2. juni 2013

Gruppevold er blevet mere udbredt: 30-årig stukket med kniv, da han bad AEH’ere opføre sig ordentlig

“Der er klare tegn på, at gruppevold er blevet mere hyppig”, fortæller hof-apologeten Britta Kyvsgaard til Jyllands-Posten, og forklarer at unge ikke har empati når de ‘drikker så meget at hjernen forsvinder’. Her en historie fra BT – Mand stukket ned i S-tog: Bad fire unge om at opføre sig ordentligt.

“Den 30-årige sad i toget sammen med den yngre mand, som han ikke kendte, da de fire personer begyndte at chikanere manden. Episoden fandt sted omkring klokken 03.30.

»Han siger til dem, at de skal holde op, og herefter udvikler det sig til et slagsmål mellem de fire personer og den forurettede,« siger vagtchefen.

De fire personer, som bliver beskrevet som værende af »anden etnisk herkomst« forsvinder fra toget på Hundige Station, og kort herefter finder den 30-årige ud af, at han er blevet stukket.

»På det tidspunkt begynder han at føle smerte i den ene arm, og han opdager, at han er blevet stukket,« siger vagtchefen.”

Oploadet Kl. 10:48 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/48618/trackback

36 Comments »

 1. “Gruppevold er blevet mere udbredt” er vel cirka så oplysende som at sige, at “vold af personer med en særlig frisure og hårfarve er blevet mere udbredt.” Mindre, faktisk. Ritzau fornægter sig ikke.

  Kommentar by Josef. K — 2. juni 2013 @ 10:57

 2. Muslimers adfærd er uhyggelig infantil. Derfor skal de også behandles som børn. De skal til stadighed have sat grænser, efterfulgt af en rigid konsekvenspædagogik. Frihed under ansvar er de totalt ude af stand til at forvalte.

  Kommentar by skræp — 2. juni 2013 @ 10:58

 3. “Gruppevold er blevet mere udbredt”

  De unge er nydansk for ældre/gamle,for nu ser vi konsekvensen af de sidste mange års hatespeech mod det man kalder ældrebyrden,nu samler de sig i grupper og overfalder sagesløse mennesker

  Kommentar by notty — 2. juni 2013 @ 11:05

 4. Fortalerne for multikultur udøver gruppevold by proxy.

  Komiske bortforklaringer såsom druk står i åbenlys kontrast til fx Roskilde-festivalen, hvor en enorm liljehvid etnisk homogen gruppe unge mennesker i dagevis ligger i sprit uden derved at begå knivstikkerier.

  Kommentar by Marius — 2. juni 2013 @ 11:12

 5. “Opnår DF, hvad DF vil – at smække lågen til Danas have, hejse flaget og nok en gang blive hyldet for det omkring kaffebordet?

  Ingen har de seneste par årtier profiteret af og udnyttet alarmisme så sublimt som DF. Er en pensionist væltet på en skæv flise inden for en radius af 25 meter fra en to-sproget dansker, har det, ifølge DF, aldrig været flisen, der skulle rettes op. Og hver gang DF har anvendt denne anskuelse, har partiet vundet på det. Lige som Socialdemokraterne altid er blevet hængende i et kviksand af såkaldt »anstændighed«, når de er gået op imod DF og påtalt den skæve flise.”
  http://kastrup.blogs.berlingske.dk/2013/06/01/en-pa-listen/

  Kommentar by BE — 2. juni 2013 @ 11:30

 6. 15 maskerede mænd angreb natklub i Aarhus

  http://ekstrabladet.dk/112/article1996667.ece

  I nat angreb omkring 15 unge mænd angiveligt af anden etnisk baggrund end dansk natklub i Aarhus. Dørmand slået ned med brosten

  Omkring klokken 01.00 blev politiet alarmeret af uroligheder på en lille vej vest for Aarhus.

  En stor gruppe unge havde barrikaderet vejen med indkøbsvogne og tændt ild i en container. Da politiet ankom til stedet, blev der kastet sten efter patruljevognene fra en vejbro.

  – Vi blev angrebet [!!!], så derfor var vi nødt til at sende alt derud, siger vagtchef Jesper Drejer til Ekstra Bladet.

  Men urolighederne var ifølge politiet kun en afledningsmanøvre, fordi en halv time senere angreb 15 maskerede unge mænd, angiveligt af anden etnisk herkomst end dansk [!!!], natklubben Castenskiold.

  ….

  Kommentar by Bjovulf — 2. juni 2013 @ 11:39

 7. Bagmændene har forskanset sig på Christiansborg.

  Kommentar by Svend — 2. juni 2013 @ 11:43

 8. -> BE

  Kastrup har sine øjeblikke, men som de fleste borgerlige meningsdannere, vælger han bekvemmelig positioneren fremfor sund fornuft. Politiken har givetvis en anden analyse, men jeg har en tyrkertro på at debatten aldrig kan være til skade for Dansk Folkeparti. Tvivler på at den gennemsnitlige dansker har lyst til at give jijadist statsborgerskab, og det kan nok så mange mediekampagner mod DF ikke ændre på.

  Kommentar by Kim Møller — 2. juni 2013 @ 11:59

 9. Det var de 4 etnisk danske mænds overfald på en student ved Nørreport Station, der frisatte emnet. De fik ikke mediernes privilegium-betegnelse ‘de unge’, og alkohol var formodentlig indblandet.

  Således kunne Meningsmaskinen på Lorry holde en debat om det rimelige i at offentlige overvågningsbilleder. Og P1 serien ‘Ordet er dit’ kunne hold en debat om hvorvidt vi er ligeglade med andres ve og vel, når vi oplever vold på åben gade mv. Begge med afsæt i overfaldet på Nørreport Station.

  Og selvom alle ved, at dette overfald udgør en undtagelse, gav det medierne mulighed for at tale om emnet. Men selvfølgelig på den sædvanlige forvrængede form, hvor man ikke direkte tør omtale bander af anden etnisk herkomst, der er ensartet klædt og ikke drikker, stik imod apologeternes forklaringer.

  Kommentar by traveler — 2. juni 2013 @ 12:00

 10. Der skulle naturligvis have stået fire dyr går amok i toget. Men, men, men vi venter kun på, at en af idioterne – eller deres nærmeste familie – højere oppe blive kulturberiget. Og det sker naturligvis.

  Kommentar by Ludvigsen — 2. juni 2013 @ 12:08

 11. 02. jun. 2013 kl. 12:28 Politiets råd: Bland dig ikke

  – Lad dig hellere svine til og gå væk, end at du risikerer at skulle begraves om en uge, siger vagtchef ved Midt – og Vestsjællands Politi, Bent Sten Andersen

  Utroligt spændende samfund multikulturalisterne har fået lavet. Nøjagtig som forbilledet USA
  http://www.bt.dk/krimi/mand-ramt-af-skud-i-koebenhavn 2. juni 2013, 12:26

  Kommentar by tavsen — 2. juni 2013 @ 12:40

 12. Endnu en tåreperser om gruppevold. Som sædvanlig ikke den store medfølelse med ofrene
  “Parret fik så alvorlige skader, at de senere blev behandlet på Rigshospitalets Traumecenter.” 31. Maj 2013
  http: //roskilde.lokalavisen. dk/foraeldre-og-broedre-bor-i-danmark-udvist-efter-brutalt-hjemmeroeveri-/Politi/20130531/artikler/130539892/1620

  Kommentar by tavsen — 2. juni 2013 @ 12:50

 13. @5 Hold da helt kæft for en uvidende tumpe ;-)

  Ikke underligt at deres oplagstal rasler ned, når deres
  journalister og kommentatorer er så virkelighedsfjerne
  og frelste på andres bekostning.

  Kommentar by Bjovulf — 2. juni 2013 @ 12:51

 14. “Bagmændene har forskanset sig på Christiansborg.”

  Ha den var god – og sand.

  Kommentar by Ludvigsen — 2. juni 2013 @ 12:55

 15. Fire AEH’er? Næ, må have været fire næserynkende ældre kvinder fra Østerbro ;)

  Det såkaldte politi opfordrer til, at man stiltiende ser til og holder bøtte, når en medpassager bliver overfaldet. Det ville ellers klæde det såkaldte politi, der nu er at sammenligne med Dupond og Dupont samt Kling og Klang, at finde de fire retarderede, der formentlig er resultater af vellykkede fætter-/kusineægteskaber.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. juni 2013 @ 13:31

 16. Der var engang i danmark hvor et typisk bodega slåskamp var overskrift for medierne og i værste fald en over lampen og så videre.

  Siden den multikulturelle indtagen er det gået hen og blivet til gruppevold på uskyldige mennesker der evt siger noget forkert eller bare er ofre for udlændingenes direkte had til danskerne.

  Selvfølgelig er der også danskere der er i denne kategori men hvad skulle de ellers lære da den generation de er opvokset i det multikulturelle samfund.

  Måske politikerne på christainsborg skulle stoppe kaffeklubben og undersøge hvad der sker uden for deres sikre rammer.

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2013 @ 14:44

 17. Et spændende link jeg fandt under søgetekst indvandrervold indlægget er godt nok fra 2009 men stadig interresant

  http://ekstrabladet.dk/nationen/article1140795.ece

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2013 @ 15:02

 18. I dagens udgave af Ekstra-Bladet er der en artikel, som omhandler, hvad man selv kan gøre i tilfælde af, at man observerer vold rettet mod andre. Well! Stem på de rigtige ved næste Folketingsvalg, ville være mit eget bedste råd.

  Kommentar by Andreas H — 2. juni 2013 @ 15:18

 19. @15 Henrik Petersen
  Tænk! her står jeg altså også af toget, hvis politiet opfordre til umenneskelig passivitet når andre borger mishandles, det finder jeg ikke ok.
  Jeg har altid lært at hjælpe andre borger i nød, nu skal jeg høre på, at politiet opfordre mig til passivt at “nyde” mishandlingen af uskyldige borger, nej, nu må jeg hente brækspanden, jeg er stået af her!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 2. juni 2013 @ 16:43

 20. ja det er lige til brækspanden.

  Kommentar by Ludvigsen — 2. juni 2013 @ 16:46

 21. Hvis man kører med S-tog på Køge Bugt-banen, er man næsten selv ude om det…

  Kommentar by Vagn Henning — 2. juni 2013 @ 17:07

 22. Politiets råd: Bland dig ikke
  – Lad dig hellere svine til og gå væk, end at du risikerer at skulle begraves om en uge, siger vagtchef ved Midt – og Vestsjællands Politi, Bent Sten Andersen

  Kommentar by notty — 2. juni 2013 @ 17:15

 23. Flere kameraer. Flere vagter. Mere politi.
  Men til hvad nytte? Intet af det virker og de er ligeglade.
  Kommer til og tænke på en legepark i Kolding. Her er der udlændinge vagter på. Ja, for ellers ved man jo, hvad der ville ske.
  Måske skal der muslim vagter i togene.

  Kommentar by X — 2. juni 2013 @ 17:30

 24. Ja, lad os få race inddelte tog.

  Kommentar by X — 2. juni 2013 @ 17:31

 25. “Bland dig ikke” siger vagtchefen

  Det gør politi og domstolene heller ikke så vidt jeg kan se

  derfor har sjakalerne frit spil, Margrethe Vestagers datter kører nok ikke i S-tog, hun bliver pakket ind i vat og kørt i limousine til og fra de daglige gøremål.

  Hvordan kan det være kriminaliteten er faldende når man hver eneste dag læser om skudepisoder, knivstikkeri, tilfældig vold, og påsatte brande, plus det løse ?

  Kommentar by k.m. — 2. juni 2013 @ 17:49

 26. […] Uriasposten » Blog Archive » Gruppevold er blevet mere udbredt: 30-årig stukket med kniv, da han …. […]

  Pingback by Gruppevold er blevet mere udbredt: 30-årig stukket med kniv, da han bad AEH’ere opføre sig ordentlig | dkbeep : Indvandringens Pris — 2. juni 2013 @ 18:59

 27. Vagtchefen er idiot, kender ikke landets historie og opfordrer alle passagerer til at se den anden vej, når nogle halenegre slår en anden person til lirekassemand.

  Vagtchefen bliver nok belønnet med en konsulentstilling i Københavns kommune lige som heldigvis forhenværende Per Larsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. juni 2013 @ 19:23

 28. > Vagn Henning 17:07

  “Hvis man kører med S-tog på Køge Bugt-banen, er man næsten selv ude om det…”.

  Kan godt læse mellem linierne, at du er ironisk. Men det må da kunne lade sig gøre at køre med den kollektive transport, selv i Storkøbenhavn, selv midt om natten, uden at blive udsat for vold fra The Usual Suspects.

  Tak til Li og andre, der også fastholder, omend med livet som indsats, at man naturligvis beskytter andre, herunder medpassagerer og andre personer, der bliver antastet af sjakalgrupperne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. juni 2013 @ 19:37

 29. Bliver lige nævnt i tv avisen til aften: Man skal ikke blande sig.
  Ja, det bliver sådan efter hånden. Kig ned i gulvet. Skynd dig væk. Lad være med at fotografere med din mobil. Gå 20 gader væk før du evt. tør og alarmere politi. Eller vent helt til du er kommet hjem og kan rulle for.
  Ender jo med at befolkningen skal til og gå med skud og stik sikkerveste og helst bære større våben end perkerne.
  Politiet har opgivet og passe på befolkningen.

  Kommentar by Anarki — 2. juni 2013 @ 19:55

 30. Det viser sig at manden ikke bare blev stukket i skulderen eller armen som det har været beskrevet i medierne:

  “Den 30-årige mand er blevet udskrevet fra Rigshospitalets Traumecenter, efter at han blev knivstukket dybt i ryggen, i øret og i halsen.”

  Kommentar by Johnson — 2. juni 2013 @ 20:18

 31. Ja, det er ren kapitulering det der udsagn, nu griner de bare endnu mere af vort slappe system og strømerne. Det er som om det ikke er gået op for ‘de velmenende’ multikulturister, at ja det ville da være skønt at bibeholde vor traditionelle danske model, men nu har vi altså importerede galninge iblandt os der kun forstår hårde straffe. Så lad dem da få det, lås røvhullerne inde på ubegrænset tid til de lære at opføre sig ordenligt, hvilket næppe indtræffer. Men faktum er de fleste ikke bare er kriminelle, de er også psykopater rent lægeligt. Selvfølgelig skal man altid bedømme om indblanding kan forsvare sig, smart er det selvfølgelig ikke at lade sig dræbe af disse halvhjerner, men politiets udmelding er grønt lys til mere vold.

  Kommentar by LarsB — 2. juni 2013 @ 20:53

 32. Ja men hvor er det synd?
  Danskeren var sikkert selv ude om det.
  Muslimer bliver udsat for så mange hate crimes, at det er forståeligt de slår igen.

  Tryk avler modtryk.

  (ovenstående er naturligvis ment helt alvorligt).

  Kommentar by Jacob — 2. juni 2013 @ 21:07

 33. Så mangler vi bare lige at tilføje:

  TROR DU MUSLIMER BE’R OM BLÅ ØJNE??????????????

  Kommentar by Johnson — 3. juni 2013 @ 11:46

 34. Vores dhimmipoliti har fundet de vises sten. Bøde til både offer og gerningsmand. Penge i statskassen, eller også opgiver man at anmelde at man er blevet overfaldet, det hele pynter jo på statistikken, Nej lad os nu fokusere på de virkelig alvorlige “forbrydelser” og få nogen flere ATK biler. Hurra for vores dejlige politi som virkelig passer på os.

  Kommentar by nordalen — 3. juni 2013 @ 12:39

 35. Ja hvordan skal man kunne leve med sig selv hvis man ikke skrider ind?

  Hvis alle der var i nærheden havde en god vane med altid at gå hen og tjekke hvis man hører noget suspekt ville voldsmændene hurtigt komme i undertal. De lukrerer RIGTIG meget på ikke-indblanding og det gør dem modigere hver gang de oplever at nogen ser på uden at gøre noget. Så føler de at alle er bange for dem og at de har al magt. Det boost skal de ikke have.

  Ved at gribe ind beskytter man også sig selv på længere sigt. Men det ville være ulige nemmere hvis alle/mange gjorde det.

  Derfor burde politiet – i lyset af den generelle utryghed der efterhånden er på gaden og i tog og busser – opfordre folk til at organisere telefonkæder med deres naboer og afholde øvelser om at gå på gaden og opløfte et fælles skræmme-brøl. Eller hvad man nu kan finde på. Vise at man er der – at man ser og hører og ikke er ligeglad. Solidaritet som man siger. Man burde fokusere på at lære folk flere måder at være AKTIV på når faren stiger – ikke tillære øget passivitet.

  Hold øje. Gå ud. Råb højt. Det kan i mange tilfælde skræmme tyve eller voldsmænd bort. Skræmmer det dem ikke kan man så ringe efter politiet. Men LAD VÆRE med mageligt at blive siddende bag de nedrullede.

  Selv hvis der er knivmænd i toget kan man jo gøre som kvinden gjorde i Woolwich – hende der sprang af bussen for at komme til hjælp og gik lige hen til morderen og holdt ham hen med snak indtil politiet kom. Snak er ikke altid en konsekvensløs ting der står i modsætning til handling. Denne samtale kan have reddet liv. Og hun risikerede sit eget liv.

  Jeg har gjort lignende erfaringer med selv ophidsede voldsmænd at man godt kan gå hen til dem og tale dem ned hvis man selv er frygtløs. Det er selvfølgelig livsfarligt ja. Der er ingen garanti for at det vil gå godt.

  Men at være en lille lort der ser på mens andres liv bliver ødelagt uden at kny… Nej. Det er at miste sin sjæl og sit menneskeværd.

  Kommentar by M — 3. juni 2013 @ 15:21

 36. Det vil være en god ide at hjemsende kriminelle udlændinge og udlændinge der er på overførselsindkomst. Det vil spare penge til såkaldt integration og såkaldt inklusion. Og det vil gøre det danske samfund betydelig mere trygt.

  Kommentar by Filip — 5. juni 2013 @ 19:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper