21. maj 2013

Pressen (P3) om den dummeste kristne tv-præst, efterfulgt af nyhederne: Islamistisk bilbombe i Kabul

Den amerikanske tv-præst Pat Robertson var en af flere der rutinemæssigt blev trukket fra for at sværte den amerikanske højrefløj, for år tilbage, da George W. Bush var præsident. For de fleste danskere vil han være helt ukendt, men den talende klasse har en fetich for kristne fundamentalister, særligt de amerikanske. Her lidt fra Pressen på P3 ved Tony Scott og Tue Blædel, der havde en flere minutter lang samtale om Robertson. Hørt torsdag kort før 18-Radioavisen.

Tony Scott: … I USA har de stadig præster, på fjernsynet også… En af de meget kendte er tv-præsten Pat Robertson… En lille gråhåret mand, du genkender ham når du ser ham. Han har sådan et tv-program, hvor man kan skrive til, og så får man måske et godt råd. Det var der en kvinde der gjorde. Hun havde svært ved at tilgive sin mand, han havde været utro. Den tage Pat rimeligt køligt (5 sekunder med Pat Robertson) … (5 sekunder med Pat Robertson) … Altså…

Tue Blædel: Du har været tilbage i arkiverne til 50’erne?

Tony Scott: Nej, de det er fandme nu, altså. Så er det hvis man helliger sig til religiøse crazees. Og i virkeligheden, Tue, så er det måske slet ikke mandes skyld, at han har været utro. Prøv at tænke over det. Måske er det hende her kvinden der har fejlet i hjemmet… (10 sekunder med Pat Robertson) …

Tue Blædel: Altså også bare hans stemmeføring, han lyder simpelthen så gusten.

Tony Scott: Jeg kan simpelthen ikke forestille mig noget dummere? Altså, man bliver så træt indeni.

Tue Blædel: En lang kamp med USA og deres tossehoveder, men vi har taget den op, og vi tager dem en for en, og så får vi dem tilbage på sporet.

Tony Scott: Hahahahah… Pressen er så småt ved at være slut for i dag. … Først lige nyhedsoverblikket. Den afghanske hovedstad Kabul blev i dag ramt af det værste angreb i lang tid. To børn, syv civile voksne og seks amerikanere fra Nato-styrken blev dræbt, da en selvmordsbomber fra den radikale islamistgruppe Hizb-i-Islami udløste sin bilbombe… 40 mennesker blev altså kvæstet ved denne selvmordsbombe.

Oploadet Kl. 15:22 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/48140/trackback

12 Comments »

 1. Jeg var ikke klar over, at de unge, progressive radioværter var så fordumsfulde overfor den seksuelle frigørelse, incl. utroskab, men det er måske den islamistiske indflydelse, der gør sig gældende …

  Kommentar by Jørgen Duus — 21. maj 2013 @ 15:39

 2. Fin kontrast! Hvem var det nu tossehevederne var og hvor sidder de henne?

  Kommentar by Hans Erling Jensen — 21. maj 2013 @ 16:00

 3. Hvornår tager disse to selvbestaltede DR-“genier” fat på, hvad de bindegale fanatiske imamer og islamister lukker ud af uhyrligheder om “vantro” og endog deciderede dødstrusler mod samme hver evig eneste dag?

  Men det er måske ikke så interessant – og ufarligt! – for DR at tage fat på, som nogle skrupskøre, men trods alt fredelige kristne amerikanske præster? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 21. maj 2013 @ 16:45

 4. Jeg kan ikke forstå de nævnte at det var en radikal(!!!) islamistgruppe der gjorde det, hvem der gør den slags, hvad religion de har og hvor de kommer fra er jo ikke vigtigt.

  Ironi kan forekomme.

  Kommentar by NulTolerance — 21. maj 2013 @ 17:35

 5. “..den talende klasse har en fetich for kristne fundamentalister, særligt de amerikanske.”

  Det har den helt sikkert og det giver god mening retorisk fordi det er en oplagt stråmand: den falske analogi. Kristne, inkl. de mest ekstreme af slagsen, kan overhovedet ikke sammenlignes med muslimer i voldsparathed, HVERKEN hvad angår generel vold eller vold specifikt i religionens navn. Naturligvis findes kristen vold i sidstnævnte forstand, typisk i forbindelse m den amerikanske abort-debat. Men den er så marginal at det er helt hen i vejret at sammenligne med muslimsk vold. Den her karikatur fra The Onion er jo klassisk. Ikke EEN er mig bekendt blevet truet over den selvom den fornærmer alle hovedpersonerne i verdensreligionerne. Med en oplagt undtagelse.
  http://www.theonion.com/articles/no-one-murdered-because-of-this-image,29553/

  Kommentar by Morani ya Simba — 21. maj 2013 @ 17:47

 6. Her er den samme debat som ovenstående…
  Det er en paneldebat omkring politisk kunst…(fra Snaphanen) Deltagerne er Michael Brammer og Lars Vilks mfl.. MB har lavet nogle logo(er).. Blandt andet et der hedder “Allah(loves)you”… Signaturen er meget moderne og lidt ungt… Derudover har han lavet et Logo “JesushatesYou”.. hvor signaturen er taget fra toiletpapir indpakning som vi alle køber i Netto eller andre steder.. Brammer vil gerne gøre opmærksom på hvor “ond” kristendommen er… Se den og BRÆK JER I LÅRTYKKE PK STRÅLER…

  7 min, Brammer starter ved 3:00 min, hvis i gider hele klippet… MEN DET ER EN “MUST SEE”…
  Brammer er LAM og tør kun pille ved Kristendommen… Det er gratis… Mage til PUSSYWIPPED WANKER JERK SISSY ect ect skal man lede længe efter…. GOD fornøjelse

  http://www.youtube.com/watch?v=HhgdnqSki04

  Kommentar by ny kommentator — 21. maj 2013 @ 18:08

 7. Jeg får mindelser om en anden DDR islamist, nemlig Andes Bøtter. Han fik vist penge af en emir for sit røvslikkeri. Tidligere omtalt her på bloggen.

  Kommentar by Hans Und — 21. maj 2013 @ 18:22

 8. Medie-klassen er jo uendelig dekadent og uhelbredelig rådden!

  Dens mani med det amerikanske Bibel-bælte viser kun hvor fej, ussel og tåbelig den er.

  Hold op med at betale licens, det er mit råd.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 21. maj 2013 @ 19:16

 9. Ensporet USA-had parret med personlig fejghed gør visse mennesker blinde.

  Kommentar by jønne — 21. maj 2013 @ 20:24

 10. DR-medarbejder er jo også mennesker. De er nødt til at prioritere. Vil man beholde jobbet eller vil man levere god journalistik?

  Jeg så i dag at politiken vil til at tage betaling for deres e-avis. Det vil naturligvis koste arbejdspladser og hos Dr står det ikke bedre til, derfor vil mængden af underlødig journalistik stige.

  Det bliver sjovt at spotte vinderne i journalistikkens kamp om pladserne, de kan kendes på brune mundvige og en fæl stank af bæ.

  Kommentar by Santor — 21. maj 2013 @ 22:21

 11. Grunden til at vi ikke har set en dansk Breivik endnu er sandsynligvis, at der er håbløst mange røde og radicoole islamleflende idioter i Danmark.

  At komme idioterne til livs vil svare til at rydde Grib Skov for myrer med en fluesmækker …

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 22. maj 2013 @ 00:45

 12. Jeg begyndte for længst at lukke ned for DDR når timenyhederne med kaj nellike eller hvad det nu er idioten hedder lød frem i højttalerne. DanMarx DhimmiRadio er det SÅ sygt.

  Kommentar by Nielsen — 23. maj 2013 @ 02:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper