21. juli 2013

EU-modstanden er altid i opposition: EP-socialdemokrat om strategi for ‘integrationen’ af romaer…

Den danske EU-kritik altid er i opposition, og det ser ud til at passe begge fløje perfekt. Forleden pointerede konservative Brian Mikkelsen, at Danmark burde lave et nationalt forlig om EU, så Danmark kunne stå samlet mod EU-direktiver der eksempelvis giver velfærdsydelser til østeuropæiske lykkeriddere. En udvikling der gradvist afmonterer nationalstaten ved soklen.

Isoleret set et fornuftigt tiltag, men det er ikke mere end to måneder siden samme politiker forklarede, at såfremt lande i EU ville gå videre og lave ‘et stærkt forøget samarbejde’, så skulle Danmark være med i ‘et sådan kerne-samarbejde’. Udover radigale racismebeskyldninger kom der intet ud af Mikkelsens EU-kritik, og det er business as usual over hele linien. Der er ingen statsmænd tilbage, blot teknokrater der administrerer beslutninger et stort flertal af danskerne ville stemme imod, hvis de fik chancen.

Hvad gør vi med østeuropæiske tiggere i Danmark?, spurgte P1 torsdag i sidste uge. En socialdemokrat svarede opgivende, men i det mindste ærligt.

Britta Thomsen (S): … vi skal simpelthen have en romastrategi, og det betyder at alle formandskaber skal have en strategi for hvordan de har tænkt sig, hvordan de har tænkt sig at integrationen skal ske i Europa. …

Diverse citater.

“Vi kan ikke have en græshoppemodel, hvor nogle græshopper, i dette tilfælde østeuropæere, hopper ind på marken, suger al energi ud og derefter hopper videre til næste mark.” (Brian Mikkelsen til BNB, 9. juli 2013)

“Brian Mikkelsens retorik er udtryk for et diskriminerende menneskesyn, der ikke er et civiliseret land værdigt. Det var ikke ok, da Hitler sammenlignede jøder med rotter i 30erne, og det er heller ikke ok, når Brian Mikkelsen sammenligner østeuropæere med græshopper.” (Lotte Rod, De Radikale til BNB, 9. juli 2013)

“Det minder om regulær plyndring, og det er noget, vi begynder at se mere og mere. De går direkte ind og opfører sig, som var det et ta selv bord. Man er åbenbart fuldstændig ligeglad med at blive opdaget.” (Jesper Schmidt, Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk, 11. juli 2013: Politiet chokeret: Åbenlyse tyverier minder om regulær plyndring)

“Der er noget tudefjæs over det, når politikerne piber over noget, som de i hvert fald har kunnet forudse siden 2002…” (Marlene Wind, professor til Jyllands-Posten, 12. juli 2013)

“Hvis man bare overholder det [ikke diskriminere med baggrund i nationalitet, Kim], kan man næsten indrette sig, som man vil, så alt det her skrig og skrål er lidt primitivt.” (Kirsten Ketcher, professor til Jyllands-Posten, 12. juli 2013)

“Der er ingen grund til, at mine politiske kolleger bliver ved med at sige, ‘hvis’ udviklingen i EU retten fortsætter. For det gør den. Der er ikke noget nyt i, at EU-domme betyder flere opholdstilladelser og flere ydelser til EU-borgere og deres tredjelandsægtefæller, der gør brug af den fri bevægelighed. Udviklingen har været undervejs i årevis, og jo flere retssager der afgøres, jo mere kommer dansk udlændingeret og velfærdssamfundet under pres. … Det kan vi ikke ændre… Dertil kommer, at man skal være opmærksom på, at der tillige er bilaterale aftaler med Tyrkiet, hvis borgere også har særlige rettigheder…” (Birthe Rønn Hornbech i Politiken, 16. juli 2013: Det er umuligt at beskytte den danske velfærdsmodel)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/49639/trackback

19 Comments »

 1. Hvilken verden lever hun i? Kunne hun ikke komme lidt i praktik hos Helsingørs (fhv.?) bormester?

  Frankrig og England er ved at ‘udvikle’ strategier, efter at EU har sendt bølger af sigøjnertyve ind over deres hovedstæder

  Paris: “Tyverier i industriel skala”

  http://snaphanen.dk/2013/07/18/lommetyveri-i-industriel-skala/

  Gypsies sent packing in dawn raid by police

  http://www.express.co.uk/news/uk/416122/Gypsies-sent-packing-in-dawn-raid-by-police

  Kommentar by Josef. K — 21. juli 2013 @ 09:43

 2. Javist fortsætter “udviklingen”. Mens vi begejstrede råber “Søren Pind som statsminister”.

  Med sådanne analytiske evner er det vel et spørgsmål, om vi har fortjent bedre.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. juli 2013 @ 09:54

 3. At man åbenlyst siger ok til at forære danske skattepenge til romaer og andre velfærds “græshoppere”… Så er alt sammenhængskraft i dette land DØDT….

  Kommentar by ny kommentator — 21. juli 2013 @ 10:03

 4. Når sammenhængskraften i et samfund er væk, så er tiden inde til, at alle mulige interessegrupper danner deres egene militser.
  Så vil jeg nødigt være gammeldags politimand.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. juli 2013 @ 11:37

 5. […] uvilkårligt til at tænke på danske politikeres indholdsløse floskler som fx Inger Støjbjerg og Brian Mikkelsen har været ude med. Nå, men det er jo sol, sommer og søndag så jeg tror at jeg i dag vil være […]

  Pingback by Valgflæsk eller kursskifte? | Hodjanernes Blog — 21. juli 2013 @ 11:51

 6. De konservative er landsskadelige eurokrater.

  Kommentar by Nielsen — 21. juli 2013 @ 12:18

 7. “… at der tillige er bilaterale aftaler med Tyrkiet, hvis borgere også har særlige rettigheder…”
  Hvad er det for særrettigheder, Rønn Hornbech omtaler?

  Kommentar by T. Snorrason — 21. juli 2013 @ 13:02

 8. 6,

  formentlig den her fisk

  http://www.uriasposten.net/archives/20514

  Kommentar by Hans Und — 21. juli 2013 @ 13:16

 9. Men undres over at socialdemokraterne ligefrem insisterer på, at jage vælgerne over til DF.
  Problemet med DF er at de er socialdemokrater. Jeg er sikker på at at borgerligt parti med en realistisk holdning til indvandring og EU, vil kunne høste en stor del at vælgerskaren. LA kunne godt gøre det, men indtil nu har de sagt et og stemt noget andet, de har endnu ikke vist at de ikke bare er radikale venstres højrefløj.
  Der er et ledigt stanpunkt blandt i befolkningen og vi behøver bare et parti, som vil udfylde hullet.

  Kommentar by Robert R — 21. juli 2013 @ 14:37

 10. Nr. 9.
  At påstå Dansk Folkeparti fører socialistisk politik er en overdrivelse,Dansk Folkeparti beskytter ældre Danskere der igennem et helt liv har bidraget betingelsesløst til det Danske samfund trods landet er skævvreden af hæmningsløst U-landsbistand for at beskæftige Djøffer samt ukrontrolleret indvandring af lavintelligente gedehyrder fra Mellemøsten og Afrika,Dansk Folkeparti ønsker et samfund der understøtter Etniske Danskere mod det skrammel de socialistiske kommunister har importeret også kaldet kulturberigelse.Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. juli 2013 @ 15:45

 11. #10. emmagad

  Sådan!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. juli 2013 @ 15:58

 12. Danskernes levestandard bliver ringere og ringere. Overalt skal der skæres og skaffes penge til at andre kan “overleve”.
  Lykkehjulet i tombolaen endte på “vælg selv”.
  Der er udsalg, men i stedet for 50% står der gratis.
  Bomme ved grænsen er fjernet og der er grønt lys i alle baner mod nord.
  Forstår dem egentlig godt. Fra en kummerlig tilværelse kan der på ingen tid fås på en måned her, hvad der måske ingen gang kan tjenes på en måned eller måske et år i hjemlandet.
  Så kom til Dk og du kan forsørge din familie eller måske endda din landsby derhjemme.

  Kommentar by x — 21. juli 2013 @ 16:35

 13. Du vrøvler Kim Møller, de gider end ikke lade det foregå i det skjulte længere, men gør åbenlyst grin med vort folkestyre/demokrati:
  http://ing.dk/artikel/it-professionelle-patentafstemning-er-hamrende-udemokratisk-og-uanstaendigt-160441

  Kommentar by Allan — 21. juli 2013 @ 16:49

 14. Danmark er ved at blive en totalitær stat, med proforma folkeafstemninger!

  29.99% af de stemmeberettigede i DK kan blive forkastet af 0% +et simpelt folketingsflertal.

  Forklaring:
  Det kræver 30% af de stemmeberettigede skal stemme nej for at forkaste et forslag hvor Danmark afgiver suverænitet. Selvom 29.99% af de afgivne stemmer er nej, og ingen stemmer for, vil det være en vedtagelse, blot der er et simpelt folketingsflertal der stemmer for.

  Ånden i vores højt besungne Grundlov skides der på når det ikke lige er Grundlovsdag og folkeforførene holder taler.

  Tror du selv på:
  “Der er ingen statsmænd tilbage, blot teknokrater der administrerer beslutninger et stort flertal af danskerne ville stemme imod, hvis de fik chancen.”

  Teknokraterne har jo fundet ud af hvordan man undgår at folket stemmer mod. Dette er kun den første lille afstemning, går den igennem, bliver den over nogle år fulgt op af andre småting der skal stemmes om, men som reelt vil fjerne alle vores forbehold!

  Vis jeg tager fejl Kim, og hjælp med at få gang i en bevægelse som vil stemme NEJ til den afstemning så så du ikke vrøvler når du skriver: “et stort flertal af danskerne ville stemme imod, hvis de fik chancen.”

  ;-P

  Kommentar by Allan — 21. juli 2013 @ 17:15

 15. Britta Thomsen har ret i en ting, vi skal have en romastrategi. Strategien må være at de skal udvises! Resten af det hun siger har hun uret i!

  Kommentar by Robert R — 21. juli 2013 @ 23:07

 16. Fra Snaphanen:

  Hvad med at lade tiggerne bo hos socialdemokrat Britta Thomsen? [ :D ]

  Suzanne Bjerrehuus skriver på Facebook om udsendelsen:

  Nu sidder der en flok på P1′s ‘Ordet er dit’ – bl.a Britta Thomsen (S) medlem af EU-parlamentet og taler for, at vi skal åbne armene for romaer og østeuropæere som er kommet herop, fordi de er fattige. De sover og sviner på gaden , bor i opgange og baggårde, flere er kriminelle, tjekker cykler for at se om de er låst, vælter skraldespande, begår indbrud. Utroligt at høre hende sige, at der ikke er problemer i andre lande, som har mange flere. EU har kun ét i hovedet og det er at smøre dem af på os, at ødelægge vores velfærdssystem. Hvad med at lægge pres på de lande, de kommer fra?

  Det er sydøsteuropa, som har regeringer, der er ligeglade med egne borgere. EU har fuld gang i at smøre en masse uintegrerbare folk af på os. De havner i danske kvarterer, som i forvejen er belastede. Ikke hos vores levebrødspolitikere som tjener godt og bor godt. Hold op hvor er det let at være godgørende på andres bekostning. Britta Thomsen og hendes slæng af politikere kan sagtens sidde og sige, at vi er et rigt land som må have plads til at favne endnu flere.

  Hvad med at lade dem bo hos Britta Thomsen? [!!!!!] Verden er fuld af mennesker, som lever på jammerlige vilkår. Hæv levestandarden hvor de kommer fra. Det er langt billigere at hjælpe på stedet. Og det hjælper flere. I det øjeblik de kommer herop og ikke kan klare sig selv økonomisk som turister i Danmark, så skal de rejse tilbage igen. Ellers går det fuldstændig amok. Vi har nogle regler om den slags – ‘turister’ uden en øre på lommen – og de skal følges. Lad os lære lidt af USA’s kloge indvandring. Her er ubudne gæster og turister som ikke vil og ikke kan yde noget ikke velkomne. Turister skal kunne klare sig selv økonomisk indtil de rejser igen. [!!!]

  https://www.facebook.com/suzanne.bjerrehuus (12. juli )

  Kommentar by Bjovulf — 21. juli 2013 @ 23:58

 17. “et stort flertal af danskerne ville stemme imod, hvis de fik chancen.”

  Hvad stopper os egenligt?? Hvorfor finder danskere sig i at flertallet af vores love laves af anonyme, udenlandske embedsmænd??? Hvorfor er europæere så ufatteligt nemme at styre?? Hvorfor er vi sådan nogle kujoner??

  Kommentar by Morani ya Simba — 22. juli 2013 @ 12:50

 18. Danmark ud af EU. Indfør en effektiv grænsekontrol. Stop for masseindvandringen fra ikke-vestlige lande. Og hjemsend ikke-selvforsørgende udlændinge samt kriminelle udlændinge. Det vil forbedre trygheden i det danske samfund.

  Kommentar by Filip — 22. juli 2013 @ 16:35

 19. Asylanter fra ikke-vestligelande bør afvises ved den danske grænse. Derfor er en effektiv dansk grænsekontrol vigtig. Asylansøgerne hjemsendes eller sendes til FN-asyllejr i asylanternes nærområde.

  Kommentar by Filip — 22. juli 2013 @ 20:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper