16. maj 2013

S & SF opfordrer Enhedslisten til at bekæmpe ‘revolutionære kræfter’ og ‘venstreradikale’ – Øhhh…

1. maj-uroligheder gav fokus på Enhedslistens bagland, men for hovedstadens venstreradikale, var det ren rutine. ‘Aktionsuge 19‘ gav mere gadeuorden, hærværk og en enkelt BZ-aktion. Herunder en helt absurd artikel fra venstreradikale Modkraft.dk – EL afviser klapjagt på 1.maj-ballademagere (linker ikke).

“Episoden fik dagen efter SF og Socialdemokraterne til at henvende sig til Enhedslisten for at få partiets opbakning til en fælles fordømmelse af det, der kaldes ‘antidemokratiske kræfter’ og ‘fascisme’ på den yderste venstrefløj.

Da Enhedslisten først skulle behandle henvendelsen på et bestyrelsesmøde udsendte de to partier deres egen udtalelse.

Mandag den 12. maj holdt Enhedslisten i København så bestyrelsesmøde – og partiet har besluttet ikke at støtte fællesudtalelsen, men i stedet formulere en selvstændig afstandstagen fra politisk vold generelt. …

Samtidig ønsker Enhedslistens ikke at støtte SF og Socialdemokraternes forslag om at lave en fælles strategi partierne imellem for at bekæmpe de ‘antidemokratiske’ og voldelige ‘revolutionære kræfter’, man mener florerer på den yderste venstrefløj. …

Formand for SF København Rasmus Rose ærgrer sig over, at Enhedslisten ikke vil være med til at sætte ind overfor ‘ekstremisme’ på venstrefløjen.

– Enhedslisten mangler stadig at svare på, hvad man vil stille op overfor de antidemokratiske tendenser på venstrefløjen, og jeg undrer mig over, at man åbenbart ikke vil bekæmpe de venstreradikale sammen med os andre, siger Rasmus Rose til Modkraft.”

Oploadet Kl. 07:19 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/48111/trackback

12 Comments »

 1. Så spørg dem samtidig, hvad de laver i folketinget??!!

  Kommentar by Peter — 16. maj 2013 @ 07:25

 2. Enhedslistens taktik ligner forbløffende meget den taktik andre idealistiske, antidemokratiske bevægelser benytter.

  På overfladen tilpassede omend kritiske medspillere i samfundet, mens de under overfladen arbejder lige modsat med en helt anden dagsorden for at nedbryde samfundet, dets funktionalitet og sammenhæng, og i stedet indføre utopiske totalitære tilstande efter deres eget primitive og indskrænkede hoved, men hvor de selv kan komme til magt og vælde.

  Den sammme taktik ser man hos imamer og deres slæng, der udadtil bedyrer fred og fordragelighed, men bag facaden destruktivt opfordrer til og aktivt organiserer ødelæggelse af det sekulære, vestlige samfund.

  Ligesom Channel 4 havde øjenåbneren ‘Undercover Mosque’, der løftede sløret for, hvad der foregik bag den pæne muslimske facade, burde man have en ‘Undercover Enhedslisten’.

  Og ligesom de tvetungede imamer i UK hviskede til hinanden ‘You cannot accept the rule of the kaffir’, så vil man på samme måde i en ‘Undercover Enhedslisten’ kunne høre totalitære socialister arbejde ud fra samme surdej: ‘Vi respekterer ikke det kapitalistiske samfunds (demokratiske) love og regler’.

  Kommentar by traveler — 16. maj 2013 @ 08:18

 3. Ja, man har tydeligvis slet ikke læst Enhedslistens partiprogram, for så ville man da netop vide at partiet pr. egen definition er “revolutionært”? (Ligesom SF for så vidt også stadig opererer med revolutionære visioner?)

  Det må vist være den berømte, allestedsnærverende historieløshed, der gør sig gældende her, når Socialdemokrater og SF tilsyneladende slet ikke er klar over den historiske infight mellem hhv. den revolutionære kommunisme og demokratiske socialisme og SF tilsyneladende helt har glemt sin egen tilblivelseshistorie i protest mod dén Sovjetstyrede DKP-kommunisme, som flere af Enhedslistens medlemmer – sammen med SFs “egen” Ole Sohn som tidligere DKP-formand – er direkte fortalere for…

  Det svarer vel nogenlunde til at man på højrefløjen skulle indgå samarbejde med erklærede nazister for derefter at bekymre sig over “stuerenhed” og “problematisk demokrati-opfattelse”?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 16. maj 2013 @ 08:20

 4. At regeringen bestående af SF,S og de Radikale samarbejder med Enhedslisten fortæller alt om den nuværende regering i Danmark og det er ikke klogskaben der styrer.

  Kommentar by emmagad — 16. maj 2013 @ 08:37

 5. Hjertet er til venstre og fjenden er til højre! ;)

  Kommentar by A-mad — 16. maj 2013 @ 08:50

 6. “Hjertet sidder til venstre, fjenden står til højre.”

  Kommentar by A-mad — 16. maj 2013 @ 08:56

 7. Sådan tænker Enhedslisten. De vil indføre et “godt” diktatur.:
  “Kommunismen er fremtiden
  Med proletariatets diktatur som politisk redskab og væsentligste organisationsform udvikles den
  socialistiske planøkonomi, og i overensstemmelse med disse nye, økonomiske forhold uden
  udbytning udvikles den videnskablige socialisme, marxismen-leninismen: Marxismen-leninismen
  bliver samfundets rådende ideologi, undervisningen i skoler og andre uddannelsesanstalter kommer
  til at foregå på grundlag af denne videnskabelige og umådeligt righoldige sandhedskilde, løgn,
  overtro og reaktionær propaganda bliver udelukket fra påvirkningsmedieme, efterhånden vil vi
  skabe en ideologisk overbygning der sammen med erfaringerne fra den daglige virksomhed under
  socialismen vil skabe det nye menneske, det socialistiske menneske.
  Og med det socialistiske menneske som byggesten, når socialismen er en realitet i
  verdensmålestok, så der ikke mere forekommer organiserede imperialistiske trusler mod
  socialismen, vil vi efterhånden gå over i det klasseløse kommunistiske samfund.”
  http://oktobernet.dk/artikler_marxistisk_bibliotek/andet/MARXISME_OG_LENINISME.pdf

  Kommentar by A-mad — 16. maj 2013 @ 09:18

 8. I artiklen hedder det også:

  “Vil uenigheden om 1.maj-balladen få konsekvenser for samarbejdet mellem jer og Enhedslisten i København?

  – Nej, vi har et godt forhold til Enhedslisten, og denne her sag vil på ingen måde påvirke samarbejdet, vurderer Rasmus Rose”.

  Dybere stikker det demokratiske sindelag altså ikke. Man kan som et tankeeksperiment forestille sig at DF havde lignende gadekorps tilknyttet – hvad de som bekendt ikke har. Ethvert ædrueligt menneske ved godt at SF og den øvrige mainstream i så fald ville geråde i frådende raseri over DF og ethvert parti der var det mindste associeret med dem. For satan, hvor er de nogle klamme hyklere.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 16. maj 2013 @ 10:08

 9. Selvfølgelig vil ‘episoderne’ 1. maj ikke få indflydelse på forholdet mellem S+Sf og Enhedslisten i København. De arbejdede jo f.eks. fint sammen, da det gjaldt om at belønne venstrefløjens stormtropper med et nyt skatteryder-finansieret ‘ungdoms’-hus på NV, efter ‘de unge aktivister’ havde smadret hele indre by.

  Kommentar by JensH — 16. maj 2013 @ 10:59

 10. EL afviser klapjagt på 1.maj-ballademagere | Modkraft
  http://bit.ly/11GKsFw

  prøv med et Bit.ly link
  Det kan nogengange løse problemerne hvis f.eks Modkraft blokerer links til deres såkaldte side via Uriasposten eller lignende

  Kommentar by J..... B....... — 16. maj 2013 @ 11:56

 11. Hykleri fra ende til anden er efterhånden det eneste der holder sammen på venstrefløjens tyndslidte lapper, reelt har den mistet al fornuft og sans for virkeligheden, dvs. enhver form for eksistensberettigelse er pist væk i dag. Hvorfor har pressen f.eks. ikke været interesseret i at høre Pernille R-Theil om netop dette, tidligere vild i varmen EL nu indehaver af karriere med kometfart som levebrødspolitiker i S.

  Kommentar by LarsB — 16. maj 2013 @ 15:52

 12. A-mad og Svend siger alt det nødvendige om socialister.

  Kommentar by Nielsen — 18. maj 2013 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper