14. september 2007

“Nu forstår vi alting meget bedre, for i de blindes rige hersker som bekendt den enøjede.”

Et lille citat fra Jyllandspostens satiriske klumme Hjørnesparket.

“Danmarks Radios medarbejdere flygter som rotter fra den rustne sparekniv, der skærer igennem nu. Der fyres i hobetal, og programdirektør Lars Vesterløkke har fået at vide, at han vælger at gå efter gensidig overenskomst.

Sparket er faktisk lidt flov ved at indrømme det, men vi tænkte: »Hey, det er DR, nu får de smæk. Endelig er der nogen, der slår tilbage igen ?«

Og så tog vi os i det, for Jens Blauenfeldt og hans Aftenshow har man jo endnu tilbage.

Veldædige organisationer har gennemført en demonstration til fordel for samme DR. Sparket var umiddelbart skeptisk over for arrangementet, men ser nu, at Dansk Blindesamfund var blandt arrangørerne. Nu forstår vi alting meget bedre, for i de blindes rige hersker som bekendt den enøjede.

Oploadet Kl. 11:47 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

13 Comments »

 1. Hvad har DR gjort for blinde?

  Kommentar by Dansk Realist — 14. september 2007 @ 13:43

 2. Ganske morsomt. Men Politikens ATS er altså det sjoveste satire vi har herhjemme.

  VH
  Jacob A

  Kommentar by Jacob A — 14. september 2007 @ 13:49

 3. … Ekstrabladets nye redaktør er heldigvis mindre bange for R end for Islam, ser det ud til


  DET RADIKALE Venstre har haft perioder, hvor det ønskede sig et andet navn. F.eks. når det var en del af borgerlige regeringer og dermed hverken radikalt eller venstreorienteret. Men i denne tid passer betegnelsen.

  VED VALGET i februar 2005 gav vælgerne ikke blot partiet 17 mandater. De udstyrede samtidig partichef Marianne Jelved med et storhedsvanvid, som styrede hendes 100-årige parti ud i en ørken af afmagt. De mange stemmer fik hende til at tro, at hun efter endnu et valg kunne blive statsminister. Derfor betænkte hun sig ikke på at kassere Helle Thorning-Schmidt som mulig regeringschef i en SR-koalition med den motivering, at Helle er talentløs og uerfaren.

  Jelved overså, at det kræver 90 mandater, ikke 17, at danne regering. Matematik var aldrig hendes stærke side.

  ARVTAGEREN Margrethe Vestager – økonomen med de smukke, grønlandske træk – burde være bedre til at regne den ud. Men også hun udstråler en arrogance og bedreviden, som frastøder andre mennesker både i og uden for det radikale parti.

  DET ER ELLERS almen viden, at magten ligger i midten – men dér anbringer Margrethes parti sig ikke længere. Det konkurrerer med SF og Enhedslisten om at indtage så akavede standpunkter, at de 17 mandater spildes på tomgang og manglende indflydelse.

  Som dresserede mus render resten af folketingsgruppen i rumpen på Margrethe – uden tanke for, at halvdelen af dem ved næste valg ryger ud over klippen, hvorefter Det radikale Venstres folketingsgruppe vil returnere til naturlig størrelse – otte-ti stykker, halvdelen i pensionsalderen.

  DEMOKRATI er en indretning, der skal styre tyranniske lyster. Men i det radikale parti fungerer denne forskrift ikke. Her stemmer og taler den største flok, som vor mor ønsker det. Hvad enten hun hedder Marianne eller Margrethe.

  DET HAR reduceret sig selv til en selvbegejstret studiekreds uden politisk indflydelse. Næ, undskyld. Én form for indflydelse har den arbejdsløse, radikale partidannelse: Den blokerer for, at oppositionen til VK-regeringen udgør nogen alvorlig trussel. Hvilket Marianne og Margrethe og de andre kloge, selvbetagne hoveder utvivlsomt er glade for – med det nedvurderende syn, de har på Socialdemokratiet og især dets formand.

  DET RADIKALE landsmøde i weekenden vil derfor ikke blot byde på realpolitisk tomgang – men på inderlig tilfredshed med egne kvaliteter. Partiets legendariske selvgodhed vil fejre nye triumfer. Rigtig god fornøjelse på Nyborg Strand! ”

  Herlig og meget underspillet beskrivelse af de selvfedes parti.

  Kommentar by DaLi — 14. september 2007 @ 13:53

 4. #2 Jacob A;

  Du må være helt galt afmacheret;

  1. Hjørnesparket
  2. Lars Hedegaard og Co. i Groft Sagt
  3. Minut-blog (da den fandtes)
  4. ?
  27. ATS

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 14. september 2007 @ 14:22

 5. #4 Anti-sharia.

  Den liste hælder jeg også mest til, selv om jeg må tilstå at det GODT nok er lææænge siden jeg sidst har åbnet Politikken, måske er det bare mig men jeg bryder mig ikke om at lide unødigt.

  Derfor er det også fantastisk at vi har uriasposten, for guderne skal vide at det må kræve en stærk mand for at kunne holde alt det lort fra (D)DR-P1-Politikken og alle de andre skodmedier ud !

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 14. september 2007 @ 17:23

 6. Hva snakker I om?? Polemiken er nummer 1 !

  Kommentar by ham — 14. september 2007 @ 19:36

 7. Uriasposten klar #1 – tæt fuldt af ATS.

  Kommentar by The Man — 14. september 2007 @ 21:12

 8. @7 To The fake Man
  Fuld igen !!

  Kommentar by li — 14. september 2007 @ 21:26

 9. “Korsfarernationen Sverige”

  Så ved man – for sure – hvordan den muslimske tete de ration fungerer:

  Alle der siger os imod er “korsfarere”. Det at man siger os imod, er selve den ansvarspådragende handling. Eneste måde ikke at pådrage sig ansvar for fatwaer, terrorangreb og andre ubehageligheder er ved at tale os efter munden.

  Gad vide om the ‘man’ kan tale sig ud af det.

  Kommentar by DaLi — 15. september 2007 @ 12:25

 10. anti-sharia 4:

  Ok, retfærdigvis skal jeg indrømme, at jeg ikke kender meget til Hjørnesparket. Men altså, jeg er uenig, ATS er nummer 1. hvad angår humor. Det bedste ved dem er, at de slår om sig til højre og venstre. Ingen går fri, hverken højreaber, venstreaber, Politiken-segmentet, JP-segmentet, regeringen, oppositionen, selv deres egen chefredaktør Thøger Seidenfaden(“Børger Zeitungfaden”) har de gjort grin med. Og det på en som oftest meget intelligent måde.

  VH
  Jacob A

  Kommentar by Jacob A — 15. september 2007 @ 13:02

 11. Et udtryk som ‘korsfarernationen’ beviser med fulde at man også har sovet i historietimerne. Korstogene var en reaktion på islams overfald og undertvingelser af alle de gamle kristne og jødiske lande i mellemøsten. Det var et forsøg på at befri Jerusalem, som har været en kristen helligdom mange århundreder før Muhammed var en lysten tanke hos hans far, og i årtusinder har været en jødisk helligdom. Ægypten var kristent.

  Kommentar by PeterK — 15. september 2007 @ 18:45

 12. Ramt lige i det ene øje, det fra JP…
  Men Uriasposten er frontrunner for tiden.

  Kommentar by Winston Smith — 15. september 2007 @ 18:57

 13. @11

  Kristendommen, ja også jødedommen, bygger på gamle ægyptiske solguds-ritualer. Mange bønner (selv Fadervor) og kristne citater er direkte kopieret fra ægypterne.

  Islam er kun en dårlig kopi af kopierne.

  Begrebet “korsfarer” er en muslimsk forvanskning af “korsridder”, for det var dengang adelige, der dannede beredne hære for at tilbageerobre de hellige steder fra muslimske indtrængere. Det skete til hest og med korsets tegn. De kæmpede åbent.

  Idag kæmper muslimerne deres erobringskrig fordækt. Forklædt som civile og uden synlige tegn udfører de deres angreb på tilfældige civile. Korsridderne kæmpede mod krigere. Ikke mod kvinder og børn!

  Men idag burde moderne korsriddere gå i felten for at smide muslimerne tilbage hvor de kommer fra. Og ikke bare forsøge at snakke sig til en løsning.

  En landmand kan ikke forhandle med hærmyrer.

  Kommentar by Dansk Realist — 16. september 2007 @ 06:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper