18. september 2007

DR’s nyhedschef Ulrik Haagerup kritiserer USA-korrespondent Thomas Falbe

Fra Jyllandsposten. Lidt fra Restriktioner for DR-journalister .

“DR’s nyhedschef Ulrik Haagerup siger nej til, at journalistiske medarbejdere skriver kronikker i aviserne. Det sker, efter at DR’s korrespondent i USA i Politiken har fremsat en sønderlemmende kritik af George W. Bush og Karl Rove.

DR er ofte blevet hudflettet for en påstået anti-amerikansk holdning, et synspunkt, der fik ny næring i går, da DR’s korrespondent i USA Thomas Falbe i en kronik i Politiken gik til angreb på præsident George W. Bush og hans tidligere toprådgiver Karl Rove. Ifølge kronikken udgør præsidenten og hans rådgiver et nærmest dæmonisk makkerpar, der systematisk har forsøgt at undergrave det amerikanske samfund for at få tag i flere vælgere til det republikanske parti.

Kronikken sår også tvivl om journalistiske medarbejderes evne til at skelne mellem uhildet reportage og analyse på den ene side og åbenlyse politiske tilkendegivelser finansieret af skatteyderne på den anden.

»Min opfattelse er, at en kronik per definition ikke er en analyse, det er en holdning. Fordi det er skrevet i dette format, så bliver det opfattet som Thomas Falbes personlige holdning, selv om det er tænkt som en analyse, der kan underbygges med fakta og kilder,« siger DR’s nyhedschef Ulrik Haagerup.

»Jeg synes, at DR’s medarbejdere skal holde sig fra at skrive kronikker og give udtryk for deres personlige holdninger om det stofområde, de dækker. Ligesom jeg synes, at DR’s medarbejdere heller ikke skal stille op til Folketinget for politiske partier og samtidig dække politik i DR.”

 • 17/9-07 Politiken – Thomas Falbe: Et makkerskabs fallit.
 • Oploadet Kl. 04:00 af Kim Møller — Direkte link114 kommentarer
  Arkiveret under:

  114 Comments »

  1. tillykke..din kamp mod ytringsfriheden er en succes.

   Kommentar by Allan — 18. september 2007 @ 08:34

  2. ALLAN,
   Du mangler forbindelsen mellem PUBLIC NEUTRAL SERVICE og så PRIVATE meninger der bliver bragt disse steder!
   Fuck du er dum!
   Jeg troede kun det var særligt uheldige kvinder der led af massivt udflåd, men du virker endog meget hårdt ramt.
   Det er sjældent jeg læser nogle der er lige så tilsvarende ubegavet som dig, mullah-allan!

   Mike

   Kommentar by Onion — 18. september 2007 @ 08:51

  3. @Allan. Det har jo ikke en klap med ytringsfrihed at gøre. Thomas Falbe kan mene, tænke og gøre som han vil. Men… Når man er med til at tegne en virksomhed udadtil, og det er DRs journalister unægteligt, så har man en forbandet pligt til at tænke sig om, inden man åbner munden. For det man siger og gør afspejles i virksomheden.

   Hvis læseren ikke har tillid til at journalisten er uhildet, så falder journalistens troværdighed – og når det drejer sig om en medievirksomhed, der lever af journalistisk troværdighed, så er den slags ikke gavnligt.

   Kommentar by Michael — 18. september 2007 @ 08:53

  4. Man kan også se sådan på det at det er en fordel, at journalisterne på DR lufter deres holdninger i offentligheden: Det bidrager jo blot til at tydeliggøre for enhver at DR er dybt venstreorienteret – noget som mange venstreorienterede ellers har benægtet med påstanden om at DR leverer “objektiv nyhedsformidling”

   Kommentar by Dr. W — 18. september 2007 @ 09:21

  5. Gmm…der er vel ikke noget “men…” til ytringsfriheden, er der michael?

   Kommentar by Allan — 18. september 2007 @ 09:24

  6. Kan I dog ikke snart se, at ALLAHn udelukkende går efter at provokere og skabe splid, fremfor emnedebat og meningstilkendegivelse.

   Hvad DR angår så “Jeg synes, at DR’s medarbejdere skal holde sig fra at skrive kronikker og give udtryk for deres personlige holdninger om det stofområde, de dækker.”

   Glimrende.
   Fyr Nybroe, der bevidst lyver og fordrejer virkeligheden.
   Fyr Blauenfeldt for hans terroristsymparitilkendegivelser.
   Fyr Plummer for hans sympatitilkendegivelse med voldspsykopaterne fra Ungdomshuset.

   Kommentar by Dansk Realist — 18. september 2007 @ 09:51

  7. @Allan.

   Nææ, kun i forhold til straffelovens bestemmelser om injurier og racismeparagraffen. Og jeg skriver jo udtrykkeligt at Thomas Falbe kan mene, skrive og gøre som han vil. Det fritager ham dog ikke for et ansvar overfor sin arbejdsplads og dens integritet. Falbe er jo ikke ansat på en småkagefabrik, men på en journalistisk virksomhed. Haagerups reaktion er vel det bedste bevis på at Falbe ikke har løftet det ansvar.

   Kommentar by Michael — 18. september 2007 @ 09:52

  8. Man skal ikke fyre Plummer for at sympatisere med psykopaterne på Nørrebro, han kan for min sag sympatisere med Bader Meinhof hvis han vil.
   Han skal fyres, fordi det er dybt uprofessionelt for en topleder, at lade sig forevige i situationer, der kan ødelægge firmaets ry. I DR’s tilfælde er det næppe muligt, men alligevel. Da DR’s ungdomsafdeling bad om et billede med den famøse t-shirt, skulle han have sagt nej tak, fordi han skulle have forudset hvad der kunne komme ud af det.

   Allan, vi har alle sammen et sæt regler når vi er på arbejde og måske endda udadtil repræsenterer et firma, og et andet når vi repræsenterer os selv. Det har ikke en pind med ytringsfrihed at gøre. Du opdager det måske en dag, selvom tvivlen i mit sind er stor. Vi har f.eks forgæves brugt et lille års tid på at forklare dig forskellen på et medie financieret af tvangsmidler og som opererer inden for en klar aftale med kulturministeriet – det link du så tit får, og frie medier der opererer indenfor markedsmekanismen.

   Spildte Guds ord på Balle Lars.

   Kommentar by PeterK — 18. september 2007 @ 10:42

  9. Fint. Så man jo antage at Nyhedschefen tilkendegiver
   at DR er venstresnoet?

   Kommentar by islamofascisme — 18. september 2007 @ 10:43

  10. Næ, men det er der til hvem der skal finansiere ytringsfrihedens platform, Allan.

   I det øjeblik DR privatiseres, kan Falbe – ganske som du selv – melde sig ind i hvad som helst, helt ud til DNSAP og Hitz-ut-Tahrir, hvis det passer ham. Og dig.

   Sålænge han er skatteborgerbetalt, har han til gengæld bare at overholde sine public service forpligtigelser. Ikke at jeg tror du forstår dem overhovedet.

   Kommentar by DaLi — 18. september 2007 @ 10:46

  11. -> #10 DaLi

   For venstrefløjen har det altid været et overgreb på deres ytringsfrihed hvis skatteyderne ikke vil finansiere deres medier. Eftersom de ifølge deres egen selvforståelse besidder den højeste sandhed er det kun ret og rimligt de har særstatus.

   Kommentar by JensH — 18. september 2007 @ 10:54

  12. Allahnstalinlangballe d.1
   Denne mandsling har absolut ikke særstatus, derimod har han status som SÆR.

   Kommentar by father — 18. september 2007 @ 11:37

  13. Off-topic:

   “Ungdomshus støttes af fup-naboer

   Foreningen ‘Beboere for et Ungdomshus i Nordvest’ har flere gange i de lokale medier, på tv og senest på flyvesedler i hele Grøndalsområdet givet udtryk for, at man var en samling af naboer, som ønskede Ungdomshuset velkommen i kvarteret.

   Men ingen af foreningens fremtrædende medlemmer bor i kvarteret omkring Grøndalsvænge Allé. I stedet er der nærmest tale om en politisk forening, sammensat af folk, som kender hinanden fra deres roller i forskellige organisationer på den yderste venstrefløj.”

   http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article337771.ece

   Kommentar by Allez — 18. september 2007 @ 11:45

  14. @ 11 Jens

   Selvom jeg er sikker på du har ret f.s.a. Case Allan, så tror jeg det blot generelt er en blanding af det du beskriver sammen med en hyklerisk pragmatisme hos venstrefløjen generelt.

   Man ser gerne gennem fingre med en institution, som – såfremt de politiske fortegn var omvendt – havde tiltrukket sig diverse Goebbels sammenligninger i et væk. Men for venstrefløjen har totalitarisme aldrig været noget problem, sålænge det blot var DERES totalitarisme…

   Såvidt også generelt Allan.

   Kommentar by DaLi — 18. september 2007 @ 12:20

  15. Venstrefløjen er generelt en bande hykleriske løgnere (hvis ikke det er dobbeltkonfekt).

   Kommentar by ham — 18. september 2007 @ 12:48

  16. Hej Kim,

   Allan har været i “Kaffeklubben på P1” og har blandt andet nævnt uriasposten. Måske du har lyst til, at kigge på det.

   /CaptainCobolt

   Kommentar by CaptainCobolt — 18. september 2007 @ 13:35

  17. hyklerisk? Det er her på bloggen at man kæmper for ytringsfriheden til alle undtagen offentlig ansatte. Hvad hvis kenneth plummer var blevet kritiseret for at tegne en mohammedtegning, ville I så fable om “virksomhedspleje”, “etiske regler” osv????

   Svar på det. Ærligt.

   Og kom så ind i kampen. Bloggen “Absolut ytringsfrihed” er i det mindste konskvent. Det her er jo det rene ynk.

   Kommentar by Allan — 18. september 2007 @ 15:37

  18. fra politiken
   »DR kan ikke forbyde deres ansatte at udtrykke personlige holdninger – juridisk set. Ytringsfriheden er grundlovssikret«, siger Jørgen Albæk Jensen, lektor, lic.jur. ved Århus Universitet.

   http://politiken.dk/kultur/article382687.ece

   Kommentar by Allan — 18. september 2007 @ 15:47

  19. Men, da det er en “påblik-’sø:vis-ka’na:l” (Elsebeth G N), kan DDR-medarbejdere ikke sige hvad som helst i DR-regi.
   Den dag DR bliver privatiseret, således at jeg ikke længere skal være med til at finansiere, må DRs ansatte udtrykke hvad fanden de har lyst til.

   Kommentar by Seniorexpert, VSOP, — 18. september 2007 @ 16:07

  20. -> 16 Allan

   “hyklerisk? Det er her på bloggen at man kæmper for ytringsfriheden til alle undtagen offentlig ansatte. Hvad hvis kenneth plummer var blevet kritiseret for at tegne en mohammedtegning, ville I så fable om “virksomhedspleje”, “etiske regler” osv????

   Svar på det. Ærligt.”

   Det er et tegn på intelligens, når man kan overføre erfaringer fra et område til et andet. Men du kan end ikke forholde dig til svar, der ligger et par linier over dine egne linier.

   Du har fået svar på det, du spørger om. Masser af svar. Når Plummer møder op i den omtalte t-shirt, optræder han som så uprofessionelt, at man må undre sig. Han må jo være meget umoden.

   Der findes uskrevne love på alle arbejdspladser, men det afslører du jo tydeligt, at du ikke ved noget om, og pattebarnet Plummer har åbenbart heller ikke fattet det.

   Hvordan går det på din blog, publicerer du stadig det vrøvl om, at jeg opfordrer til mord? Fordi jeg har citeret et par linier af Carsten Hauchs cirka 150 år gamle digt med linien “Oh, Danmark, på rænker du aldrig dig forstod”?

   Kommentar by Mette (islamofob) — 18. september 2007 @ 16:16

  21. Jeg synes DRs medarbejdere skal have lov til at ytre deres politiske holdninger åbent i andre medier end DRs eget – problemet er når de misbruger DR til mere eller mindre indirekte at fremsætte dem, holdningerne(den politiske bias i diverse indslag fra DR er tydeligt dokumenteret – ikke mindst her i Uriasposten).
   Lad dem bruge deres ytringsfrihed i Politiken, Information, Arbejderen, Socialistisk Weekend, Ugens Rapport, osv. ligeså tosset de vil – så fægter de da åbent og ærligt, og man kan bedre se hvad det er de vil!
   NB: jeg anerkender, at der også er borgerlige journalister på DR – dog nok ikke så mange længere, efter de inkompetente ledere fik ram på hædersmanden Poul F. Hansen!

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 16:34

  22. -> #18 Mette

   Beskylder Allan dig for at opfordre til mord?? Fordi du har citeret et gammelt digt?? I så fald må jeg sige, at jeg var godt klar over at venstrefløjen ofte har nogle syge vrangforstillinger, der for dem til at vende tingene fuldstændig på hovedet, men nu rabler det da totalt for ‘vores ven’ Allan.

   Iøvrigt, så vidt jeg ved blev det sidste mord med politiske undertoner herhjemme begået af Blekingegade-banden, og de befandt såvidt jeg ved på venstrefløjen. Faktisk kan man sige, at de omsatte al venstrefløjens voldsromantik til aktiv handling.

   Kommentar by JensH — 18. september 2007 @ 16:46

  23. “Hvad hvis kenneth plummer var blevet kritiseret for at tegne en mohammedtegning, ville I så fable om “virksomhedspleje”, “etiske regler” osv????”

   Så havde han måttet tage – mindst – samme kritik som ved sin voldspsykopat-sympati-aktion.

   Glem dine etiske regler osv. Det drejer sig udelukkende om Public Service forpligtigelser. Disse er en integreret del af DRs bevilling. DR kan IKKE glemme dem i ytringsfrihedens navn. Hvis man vil ytre sig frit – og radikalt – kan man ikke samtidigt fremstå som personligt habil til den neutralitet, som PS nyhedsformidling kræver. Så må man istedet arbejde i det private, eksempelvis Politiken eller JP. Dét er ret simpelt, Allan …

   Du ville heller ikke synes det var fedt, hvis domsmandsretten der skulle dømme dig for gadeoptøjer på Nørrebro bar et pin fra DNSAP i kraven, vel ? Nemlig. I visse stillinger er habilitet et nøgleord.

   Således også for DR ansatte, selvom du ikke vil indrømme det. Det vil du ALDRIG når der tales om PS forpligtigelser. Jeg er faktisk nu overbevist om, at du ikke – i Allans egen lille verden – anerkender dem som et bestående faktum, men snarere som en ond højreekstremistisk tankekonstruktion, som man ikke behøver at forholde sig til i debatter.

   Æd din stråmand igen, din elendige pseudo-debattør.

   Kommentar by DaLi — 18. september 2007 @ 16:51

  24. “»DR kan ikke forbyde deres ansatte at udtrykke personlige holdninger – juridisk set. Ytringsfriheden er grundlovssikret«, siger Jørgen Albæk Jensen, lektor, lic.jur. ved Århus Universitet.«”

   Nej, nej.

   Men DR har således heller ingen pligt til at opretholde deres ansættelse. Hvilket Professoren da heller ikke udtaler sig om, vel ?

   Ytringsfriheden er absolut under strafansvar. Blot har man ingen ret til at DR, Politiken eller noget som helst andet medie skal FORMIDLE ens mundlort, og da slet ikke et PS medie som oven i købet betaler een for det.

   Igen formår du ikke at skelne mellem ytringsfrihed og formidlingsret. DR ansatte har ytringsfrihed. Men de har ingen ret til at DR skal støtte deres ytringer, faktisk ganske modsat.

   Om igen lille Allan.

   Hvis du vil have hjælp til at forstå en juridisk forskers interview ved anden anledning, kan du bare lægge en besked her i debatten, så skal jeg nok smide en mail med lidt hjælp.

   Allerkærligst

   Kommentar by DaLi — 18. september 2007 @ 16:55

  25. dali: så hvis nu diverse mohammedtegneres arbejdsgivere havde fyret dem, var der ikke kommet oprør fra dig…den er for tynd..

   Man kan ikke fyre folk for at ytre sig frit når de har fri. Heldigvis, ellers er jeg sikker på at kim møller inden længe blev fyret, samt resten af bundtet her fra uriasposten.

   Kommentar by Allan — 18. september 2007 @ 17:00

  26. -> 20 JensH

   “Beskylder Allan dig for at opfordre til mord?? Fordi du har citeret et gammelt digt?? ”

   Ja han gør, eller det gjorde han i hvert fald sidste gang, jeg kikkede efter, og det var her i sommer. Da havde påstanden ligget på hans blog siden først i februar i år og var hans reaktion på, at jeg den 4. februar citerede:

   »Oh, Danmark, på rænker du aldrig dig forstod, Det har du tit betalt med dit dyreste hjerteblod«.

   Jeg spørger ham af og til, hvordan det går med det, men ellers svarer jeg aldrig på hans indlæg.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 18. september 2007 @ 17:08

  27. PS: Jeg tror ikke Blauenfeldt eller Plummer er venstreorienterede i ordets egentlige forstand – Plummer er bare indskrænket og Blauenfeldt er direkte dum…

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 17:09

  28. -> #23 Allan

   “Man kan ikke fyre folk for at ytre sig frit når de har fri”

   Det kan man sagtens, Allan. Hvis jeg i min fritid løb rundt og sagde ufordelagtige ting om mit firma, eller ligefrem røbede firma-hemmeligheder, ja så ville jeg få min fyringsseddel. Og det ville gå hurtigere end du kan sige “Frank Aaen”.

   Kommentar by JensH — 18. september 2007 @ 17:25

  29. #23: “Resten af bundtet” – afslørende retorik,der uden besvær skærer alle over en kam – du benytter selv dette forum særdeles flittigt, men alle andre der interesserer sig for det er altså dårlige mennesker, eller hvad er det du ellers prøver at sige?
   Undermåler!

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 17:40

  30. -> #24 Mette

   Hvis det at citere Carsten Hauch’s digt “Magnus og Knud Lavard” er at opfordre til mord, så tror jeg der løber ret mange potentielle lystmordere frit rundt i Danmark. Men da jeg ikke vil ’snydes’ for Allan’s vrede vil jeg faktisk ‘udvide’ lidt:

   “Da sprang der frem en Kilde, den sank igen i Hav,
   det var de Danskes Taarer, der flød ved Heltens Grav.
   O, Danmark, paa Rænker du aldrig dig forstod,
   det har du tit betalt med dit reneste Blod.”

   Eller for at komme med noget fra Carsten Hauch’s forfatterskab, som måske har endnu større relevans idag:

   “Nei, vi vil vort Hjem ei bytte bort for nogen Priis,
   Her vi virke vil og leve paa de danskes Vis,
   Stærke som vor Oldtids Minder,
   Fuld af Kraft mod Danmarks Fjender,
   Troe som Guld mod Drot og Rige,
   Dem vi aldrig svige.”

   (Fædrelandssang)

   Ellers kan Carsten Hauchs digte ses her:

   http://www.kalliope.org/digt.pl?longdid=hauch2002050902

   Kommentar by JensH — 18. september 2007 @ 17:42

  31. @ Allan

   “dali: så hvis nu diverse mohammedtegneres arbejdsgivere havde fyret dem, var der ikke kommet oprør fra dig…den er for tynd…”

   Faktisk er der i Forvaltningsloven (eller var det offentlighedsloven) en hel passus om offentligt ansattes ytringsfrihed og begrænsningerne heri.

   Touché, lille Allan.

   “Man kan ikke fyre folk for at ytre sig frit når de har fri. Heldigvis, ellers er jeg sikker på at kim møller inden længe blev fyret, samt resten af bundtet her fra uriasposten.”

   Og ja, man har ytringsfrihed, men ingen ret til at andre skal støtte den eller skal associere sig med den. Selvfølgelig kan en pædagog godt være et højlydt medlem af Venstre eller SF, men det betyder ikke at alle ytringer er forenelige med en ansættelses pligter eller arbejdsgiverens værdisæt. Og derfor kan politiseren i fritiden i visse tillidshverv samt visse offentlige og erhvervsmæssige poster begrunde afskedigelse.

   Touché igen, Allan

   Du ved jo også godt jeg har ret, ikke ? Ellers havde du forholdt dig til mit dommer-eksempel ovenfor. Men det gjorde du ikke, i bekvemmelighedens navn. Din intellektuelle (…) diskurs synes faktisk at være ret meget “out of sight out of mind” … synes du ikke selv ?

   Kommentar by DaLi — 18. september 2007 @ 18:13

  32. Naturligvis kan man fyres. Det ved enhver der rent faktisk har haft et reelt arbejde, og ikke kun været i aktivering hos kommunen.

   Ja man behøves sådan set blot at læse aviser. Se f.eks. sagen om ham erhvervsrådgiveren fra danske bank. Han blev fyret på baggrund af en artikel i ekstra bladet. Mere skulle der ikke til.

   Kommentar by Gio — 18. september 2007 @ 18:29

  33. Lidt synd for Allan, at i kanøfler ham – op med snuden Allan, rank ryggen, og få en munter sang på læberne…din lille spillopmager,da da da

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 18:46

  34. Allan:
   Hvordan er det egentlig med dine udsagn om offentlig ansattes ytringsfrihed. Jeg mindes at du skrev et harmdirrende indlæg hvor du i hysteriske vendinger kritiserede hvad et par betjente sagde… I deres pauser… Helt privat… Uden nogen indflydelse på deres egentlig arbejde…

   Men der er måske dobbelt standarder når det handler om autoriteter du ikke kan lide?

   Kilde: http://mavepusteren.blogspot.com/2007/06/var-i-ksnehallen-igr-og-s-jacob-holdts.html

   Kommentar by Anders Kusk — 18. september 2007 @ 19:44

  35. Allan:
   Vedrørende ynkelige blogs, jeg kan se at Uriasposten nu ligger
   nummer 1 på chart.dk’s liste. Hvor ynkeligt ligger din egen blog placeret?

   Kommentar by Kims — 18. september 2007 @ 19:49

  36. Allan Hansen Lindemark, hvad siger din arbejdsgiver, XXX til din mavesyre-blog?

   19/9-07 12.50. Jeg har erstattet navnet på Allans arbejdsgiver med XXX. Urias-Kim.

   Kommentar by Kims — 18. september 2007 @ 19:51

  37. Jeg læste et eller andet sted at Allan Mavepumpe har været i Kaffeklubben på P1.

   For dælen da, hvor pinligt for DR. Der har de sku godt nok skrabet bunden, ROFL.

   Man skulle ellers tro den seneste tids mange afsløringer af DR´s perfide kommunistpropaganda, kunne få journalisterne på DR til at holde sig lidt i ro, men ak nej. DR´s journalister må være meget trætte af deres jobs :)

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 18. september 2007 @ 20:03

  38. haha..kims..ja den er god…har lagt mærke til denne strategi, men jeg klarer nok forsøgene på at få mig fyret. Ja det er næsten lidt for nemt.
   Formoder det næste bliver mit telefonnummer og adresse lagt ud på hadesider. Det vil ikke være første gang. Højrefløjen har sine metoder

   Kommentar by allan — 18. september 2007 @ 20:23

  39. Har I hørt “kaffeklubben” ?.. har netop lyttet med på noget af det.. hæ hæ hæ du får dælme travlt ved tasterne Kim.. Jeg kan ikke komme på en mere venstredrejet udsendelse fra DR og det siger ikke så lidt.

   På et tidspunkt skal “Allan” hulke noget om en “ekstremt højre orienteret blog hvor folk opfordrer til vold..” og da han i sin iver snubler over ordene kan “Røde Irene” så heldigvis fuldføre sætningen med “uriasposten”. På det tidspunkt er ingen blogs blevet nævnt ved navn så at hun nævner dette herlige sted er bare dokumentation for at det er hende der udnævner det som hørende til det “ekstreme højre”

   Puha de er vrede inde på Dhimmis Radio – de er simpelthen blevet ramt så hårdt på det sidste og det værste er at de kan konstatere at de ikke længere kan styre information som før i tiden. Deres magt er ved at glide dem af hænde og de er rasende.

   Røde Irene gider ikke engang at lade som om hun stiller kritiske spørgsmål, men kommer med helt åbenlyse sympatitilkendegivelser når det bredt sammensatte panel (Morten Østergaard udgør højresiden i panelet ha ha)kommer med særligt indignerede kommentarer.

   Det er herligt at høre – de er simpelthen så ædende onde i sulet og kan ikke gøre andet end at rette deres frustration ud i æteren (godt nok for mine penge)til et publikum som alligevel enten er enten med dem eller mod dem.

   Damn det er herligt at være borgerlig

   Kommentar by Flemming — 18. september 2007 @ 20:35

  40. DR-journalisterne ønsker seriøst at blive arbejdsløse, ingen tvivl om det!

   Hæh, for min skyld behøves de såmen ikke miste arbejdet. Ja, de kan sågar få lov at fortsætte med deres jammerlige kommunistpropaganda, så længe de bare gør det for kommunisternes penge og ikke for mine!

   Afskaf licensen, så vil jeg øjeblikkeligt stoppe med at forlange DR´s røde journalister fyret.

   Til gengæld er jeg fuldstændig overbevist om, at DR vil gå rabundus, for deres røde fans er måske nok gode til at nasse, men de hader at betale…..

   :) :) :)

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 18. september 2007 @ 20:58

  41. Allan Hansen Lindemark, det er anden gang i denne tråd at nævner fyringer i forbindelse med at poste her. Den opfattelse af sammenhæng mellem arbejde og blog må du jo have fået et sted fra. Er det fordi, du godt selv er klar over, at dine handelshøjskole-kolleger ville se skævt til dine rablerier på din blog? Det er trods alt svært ved at se hvordan XXX’ såkaldte “værdigrundlag” stemmer overens med det du står for på din, i øvrigt sørgelige, blog.

   19/9-07 12.50. Jeg har erstattet navnet på Allans arbejdsgiver med XXX. Urias-Kim.

   Kommentar by Kims — 18. september 2007 @ 21:04

  42. Blogosfæren skal behandles i DR:
   Uriasposten har over 2000 besøg
   Mavepusteren har under 200
   Hvem bliver inviteret ind på DRs bonede gulve?

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 21:06

  43. Gad vide om Allan Hansen Lindemarks kolleger hos Handelsfinans kan genkende mavepumperen på hans apology site?

   Kommentar by Kims — 18. september 2007 @ 21:20

  44. Godt at se at Allan helt afholder sig fra at svare på mine faktuelle indlæg.

   Så kan vi alle trygt gå ud fra at han har indrømmet sit nederlag.

   Kommentar by DaLi — 18. september 2007 @ 21:27

  45. -> #36 Allan

   “Højrefløjen har sine metoder”

   Det har venstrefløjen så sandelig også. Bare spørg beboerne på Nørrebro om det.

   -> #37 Flemming

   “Morten Østergaard udgør højresiden i panelet ha ha”

   Alt hvad der ligger marginalt til højre for Det Radikale Venstre er ifølge (D)DR ekstrem højrefløj.

   Kommentar by JensH — 18. september 2007 @ 21:27

  46. @Kims i 34 og 39: Et uhørt lavmål at forsøg at ramme en moddebattør på sit levebrød.

   Et spørgsmål til dine normale meningsfæller: Mener I virkelig det er en lødig form for indlæg at blive så personlige?

   Kommentar by The Man — 18. september 2007 @ 22:16

  47. Himlen være lovet for Uriasposten og for Jer, der kommenterer herinde .

   Uden Jer ville det være endnu mere deprimerende dagligt at læse om kulturberigelsens konsekvenser, EU, UN og alle de andre og mange ulykker, der hagler ned over gamle Danmark og Europa.

   Det er en rar fornemmelse at vide man ikke er alene om den vrede, der popper op hver eneste dag over det der sker med os og vort land .

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 18. september 2007 @ 22:22

  48. #44:Jeg er enig, det er for lavt, hvad er meningen?

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 22:41

  49. Oh hulk luft-i-hovedets lille hjælper kommer springende til !

   Trøst du ham lidt, når i så sammen har gennemgået de nedrigheder han har bedrevet finder i nok ud af at han intet har nogle andre at lade høre skal i se !

   Men nej personligt mener jeg det er lidt dårlig stil at ramme folk sådan at man udlevere dem med navn addr olign, men igen det er Allan vi taler om en mand der absolut ikke selv besider bare en antydning af moral og etik så ærligt talt græder jeg meget tørre tårer på hans vegne.

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 18. september 2007 @ 22:44

  50. #45

   Det ender sgu nok med at du ligesom fru grisehandler Larsen har denne tids modstandsbevægelse siddende i køkkenet planlæggende nye aktioner mod det religiøse politi og muftirådet inden alt for længe ;-)

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 18. september 2007 @ 22:48

  51. #47: “hjælper”? Jeg vil faktisk kæmpe for Allans ret til at have sine illusioner i fred – han har sin gode demokratiske ret til at være tåbelig. Period!

   Kommentar by Winston Smith — 18. september 2007 @ 23:29

  52. -> 49 Winston Smith

   Jeg tror det var ‘The Man’ (indlæg #44) som ‘whodares’ menete, da han talte om “lille hjælper kommer springende til”.

   Kommentar by JensH — 18. september 2007 @ 23:34

  53. Der er jo en grund til at mange skriver under en signatur, det er en form for beskyttelse af privatlivet der desværre kan være god grund til, om ikke andet så for sjælefredens skyld .
   Derfor syntes jeg at man skal undgå unødvendig offentliggørelse af personoplysninger.Det er så tilgængæld en god skik ikke at bruge forskellige “kaldenavne” da det ellers er svært at vide hvor/hvad de forskellige står for,
   I tilfældet allan, er en af de ofte brugte fraser om at han ikke har et arbejde/uddannelse osv osv, faldet noget til jorden.Men indragelsen af hans person oplysninger er dårlig stil.

   Kommentar by PB — 19. september 2007 @ 04:58

  54. At blive personlig er dårlig stil – enig. In casu allan er hans navn, adresse m.v ikke hemmelige, da de findes frit tilgængelige på hans blog. Det må i øvrigt være en slem bet for en småkommunist at arbejde på et lånefirma som Handelsfinans, der mest lever af højt forrentede kvik-lån, til mennesker der ikke kan få lån i banken.
   Det er slet ikke nødvendig at blive personlig overfor allan, der er rigeligt at tage af i forvejen. Som Anders Kusk viser i #34, kan man bare bladre lidt tilbage og lynhurtigt konstatere at allan i høj grad benytter sig af dobbeltmoral, og slingrer fra side til side. Derudover er der jo de sædvanlige prokuratorkneb, moralsk ækvivalens, stråmænd o.s.v, som tager kegler i nogle forsamlinger, men som regel fanges øjeblikkeligt her på stedet, og hænges ud som det fup de er.

   Kommentar by PeterK — 19. september 2007 @ 06:53

  55. >52 PeterK

   I øvrigt bør vi være dybt taknemlige for allan.

   Jeg er 100 % overbevist om, at allans tilstedeværelse i blogosfæren koster venstrefløjen stemmer hver eneste dag.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 07:04

  56. #36 og #44:

   Det vil ikke være første gang,højrefløjen har sine metoder, sidder i 2 små facister og samstemmer ?

   Sad i ikke og klappede i jeres 2 små blodige hænder, da entreprenørfirmaer, transportselskaber etc.i forbindelse med rydningen af ungdomshuset ?

   Kom der i samme forbindelse ikke trusler samt direkte angreb fra jeres voldspsykopat-kompaner på selvsamme ?

   Kommentar by Cicero — 19. september 2007 @ 07:55

  57. “Sad i ikke og klappede i jeres 2 små blodige hænder, da entreprenørfirmaer, transportselskaber etc.i forbindelse med rydningen af ungdomshuset ?”

   Her skal indskydes: blev offentliggjort på nettet af terroristerne

   Kommentar by Cicero — 19. september 2007 @ 08:05

  58. Vedr. MAN og ALLAHn

   “Højrefløjen har sine metoder”.

   Hm.

   Her er venstrefløjens metoder:

   Først “Arbejderbevægelsen, de røde fagforeninger, og pædagogområderne:

   VI KRÆVER! Får vi ikke vores vilje, lave vi ballade.
   *Demonstrationer, strejker, protester, blokader*

   Dernæst venstreekstreme:

   VI KRÆVER! Den borgerlige regering “har blod på hænderne” og andre tåbelige og grundløse beskyldninger.
   *Voldelige personangreb på folkevalgte politikere; hærværk mod lovlige partiers plakater; barrikader der spærrer den almene trafik; afbrænding af containere, biler og andre for hånden værende ting; stenkast mod politi og brandvæsen; indbrud og plyndring af butikker; ødelæggelse af andre, tilfældige, uskyldige borgeres ejendom; Overmaling af husmure m.m. med politiske slagord.*

   Og jeg kunne blive ved.

   Det er venstrefløjens “metoder”.

   Dertil kommer ødelæggelse af andres demonstrationer med slagsmål, sten- og flaskekast (endda mod jeres egen yderfløj, nazisterne!).

   Det er venstrefløjens metoder.

   Hvornår har “højrefløjen” opført sig tilnærmelsesvis tilsvarende?

   Men Mavepuster-Allan, blogverdenens svar på hæmorrider, skal endelig ind og klynke i DR, hvad? Berette om hvor onde vi er.

   Heldigvis har vi Kim Møller, der kan tackle lommesocialistiske provokatører som dig med tonstunge argumenter og realiteter.

   Venstrefløjen er virkelig sunket dybere ned end Marianergraven siden personer som Allan og Man tegner deres politik.
   Men hvad, det er jo ikke andet end hvad man ser fra centrumvenstrefløjen. Løgne, trusler, og rådden luft.

   Hvor er I dog sølle!

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 08:20

  59. der er mange teorier om hvem jeg er, hvad jeg hedder og hvor jeg arbejder. Dette er naturligvis irrelevant i en diskussion, men rart at se at nogle her på uriasposten mener at kims fablerier er under lavmålet. Jeg kender nogle stykker der er blevet ramt af sådanne “trusler” (“vi ved hvor du bor!”) før og har dropper at debatterer på fx uriasposten eller helt droppet at blogge. Det syntes jeg er en skam, og noget som man bør tænke lidt over. Personligt ser jeg det bare som en opfordring til at stikke næsen endnu længere frem.

   Ud over det vil jeg stoppe med at kommentere denne debat. Den er lige perfid nok nu.

   Kommentar by Allan — 19. september 2007 @ 08:29

  60. Hov!

   Jeg faldt lige over denne her i @37:
   ****

   “På et tidspunkt skal “Allan” hulke noget om en “ekstremt højre orienteret blog hvor folk opfordrer til vold..” og da han i sin iver snubler over ordene kan “Røde Irene” så heldigvis fuldføre sætningen med “uriasposten”.”

   Hvis ikke Allan kan fremlægge beviser på denne “opfordrer til vold”, så er det en direkte injurie mod denne Blog og dens brugere. Og er den fremsat med henblik på udbredelse i et offentligt medie, er det en meget alvorlig sag.

   Jeg opfordrer Kim Møller til at tage denne sag op, så vi kan få afgjort, om Uriasister virkelig er voldsopviglere!
   ****

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 08:33

  61. @56 Dansk Realist
   Det er jo derfor vensterfløjen er så glade for idelogien islam, den indeholder alle de elementer af vold og undertrykkelse af anderledes tænkende og ikke mindst DIKTATURET,som de søger efter.

   Kommentar by li — 19. september 2007 @ 08:33

  62. >57 Allan

   Har du brug for en pause fra virkeligheden?

   Ja ja, stik du bare af Allan, når blot du lover at komme tilbage. Vi kan slet ikke undvære dig, skal jeg sige dig. Uden dig ville vi være nødt til at betale en eller anden for at agere pauseklovn.

   Men når du er her, for vi al den morskab vi kan ønske os helt gratis :)

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 08:37

  63. @57 Til Allan, der skriver “der er mange teorier om hvem jeg er, hvad jeg hedder og hvor jeg arbejder”

   Nej, Allahn, der er ikke “mange teorier”, for du har selv udstillet dig selv, endda med foto og ICQ-nummer her:

   http://www.blogger.com/profile/01457531568694575026

   Og så er den såmænd ikke længere.

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 08:39

  64. Forøvrigt mener jeg, at URIASPOSTEN er et direkte billede af samfundsstemningen.

   Prøv at veksle et par ord med tilfældige almindelige mennesker på gaden (altså ikke autonome eller muslimer).
   Så vil det nok fremgå, at folks meninger modsvarer Uriaspostens deltageres meninger meget tæt på 1:1 !

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 08:42

  65. @AllaHn
   Hvordan kan det være, at Assmaa fra dit parti, kan gå frit omkring uden politibeskyttelse, selvom hun truer min frihed, ved at være bogstavstro koranlæser, og ifølge koranen gøre os dhimmi kvinder til andenrangs mennesker.
   Hvorfor skal Pia Kjærsgaard have politibeskyttelse, fordi hun forsvare dhimmi kvinderne ?
   Hvorfor er det ALTID vensterfløjen og idelogi islam tilhængerne der er voldelige og intolerante over for andre meninger ?

   Kommentar by li — 19. september 2007 @ 08:50

  66. “61 wauv dansk realist….
   ham allanis ligner godt nok prototypen på et brostenskastende socialt tilfælde..

   Mike

   Kommentar by Onion — 19. september 2007 @ 08:51

  67. lige en opfølgning på mit eget indlæg…

   Jeg kunne også se, at allanis adresse var i Valby, desværre tæt på dejlige Frederiksberg hvor jeg bor, men det forklarer unægteligt hvorfor alting virker dummere når man passerer Valby Langgade….jo tættere på allanis, desto tættere på madness.. SUK

   Mike

   Kommentar by Onion — 19. september 2007 @ 09:04

  68. Ja, ja. Så blev ilden for intens, og som sædvanligt lusker en venstrefløjser af med bukserne nede om hælene.

   Fjern volden og klynket, og de har ikke flere argumenter. Lidt småfnidren om hvor ond verden er, og lidt selvafstivende snøft om at man er for godt et menneske til at debattere med de onde der tillader sig at have andre synspunkter end en selv. Er det ikke ligesom set før.

   Det er næsten for nemt. Tryk dem lidt på maven, kræv lidt dokumentation – og pist væk er de. Se blandt andet Anders Hanghøj Sørensen, der i JyllandsPosten i dag mener, at man man ikke må udtale sig om det muslimske problem, med mindre man direkte er berørt af det. Han kan “skydes ned” på 2 linier. Det er for let – de har ingenting på.

   Kommentar by PeterK — 19. september 2007 @ 09:10

  69. -> #66 PeterK

   Anders Hanghøj Sørensen er selvfølgelig et virkeligt tågehorn, men i JP debat er der er faktisk et mere interessant indlæg, som er et lille lærestykke i islamisk taktik. En herboende muslim advarer mod den radikalisering af unge muslimer, som finder sted i hvad han kalder ‘kældermoskeerne’. Så langt så godt. Men hvad er så ‘løsningen’ på dette? Jo, der skal selvfølgelig bygges “en officiel moske eller to”, og så er “vi er nødt til at gøre op med mediernes negative dækning af islam”.

   http://jp.dk/meninger/breve/article1093867.ece

   Typisk islamisk taktik: Giv os de indrømmelser vi beder om, ellers kan vi ikke kontrollere vores unge, og så kan der ske forfærdelige ting.

   Kommentar by JensH — 19. september 2007 @ 09:24

  70. >66 PeterK

   Rødfascisterne er desperate. De er klar over, at jorden begynder at brænde under dem. Det er derfor vi for øjeblikket ser flere og flere forsøg fra venstrefløjens side på at kriminalisere de mennesker, som siger sandheden, for sandheden går venstrefløjen imod.

   Samme med DR. Hvorfor skulle Kaffeklubben ellers invitere en tinhat som Allan i studiet, hvis ikke netop fordi de er desperate og søger bekræftelse af deres eget døende verdensbillede, for vitterligt enhver pris. Og det er fandme en høj pris de betaler når de tager Allan Lindemark Hansen i studiet for at blive bekræftet i deres egne dumheder.

   Som Flemming sagde, det er sku dejligt at være borgerligt for øjeblikket, og se jorden skride under fascisterne.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 09:27

  71. >67 JensH

   Hæh, joo, islamfascisterne minder ubehageligt meget om rødfascisterne i deres argumentation.

   Det eksempel du nævner minder for eksempel til forveksling om sagen omkring “ungdomshuset”. Giv os et hus (som de ikke er berettiget til), så skal vi nok lade være at stjæle et (som de heller ikke er berettiget til).

   Demokratiets spilleregler anerkendes ikke af troende muslimer, nøjagtig som det heller ikke anerkendes af troende socialister.

   Den religiøse lov sættes over fællesskabet, for hvad Allah/Marx har sagt gælder, uanset hvad.

   Men islamfascisterne overser, lige som rødfascisterne overser, at vi er flere og flere der gennemskuer dem, og kun venter på, at de skal gøre alvor af deres diktatoriske ambitioner.

   Så længe vi har et tilnærmelsesvist fungerende demokratisk retssamfund, ville jeg personligt aldrig kunne finde på at skride til vold, men skulle fascisterne en dag stå åbent frem i al deres stupide selvgodhed og indføre det diktatur de har savlet over i deres drømme gennem årtier. Så er det af med handskerne, så at sige. Så kan den frie verden endelig give dem løn som fortjent.

   Rød- og Grøn fascisterne gør klogt i at huske hvad der skete med Tyskland i 1945!

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 09:35

  72. Kan vi ikke få nogle konkrete eksempler på højreorienterede trusler der mundede ud i vold ?

   Jeg har været bartender på en større kbh’sk natklub og måtte en nat trækkes som afløses ud i entre’en.

   Allan ville blive overrasket hvor ofte dørmænd og indgangspersonale hører sætningen “jeg ved hvor du bor” og ikke mindst “hvis vi møder dig alene på vej hjem til morgen…”

   Gæt selv fra hvilket segment.

   Hvad med vagtmanden de slog ned i Grøndal i sidste uge? Han tæller heller ikk med ?

   Hvilken del synes Allan er mest “perfid”, hans personlige oplysninger som offengliggjort på egen blog eller de virkelige trusler om vold og opfyldelsen af dem, herude, i den virkelige verden?

   Og lad så være med at hykle, The Man. Du hykler alt for meget. Tror du ikke Redox har navn og adresse på Møller og samtlige bloggere som Møller linker til ude til højre på siden? Stop så det hykleri. Nu !

   Kommentar by DaLi — 19. september 2007 @ 10:00

  73. >67 skulle vi så ikke omdøbe “Kældermoske” til “terrorcelle”???

   Kommentar by alf asgaard — 19. september 2007 @ 10:10

  74. off-topic…

   og dog…

   Den nyvalgte islamist i Tyrkiet, Gül – er allerede kommet i arbejdshandskerne og er ved at forvandle Tyrkiet til det værre.

   Youtube er spærret, fordi der var indlæg der var kritiske imod ham og det 27 årige forbud imod tørklæder i skolerne er netop blevet ophævet.
   Den tid hvor danske kvinder kunne tage til Tyrkiet i vestlig tøj, bliver garanteret udvisket indenfor nogle få år…så står den på tørklædetvang a la Iran ved udgangen af flyet.

   Man kan jo altid håbe, at militæret skrider ind igen…tiden vil vise dette.

   Mike

   Kommentar by Onion — 19. september 2007 @ 10:23

  75. > Kim Møller

   Angående DR, så har 180 Grader været ude med riven på det seneste. Også i dag:

   http://www.180grader.dk/nyheder/Borgerlige_partier_om_DR-sp_rgeskema_Vildledende_og_venstreorienteret.php

   http://www.180grader.dk/nyheder/Dokumentation_Her_er_DR_s_sp_rgsm_l_til_folketingskandidater_og_v_lgere.php

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 11:09

  76. Jeg nægter simpelthen at tro på at Allan har en
   magistergrad fra Københavns Universitet!

   Kommentar by islamofascisme — 19. september 2007 @ 13:53

  77. rettelse #73 henvisningen skulle være >69 for at give mening, så er det ikke helt off-topic.

   Kommentar by alf asgaard — 19. september 2007 @ 14:20

  78. HA HA HAllahn

   Se lige hans egen reklame:

   “Mavepusteren går i luften..på P1(!)
   Hvis du lytter til P1 imorgen kl 10.00, så kan du høre den ene halvdel af mavepusterne debattere med tre folketingsmedlemmer. Det sker i Kaffeklubben på P1, hvor Irene Manteufel styrer debatten der omhandler aktuelle emner. Der er lidt om ytringsfrihed, DR som borgerlige lejesvende og den famøse Kenneth Plummer T-shirt affære.”

   Læg mærke til studieværtindens navn MANTEUFEL = MANDEDJÆVEL!

   Forresten, hvad er “Borgerlige Lejesvende”?
   DR = Danmarks Rabiatradio!

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 14:28

  79. >77 alf asgaard

   Det sker af og til, at kommentarer der har været fanget i bloggens filtre pludselig dukker op og rykker hele kommentar-nummereringen.

   Derfor er det en god ide altid at skrive både nummer og navn på den man kommenterer til.

   Af og til er det også rigeligt bare at henvise til den person hvis kommentar man vil kommentere.

   Anyway. Du henviste faktisk til det rigtige nummer, men så dukkede der to ekstra kommentarer op blandt dem der kom før 67/69, hvorefter 67 blev rykket til 69.

   Håber det gav mening.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 14:29

  80. UHA nej nej nej nej nejda!

   Kik endelig ikke på Mavepuster Allahn blog. Paranoiditeten skriger til himlene:

   “Imorgen er 1984
   I morgen bliver al din post gennemkigget af politiet, og enhver brug af ord såsom “bombe”, “terror” og “dumme fogh” vil medføre at man kommer på en hemmelig liste over potentielle terrorister.
   Samtidig vil alle dine telefonsamtaler blive sporet og hvis du samtidig har brugt forkerte ord, så vil alle dine bevægelser bliver overvåget.”

   Hold kæft hvor er han bange for at blive afsløret!
   Vi andre har ikke noget at frygte eller skjule!!!

   ———Forøvrigt mener jeg at Ehl er en klud——————

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 14:32

  81. Venstrefløjen har skam sine metoder:

   Jesper Egtved Hansen blev dræbt af skud 3. november 1988, da venstreekstremister var i færd med at flygte fra et væbnet røveri.

   Jesper Holck Christensen blev sammen med fire kammerater overfaldet af 15-20 venstreekstremister, da de var på vej hjem fra et møde i Brønshøj 11. juni 2004. To blev indlagt på grund af de skader, voldsmændene tilføjede dem, heriblandt Jesper Holck Christensen. Han døde af sine kvæstelser 7. oktober 2004.

   Dertil selvfølgelig en lang række overfald.

   Henrik

   Kommentar by Henrik Krog — 19. september 2007 @ 15:08

  82. Allan og HYKLER The Man:

   http://politiken.dk/indland/article258425.ece

   http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-6303189.html

   Jo, venstrefacisterne har skam deres metoder OG DE BRUGER DEM !!!!!!

   Kommentar by Cicero — 19. september 2007 @ 15:59

  83. -> 30 JensH

   Du godeste, her har rigtig været liv i tasterne siden sidst.

   Tak for citaterne og din solidaritet. Nu får vi så se, om det bliver nævnt i DR, at vi er to voldpsykopater på Uriasposten, der opfordret til mord efter Carsten Hauch metoden. :-) Jeg har absolut ingen forklaring på, hvordan Allan er kommet frem til sin konklusion.

   Jeg læste Alis indlæg i JP i dag om kældermoskeer/terrorceller, og det indlæg var lige så modsætningsfyldt som andre skriverier fra Alis trosfæller. Men det er da glmrende, at de skriver og udtaler sig, så at vi får et godt indblik i deres tvetungede verden. Først kryber man lidt, så fremkommer man med sit ærinde, og derefter kryber man igen.

   Men ret skal være ret, Ali og hans venner har ikke grund til at tro, at der er ret meget, der fungerer i vores hoveder. De må have det med os, som vi har det med Allan.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 19. september 2007 @ 16:24

  84. http://64.233.183.104/search?q=cache:E-Hb2iAtCo8J:www.eskak.dk/visitkort.php%3Fsid%3D785+allan+hansen+lindemark&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk

   Herregud, er det ham?

   Kommentar by Mette (islamofob) — 19. september 2007 @ 16:31

  85. Til jer alle.

   Hvad er en MAVEPUSTER ? Jeg har tilladt mig at samle lidt materiale om mavepustere på min egen blog (klik på mit blå navn)

   Nåja lidt og lidt, for det blev en pæn samling mavepustere, som jeg mavepuster mavepusteren med.

   Men se selv.

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 17:28

  86. -> #83 Mette

   “om det bliver nævnt i DR, at vi er to voldpsykopater på Uriasposten”

   Hele to!! I DR optik bliver det til at en ekstrem højrefløjsbølge skyller ind over landet :-)

   Du behøver nu ikke takke for min ’solidaritet’. Det er en sand fornøjelse at ‘gå planken ud’ med dig i denne ’sag’ :-)

   Kommentar by JensH — 19. september 2007 @ 17:28

  87. Jeg fik hørt ‘kaffeklubben’ med mavepusteren. Han lød umiddelbart mere velformuleret end jeg havde forventet. Fordomsfuldt, ja, men ifølge hans blog-indlæg, havde jeg forventet at høre en der lød som et subsistensløst individ. Hans holdninger var dog som kunne forventes af et minoritets-partimedlem; helt ude på den ræve-rødeste hampmark. Jeg kan kun konkludere at DR rent faktisk er venstresnoet, når de usagt lader Allan kalde højrebloggere for “voldsopfordrende”. Disse generaliserende er simpelthen uanselige! Jeg mindes ikke at jeg er stødt på én højreblog, der opfordrer til udemokratiske virkemidler – derfor kan han udtalelser kun opfattes som en injurisk hetz. Føj for den lede, én demagog!

   Kommentar by islamofascisme — 19. september 2007 @ 17:36

  88. Hvad med om Kim Møller smed en injuriesag i hovedet på Allan?

   Kommentar by Dansk Realist — 19. september 2007 @ 17:48

  89. -> Dansk realist, mfl.

   “Hvad med om Kim Møller smed en injuriesag i hovedet på Allan?”

   Hvis nogen tillægger Mavepuster-Allans underlødigheder om Uriasposten og undertegnede nogen som helst værdi, så er jeg fuldstændig apatisk ift. deres holdning.

   Det jeg vil gøre, er ren rutine.

   Give mig tid til at gennemlytte, transkribere lidt af det. Får jeg tid, kunne jeg kombinere det hele med en generel analyse af Kaffeklubbens panel og gæster, om sidstnævnte – bloggerne, er der lige lavet en liste over de 99 mest indflydelsesrige. Er den politiske del af bloggossfæren, afbalanceret repræsenteret (er månen lavet af grøn ost…).

   Måske vil det også være på sin plads at citere fra Allans mange beskyldninger serveret som onelinere her på sitet.

   Kommentar by Kim Møller — 19. september 2007 @ 18:01

  90. -> 86 JensH

   I Kaffeklubben modererede Allan sig åbenbart,så at “mordopfordrende” blev til “voldsopfordrende”, men det er jo også slemt nok.

   Gad vide, hvor Allan har fundet den slags opfordringer her på Uriasposten? Da han er her dagligt og ikke kan undskylde sig med en enkelt misforståelse, synes jeg, at han skylder os en forklaring.

   Bortset fra hos Allan og hos nogle få andre med samme orientering, går det jo som en rød tråd gennem denne blogs indlæg, at vi foragter al den vold, truslerne og hærværket, som nogle musimske indvandrere og “de unge” fra Ungdomshuset benytter sig af.

   Siden Allan i den grad er faret i flint over mig, der aldrig svarer ham, funderer jeg over, om det kan have noget “Mor” at gøre? :-)

   Kommentar by Mette (islamofob) — 19. september 2007 @ 18:12

  91. ->#90 Mette

   Er vi nu kun “voldsopfordrende”?? Jeg er lidt skuffet over Allans manglende ‘mod’ når han nu fik chancen for at sætte det afgørende slag ind mod højrefløjen i selveste (D)DR :-)

   Men ellers er jeg helt enig. Det er min klare overbevisning, at alle debattørerne herinde står 100 % på retstatens grund. Hvis der havde siddet en masse loonies og forherliget vold havde jeg slet ikke gidet og debattere herinde.

   Og når man så samtidig tænker på den voldforherligelse der finder sted på Allans egen fløj finder jeg ham direkte hyklerisk for ikke at sige kvalmende.

   “Siden Allan i den grad er faret i flint over mig, der aldrig svarer ham, funderer jeg over, om det kan have noget “Mor” at gøre? :-)”

   LOL. Men hvem ved :-)

   Kommentar by JensH — 19. september 2007 @ 18:24

  92. Se her Kim, det har ligget på Mavepusteren siden dn 5. februar i år.

   http://64.233.183.104/search?q=cache:mzTFOZqyMQAJ:mavepusteren.blogspot.com/2007_02_01_archive.html+mavepusteren+mette+mord&hl=da&ct=clnk&cd=6&gl=dk

   “(…)

   “O, Danmark, på rænker du aldrig dig forstod,
   det har du tit betalt med dit reneste blod.”
   Mette

   Ubudne Gjæster — I skal føle det nu,
   at hvad Fædrene glemte, kommer Sønner i Hu.
   Alfred Hansen

   Lad os dog tale højt om, at vi ikke undgår borgerkrigen.
   Den er nødvendig, hvis vi fortsat skal være et frit folk.
   falkeøje

   Som alle og enhver kan se er Uriasposten et arnested for personer der opfordrer til etniske udrenselser og racistiske overfald på muslimer. At Kim Møller ikke har kommenteret eller slettet disse mord-opfordringer kan ikke være andet end en tavs accept af at etniske udrenselser er helt fint – og en del af endemålet med Uriasposten. Fx går der næppe to sekunder fra at jeg nævner menneskerrettighederne på bloggen, før jeg får rap over nallerne af den allestedsværende Kim.

   Så kære naive bloggere. Uriasposten er ikke andet end et dække for et propaganda apparat for den ekstreme højrefløj. Derude hvor opfordringer til mord på muslimer er en daglig forteelse. Og Kim er på alle måder en del af problemet. At han i dække af at være “historiker” kan blive citeret i P1 og blive interviewet i Berlingske Tidende er helt absurd og dårlig research fra journalisternes side.

   det var alt.”

   Og det der mere end rigeligt, Allan Hansen Lindemark.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 19. september 2007 @ 18:25

  93. -> 91 JensH

   Der er åbenbart også noget med “Far”, der slår. LOL.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 19. september 2007 @ 18:36

  94. Siden min post om, om det er en rimelig debatform at udlevere personlige data (hvilket formål, for øvrigt?) er jeg blevet kaldt hykler i denne post og slået i hartkorn med autonome voldsmænd og nazister, folk der truer på livet og meget mere.

   Fuldstændigt til grin at I ikke kan acceptere et indlæg eller tåle lidt modstand før alverdens ad hominem angreb vælter ud.

   – Og tydeligt at I kun går efter bolden og ikke efter manden…

   Kommentar by The Man — 19. september 2007 @ 19:25

  95. >94 The Man

   ?…..hykler!

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. september 2007 @ 19:30

  96. @95: Your point?

   Kommentar by The Man — 19. september 2007 @ 19:59

  97. Jamen det er jo utroligt. Allan og og hans ligesindede tror ved gud hjælpe mig at politiet sidder og overvåger os alle sammen !!

   3 milloner internet brugere !

   Hvor skulle de dog få de ressurcer fra ?

   Der er tale om at politiet kan få udleveret data fra Iternettets Udbydere ( Isp´er), såfremt der er en begrundet mistanke om forsøg på terrorvirksomhed, efter en dommerkendelse. Alle der har rent mel i posen har således intet at frygte. Men Allan og hans venner er åbenbart nervøse !! Allan har igen igen åbenbaret, at han ikke hæmmet af konkret viden.

   Kommentar by Luffe — 19. september 2007 @ 20:32

  98. Winston, det var som Mackety sagde ikke dig jeg referede til med “lille hjælper” bare en af Ahllans sædvanlige forbindingskasser lydende det lidt idiotiske nick “the man” (fnis)
   Men du nåede at poste dit før mit ;-)

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 19. september 2007 @ 20:50

  99. Off Topic, undskyld

   Kommentar by Luffe — 19. september 2007 @ 20:53

  100. Jeg vil gerne skrive indlæg #100 eller derover med en bøn:

   Nu synes jeg målet er fuldt. Nu synes jeg at tiden er kommet til at trække en streg i sandet ift. denne troll. Prøv at kigge tilbage: Hvor meget har denne i enhver sammenhæng irrelevante person ikke fået lov til at fylde her? Er der nogen gevinst for Uriasposten ved at lade ham sætte sit dybt ubehagelige præg på bloggen her?

   Jeg kender godt argumenterne, og jeg har også en vis forståelse for dem: Han udstiller og latterliggør kun venstrefløjen for de idioter og løgnhalse de er. Og svarene han giver anledning til, kan jo i sig selv være instruktive for de der bare læser med. Jo, jo. Er dette virkelig nok til at retfærdiggøre hans klamme fingeraftryk på denne og mange andre tråde? Jeg synes det altså ikke.

   Reality check: Denne person er ikke så dum som hans online-identitet giver anledning til at tro. En person som år efter år ikke laver andet end at spamme blogs med løgne, tilsvininger og dårlig argumentation, er ikke dum. Et dumt svin, men ikke dum. Det har været demonstreret mange gange hvor meget han modsiger sig selv. Det er ikke dumhed, folks. Det er fordi det kun er Rasmus Modsat-indvendinger, som denne online-identitet genererer. Det er ikke en konsistent personlighed. Hvorfor? Der er kun to forklaringer: Enten er manden bindegal, eller også har han et ondsindet ønske om at skade bloggen her. Det siges at han har tilknytning til Minoritetspartiet. Dette kunne meget vel være forklaringen. Denne sekt af de værste af de værste loonier og ekstremister har formentlig kun ét formål: At skabe kaos. At opløse alt der skaber sammenhæng. Eller hvordan de nu selv ser det. Var han blot dum, ville han tage bare lidt ved lære af de hug han får.

   Don’t feed the troll. Han fortsætter så længe der er nogen som prøver at debattere med ham. Allerbedst ville det være efter min mening, hvis der blev grebet ind fra Kims side med henblik på en afgørelse af denne spamming. At han nu optræder i radioen med uimodsagt tilsvining og belyvning af Uriasposten, burde være anledning til indgreb, hvilket naturligvis er Kims suveræne afgørelse.

   Kig på denne tråd, er det på nogen måde rimeligt at han får lov til at dominere så meget?

   Mit forslag: Giv ham et tilbud han ikke kan afslå, hold op med at trolle og lyve om folk her, eller det er ud, med IP-banning af dine poster fremover. Eller flyt alle hans indlæg over i en tråd med hans navn, så kan de som gerne vil indgå i tomgangsdebatten med ham. Måske kan dette endda automatiseres?

   Bare mine fem øre. Afgørelsen er naturligvis Kims og Kims alene.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. september 2007 @ 21:17

  101. -> #100 LFPC

   Allan bør ihvertfald give en uforbeholden undskyldning til Uriasposten og debattørerne herinde. At sidde i et radioprogram på (D)DR og påstå at vi opfordrer til vold er en lodret løgn.

   Kommentar by JensH — 19. september 2007 @ 21:28

  102. ->101

   Men vil dette være nok? Der er intet som tyder på at han vil blive træt af sin ødelæggende adfærd, hvilket ville være sket for længst for en almindelig pubertær eller umoden person. Han vil blive ved. Jeg synes der må komme en afklaring af hans virke her, så det er Kim som lægger linjen, og os skribenter som står for debatten på den rigtige måde. Han fylder alt, alt for meget efter min mening.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. september 2007 @ 21:51

  103. Undskyldning fra Allan-Rasmus-Modsat ?

   Behøves ikke .

   Dertil er han for ligegyldig.

   Ignorer fyren.

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 19. september 2007 @ 21:54

  104. I betragtning af hvilke løgne og grove injurier Allan Hansen Lindemark har fremført både på sin egen blog og i DR mod især Kim Møller men også mod en række mere eller mindre navngivne personer på Uriasposten, der skriver her ofte, og som mange ved, hvem er, skulle man tro, at en henstilling om for eftertiden at holde sig borte er tilstrækkelig.

   En henstilling til DR om at undgå at medvirke til spredning af disse grundløse løgne og injurier ville også være på sin plads, da der jo er tale om underlødig journalistik. En klage til Jacob Mollerup er en mulighed, han vl derefter opfordre den ansvarlige til at beklage eller eventuelt forsvare sin handling.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 19. september 2007 @ 22:18

  105. @104 Mette
   ja, vi behøver ikke belaste retssystemet yderligere, de har nok at gøre med vores kulturberigere, og for øvrigt plejer det kun at være vensterfløjen, der misbruger retssystemet, til at lukke munden på modstanderne med div racisme-sager ol, som de taber.
   ja, vi burde sende en klage til (D)DR, og bede den ansvarlige for programmet udsende et dementi.
   Forvent intet fornuftigt fra taber AllaHn.

   Kommentar by li — 19. september 2007 @ 23:19

  106. @97 Luffe

   Angående overvågning i samfundet.

   Hvem er de eneste, der evig og altid harcellerer over mere overvågning mod kriminalitet? Af pladser, steder, gader?
   VENSTREFLØJEN !
   Hvem harcellerer over politiets mulighed for overvågning af telefoni og datatrafik?
   VENSTREFLØJEN!
   Hvem bringer gang på gang BigBrother (Orwells roman 1984) ind i billedet som skræmmemiddel ?
   VENSTREFLØJEN!
   Men – hvem hylder et politisk system, der om noget andet benyttede sig af hemmeligt politi, overvågning, aflytning, spioner og infiltrationer?
   VENSTREFLØJEN!

   Sjovt nok har borgerlige intet mod at politiet får maximal mulighed for at undersøge og forebygge kriminalitet gennem overvågning. Vi har nemlig ren samvittighed og intet at skjule. Ikke engang om vi midt på Rådhuspladsen skulle klø os bagi med venstre hånd, behøver vi have dårlig samvittighed. Og skulle vi gå i følgeskab med en anden person end vores ægtefælle, ville det kunne forstyrre vores nattesøvn.

   Den dårlige samvittighed stråler som en projektør i natten fra venstrefløjen, hvis yderfløj jo netop benytter sig af antidemokratiske, kriminelle, voldelige metoder for at fåderes synspunkter frem.
   Derfor har de så paranoidt meget imod at blive overvåget og afsløret for deres handlinger.

   Og det afspejler sig i deres indlæg på debatter.

   Lidt off topic: hvordan mon en sammenligning af forbrug/afhængighed af hash og andre narkotiske midler ville give resultat som højrefløj kontra venstrefløj?

   Og til slut: DR er syg, meget syg. Ligger faktisk tæt på dødskramperne. Ligesom venstrefløjen.
   Realiteter har man forlængst opgivet. Saglighed ligeså.
   Nu kæmper man for overlevelse ved at svine højrefløjen til. Mistænkeliggøre og latterliggøre. Men disse krampetrækninger afspejler blot den interne dødskamp. Og de håber forgæves på, at islam kan give dem den nødvendige hjertemassage.

   I DR såvel som på Kbh. Rådhus, BUPL, Jagtvej69, m.m.
   Og i Debat-/Blogverdenen.

   Kommentar by Dansk Realist — 20. september 2007 @ 07:36

  107. > LFPC

   Allan er et dybt usympatisk menneske. Ingen tvivl om det.

   Jeg skal ikke blande mig i om Urias-Møller bør spærre for mavepumpens adgang til at kommentere, men jeg vil dog sige, at såfremt Møller skulle vælge at udelukke Allan, ville han have min fulde forståelse for dette valg.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 20. september 2007 @ 07:43

  108. @92 Mette

   De to første citater mener jeg er taget fra den danske sangskat.

   Dér må Allahn rette sin harme og opfattelser om mordtrusler til forfatterne.
   Hvad Falkeøje angår er han lige på grænsen i citatet, men dog ikke direkte opfordrende til mord.
   Kun i syge hjerner som hos Allahn og DR kan dette blive til det, han beskylder Uriasposten for.

   Men beskyldningerne er så grove, at de burde retsforfølges, for det vil kun medføre 1 taber: Allan. Åh jo, og DR, der har videreformidlet denne venstrefacistiske propaganda og hetz.

   Tænk hvad det kunne have medført, hvis det havde været en borgerlig, der havde udført samme stunt på en venstrefløjsside (ja, jeg ved godt at man ikke ville nå så langt før banning). Mon ikke der ville have været hadegrafitti på ens husmure, smadrede ruder, og måske endda afbrænding af ens bil i indkørslen?
   Det kunne jeg levende forestille mig.
   Men nu er det altså en borgerlig Blog der angribes, og borgerlige gør ikke den slags hærværk.

   Det lader vi venstrefløjen om!
   De har jo erfaringerne.

   Kommentar by Dansk Realist — 20. september 2007 @ 07:45

  109. Jeg er enig med Mette (#104). Istedet for et egentlig sagsanlæg burde vi i første omgang sende en klage til Jacob Mollerup med et krav om at den ansvarlige for programmet udsender et dementi.

   Det kan ikke være meningen, at vi skal finde os i så grove og løgnagtige beskyldninger, og da slet ikke fra venstrefløjen, som for en dels vedkommende har volden som en naturlig del af den ‘politiske kamp’.

   Kommentar by JensH — 20. september 2007 @ 08:03

  110. Jo, vi burde bare lade allan være, han fylder for meget

   Selv har jeg sagt bye-bye flere gange, men en gang imellem udtaler han sig så dumt, at det er mere end svært ikke at fare i tastaturet. Man kunne jo så give ham verbale høvl på hans egen blog, men dels ville det generere trafik, og dels censurerer ham med hård hånd alt der viser hvor tynde hans argumenter er, eller også kommer han bare med sin forkerte påstand igen, ligesom Helen Latifi, som så skal vise at han har ret.

   Han er alt for ubetydelig til et sagsanlæg, tænk bare på overskriften på EB. “Ekstrem blogger sagsøger debattør”, og P1 vil samle hele styrken i et forsvar for ham. At P1 tager ham ind, bestyreren af en ubetydelig venstrefløjsblog uden ret meget mere aktivitet end den han selv skaber, nummer 40-50 stykker på listen, kan da ikke undre nogen.

   Kommentar by PeterK — 20. september 2007 @ 10:01

  111. Allan & Co. ville elske et sagsanlæg, og det er vi andre ikke tjent med i denne sammenhæng, fordi der er tale om en person, som åbenbart mener sig berettiget til at overskride almindelige moralske normer og love og har venner i det store licensbetalte medie, der ikke viger tlbage for at give ham mikrofonen. Som “de unge” på Nørrebro.

   Hvis I får tid, skulle I genlæse “mord-tråden”, den er faktisk ret morsom og tager sit udgangspunkt i Abu Labans ankomst til landet og alle de rænker, han stod for.

   Ang. det med rotterne, er jeg ikke vildt begejstrede for dem, men det bør huskes, at det var Abu Laban selv, der bragte dem ind i billedet med sin sammenligning mellem Naser Khader og en rotte i et hul. Den sammenligning forekom mig at være meget mærkelig, men siden læste jeg et sted, at det er et almindeligt begreb i arabisk retorik; jeg kan desværre ikke huske forklaringen.

   http://66.102.9.104/search?q=cache:etwGTtE9e0EJ:www.uriasposten.net/%3Fp%3D4263+uriasposten+mette+danmark+r%C3%A6nker&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk

   Kommentar by Mette (islamofob) — 20. september 2007 @ 10:13

  112. Det der slår mig er, at Allan er mere intelligent end de kommentarer han poster her på siden. Det anleder mig til at mistænke at han bedriver en form for bevidst irritations-sabotage. Hvis vi spilder så meget tid og energi på hver af hans dumme kommentarer, så har han virkeligt opnået sit mål, og dét med et minimum af indsats! Han virker rationel nok til at kunne poste andet end simple one-line provokationer, så måske burde man lave et Allan-filter, der tvinger ham til at skrive indlæg på mindst 100 ord?

   Kommentar by islamofascime — 20. september 2007 @ 10:49

  113. Allan er et ligegyldigt nul. At han bliver inviteret på DR gør ham på ingen måde mere betydningsfuld. Det er DR, der er problemet og det vil DR vedblive med at være til de bliver lukket eller solgt. Det bedste svar på en lallende idiot som allan er derfor også netop det, som Kim Møller gør hver eneste dag og tak til Møller for det.

   Afslør de skiderikker på DR som det de er. Vis DR´s grimme ansigt frem for hele verden og bliv ved med det, til de enten lukker eller bliver solgt.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 20. september 2007 @ 11:28

  114. Hi!

   What do you think about love? >:)

   Kommentar by CandyShopGirl — 9. oktober 2007 @ 13:24

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper