg myrdede tilfældige amerikanere.

(Dzhokhar A. Tsarnaev & Tamerlan Tsarnaev, få minutter før terrorangrebet)

(Jihadisterne tæt ved 8-årige Martin Richard, der døde kort efter)

Hvor medierne gjorde sig mange spekulationer omkring motivet før gerningsmændene blev kendt, så var der næsten radio-tavshed efterfølgende. De var fra Tjetjenien, de var atleter, de var… rare og omgængelige.

“… så sent som i 2009 sagde den dygtige bokser, at han drømte om at repræsentere USA ved OL. Og Tamerlans syv år yngre bror Dzhokhar virkede om muligt endnu mere ’amerikaniseret’.

Han elsker hiphop, og bare timer før terrorangrebet, susede han af sted på sit skateboard. Dzhokhar var mønsterelev på et fint lokalt college. Og til fest elskede han at ryge ’en fed’… Men for små tre år siden skete der angiveligt noget. Storebroderen droppede sin amerikanske uddannelse. Han viede sit liv til islam… Og som så mange gange før fulgte lillebror Dzhokhar forsigtigt efter. (Ekstra Bladet, 21. april 2013)

(Dzhokhar A. Tsarnaev på Facebook, 2013)

Mediedækningen fulgte Islam-apologiens ABC. Før nogen vidste noget konkret: Det er nok højreekstremister…

(DR Online, 16. april 2013: Teori: Højrenationalister bag Boston-bomber)

“I DR2 Morgen fik Anja Bo lige vendt tanken om hele to ensomme ulve … og ikke længe efter kunne Mette Nøhr Claushøj så lægge alle brikkerne på plads med håbet om, at Tea Party-bevægelsen og Sarah Palin nu ville dæmpe deres retorik.” (‘Axel’, 16/4-13; DR2 Morgen)

Efter det kom frem at gerningsmændene var rettroende muslimer: Vi kender ikke motivet…

(18.30-TVavisen, 21. april 2013: Stor mystik omkring motiv)

Ida Aistrup, TVavisen: Ifølge onklen blev han gradvist mere radikal i sin muslimske tro.

Ruslan Tsarni, onkel: Han så ingen anden mening med livet end at følge Guds vej.

Ida Aistrup: – Men muslimerne i Boston så ingen tegn på at Dzhokhar og hans bror skulle have religiøse motiver for bombeattentatet.

Anwsar Kazmi, Boston Mosque: Vi kan kun beskrive ham som en sjælden gæst.

Ida Aistrup: – og de to brødre virkede da heller ikke til at være rabiate højreekstremister.

Austin Hightower, ven af Dzhokhar: Han kunne lide at ryge. Han kunne lide piger. Han drak ved fester. Han var ikke nogen enespænder. Han var helt klart social, så jeg fatter det ikke.

(DR Nyheder, 21. april 2013, Kl. 23.11: BOSTON – Endnu intet nyt om motiv

Fredag eftermiddag hørte jeg P3, og selvom der blev talt en del om terrorangrebet, så blev Islam ikke nævnt en eneste gang. Informations Martin Burcharth talte om alt andet end gerningsmænd og motiv, men nævnte dog kort i slutningen, at angrebet kunne risikere at ramme udlændinge fra lande som Pakistan. Sandheden med filter.

Oploadet Kl. 13:30 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/47473/trackback

25 Comments »

 1. Hvem skriver manuskriptet?

  Så har vi oplevet det igen!

  Et terroranslag mod et eller andet vestligt land og hver gang – hver eneste gang – sker der det samme. En tsunami af ”eksperter” i dit og dat kommer susende ud for at ekstrapolere om, hvem der har begået det, gerningsmændenes motiver, er der symbolik i den valgte dato osv osv.

  Det samme er sket denne gang med terrorhandlingerne i Boston. Det underlige(!) er, at ”eksperterne” også i dette tilfælde ”gættede” galt, da de alle troede, at der måtte være tale om terror iværksat af ”yderligtgående, ekstremistiske, rabiate ultrahøjreorienterede grupperinger”.

  Statisttikken siger, at disse såkaldte eksperter tager fejl i 95 % af alle tilfælde. Muslimer begår ganske enkelt 95 % af alle terrorhandlinger world wide, men det er alligevel aldrig dem, ”eksperterne” gætter på først som mulige gerningsmænd.

  De gætter altså galt næsten hver gang! Kun med Breivik var der bingo! Han kan åbenbart fra nu af bruges i al evighed.

  Hvordan kan det være?

  Vi andre, der ved, hvad det ender med næsten hver gang, venter bare på, at resten af komedien bliver spillet færdig. Råberierne om de højreorienterede gerningsmænd forstummer, og ”the downplay” begynder. Nu må vi ikke misbruge dette politisk. Gerningsmændene var ”russere” – og de var oveni købet hvide. Hallo! Islam er slet ingen race! Så nu slutter al snak om racisme selvfølgelig, ikke? Nå, det gør det så ikke.

  Jeg drømmer om, at en modig TV-journalist en dag sætter sit job på spil og opsøger nogle af alle disse indkaldte ”eksperter” og konfronterer dem med spørgsmålet om, hvorfor de for 117. gang har taget fejl i deres ”analyse”.

  Hvorfor bliver I ved med jeres vrøvl, som I godt selv ved er lige præcis vrøvl. Hvem har skrevet jeres drejebog?

  Breiviks såkaldte manifest er blevet gennempløjet på kryds og tværs. Enhver, som Breivik har citeret i dette manifest, er blevet udnævnt til medskyldig i forbrydelserne og har været igennem mediernes vridemaskine – med Peter Jensen (Fjordman) som det mest prominente offer.

  Hvornår er der en journalist, der begynder at interessere sig for Muhammads manifest? Det hedder koranen – til almindelig orientering.

  Jeg bliver helt svedt, når en notorisk ignoramus og snakkehoved som Niels Brinch bliver hevet ind som ”ekspert” og får ubegrænset taletid til at udbrede sine fantasier om, at gerningsmanden nok følte sig marginaliseret og ekskluderet og derfor agerede, som han gjorde.
  Han har boet i USA i det meste af et årti, han har gået i skole i USA, han burde være en normal amerikaner! Men nej, han er nok marginaliseret.

  Idiotien fortsætter de næste dage også helt i henhold til drejebogen. ”Fredelige og og moderate” muslimer vil blive opsøgt af medierne, hvorefter staklerne kan fortælle om, hvor bange de er for, at der vil komme hævnaktioner mod dem fra ”de indfødte”. Det er der aldrig kommet hidtil, men det er en god historie, der hurtigt tager overskrifterne.

  Derefter fortsætter vi som hidtil frem mod næste terrorhandling begået af Allahs stormtropper.

  Kommentar by Mofoe — 21. april 2013 @ 13:33

 2. Ja, tavsheden var larmende

  Mon der kommer en journalist, der siger som Peter Lodberg. “Vi overså religionens rolle’

  Kommentar by tavsen — 21. april 2013 @ 13:40

 3. Ad Saudi-sporet, så er der stadig tvivl om hans rolle.

  Det er rapporteret i de amerikanske medier, at han bliver deporteret grundet medvirken i terrorvirksomhed i USA. Glenn Beck skulle efter sigende forfølge Saudi-sporet fra mandag.

  Grunden til, at dette udskydes til mandag skulle være en mulighed for myndighederne til at fortælle sandheden om ham.

  Kommentar by Polka Charlie — 21. april 2013 @ 13:44

 4. “Teori: Højrenationalister bag Boston-bomber”

  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/04/16/084426.htm

  Kommentar by NulTolerance — 21. april 2013 @ 13:53

 5. Dette klip er blevet uploadet for 3 dage siden på YT.
  Denne Tsarnaev skal tilsyneladende deporteres tilbage til Saudi Arabien.Selv om han kommer fra Dagestan.Fordi Saudi Arabien ikke ønsker at intimidere deres indbyggere ved at have dem arresteret
  – man deporterer dem istedet.
  Og der er også en lille detalje omkring Obamas møde,åbenbart.

  http://www.youtube.com/watch?v=C1KqbEmO_kY

  Kommentar by -by Proxy- — 21. april 2013 @ 14:04

 6. Det er utroligt hvad der kan slippes afsted med i tilknytning til Islam,forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. april 2013 @ 14:37

 7. “Boston Marathon-bombemændene var to tjetjenske brødre, der pludselig viede sit liv til Islam…”

  Nu skal jeg ikke spille smart med dansk syntaks (jeg blander stadig dansk og amerikansk engelsk en smule..) men jeg tror det skal være “viede *deres* liv til Islam”, altså flertal hele vejen igennem.

  Kommentar by Morani ya Simba — 21. april 2013 @ 14:40

 8. Den største misforståelse i massemedierne er at denne terrorhandling skulle være udtryk for tjetjensk nationalisme. I så fald ville terroren være rettet mod russerne, mens nogle korantroende lidt kontraproduktivt udøver terror mod amerikanere, fordi USA deltager i krige mod rettroende.

  For de troende, som opfatter sig som djihadkæmper, er denne terroraktion helt almindelig. De gør alt for at blive slået ihjel i kamp, fordi de så kommer direkte i paradis uden at skulle vente på dommedagen. Inden terroraktionen kan de desuden opføre sig så dekadent og vestligt de lyster, fordi de slipper for at skulle vurderes på dommedag, når de er blevet martyrer.

  Kommentar by perhag — 21. april 2013 @ 15:14

 9. Efterspillet?

  Djokhar “Jahar” Tsarnajev skal nok få sin fan-club hos amerikanske kvinder. Not today, not tomorrow, but soon and for the rest of his life.

  Boston PD har kludret grundigt både før og efter attentatet, men med et dødsoffer i indsatsen vil styrken blive behandlet med fløjlshandsker.

  Obama, der i den grad har slået sig op på at holde USA ‘terrorfrit’ med sin appeasement-holdning til islam, har fået et kæmpeproblem.

  Da major Hasan gik jihad-amok i Fort Hood og dræbte 13 af sine kolleger og sårede dobbelt så mange i Obamas første embedsår, blev det – for at redde præsidentens ansigt – kun registreret som “workplace violence.”

  Hasan råbte ‘Allahu-akbar’ under hele nedslagtningen, som fandt sted uden forudgående konflikt og uden varsel. En lidt ærgerlig dag på jobbet, men der har måske været bundfald i morgenkaffen.

  Det bliver interessant at se, hvordan Washington vil tackle Boston-‘hændelsen’, altså uheldet med disse fordømte trykkogere.

  Kommentar by Axel — 21. april 2013 @ 15:18

 10. “Han viede sit liv til Islam”

  Og når man har viet sit liv til den pest, så skal man altså slå ihjel for rigtigt at blive accepteret.

  Denne lille historie og forbrydelse fortæller alt om denne omsiggribende pest som spreder sig på jorden. Den ideologi/religion skaber tilsyneladende dybe forstyrrelser i personligheden og sætter moralen ud af spillet.

  På den hjemlige front udtaler en DF politiker til avisen: “Der kommer for mange fremmede til Danmark.”

  En socialdemokratisk minister svarer: “Jeg vil kalde det humant!”

  Sådan! sort på hvidt. Kommentarer der fortæller, at denne minister og hans øvrige kollegaer ikke aner en disse om, hvad der foregår omkring dem og ude i verden. Dag efter dag fortsætter de deres politiske humane idealistiske nonsens, der i deres virkelige funktion naturligvis er dybt antihumanistisk og samfundsnedbrydende.

  Fik man denne renlivet minister idiot – et passende udtryk – ind i et studie og spurgte ham, om han syntes at regeringens indvandrerpolitik er udtryk for humanitet og fornuft, vil han med åben mund og polypper skråsikkert udtale: “JAaa da! vi må være menneskelige og ikke blot tænke på os selv.

  Denne idealisme er ikke til at udrydde, folk lukker af og læser det, de vil læse. De vil være gode, for det bygger hele deres falske verdensbillede på. Og uanset hvor mange forfærdelige forbrydelser Islam foretager ude i verden, trænger det ikke ind gennem panseret.

  Slet ikke hos de venstreorienterede, der vil skabe en retfærdig verden, uden dog at interesserer sig for kvindernes frygtelige situation under den islamiske pest.

  Det eneste “gode” er. Da shahen i Persien blev væltet af den islamiske revolution, kom de venstreorienterede der havde støttet oprøret hurtigt op at hænge i lygtepælene. Det er den straf der venter de venstreorienterede idioter, da Islam naturligvis ikke skal have noget at gør med en socialistisk revolution og et kommunistisk styre.

  Kommentar by machiavelli — 21. april 2013 @ 15:18

 11. Hvorfor skal jeg hænge til moderation i en evighed?

  Kommentar by Mofoe — 21. april 2013 @ 15:19

 12. Vi kan atter en gang koldt konstatere, at det kun er muslimer, der bekræfter deres tro ved at sprænge bomber, så sagesløse mennesker bliver dræbt, og nedbrænder kristne kirker, helst med bedende mennesker.

  Vore politikere og deres medløbere i godhedsindustrien lukker øjnene for, at islam er en religion, der opelsker sine troende til at praktisere had og vold mod anderledes tænkende.
  At man skal høre fra de humanitære værnemagere, at islam er fredens-, tolerancen´s- og godhedens religion, er jo en hån mod de mennesker der bliver nedslagtet i Alla´s navn.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 21. april 2013 @ 15:32

 13. Saudi-sporet er vist ikke helt afklaret endnu. Det skulle være ret sikkert at han stod til at blive deporteret af hensyn til landets sikkerhed, men om han var involveret i dette terrorangreb må vi afvente og se.

  Saudi “person of interest” to be deported on national security grounds — more evidence of coverup

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 21. april 2013 @ 15:43

 14. Utroligt, at vi er så langt ude (eller henne?) i danmark.
  “Han var sådan en sød dreng” kører nu i MSM, ganske som forventet…
  Det er forstemmende, at terrorister taget på fersk gerning bliver fremstillet som sådan.

  OT: Hørte fra en bekendt om et arrangement for amerikanerbiler i roskilde i går aftes, hvor en svensk deltager blev gennemtæsket og stukket med kniv af en 6-7 indvandrere på en tank. Har ikke set noget i MSM omkring dette. Men det er vel bare en “nyhed” MSM ikke ønsker ud i offentligheden.
  Jeg finder det hele meget grotesk og afstumpet.

  Kommentar by running saucer — 21. april 2013 @ 16:04

 15. Det døde islamistiske terrorist-svin kan ses her :

  http://www.thesmokinggun.com/buster/tamerlan-tsarnaev-post-mortem-photo-478612

  Kommentar by Santor — 21. april 2013 @ 16:14

 16. Freudian slip i Danmarks Radio 21 april TvAvisen 18:30

  Hvad hjertet er fuld af løber munden over med:

  I et indslag om de to tjetjenske terrorister fra Boston – Charlotte Beder: “og de to brødre virkede da heller ikke som to rabiate højreekstremister“.

  Senere i udsendelsen vendte Charlotte Beder dog tilbage med en undskyldning og sagde at der selvfølgelig ikke var tale om højreekstremister, men muslimske terrorister!

  Kommentar by Balder — 22. april 2013 @ 06:16

 17. Hej perhag m.fl.

  Ja, den største misforståelse i massemedierne og blandt eksperter er at terrorhandling skulle være udtryk tjetjensk nationalisme. Derfor er journalister og eksperter helt forvirrede.

  Fra Jyllandsposten “Bombeangreb undrer eksperter:

  “Jeg tror, at bombeaktionen var to unge mænds vanvittige forsøg på at bringe Tjetjenien på dagsordenen,” siger han [Tjetjenien-ekspert Ole Stig Andersen] til Jyllands-Posten.

  “Det vides endnu ikke, hvad de mistænkte brødres motiv kan have været, men synspunktet bakkes op af lektor Søren Riishøj fra Institut for Statskundskab ved Syddansk Universitet.

  “Et terrorangreb mod Rusland, som Tjetjenien vil løsrive sig fra, giver mening, men det gør angrebet i USA ikke,” forklarer han over for Ritzau.”

  Hvorfor optræder en ekspert altid som den dummeste dreng i klassen. Man fattes ord.

  Kommentar by traveler — 22. april 2013 @ 06:45

 18. @NulTolerance (4) –

  DR fokuserede konstant på ‘amerikanske patrioter’ – FORDI attentatet fandt sted på Patriots’ Day …

  Hvis der engang sprænges bomber på Martin Luther King Day, vil DR tilsvarende rette al deres mistanke mod afro-amerikanske præster.

  Kommentar by Axel — 22. april 2013 @ 06:54

 19. Ja, eller hvis der skydes under en eid fest i Odense og man ikke ved hvem det er vil DR mon så fokusere på muslimer som gerningsmænd?

  Det er det sædvanlige hjernevask og udenomssnak fra deres side.

  Så også TV2 news hvor de omtalte sagen og gerningsmændende, tror vist det var igår eller forgårs, ordene islam eller muslim blev slet ikke nævnt.

  Kommentar by NulTolerance — 22. april 2013 @ 09:06

 20. Jeg har fulgt medierne siden bomben sprang… DR var først ude med “højreekstremister”, så kom der nogen spekulationer om Tjetjenske Seperatister… Så spekulationer i “i lonewolf” osv osv… Og ganske rigtigt… De “kloge” kan ikke tage ordet ISLAM i deres mund… De to mænd må have haft en brist og en svær barndom… osv osv………..

  På et Amerikansk tweet.. Fandt jeg et svar på “HVAD MOTIVERE DEN SLAGS GALSKAB”…
  Der var så en der skrev.: “American PressureCooker Association ??”, og den er vel ligeså god som alle de andre bortforklaringer…. Og tilmed morsom…

  Nu kan vi så den næste måned følge DRs bortforklaringer og gåen rundt om den varme grød uden at nævne ordet Islam… Tillykke til de rablende idioter, der kalder sig eksperter….

  Kommentar by ny kommentator — 22. april 2013 @ 09:23

 21. Danmarks Radios og Tv2’s dækning kan kun betegnes vildledning eller bevidst afledning. Det er, som om de har en instruktion allesammen, der siger: Don’t mention the War! Krigen mellem Islam og Kristendommen, hvor kristne i tusindvis myrdes og fordrives fra islam-dominerede områder. Den dybe angst for sandheden, der præger de statsejede, dominerende massemedier, Danmarks Radios og Tv2, er skræmmende og svær at forklare.

  Boston bomberne havde alle tegn på islam-jihad og alligevel veg Danmarks Radios og Tv2 udenom og tog på skovtur og ‘botaniserede’ igen i venstrefløjens foretrukne fjendebilleder.
  “Don’t mention the War!” er åbenbart hamret ind i hjernen på dem. Af hvem?
  Benægtelserne fortsætter den kendte rute efterhånden som fakta ikke længere kan benægtes (og nogengange længe efter). Det følger den sædvanlige skabelon: jeg hørte på et tidspunkt det fremført som en god nyhed af en af korrespondenterne: de har ikke forbindelse med nogen udefra og er meget søde og velintegrerede – på det tidspunkt vidste vi, at Tamerlan (alene navnet burde mane til forsigtighed – men ikke for de historieløse!), var dømt for vold mod sin tvangskonverterede amerikanske hustru og derfor trak det ud med hans amerikanske statsborgerskab, han havde været på et længere ophold hjemme hos jihad-krigerne og var under indflydelse af en jihad-imam og havde selv udbredt jihad på internettet osv. Den slags ‘detaljer’ interesserer typisk ikke statens ‘public service medier’.

  Nu viser sig så ‘The Full Monty’ og vi er mange, der kan sige: Hvad sagde jeg! Og så vil vi kun blive hængt ud af statens ‘public service medier’ som ‘højreradikale’ osv. DR-shaming er nu udviklet til en højere kunstart med Krasnik.
  Det bliver bare ved og hvordan kan statens ‘public service medier’ nu få vendt det hele mod ‘højreradikale’ i USA og DK. Det bliver helt spændende at se hvordan? :)

  “The FBI was last night hunting a 12-strong terrorist “sleeper cell” linked to the Boston marathon bomb brothers.
  Police believe Tamerlan and Dzhokhar Tsarnaev were specially trained to carry out the devastating attack.
  More than 1,000 FBI operatives were last night working to track down the cell and arrested a man and two women 60 miles from Boston in the hours before Dzhokhar’s dramatic capture after a bloody shootout on Friday.
  A source close to the investigation said: “We have no doubt the brothers were not acting alone. The devices used to detonate the two bombs were highly sophisticated and not the kind of thing people learn from Google.
  “They were too advanced. Someone gave the brothers the skills and it is now our job to find out just who they were. Agents think the sleeper cell has up to a dozen members and has been waiting several years for their day to come.”

  Investigators have begun piecing together how the “well-mannered” brothers of Chechen origin were radicalised. Neighbours of the family said older brother Tamerlan had recently become obsessed with Islam. He mysteriously left the US in January last year to spend six months in Russia. Yesterday senior FBI counter-terrorism official Kevin Brock said: “It’s a key thread for investigators.”
  It also emerged the Bureau interviewed Tamerlan two years ago, at the request of the Russian government, but could not establish that he had ties to terrorist radicals.
  This was despite his worrying Russian-language YouTube page featuring links to extremist Islamic sites and others since taken down by YouTube.
  One link showed an hour-long speech by an Islamic teacher called Shaykh Feiz Mohammed, while other videos are labled “Terrorists” and “Islam”.
  The radical cleric, with links to extremist British Muslims, encouraged his followers to become martyrs for Islam. He said: “Teach them this: There is nothing more beloved to me than wanting to die as a mujahid.”
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/boston-bombers-fbi-hunting-12-strong-1844844

  Kommentar by A-mad — 22. april 2013 @ 09:50

 22. Så vil USA give millioner af dollar til de syriske terrorister. Enten har Obama ikke modtaget mit brev, eller også har han ikke forstået indholdet. Spildt papir og frimærke.

  Så fjolset fortsætter sin åndssvage politik overfor den kriminelle organisation Islam.

  Kommentar by machiavelli — 22. april 2013 @ 11:30

 23. “Så vil USA give millioner af dollar til de syriske terrorister.”

  Ja og jeg så her til aften i rulleteksterne under en debatudsendelse på TV2 at EU nu giver grønt lys for olie fra områder som de syriske jihadister har erobret. Kan det være mere kynisk og tydeligt hvad det handler om? Hvor meget har vi måtte betale for vestlige landes imperialisme, hvor meget måtte vi betale for at AP Møller kunne få billig tyrkisk arbejdskraft, og hvor meget skal vi mon betale for vore nye herskeres menneskeforagtende magtpolitik i sursød humanitær sovs?

  Kommentar by Balder — 22. april 2013 @ 21:39

 24. Det var smertefuldt at se DR hele tiden fabulere om, at deres #1 teori (ønsketænkning) var, at det var “højreorienteret” terror, som Krasnik gentog igen og igen i Deadline.

  Jeg har ikke noget imod at man spekulerer. Det er naturligt, og det er hysterisk at komme bagefter og sige, at det må man ikke. MEN, det var så skævt i DR, at det virkelig stod ud; for det mest sandsynlige var jo islamisk terror. Det var det også i Oslo, selvom det i det tilfælde viste sig ikke at være islamisk terror.

  Det lyste ud af DR, at der bredt i DR var et inderligt håb om, at det var “højreorienteret” (hvad så end det er) terror. Realiteten er, at det er taberagtigt og et selvmål at begå terror. Tosser som Breivik eller McVeigh gav venstreorienterede et alibi som de har levet højt på siden. Mange i DR håbede tydeligvis, at det kunne kædes sammen med våbenlovgivning, som DR jo fører kampagne for (ja, lyder åndssvagt, men det er jo sandt) at man indfører i USA. For den slags frihed er venstreorienterede i DR inderligt imod.

  Kommentar by Frihed — 24. april 2013 @ 05:17

 25. Enig 24.Frihed. Men jeg håber der er flere nu, der har gennemskuet at de bliver manipuleret af DR. DR’s kampagne for en stramning af den amerikanske våbenlov har jo været massiv. Jeg ved ikke hvordan de evaluerer kampagneresultaterne? :)
  Men måske er den egentlige målgruppe slet ikke amerikanske vælgere?

  Boston bomberne har svækket præsident Obama. Det var også hans islam appeasement-politik, der blev ramt. Jeg så, at nogen republikanere hæftede sig ved, at Obama, havde sørget for at Islam og islamisme ikke måtte nævnes i efterretningsrapporter o.l. Et signal om at det skulle man ikke gå så meget op i, som muligvis var årsagen til at man ikke undersøgte Tamerlan grundigere trods tydelige russiske efterretninger om at han var gået i jihad-mode.

  Kommentar by A-mad — 24. april 2013 @ 08:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper