8. juni 2013

Bubber som homoseksuel – Indvandrer: “Ifølge Islam skal jeg tæske dig… Danmark er et beskidt land”

Forleden dag kom jeg for skade at høre reality-kendis Gustav i Radio24syv, der medvirkede i et program der blandt andet omhandlede Søren Espersens søn, der som en happening kun lever af bagte bønner. Homoseksuelle Gustav (der tidligere er blevet chikaneret af indvandrere), var ikke chokeret over bønne-diæten, men over det faktum at gæstens far virkelig var ‘DF’er’. “… de kan ikke lide homoseksuelle, de kan ikke lide nogen mennesker”.

Kognitiv dissonans kalder man det når, virkeligheden ikke går i spænd med egne holdninger, og onsdagens afsnit af Danmark ifølge Bubber sendt på TV2, var et af de mest groteske eksempler jeg har set. Bubber interviewer en række homoseksuelle der har fået tæsk af indvandrere – Glenn, Nicolai, Christian & Jacob. De to sidstnævnte er aktiv i Stop Had-kampagnen, og bliver paradoksalt nok interviewet da de deltager i moddemonstrationen mod Defence League’rnes møde i Århus, sidste år.

“Jeg kæmper imod alle former for hatecrime”, fortæller Stop Had-talsmanden Jacob Nicu, der på Facebook fryder sig over det der formelt set udmøntede sig i årets mest omfattende hadforbrydelse mod en politisk minoritet. Da samme tilbage i 2011 testede homo-tolerancen med skjult kamera i kriminalmagasinet Krimi5, blev han hurtigt antastet af indvandrere.

Den 26 minutter lange udsendelse når sit klimaks efter 18-20 minutter, da Bubber og homoseksuelle Glenn går hånd i hånd på åben gade. Først udsættes de for tilråb fra en indvandrergruppe – senere antastes de mere bastant af anden indvandrergruppe, hvor en herboende makedonier taler frit fra leveren: “Ifølge Islam skal jeg tæske dig… Danmark er et beskidt land.”

Det er modigt af Bubber at sætter fokus på hatecrime mod homoseksuelle, men man skal ikke spørge hvis man ikke vil høre svaret, og udsendelsens vinkel giver det overordnede indtryk, at muslimernes kollektive omdømme er vigtigere end homoseksuelles fysiske sikkerhed. Det kræver stor kynisme at være multikulturalist, og Glenn er ikke helt sikker på at macho-muslimske kulturer nødvendigvis bør integreres i den mere frisindede danske.

Udsendelsen kan ses via TV2 Play eller Metacafe.

Bubber: Kan det virkelig passe at bøsser ikke kan gå hånd i hånd, uden at blive antastet eller truet. … Jeg troede hatecrime, eller hadforbrydelser, mest var noget man så i udlandet… for vi bryster os jo af at være tolerante og frisindede her i Danmark. Hadforbrydelser er voldelige overfald udelukkende baseret på had mod en persons race, religion eller seksualitet. En stor del af den slags forbrydelser bliver i Danmark begået mod homoseksuelle.

Glenn: Jeg kom ind, jeg havde været på arbejde, og lige da jeg ind får jeg et bræt i hovedet. Det rammer mig i tindingen, og så havde de cuttet nerven… og det er derfor jeg ikke helt kan lukke mit øje endnu. Og de sparkede mig i maven, og jeg fik også et par brækkede ribben af dem.

Bubber: Hvad sagde de?

Glenn: De råbte alt muligt. ‘Dø dit fucking møgsvin’. … De kaldte mig ‘homosvin’ og alt muligt.

Bubber: Vidste du hvem det var, var det nogen fra miljøet?

Glenn: Nej, slet ikke – de var arabere, faktisk. … Jeg har aldrig været så bange i mit liv. Jeg troede seriøst ikke jeg ville overleve.

(Glenn efter overfaldet i Ørstedsparken, 2008; Se evt. tidl. post)

Bubber: Jeg tror jeg har haft en tendens til at tage for givet at der er plads til alle der skiller lidt ud. Kunne vi lave et eksperiment hvor jeg holder dig i hånden, og vi går igennem nogle gader. Så kunne vi jo vise, folk kunne se, hvad det er vi bliver usat for.

Glenn: Ja, det er jeg med på.

Bubber: Inden vi skal lave vores eget lille eksperiment, der skal vi møde vores egen lille Nicolai. Han sprang ud som homoseksuel efter han deltog i reality-programmet Paradise Hotel for et par år siden. En aften i byen, der blev Nicolai overfaldet…

Nicolai: … da vi kommer op til brandhanen, der vender jeg mig om, og der bliver råbt ‘fucking klam tv-bøsse’. Jeg bliver i hvert fald slået ned, og de begynder at sparke mig i hovedet, mens jeg ligger ned. I hovedet, på maven og i benene.

(Nicolai, overfaldet af henholdsvis ‘en tyrker’, ‘5-6 unge’ og ‘en algerier’; Se evt. tidl. post)

Bubber (til ‘Århus for Mangfoldighed’, 2012): Jeg ved ikke hvorfor nogen har behov for at lade deres vrede gå ud over andre. Måske er det frygt, måske er det foragt, og hvordan kan man frygte homoseksuelle. Det er jo ikke fordi det er noget der smitter, og at man helt uden at opdage det kan blive omvendt. Jeg er taget til Århus for at møde folkene bag en ny organisation som hedder Stop had. De har gjort op med, at der ikke bliver gjort noget mod forbrydelser motiveret af had. Vi skal møde Jacob. Jacob han er homoseksuel, og han har dedikeret en stor del af sit liv til netop at bekæmpe had og hatecrimes mod homoseksuelle. I dag der er Jacob også taget til Århus for at deltage i en moddemonstration, netop mod had og intolerance.

Jacob: Hej, velkommen til Århus… Vi har nogle flyers vi lige skal have delt ud inden vi skal op og demonstrere.

Bubber: Du er homoseksuel, og du har også prøvet at blive udsat for hatecrime. … Det her er jo en demonstration, det der skal ske i dag, det er jo i virkeligheden en islam-relateret ting.

Jacob: Ja, det er rigtigt, men jeg kæmper ikke kun imod homoseksuel hatecrime, jeg kæmper imod alle former for hatecrime… Det er etniske, religiøse, ja, alle former for hatecrime.

(Stop Had på Facebook, 30. maj 2013: “… Edl og Ddl fik godt og stort modspil fra venstre fløjen”)

Bubber: Hvad med dig Christian. Du er homoseksuel.

Christian: Ja.

Bubber: Du har også været udsat for hatecrime.

Christian: Ja, jeg har været udsat for en del. … Jeg var på vores lokale diskotek… Der kommer en gut ud på toilettet med en kniv, og spørger om han ikke bare skal skære den af, når jeg alligevel ikke bruger den. … Jeg har ikke gjort noget for at anmelde det. Det er et meget lille samfund, og hvis du ligger dig ud med en, så ligger du dig ud med mange.

Bubber: … Det er rystende, at folk er så bange for at anmelde overfald. Jeg synes det er meget langt fra det frisindede og åbne Danmark jeg kender. Hvem er det typisk der dyrker det her hatecrime?

Jacob: Det, det, jeg tror det er mange forskellige, man kan ikke sige det er en bestemt type. Meget tit er det en impulshandling, der gør at de gør det, tror jeg. Jeg har med Christian oplevet, at vi blev truet med et stikvåben, men efterfølgende kom vi faktisk i dialog med dem. Og det var sgu fordi de kedede sig. Men selvfølgelig er der typer der ikke kan lide bøsser, fordi de er bøsser.

(Jacob & Christian fra Stop Had antastes af indvandrere i Krimi5-udsendelse; Uriasposten)

Bubber: Jeg synes, at den her stigning i hadforbrydelser står i skærende kontrast til det faktum, at Danmark var det første land i verden hvor homoseksuelle fik lov til at indgå registreret partnerskab. Og senest har homoseksuelle også fået lov til at få kirkelige vielser.

[..]

Bubber: Det er blevet fredag aften, og jeg skal mødes med Glenn… Om lidt skal jeg selv opleve, hvad det vil sige at tilkendegive sig som homoseksuel i København. Planen er at vi skal vandre lidt rundt i nattelivet, hånd i hånd. … Jeg har taget nogle småting med, en jakke med et lille kamera i, så har jeg taget noget ‘disguise’ med, bare til mig. …

Bubber: Vi er ikke gået mange meter, før vi begynder at kunne mærke en reaktion fra folk, men til vores overraskelse er den positiv. … Det er helt modsat af hvad vi troede. Men der går ikke længe før det billede ændrer sig.

Indvandrer I (del af gruppe): … få noget fucking moral. Etisk… Få en fucking samvittighed.

Bubber: Må vi lige spørge om noget. Hvad var det du råbte før?

Indvandrer I: Fuck af.

Bubber: Hvorfor vil du ikke snakke nu. Det lykkedes mig ikke at få den unge mand der råbte i tale, men hans ven vil gerne stå frem.

Bubber: – men man bliver da lidt intimideret af at høre, at man er det klammeste der findes i Danmark.

Indvandrer II (del af samme gruppe): Jeg hørte ikke rigtigt hvad han sagde

Bubber: Årh, han råbte meget højt.

Indvandrer II: – jeg vil ikke sige det.

Bubber: Det er også fint nok, for du er hans ven. Men jeg hørte det – vi hørte det.

Indvandrer II: Jeg kan slet ikke være med.

Bubber: Jeg synes bare det var ubehageligt. Så vil jeg bare lige høre hvad det var, og så tænker jeg bare om han er så flov nu, at han ikke vil tale med os.

Indvandrer II: Selvfølgelig.

Bubber: Så kom den dårlige stemning. Så begyndte den ene at råbe, så begyndte den anden at råbe. Der skal bare én til, så er heksekedlen der. … Hvad var det han sagde?

Glenn: ‘I er de klammeste svin i verden’, tror jeg det var.

Bubber: Glenn og jeg begiver os lettere chokeret videre, men lidt efter får vi igen en reaktion. Denne gang bliver vi stoppet af en gruppe unge drenge.

Indvandrer III (del af anden gruppe): Haahh I er bøsser!

Bubber: Hvad er der i vejen med det?

Indvandrer III (del af anden gruppe): Ifølge Islam må man ikke være bøsse. Det er beskidt at være bøsse. Hvorfor knepper du ikke en kvinde.
Bubber: Er det ikke en fri verden vi lever i?

Indvandrer IV: Nej.

Indvandrer III: I Danmark er det en fri verden, men ikke i andre, de muslimske lande. Hvis der kommer en bøsse hen til mig, så bliver jeg nødt til at slå!

Bubber: Det gør du da ikke.

Indvandrer III: Ærligt talt, det gør jeg. Jeg vil hellere dø end at være sammen med en mand. Ærligt talt. Jeg ved ikke hvad man får ud af det, så kan man ligeså godt være sammen med en kvinde. Er I til mænd? Hvad får du ud af at være sammen med en mand og ikke en kvinde. Du kan kneppe begge to i røven, hvis det skal være.

Glenn: – ikke nødvendigvis.

Indvandrer III: Hvor vil du ellers kneppe en mand?

Glenn: Hvem siger man skal det?

Indvandrer III: Hvad skulle du ellers gøre med mænd.

Glenn: Er kærlighed ikke mange andre ting, end bare at knalde én. Det er bare et behov.

Indvandrer III: Men jeg synes virkelig, at Danmark er et beskidt land, siden de har givet lov til at…

Glenn: Hvorfor vælger folk så at være her, hvis de har den holdning.

Indvandrer III: Jeg ville heller ikke være her, hvis ikke det var for mine forældre. Jeg ville flytte til Makedonien. Mit hjemland.

Bubber: Det er primitivt, for vi lever sgu i en verden hvor vi kan tale om nogle ting. Man behøver sgu ikke slås.

Indvandrer III: Ifølge den danske kultur. Men ifølge vores kultur, vores religion, er det ikke i orden – du må ikke være bøsse!

Bubber: – Allah siger tæsk? (flere kommenterer, men det forvrænges væk)

Indvandrer III: Nej, du må bare ikke være bøsse. Det er det mest beskidteste man kan være.

Bubber: Jeg må godt nok indrømme, at jeg er chokeret over at stå og høre de her drenge. Jeg vidste godt, at deres holdninger trives rundt omkring, men det er bare rystende at stå ansigt til ansigt med folk, der så åbenlyst er villige til at begå vold. … Jeg ved godt de bare er nogle unge drenge der repræsenterer et lille mindretal, men for en homoseksuel kan et møde med sådan nogle mennesker blive fatalt. Det blev det også for Glenn.

Bubber: Vi gik med hinanden hånd i hånd. Vil du gøre det igen?

Glenn: Nej, det tror jeg ikke.

Bubber: Du bukker lidt under for det her?

Glenn: Ja, foreløbigt gør jeg. Jeg synes det er ærgeligt, jeg synes det er rigtigt rigtigt ærgeligt, men jeg vil bare ikke løbe risikoen for at blive overfaldet af netop sådan nogle typer som vi mødte der, en gang mere. Altså, det er typerne ik’. Der går sådan lidt derhen ad, og pisker en stemning op, og så ligeså snart de kan samle sig lidt, som de gjorde der, så pisker de hinanden op. Hvis du mødte ham alene, så tror jeg han ville reagere anderledes. Jeg tror det er lidt en undskyldning de bruger, at dække det ind under deres religion. Jeg tror det er fordi de verbalt ikke kan klare sig, og så tyer de til vold i stedet, fordi det er nemmere. … han provokerede mig lidt, ved at sige de der ting der. Jeg har det sådan lidt, at hvis de ikke kan klare mosten, og hvis de ikke engang er fra vores land – hvad laver de her så?

[…]

Bubber: Hvis vi også fremover skal se os som en frisindet nation, så er det vigtigt at vi også fremover kan få skabt tryghed, også for dem som har valgt at leve lidt anderledes end flertallet.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/48719/trackback

66 Comments »

 1. Har set både “bubber” udsendelsen og læst om “transvistiten”, der angiveligt iflg JP blev overfaldet af en “jyde” fra “jylland”….

  Dagens ret er: Du skal bare lukke øjnene mens du går gennem MINEFELTET… Det er hvad, HBLT eller hvad de nu hedder, gør?? sammen med antifascister og Stop-had aktivisterne gør…

  Min medlidenhed med disse “had-crime” ofre, er en rysten på hovedet, mens de løber rundt i minefeltet med lukkede øjne…. I deres socialkonstruktivistiske selvmord…

  10 bøsser har mistet livet i Sverige de sidste 10 år siger Bubber og spørger om der skal lig på bordet herhjemme… Før der sker noget..??? Mit gæt er JA og rigtig mange…. Desværre.. Men det er prisen for de “anstændiges” shaming af alle som ikke deler deres PK pladder… Og lige et tillykke til vores nye danske statsborger.. Taimullah Abu Laban… Vi danskere får hvad vi stemmer på… Zenia og Pestager og Anne Mee…

  Kommentar by ny kommentator — 8. juni 2013 @ 16:13

 2. Det står sateme slemt til med selvforsvarsviljen blandt danske bøsser. Man KAN faktisk forsvare sig på flere måder.

  Er selvopholdelsesdriften lige så sløj blandt unge danske heteroer?

  Kommentar by Josef. K — 8. juni 2013 @ 16:14

 3. For det første en personlig påstand,Bubber gennemfører dette af karrieremæssige og økonomiske årsager,personen Bubber er det mest egoistiske og grådige der findes i erhvervslivet.Bubber udelader sekvenser og prøver at skabe en slags forståelse med nr. 111 der ikke lykkes pga. nr. 111 slet ikke ønsker at bo i Danmark og det giver anledning til at mene at indvandrerne slet ikkke trives i Danmark men drømmer om friheden på de Anatolske højsletter.

  Kommentar by emmagad — 8. juni 2013 @ 16:15

 4. […] …altså som tillader homoseksuelle at spankulere frit omkring uden at banke dem til lirekassemænd, ifølge den charmerende kolonisatør i programmet. – Hvem Banker Bøsserne? Svaret er kort: Muslimer som det fremgår to gange af denne udsendelse, og som det er fremgået af alle andre gange, hvor detajler om overfald har foreligget. Der kan være eksempler på andre gerningsmænd, men de mangler at materialisere sig. Radikale politikere, pk-.bøsser og ledere i politiet kan godt holde op med at lege gemmeleg med virkeligheden. Danmark ifølge Bubber, Sendt på TV 2. 6. juni 2013 Udførligere kommentar: Bubber som homoseksuel – Indvandrer: “Ifølge Islam skal jeg tæske dig… Danmark er et beskidt…. […]

  Pingback by »Danmark er et beskidt land« « Snaphanen — 8. juni 2013 @ 16:21

 5. Indvandrer: Ærligt talt, det gør jeg. Jeg vil hellere dø end at være sammen med en mand”

  Men de har ikke noget imod at kneppe en kamel.

  Kommentar by Ludvigsen — 8. juni 2013 @ 16:23

 6. PK-Bubber gør næsten lige så meget som et af ofrene for at undskylde skadedyrenes adfærd.De sås i Århus for mangfoldighed demonstration mod islamkritikere. INGEN af dem har fattet islam. Kritik i almindelighed af islam, kan koges ned til: islam er ond. Sværere er det ikke. Det burde selv Stampe zinken, Pestager og Marianne Helved kunne forstå. Tusindvis af selvstændigt tænkende besindige mennesker har op gennem historien påpeget dette faktum.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2013 @ 16:32

 7. De “frelste” vil ikke fatte det: Det handler ikke om “at forstå hinanden og blive venner”; det handler om MAGT. Det forstår mange unge muslimer perfekt. Fysisk magt når det er en mulighed, “moralsk” magt når det er en bedre strategi (“han råbte racist bla bla bla”)

  Bubber er fantastisk som repræsentant for folk der tror at det ”hele skyldes (hvides) fordomme.” Men hør nu her, kære hjernedøde, velmenende halalhippier. Problemet er IKKE fordomme. Problemet er det præcis modsatte. Jo mere et civiliseret menneske lærer om islam jo mere vil vedkommendes samvittighed påbyde modstand mod denne religion. Det er et helt andet problem end ”fordomme.”

  Og en sidste ting. Altså så længe bøsser har så travlt med at sprede hvad der faktisk ER fordomme (fordi de ikke har hold i virkeligheden, hvis nogen skulle være i tvivl) om anti-islamister, så må de altså rode med deres egne problemer. Utak er virkeligt lønnen der.

  Kommentar by Morani ya Simba — 8. juni 2013 @ 16:50

 8. Man kan konstatere, at sandheden både bliver skreget og i bogstaveligste forstand banket ind i hovedet på Bubbers bøssevener. Imidlertid demonstrerer selvsamme personer en forbløffende uvilje til at se sandheden I øjnene, og en lige så forbløffende jernvilje til at finde langsøgte, helt ulogiske bortforklaringer af sandheden, tydeligvis med henblik på opretholdelse af et stort selvbedrag.

  Man kan mene at bøssernes selvbedrag er deres egen sag, så længe de selv tager tæskene, men det er faktisk også problematisk for os andre, da deres forsvar af muslimernes ret til at slå dem ned er blevet en del af multikulturpropagandaen, som beskrevet i blogposten.

  Kommentar by monse — 8. juni 2013 @ 16:56

 9. @ Ludvigsen: Du mener, “kneppe æsler”

  http://www.youtube.com/watch?v=7pySsM-HWw0

  http://www.liveleak.com/view?i=cf8_1315940013

  Kommentar by Josef. K — 8. juni 2013 @ 16:57

 10. -> Morani

  “De “frelste” vil ikke fatte det: Det handler ikke om “at forstå hinanden og blive venner”; det handler om MAGT.”

  Netop min tanke, da jeg så Bubbers dialog med ‘Indvandrer III’. Der var intet lev og lad leve i hans argumentation, blot en dybfølt forståelse af – at den stærkeste part til enhver tid sætter sig igennem og påtvinger andre egen opfattelse af tingene. Det liberale demokrati forstår han ganske enkelt ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 8. juni 2013 @ 16:58

 11. Bubber tag dog BS med næste gang og nogle flere af hans slags.
  Husk skalper kniven og kampstøvlerne.

  Kommentar by Xenofob — 8. juni 2013 @ 16:58

 12. En tanke jeg ikke har videnskabeligt brkræftelse for men synes er værd at undersøge:

  Folk der kommer fra lande hvor sexmisbrug af drenge er udbredt (som det er dokumenteret i Afghanistan http://articles.washingtonpost.com/2012-04-04/world/35451705_1_bacha-bazi-afghans-pashtun ) kan reagere voldeligt fordi de selv er blevet misbrugt som drenge og aldrig har konfronteret voldtægtsmanden/groomeren eller fået oprejsning eller behandling? Så frygter de måske at den danske åbne voksne homoseksualitet kan føre til at de bliver voldtaget igen af andre mænd her. De oplever måske bøsser som truende fordi de eller deres fædre har erfaringer med voldelig homoseksualitet?

  Det er da muligt at det er baggrund for visse af disse overfald. Glenn kan have ret i at religionen til tider bruges som en undskyldning for mere personlige hævntogter. Ligesom man så under hekseprocesserne hvor folk greb chancen til at komme af med en nabo de var trætte af.

  Artiklen jeg linker til ovenfor er ikke helt god da den får det til at se ud som om bacha bazi er en ny praksis. Den er ældgammel på egnen. Det passer heller ikke at taliban stoppede den da den er og var populær blandt talibanere. Men den er alligevel værd at læse for en hurtig intro til en alvorlig trussel mod afghanske drenges psykiske og fysiske sundhed (mange af disse børn smittes med kønssygdomme).

  Kommentar by M — 8. juni 2013 @ 17:00

 13. Nogen der ved om der findes diganose for virkeligheds fornægtelse?

  Kommentar by Hans Und — 8. juni 2013 @ 17:19

 14. @M: Som delforklaring er det værd at tage i betragtning. Hvis du studerer den helt afskyelige seriesadist og morder, – Richard Ramirez – der døde i dag, desværre ikke i den elektriske stol, som var seksuelt misbrug en af de mange komponenter der indgik i hans enestående psykopati og voldelige afstumpethed. Fremgår bla. af denne dokumentar:;

  http://www.youtube.com/watch?v=VfcmCX-L2C0

  Kommentar by Josef. K — 8. juni 2013 @ 17:28

 15. Regeringen og Enhedslisten står samlet til af få 45,6 procent af stemmerne (81 mandater). Her går det godt!

  Kommentar by Ludvigsen — 8. juni 2013 @ 17:28

 16. Lyder sandsynligt M. Det eksemplificeres ganske godt her:

  “Indvandrer III: … Hvis der kommer en bøsse hen til mig, så bliver jeg nødt til at slå!

  Bubber: Det gør du da ikke.

  Indvandrer III: Ærligt talt, det gør jeg. Jeg vil hellere dø end at være sammen med en mand.”

  I Indvandrer III’s logik er han tilsyneladende nødt til at være sammen med en bøsse, hvis bøssen kommer hen til ham. Eneste udvej, for at undgår sexuelt overgreb, er vold.

  Og så er vi tilbage ved det centrale element i islam: Magt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. juni 2013 @ 17:29

 17. Det bør efterhånden være skrigende klart for alle; en Middelalderlig overtro som islam har valgt det forkerte land (ja, kontinent) at opholde sig i. Muslimerne selv tør åbenbart ikke gribe om problemets rod selv, nemlig deres egen kultur, så må vi andre jo bare blive ved med at hamre det verbalt ind i deres syge ‘forståelse’ indtil de fatter det.

  Kommentar by LarsB — 8. juni 2013 @ 18:33

 18. Fra en kommentar i Frankfurter Allgemeine Zeitung til homoægteskabet, som nu også er indført i Tyskland ved dom fra Verfassungsgericht:

  Nur die Verbindung von Mann und Frau sichert den Fortbestand des Gemeinwesens. Wer jetzt gleich nach dem Verfassungsschutz schreit, möge noch einen Moment innehalten. Der besondere Schutz wird der Ehe zuteil, so das Sondervotum, „weil sie Vorstufe zur Familie sein kann, die wiederum Voraussetzung der Generationenfolge und damit der Zukunftsgerichtetheit von Gesellschaft und Staat ist.“

  Det er mærkeligt, som mange europæiske lande på samme tid finder på at ligestille homoseksuelles “ret” til kirkelig vielse. Aftalt spil?

  Homoseksualitet kan aldrig danne fundament for et borgerligt samfund.

  Kommentar by Thomas — 8. juni 2013 @ 18:39

 19. Og her link til kommentaren i FAZ, hvori den forfatningsretlige ligestilling af homoægteskabet med det heteroseksuelle ægteskab kaldes “ein revolutionärer Akt”.
  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/ehegattensplitting-auch-fuer-homo-ehen-ein-revolutionaerer-akt-12212002.html

  Kommentar by Thomas — 8. juni 2013 @ 18:41

 20. En ting er helt sikkert, man behøves ikke at være muslim for at få lyst til at knalde Gustav lortemund en på skallen.

  Kommentar by Fritz — 8. juni 2013 @ 18:58

 21. 12.Sex mellem mænd er meget udbredt blandt arabere og afghanere,de opfatter det bare ikke som homosexualitet.

  Soldater der har været i Afghanistan kan berette om de afghanske soldaters aktiviteter især torsdag aften, mænd med makeup og lignende.

  I de arabiske lande jeg har været i, har jeg fået forklaret at man jo skal have råd til bruden,og derfor hygger mændene sig med hinanden indtil pengene er skrabet sammen.
  Som du er inde på, skulle det foregå sådan at et venligsindet familiemedlem (evt en onkel) lærer den unge dreng (11-12 års alderen)op i dette.

  Til gengæld opfatter de også homosexualitet som noget forfærdeligt i de arabiske lande.
  Det er lidt svært for mig at se hvad de opfatter som skillelinie mellem acceptabel og uacceptabel adfærd.

  Kommentar by jønne — 8. juni 2013 @ 19:03

 22. @ Thomas – den risiko er ikke overhængende. Homoægtesakber er et rent politikerparadespærgsmål:

  Kun halvanden procent af befolkningen er homoer

  http://politiken.dk/udland/ECE1067107/kun-halvanden-procent-af-befolkningen-er-homoer/

  Kommentar by Josef. K — 8. juni 2013 @ 19:09

 23. Homofobi, islamofobi og racelære….

  I er søreme et oplyst folk. I VIL ikke demokrati og er jo ikke noget særligt i vores samfund, derfor samles I om at hade og skrive konspirationsteorier. Det er jo så nemt og bekvemt.

  Kommentar by Venstrefløjen — 8. juni 2013 @ 19:14

 24. Hvis I ellers kan forstå engelsk herinde på dette forum, så kan I se, hvem vi arbejder sammen med i Afghanistan.
  En chokerende historie fra vores krig i Afghanistan, hvor vi samarbejder med pædofile, krigsherrer og andre godtfolk:

  “THIS IS WHAT WINNING LOOKS LIKE”:
  http://www.vice.com/vice-news/this-is-what-winning-looks-like-full-length

  Så værsgo’ at hylde vores soldater og tidligere regering…

  Kommentar by Venstrefløjen — 8. juni 2013 @ 19:20

 25. Venstrefløjen, en tragisk skæbne, blev passet af halvorsen som spæd, og er ødelagt resten af livet.

  Kommentar by Fritz — 8. juni 2013 @ 20:08

 26. Venstrefløjen: Du virker en kende træt og desperat. Det må være opslidende for dig dagligt at forsøge at flytte fokus væk fra virkeligheden ved hjælp af ligegyldige personangreb pakket ind i indlæg uden substans. I værste fald medfører det spild af båndbredde.

  Kommentar by NulTolerance — 8. juni 2013 @ 20:41

 27. Amatøren Gustav må virkelig være topmålet af skyklaps idioti, på nogen virker den løgnagtige røde antidemokratiske propaganda åbenbart stadig. -Se det, er farligt, især når disse folk ikke kan se fascismen primært kommer fra egne rækker.

  Kommentar by LarsB — 8. juni 2013 @ 21:47

 28. Men vi kan vel alle blive enige om ikke at diskriminere bøsser og lesbiske.

  Kommentar by Carsten Halvorsen. — 8. juni 2013 @ 22:29

 29. Halvorsen, det fremgår vist ganske tydeligt. Men prøv at stille spørgsmålet i et muslimsk internetforum.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. juni 2013 @ 22:34

 30. Og vi må også passe på med at diskriminere pædofile overfaldsmænd :-)

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2013 @ 23:37

 31. @24
  Ja, der må jo være en grund til at venstrefjøjen har så stor en interesse i at få dem importeret til Danmark. Især Halvorsen’s interesse for emnet er jo velkendt ;)

  Kommentar by Jan — 9. juni 2013 @ 00:39

 32. Bortset fra det er homoseksualitet ikke naturligt. Så er den ikke længere. Naturen har skabt manden for at bolle damen. Fordi kulturen udvikler sig sygt, forandrer det ikke udgangspunktet. Da Romerriget var i fuld forfald, voksede usædeligheden også i en forkert retning.

  Man må acceptere menneskers ret til at være anderledes, men at legalisere homo-ægteskaber er netop et tegn på, at kulturen er syg.

  Kommentar by Ludvigsen — 9. juni 2013 @ 01:09

 33. Hvilket svarede til, at man nedsatte den sexuelle lavalder til 12, så voksne kunne bolle børn, hvis bare det var frivilligt for begge parter, Så er der ikke noget forkert i det, det er kun tegn på frihed og tolerance – og sygdom.

  Kommentar by Ludvigsen — 9. juni 2013 @ 01:14

 34. > 13 Hans Und
  “Nogen der ved om der findes diganose for virkeligheds fornægtelse?”

  Virkelighedsfornægtelse indgår både i mange dagligdags situationer og i mange psykiatriske sygdomsbilleder. Virkelighedsfornægtelse betragtes af de fleste psykiatere og psykologer som en generel psykisk forsvarsmekanisme, snarere end en specific sygdomsdiagnose i sig selv.
  Der er en mulig undtagelse i form af svære tilfælde af fornægtelse af legemelig sygdom, f. eks. cancer, HIV, diabetes etc, som objektivt kan medføre sygdomsforværring og for tidlig død. Denne specifikke form for virkelighedsfornægtelse relateret til legemelig sygdom har været foreslået som en diagnose i sig selv. Jeg er dog ikke klar over hvorvidt den aktuelt har opnået status som selvstændig diagnose. (Det vil hedde “maladaptive denial of somatic illness” eller noget i den retning i engelsksproget literatur). Emneområdet interesserede mig for år tilbage, men jeg har ikke fulgt med på det seneste.
  Det er værd at bemærke, at selvom psykiatere og psykologer ofte lægger vægt på de sygelige aspekter af virkelighedsfornægtelse, med eller uden egen diagnosekode, så kan virkelighedsfornægtelse have fordelagtige afledte effekter for den fornægtende.
  Der er jo en grund til, at virkelighedsfornægtelse er så udbredt, som det er, og optræder så prompte som en rygmarvsrefleks, som det gør.
  Virkelighedsfornægtelse kan være en overlevelsesmekanisme i en ellers ubærlig virkelighed. Det kan f. eks. være en fordel at overbevise sig selv om, at nogle andre er skyld i ens egen utilstrækkelighed; eller at overbevise sig selv om, at man giver efter for vold og trusler om vold, inklusive latente sådanne, fordi man er et hjertensgodt menneske.
  De sidstnævnte former for virkelighedsfornægtelse er så vidt jeg ved ikke blevet foreslået som selvstændige diagnoser, men det var måske værd at overveje. De langsigtede ulemper er objektivt set nok større end de umiddelbare fordele for fornægteren. Altså i den henseende ikke uligt cancer, HIV, diabetes, etc fornægtelse.

  Kommentar by monse — 9. juni 2013 @ 01:48

 35. Du skal ikke komme her og sige noget om virkeligheden. -Den skal jeg nok selv bestemme.

  Kommentar by Nielsen — 9. juni 2013 @ 02:11

 36. Det er vel blot mangfoldighed, som Stampe, Pestager og andre virkelighedsfjerne radiGALE elsker lige som store dele af venstrefløjen. For had mod homoer er jo blot mangfoldigt.

  Men hvorfor har folk fandens travlt med, hvem andre deler seng med ? Jeg har et godt råd PAS JERES EGNE SENGE :-)

  Kommentar by Janutte — 9. juni 2013 @ 03:24

 37. “Bortset fra det er homoseksualitet ikke naturligt… men at legalisere homo-ægteskaber er netop et tegn på, at kulturen er syg.”

  Kultur er heller ikke noget naturligt, i hvert fald ikke den “kultur”, du her har fat i, så dine argumenter falder jo fra hinanden. Jeg og flere andre vil skide på, hvad du mener er syg kultur, så længe vores demokrati kan finde et flertal for forslag som siddse. Sid ikke og vær anti-demokratisk; anti-dansk.

  Kommentar by Venstrefløjen — 9. juni 2013 @ 03:27

 38. Det her har vel foregået i 25 år ca? 20-25 år, hvor mange unge mænd, specielt de muslimske, har udvist primitiv og dyrisk adfærd, overfor det de ikke forstår og har lært at hade helt fra barnsben.
  Kig bare på reflektionsniveauet hos disse “indvandrere” i artiklen her. Det kræver vist ikke en bachelor for at regne ud at de er farlige at have til at gå udenfor i samfundet, og at de er potentielle tikkende bomber. Mon ikke de samme træk går igen ved afstumpet vold og meningsløse overfald? Unge mænd, lav uddannelse, opflasket og opfostret i et dårligt miljø på alle mulige måder, lavt reflektionsniveau, psykopatiske træk, udadvendt osv.

  Jeg har skrevet stolpe op og stolpe ned om at det går galt helt fra 0-3 års alderen hos disse kære unge.
  Det er altså ikke SÅ svært at acceptere andre mennesker, og ikke udvise ekstrem aggressiv og afstumpet adfærd. Det er helt normal omgang med andre mennesker vi taler om. Det burde ikke være rigtigt at i en så oplyst tid som vi lever i, er det STADIGVÆK så stort et tabu at en masse bliver opdraget uden at udvise forståelse og respekt overfor de svage i samfundet.

  Bøsser og andre svage vil altid være ofre for de stærke mænd. Sådan er det. Det i sig selv er ikke unormalt. Der findes ikke et perfekt samfund. Det er ikke utopia vi skal jagte.
  Men bare man fra OFFICIEL side klart og tydeligt kalder muslimsk had imod andre svage grupper(og listen er LANG rigtig lang), for det største hatecrime problem idag, så kan jeg godt sluge at den slags forekommer. Så kan vi tage den derfra, hvad er normalt og hvad er ikke normalt og hvad er ekstremt. Som det er nu taler vi om tabu, fordi specielt venstrefløjens samfundsbillede ville krakelere helt og holdent, skulle de erkende HVOR skidt det står til pt i Danmark, etniske grupper imellem. Og hvem der bærer ansvaret i sidste ende for egen opførsel.

  Det er meget det danske samfund skal acceptere. Men igen så har Danmark jo selv taget imod disse og deres forældre, og ingen skal fortælle mig(men jeg er i tvivl ikke desto mindre)at man ikke vidste hvilke samfund de kom fra, og deres syn på anderledes/minoriteter.
  Forvent som sædvanlig ikke noget konstruktivt fra rød blok, de er for meget sovset ind i at promovere muslimer i Danmark, til at de kan se virkeligheden i øjnene.

  Kommentar by Endnu en vantro — 9. juni 2013 @ 04:24

 39. Men igen, når selv de homoseksuelle og deres landsforening ikke formår at adressere problembørnene ved navns nævnelse igen og igen, hvordan skal politikerne så reagere? De bryder først tabuet, når de forurettede selv gør opmærksom på problemernes ophavsmænd. ALLE i det danske samfund der har været uden for en dør, kender til problemets omfang og hvem der er de værste. Så når man vælger at gå med skyklapper, så sker der heller intet, ingen festival eller demonstration eller kampagne kan rette op på noget, når man slet ikke præcist og kontant adresserer problemet.

  Hvem føler ikke afsky ved disse overfald? Jeg gør. Men bøsserne vil åbenbart hellere se uskyldrene og fromme ud og være politisk korrekte, end at komme med “hadske” udtalelser og kalde en spade en spade.
  Så fortsæt med at spille jeres skuespil kære homovenner. Hvad fanden skal samfundet stille op når i stemmer på indvandringsvenlige partier, hvor de mest forhærdede multikulturalister findes i disse partier?

  Ligesom i Oslo med de massive voldtægtsbølgere de havde. I årevis skjulte man og talte ned om det massive omfang, ene og alene fordi man vidste hvem gerningsmændene var. Så gik forsvarsmekanismen igang, den man er indoktrineret i at bruge, når tingene bliver en anelse for virkelige og hårde. Så gemmer man sig bar forsvarsmekanismer. Det samme ser vi på nettet når talen falder på indvandring.

  Man VIL ikke se det i øjnene, for det vil så kræve at man skal skifte ståsted og handle ud fra kendsgerningerne. Det er ALT for besværligt og problemfyldt, hvorfor man falder tilbage til det trygge og vante. Vi er vel vanemennesker ik?

  Kommentar by Endnu en vantro — 9. juni 2013 @ 05:02

 40. “Jeg ved godt de bare er nogle unge drenge der repræsenterer et lille mindretal..”

  Lille mindretal, sig mig hvilken planet bor Bubber på? Islam er ikke i mindretal globalt set. Og islam accepterer ikke homoseksualitet, hvilket kan læses i bogen ved navn koran

  “Boubakeur went on to add: “Homosexuality is condemned in 13 verses of the Qur’an. The only sexual relationship that is legitimate is between married men and women.”” (Paris 2012)

  h t t p://www.digitaljournal.com/article/338207

  Homoseksualitet straffes i islamiske lande. I Iran f.eks. bliver de hængt..

  Kommentar by Liva — 9. juni 2013 @ 06:54

 41. “10 bøsser har mistet livet i Sverige de sidste 10 år siger Bubber..”

  Ja, det faktum fik Bubber lige nævnt en passant! Men det er en skandale at femi Sverige har ladet det ske…og det samtidig med at så mange kvinder er blevet voldtaget i et Sverige, der er lavet om til et masseindvandringsland.

  Kommentar by Liva — 9. juni 2013 @ 07:07

 42. 10

  Ja, gu’ handler det om magt. Og det virker. En lille gruppe demonstrerende hijab uniformerede kvinder har nu fået Bilka og Netto i knæ med – et tørklæde. De fleste i Vesten lægger sig fladt på maven i mødet med islams krav.

  Kommentar by Liva — 9. juni 2013 @ 07:16

 43. Bøssificering og islamisering går hånd i hånd. For at overgangen til islamisk styre skal foregå uden alt for meget åbent konflikt, er det vigtigt at danske mænd bøssificeres. (Bøssificering er en form for feminisering). Danske mænd skal feminiseres så de bedre kan vænne sig til dhimmirollen. Tænk sig hvis stolte hetero’er med en testosteronproduktion som ikke er nedsat af PCB, phtalater, hormonsprøjtegifte og plasticblødgørere tegnede landet. Så ville ethvert muslimsk angreb selvfølgelig straks blive besvaret med kontante hævnaktioner, og efter nogle få episoder ville de muslimske bosættere være drevet ud af landet og deres kaserner/moskeer være reduceret til sortsvedne stenbunker. Den situation må selvfølgelig aldrig opstå. Og derfor skal mandeidealet først og fremmest erstattes af et feminiseret bløddyr, hvis betydning for den videre udvikling vil bestå i ind i mellem at levere en klat til en sædbank, indtil man finder en sikker måde hvorpå man helt kan undgå mandens direkte indblanding i formeringsprocessen. Jeg gætter på at Monsanto er langt fremme med at udvikle konceptet. Hvis man vil freden skal man for alt i verden ikke modsætte sig bøssificeringen!

  Kommentar by Balder — 9. juni 2013 @ 07:51

 44. Homoseksualitet som asylgrund

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/experter-ska-bedoma-fall-med-homosexuella-pa-flykt/

  det er potentielt små 100 mio flygtninge – så kan de komme og få bank i Sverige

  Kommentar by Snaphanen — 9. juni 2013 @ 08:35

 45. Mon ikke snart Thorning, Anna Mee og Jørgen Bæk Simonsen kommer og forklare, at der er tale om en ubetydelig gruppe der har misforstået islams budskab om at behandle homoer respektfuldt?

  Kommentar by Hans Und — 9. juni 2013 @ 09:53

 46. Tak monse (34)

  faldt over dette link som man vel kan bruge som indgang, hvis emnet har særlig interesse: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10207744

  Om ikke andet, så kan man bruge termen som kontra, når/hvis en debat modstander forsøger sig med sygeliggørelse, f.eks ved at tale om “islamofobi”. – Et ord som iøvrigt er røget på APs interne liste over ord man ikke bruger, jvf engelsk wikipedia.

  Kommentar by Hans Und — 9. juni 2013 @ 10:23

 47. Det er det med ydrestyring som Sennels har gjort opmærksom på. De stakkels muslimske indvandrere oplever homoseksuelle i det offentlige rum, og er nødt til at reagere på det. Som paulovs hund. Og det er klart at de burde føjes, de kan jo ikke gøre for det. Det er kultur.

  Det er i det hele taget synd for dem.
  Se nu her
  http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/motion/fitness/ECE1990072/indvandrerkvinder-motionerer-for-lidt/
  Der er onde mænd i fitnesscentrene, så indvandrerkvinderne er helt forhindret i at motionere. Kommunerne må straks træde til.

  Kommentar by mb — 9. juni 2013 @ 10:24

 48. naah, nu skal man tage i betragtning, at mange af disse ‘unge lømler’ er blevet analpulet af deres fædre og fætre i mangel af bedre. Derfor formentlig deres projektionsvold.

  I øvrigt kunne de jo blot rejse tilbage til deres varme hjemlande. Der er vel altid en ged eller en kamel……

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. juni 2013 @ 11:42

 49. Nr. 47. Så ses beviset igen på tryk,særbehandling af Muslimer i Danmark,Eliten i Danmark har de sidste 50 år fejlbehandlet Muslimske indvandrere med kontanthjælp uden modydelser,selv dybt kriminelle Muslimer behandles som om de er Etniske Danskere og det er Muslimske indvandrere ikke.

  Kommentar by emmagad — 9. juni 2013 @ 11:53

 50. ” I Danmark er det en fri verden, men ikke i andre, de muslimske lande. Hvis der kommer en bøsse hen til mig, så bliver jeg nødt til at slå”, fortjener næsten at komme med i diverse advarende citatsamlinger.

  Straffen for homosex i henhold til sjaria-loven er sådan set stening, men da ingen homopar tør praktisere deres forhold åbent i Muhamedanien er denne straf ikke almindelig, måske også fordi der er meget høje beviskrav for at kunne dødsdømme til stening for utroskab, homosex og andre seksualforbrydelser.

  Kommentar by perhag — 9. juni 2013 @ 13:26

 51. Når Bubber og bøsserne så ukritisk støtter islamiseringen, er dette nu engang konsekvensen.

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 9. juni 2013 @ 13:36

 52. Carsten Halvorsen

  “Men vi kan vel alle blive enige om ikke at diskriminere bøsser og lesbiske.”

  Nej, tydeligvis ikke. Muhamedanerne er ikke enige i dette.

  Har du i øvrigt sagt undskyld til din steddatter, som du misbrugte seksuelt?

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 9. juni 2013 @ 13:38

 53. Thomas 18

  Aftalt spil på en måde. Den franske højreorienterede journalist Guillame Faye skrev engang, at venstre- og midterfløjens strategi indenfor medier og politik er baseret på “afledning”.

  Det betyder f.eks. at hvis der dukker politisk ukorrekte ting op i virkeligheden, som er vanskelige at håndtere, så prøver man desperat at aflede opmærksomheden fra dette.

  Dette gøres ved forskellige taktikker – personangreb, påpegelse af uvæsentlige teknikaliteter, opeksponering af modpartens fejl og mangler, associationstricks etc.

  Men en anden meget brugt metode er, at give indtrykket af at det progressive projekt fortsætter. Dette gøres ved politisk fremme af sager, som ikke rykker noget i den store sammenhæng, men som afleder opmærksomheden; kvindekvoter i bestyrelser, homoseksuelles ret til ægteskab, våbenrestriktioner etc.

  Når mange Europæiske lande i øjeblikket er aktive mht. homoseksuelles ret til ægteskab, så er der alene tale om den Europæiske elites forsøg på at aflede opmærksomheden fra indvandringsproplematikken.

  Kommentar by Sigwar — 9. juni 2013 @ 13:59

 54. Under de franske folkelige protester mod homoægteskab kom det frem, at en af præsident Hollandes store økonomiske bidragydere ejer et bøsseblad.

  http://lesalonbeige.blogs.com/my_weblog/2013/01/un-intime-de-fran%C3%A7ois-hollande-rach%C3%A8te-le-magazine-gay-t%C3%AAtu.html

  http://fr.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Augier

  http://www.guardian.co.uk/world/2013/apr/04/francois-hollande-campaign-treasurer-offshore

  http://www.slate.fr/france/70289/qui-est-jean-jacques-augier :
  Une méthode qu’il applique à présent à Têtu, le mensuel de la communauté LGBT fondé par Pierre Bergé, que ce dernier lui a revendu pour un euro symbolique en janvier 2013. Homosexuel et militant du mariage pour tous, Augier affirme dans le portrait que lui consacre Libération qu’il ne s’agit pas pour autant de «mécénat», mais bien d’une affaire qui doit devenir rentable.

  “Comme le résume un salarié du magazine gay dans Libération, «on savait que le passage du mécénat de Bergé au modèle rationnel d’Augier l’homme d’affaires ne se ferait pas sans restructuration. Mais pas de cet ordre-là».”

  Kommentar by Thomas — 9. juni 2013 @ 14:30

 55. I forlængelse af “benægtelses” skriverierne.

  Nogle psykiatrer og psykologer påpeger, at grunden til benægtelse er at det er en måde at imødegå “omkostninger”, dvs ubehagligheder, på.

  Når homoner benægter det helt åbenlyse, at muslimer og islam skulle have noget at gøre med de had-forbrydelser de udsættes for, kan det for at finde ud af hvorfor, være en nyttig metode, at se på de “omkostninger” de bliver udsat for ved, at erkende det åbenlyse.

  En af de omkostninger, er den meget nærliggende mulighed for, at de får SF og Enhedslistens væbnede gren, terrorgruppen AFA, på nakken.

  AFA har gennem deres dæk organisation, den såkaldte “Queer bevægelse”, infiltreret homo miljøet.

  På en af AFAs hjemmesider kan man finde følgende indledning til et skriv om såkaldt “homonationalisme”:

  “Homonationalisme – når højrefløjen bruger homorettigheder til at legitimere racisme

  Højrefløjens racistiske politik skjules i stigende grad bag en retorik om en positiv indstilling over for homorettigheder, der har til formål at fremstille højrefløjsgrupper som tolerante og udstille muslimer og migranter som det modsatte. Teknikken anvendes også til at normalisere queers ved inklusion i heteronormative logikker og praksisser. Teknikken kaldes homonationalisme, og dens anvendelse er udbredt på den danske højrefløj.”

  I homo miljøet er man formentlig godt klar over man har AFS hede ånde i nakken. Derfor er det nærliggende, at en af grundene til homoernes benægtelse, simpelthen er man er bange for ikke bare at have muhammedanere på nakken, men til lige risikere et natteligt besøg fra SF/Enhedslistens terrorgruppe, altså en omkostning man må tage højde for.

  Kommentar by Hans Und — 9. juni 2013 @ 15:44

 56. @Hans Und

  Den dag I skulle få magt som I har agt, så blev homoseksuelle og venstreorienterede de første der blev brændt på bålet, det tror jeg efterhånden ikke vi er i tvivl om. Det er sådan den brune magt fungerer.

  I ville måske finde det nemmest at alliere jer med muslimer først, for at få det udført.

  Heldigvis er størstedelen af det danske folk langt mere fornuftige end det heilende og støvlebærende folk. Det er man jo ved jeres demonstrationer. Det er virkelig et fornemt fremmøde!

  Kommentar by Venstrefløjen — 9. juni 2013 @ 17:02

 57. De får hvad de har stemt på.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 9. juni 2013 @ 17:13

 58. “Den dag I skulle få magt som I har agt, så blev homoseksuelle og venstreorienterede de første der blev brændt på bålet, det tror jeg efterhånden ikke vi er i tvivl om.”

  Hvorfor er det så ikke “os” heilende og støvlebærende højreekstremister, der overfalder bøsserne idag? Vi kunne vel ligesågodt gøre det nu – hvorfor vente, når vi allerede er så optændte af had?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. juni 2013 @ 18:21

 59. Naturli’ tak

  Brun magt? Er det ikke lidt… homofobisk i en post omhandlende homoer.

  Kommentar by Hans Und — 9. juni 2013 @ 18:36

 60. @Hr. Naturli’

  I ved jo det ikke er accepteret i dagens samfund, hvor de fleste da er sunde og raske normale mennesker.

  Kommentar by Venstrefløjen — 9. juni 2013 @ 18:54

 61. Så vi er altså i stand til, at tøjle vores “had” og “intolerance” … i modsætning visse andre?

  http://www.uriasposten.net/archives/36025

  ‘Ingen racister i vores gader’, råbte autonome, mens en ung tyrker skreg ‘fucking jødesvin!’

  Sikke en smuk og tolerant alliance. Total respekt for andre menneskers ret til at ytre deres holdninger. En dialog-baseret løsningsmodel, der fremmer minoriteters retfærdige krav på beskyttelse mod diskriminerende og ekskluderende overgreb fra selvbestaltede anti-demokratiske bøllekorps (og selvfølgelig den strukturelle racisme i almindelighed).

  Hvor tilmelder jeg mig?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. juni 2013 @ 23:08

 62. > 32-33 Ludvigsen
  Jo, homoseksualitet er naturligt. Og man kan ikke sammenligne et seksuelt forhold mellem to ligeværdige voksne mennesker med at have sex med et barn!
  De homoseksuelle møder desværre større forståelse for deres livsførelse hos det radikale venstre / venstrefløjen end blandt islamkritikere. Og så bliver deres syn på indvandringen/islam også derefter.

  Kommentar by kira — 10. juni 2013 @ 07:09

 63. Ludvigsen og Kira

  Forskningen påpeger, at ens seksuelle orientering er noget man fødes med og ikke noget man tilegner sig. Dette må være det højreorienterede synspunkt. Det er ihvertfald det modsatte af venstrefløjens, som er at der er tale om et miljøskabt personligt valg indenfor rammerne af en social konstruktion. Det er også det modsatte af den islamiske, som mener, at der er tale om et sygt personligt valg.

  At man fødes med sin seksualitet betyder også at man ikke kan bebrejde den enkelte homoseksuelle noget. Der hvor homoseksualitet bliver kritisk (set ud fra en højreorienteret synsvinkel) er, når det gøres til en del af en rød politisk kamp. Det ser vi desværre en del af.

  Det er min opfattelse, at politikerne helt skal blande sig uden om folks seksualitet. Alternativet er, at politikerne får endnu mere at se til, og at vi får endnu mere statsindblanding. Højrefløjen risikerer desuden at fremmedgøre de homoseksuelle, der ellers ville kunne mobiliseres i kampen mod Islam. Endelig skal man ikke være blind overfor, at kampen for homoseksuelles rettigheder misbruges af den politisk korrekte elite til at aflede opmærksomheden fra indvandringsproblematikken.

  Kommentar by Sigwar — 10. juni 2013 @ 08:10

 64. “Jo, homoseksualitet er naturligt”

  Nej selvfølgelig er det ikke det. Det kan blive naturligt i en kultur, som fx i Romertiden og nu hos os, men det gør det ikke mere naturligt.

  Transvestitter er heller ikke naturlige, og det er lebber heller ikke. Det er heller naturligt at bondemanden boller sine køer af og til. Vi skal holde op med at menneskers adfærd i en syg kultur gøres naturligt.

  Jeg ved ikke hvorfor mennesker bliver homoseksuelle, Det kan være opdragelse, kedelige erfaringer og det kan tilmed være medfødt. Men hvis man ved noget om Evolutionen, så forsvinder den slags medfødte afvigelser af sig selv, i hvert fald hos dyr, og mennesket er også et dyr. Dyr kan også være homoseksuelle.

  Kulturen bliver mere og mere syg, og når en kultur er syg udfolder sig alle mulige slags adfærd sig og bliver så almindelig gjort. Det er også mere og mere almindeligt, at kvinder lader sig bedække af både heste og hunde og hvad ved jeg. Men det er heller ikke naturligt, det er følelserne der bliver smadret hen ad vejen i det moderne samfund – for alle. Årsagerne er mangfoldige. Det der giver liv er naturligt, det der ikke gør er det ikke.

  Kommentar by Ludvigsen — 10. juni 2013 @ 08:30

 65. @7 Det kaldes “bagdomme” på nudansk ;-)

  Altså baseret på vore mange meget negative erfaringer med
  denne type uintegrerbare “kulturberigere”.

  Kommentar by Bjovulf — 10. juni 2013 @ 15:20

 66. […] Uriasposten » Blog Archive » Bubber som homoseksuel – Indvandrer: “Ifølge Islam skal jeg tæs…. […]

  Pingback by Bubber som homoseksuel – Indvandrer: “Ifølge Islam skal jeg tæske dig… Danmark er et beskidt land” | dkbeep : Indvandringens Pris — 10. juni 2013 @ 21:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper