31. juli 2013

Psykiater om kriminelle unge muslimer: “… hele tilværelsen er en kamp mellem Danmark og islam”

Psykiater Henrik Day Poulsen taler meget bekvemt om ‘radikal islamisme’, men rettroende muslimer havde været mere præcist. Psykolog Nicolai Sennels har sagt det samme siden 2009, og har som konsekvens heraf måtte opgive sit arbejde for Københavns Kommune. Fra BT – Kendt psykiater: Derfor skaber islamisme kriminalitet.

“Radikal islamisme er en reel og voksende trussel mod det danske samfund, og det er på tide, at politikerne vågner op. Sådan siger retspsykiater og forfatter Henrik Day Poulsen, der står bag en bog om fanatisme og jævnligt møder islamismen i sit arbejde med kriminelle.

Den erfarne retspsykiater støtter den tidligere islamist og prædikant Ahmed Akkari, som i går i et opsigtsvækkende interview i BT advarede mod sine gamle trosfæller. … Troen bruges til at retfærdiggøre lovbrud og angreb på danske interesser og værdier, fortæller den tidligere imam, og det billede genkendes af Henrik Day Poulsen.

– Når vi undersøger kriminelle unge med indvandrerbaggrund, spiller islamisme ret ofte en rolle. De har fået indprentet et fuldstændig fordrejet verdenssyn, hvor det direkte eller indirekte er o.k. at begå vold eller røve en bank, fordi hele tilværelsen er en kamp mellem Danmark og islam, hvor de er på den gode side. Og når de bliver anholdt og straffet, tror de igen, det er udtryk for den kamp. At det er på grund af racisme.

De kan simpelthen ikke se, at det, de har gjort, er forkert. Det er meget svært at bekæmpe kriminalitet, som sker med det udgangspunkt, og derfor er det en enormt farlig udvikling, siger Henrik Day Poulsen. …

Han sammenligner hvervemetoderne med dem, der findes i rockermiljøer, terrorgrupper og tidligere tiders rædselsregimer.

– Rent psykologisk er det fuldstændig det samme, der sker i de forskellige miljøer. Man finder mennesker, der har svært ved at forstå og tackle verden og udstyrer dem med en enkel og unuanceret forklaring på alt. Samtidig giver man dem et tilhørsforhold til et broderskab, som bekræfter den opfattelse og fungerer som et skjold mod alt det forvirrende. Da Hitler fortalte tyskerne, at de var alle andre overlegne, og at alle ulykker var jødernes skyld, brugte han præcis de samme principper, som islamisterne bruger i dag. Nu er ulykkerne bare danskernes skyld, siger han.

Oploadet Kl. 12:35 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/50039/trackback

41 Comments »

 1. Det bliver spændende at se, om de islamofile tør gå efter, at ramme ham på karrieren, således som det skete med Sennels.

  Det giver et praj om i hvilken retning styrkeforholdet har bevæget sig.

  Kommentar by Hans Und — 31. juli 2013 @ 13:00

 2. Comon, Kim Møller: ‘rettroende muslimer’. Som om der findes vantro muslimer? Enten er man muslim, islam- og korantro eller også er man frafalden og bliver lynchet kort tid efter.

  Henrik Day Poulsen forsøger blot at udtrykke sig, så han ikke lægger sig ud med det såkaldte sundhedsvæsen.
  Sennels begik den fejl at beskrive de faktiske forhold i jernindustrien, så han blev fyret. Københavns kommune, et u-land du ikke kan nå.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. juli 2013 @ 13:07

 3. Jeg er ikke så sikker på at man skal være særlig rettroende muslim for at være mere kriminel end andre med muslimsk baggrund, men det hjælper! Jeg er endda tilbøjelig til at tro at endog kristne fra muslimske lande er mere kriminelle end danskere, for den muslimske kulturbaggrund dominerer også kristne fra de muslimske lande.

  Kommentar by Niels P. — 31. juli 2013 @ 13:11

 4. Kim Møller:
  “Nicolai Sennels har sat det samme”

  Jeg går ud fra at du mener ’sagt’, ikke ?. ;)

  Kommentar by Erik Jørgensen — 31. juli 2013 @ 13:18

 5. “Man finder mennesker, der har svært ved at forstå og tackle verden og udstyrer dem med en enkel og unuanceret forklaring på alt.” Det er venstrefløjens modus operandi. Intet nyt i det.

  Kommentar by Vagn Henning — 31. juli 2013 @ 13:29

 6. “hele tilværelsen er en kamp mellem Danmark og islam”

  Hvis den holdning er udbredt er det jo et instinktivt sundhedstegn at “tribal mentality” så småt også er ved at vokse frem hos enkelte danskere. Disney-tænkerne hos de radikale og andre ville jo blive spist levende hvis den ene part mener verden er som i Bambi filmen og den anden mener vi lever i junglen hvor man spiser sin modstander som løverne på Serengeti…

  Kommentar by Morani ya Simba — 31. juli 2013 @ 13:42

 7. http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2013/07/31/075849.htm SF: Nyt exitprogram til indvandrerbander
  Når Muhammed gerne vil ud af bandemiljøet, er det langtfra sikkert, at han vil få gavn af det samme exitprogram som Brian fra Hells Angels…

  Prøver Karina Lorentzen at fortælle, at der sørme er forskel på dansk og muslimsk mentalitet?

  “Hun foreslår, at man i stedet laver et helt nyt exitprogram, der i højere grad støtter de unge bandemedlemmers forældre og opretter non profit-virksomheder, hvor de kan få job”

  Ikram Sawar oplyser, at Kbh allerede gør det, så ingen problemer der http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2013/07/31/092619.htm

  Støtte til forældrene?? Flere pnege?
  Eller betyder det at Karen Hækkerup’s forslag i maj, bliver til noget?

  “Alt for mange unge drenge med en anden etnisk baggrund end dansk vokser op med en ligegyldighed over for fællesskabets normer.

  Det mener social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S), der kræver et opgør med eftergivenheden over for de etniske forældre, der ikke sørger for, at deres børn kommer i skole og holder dem væk fra kriminalitet. Det skriver Berlingske.” http://www.bt.dk/politik/karen-haekkerup-vi-har-et-etnisk-proletariat

  Kommentar by tavsen — 31. juli 2013 @ 14:35

 8. “Karen Hækkerup: Vi har et etnisk proletariat.”
  Ja, og Socialdemokratiet har bevidst skabt det for at få stemmer, efterhånden som “arbejderklassen” blev parcelhusejere.

  Kommentar by T. Snorrason — 31. juli 2013 @ 14:56

 9. Det er svært at bekæmpe kriminalitet når det har udgangspunkt i Islam nej det er ikke svært at bekæmpe kriminaliteten straffen for kriminalitet skal kort og godt være udvisning af Danmark.Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. juli 2013 @ 14:59

 10. Det er nu den anden Psykolog/Psykiater som beskæftig sig med kriminelle, som siger fra overfor kriminelle muslimer. Gad vide hvor længe det politiske establishment kan lade advarslerne overhørrige? Hele problemet er at der ikke er vilje til at gøre noget ved det og så længe politikertyper som Zenia Stampe formår at sætte dagsordenen er det håbløst!! Lad indvandringen styres af folket VHA folkeafstemninger, så er jeg sikker på at der vil ske ægte mærkbare forandringer!

  Kommentar by Robert R — 31. juli 2013 @ 15:13

 11. Mit råd, han skulle gå til psykiater selv.

  @Robert R

  Folkeafstemninger, er du fuld?
  Vi har folketingsvalg. Dine mærkbare ændringer kan du pakke sammen og sende af helvede til :)

  og..iihhhh. Hele to profesionelle står frem…

  Kommentar by Venstrefløjen — 31. juli 2013 @ 15:20

 12. En psykiater der fortæller sandheden det var så det job.

  Han havde i det mindste nosser nok til at gå imod flertallet.

  Kommentar by Lion — 31. juli 2013 @ 16:08

 13. @ Venstrefløjen
  Nej jeg er skam helt ædru.
  Nu underskriver du dig venstrefløjen, så jeg kan godt forstå at du ikke kan lide det dirrekte demokrati! Venstrefløjen lever og ånder netop for og i særdeleshed af det inddirekte demokrati, altså at nogen vælger nogen, som så vælger nogen andre, som muligvis endda igen vælger nogen andre, som så bestemmer. Det giver pampervælde og det er sådan fagbevægelsen fungerer! Og det er nærmest umuligt at vælte en overpamper. Det er så tæt på diktatur, som du kan komme.
  Tænk hvis folket fik lov til at bestemme, så ville vi have et land stort set som Schweiz,måske ikke så mange bjerge, men et fantastisk land, hvor en folkeafstemning kan bremse politikeres vilde og gale ideer. Det er et land med en offentlig sektor omtrent på 1/3 af den danske, et super velfungerende samfund.
  Jeg er sikker på at et folkeafstenings Danmark hurtigt kunne få smidt uintegrerbare og kriminelle indvandere ud. Jeg tror også vi ville komme ud at det planøkonomiske hellvede kaldet EU. Jeg er i det hele taget sikker på at vi får et bedre Danmark, hvor du og dine er kørt ud på et side spor!

  Kommentar by Robert R — 31. juli 2013 @ 16:12

 14. Der skulle stå et folkeafstemings Danmark, Jeg hader ipads stavekontrol!

  Kommentar by Robert R — 31. juli 2013 @ 16:15

 15. ->1.Hans Und. Enig i at “Det bliver spændende at se, om de islamofile tør gå efter, at ramme ham på karrieren, således som det skete med Sennels.”

  D’herrer Sennels og Day Poulsen er jo ikke med i Cosa Nostra, som det f.eks var tilfældet for den ledende psykolog på Rigshospitalet, der i KAP-uniform var ovre at besigtige Cambodia, mens de havde ‘Killing Fields’ og han kom hjem og roste ‘eksperimentet’?
  Og formanden for hovedorganisationen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) var vist også til træning i KAP-lejren i at skyde kapitalister?
  Og det samme var vist Lytternes og seernes redaktør i Danmarks Radio?
  Bare for at nævne et par stykker… :)
  Cosa Nostra=troende socialister

  Kommentar by A-mad — 31. juli 2013 @ 16:24

 16. Islamisme er en nyligt opstået betegnelse for politisk islam, dvs. den opfattelse at statens opbygning, lovgivning, retsvæsen osv. bør følge islamiske forskrifter (sharia) som beskrevet i Koranen og Sunna. (Kilde: Wikipedia)

  Islamisme er ikke nogen nyligt opstået gren af islam – det viser eksemplet her med al tydelighed. Det, som kaldes “islamisme”, er præcis det samme, som islam går ud på. Helt enig med dig, Kim, i at betegnelsen rettroende muslimer er det rigtige at bruge.

  Kommentar by Sobieski — 31. juli 2013 @ 16:35

 17. Wow, sandheden er nok ilde hørt i visse kredse ;-)

  Omar Marzouk: Smid Suzanne Bjerrehuus ud af landet nu!

  http://www.bt.dk/politik/omar-marzouk-smid-suzanne-bjerrehuus-ud-af-landet-nu

  Send Suzanne Bjerrehuus ud af landet. Med den opfordring går stand-up-komikeren Omar Marzouk nu ind i diskussionen om radikal islamismes indflydelse i Danmark. Han mener nemlig, der bør komme langt vigtigere emner end halal-slagtning på dagsordenen.

  I en Facebook-kommentar revser han Danmark for at give sig af med at diskutere halal-slagtet kød, mens de i Egypten lige nu smider islamisterne på porten. [ Og hvor er sammenhængen lige? Vi ønsker bare ikke mere islamisk indlydelse i Danmark overhovedet – PUNKTUM! ]

  – Det er til grin. Derfor synes jeg det er fru Bjerrehuus, som skal smides ud af landet. Mest for hendes egen skyld. Måske vågner hun op og ser verden som den er, skriver Omar Marzouk.

  Udviklingen i Egypten viser med al tydelighed, at synspunktet, om at muslimerne kun venter på at få demokratisk flertal, så de kan indføre Sharia-lovgivning, er dødt, mener Omar Marzouk. [ Nå, en stor del
  af dem kan da ellers ikke få islam nok – uanset hvor mange ulykker, vold og ballade, det så beviseligt fører til gang på gang ]

  Kommentar by Bjovulf — 31. juli 2013 @ 16:57

 18. “Omar Marzouk: Smid Suzanne Bjerrehuus ud af landet nu!”

  Det kan ligesom ikke lade sig gøre, Omar. Hun er født her i landet.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 31. juli 2013 @ 17:02

 19. @venstrefløjen
  Jeg ved det måske er for meget forlangt… Men her er en lille forfatterliste der evt. kunne være lidt oplysende for dig, vedr. det latterlige i den fremherskende pladderhumanisme, som du og de røde er fortalere for…. Men… Du lærer nok ikke noget anyway..

  Henrik Stangerup
  George Orwell
  Northcote Parkinson
  Profeten Muhamed

  Der er, til en lille uge, hvis du nabber et par værker fra hver…. Og bare rolig, forfatterne er halalstemplet af “ventrefløjen”… Men I fatter ikke en brik… Selv om de 3 førstnævnte… Lammegriner af jeres pladder… Hvilke bøger jeg tænker på… Må du selv finde oplysning på… Men jeg tvivler på at du kan…

  Kommentar by ny kommentator — 31. juli 2013 @ 17:15

 20. #11 Ja, og som sædvanlig foretrækker du så bare at sove videre i din
  dybe uvidenhed og lallende naivitet i stedet for at forholde dig til REALITETERNE – og så ellers tro, at det hele sikkert går af sig selv, når man bare lige husker at lægge sig på maven for den uinviterede “kulturberigelse” og dens mange krav konstant, ikke sandt, Venstrefløjen?

  Men det totalt uansvarlige vanvidscirkus med masseindvandring af uintegrerbare, åndsformørkede, ekstremistiske og stærkt fjendtligtsindede folkeslag / kulturer / religion(er) har du og dine gloriepudsende venner faktisk aldrig nogensinde haft bare skyggen af demokratisk mandat til.
  Tænker I frelste, gloriepudsende tosser – ALTID på andres bekostning – mon nogensinde på alle ofrene for jeres uigennemtænkte sociale eksperiment i fuld skala? Eller er det mon bare en nødvendig pris, vi “alle” – nogle langt mere end andre! – må betale på den lange vej frem mod jeres socialistiske Utopia?

  Du er jo helt uden for pædagogisk rækkevidde, mand – totalt låst fast i dine verdensfjerne, frelste holdninger og helt uden evnen til SELVSTÆNDIG refleksion. Magen til småtbegavet, blåøjet, virkelighedsfjern PK-tosse skal man godt nok lede længe efter – er du mon i familie med den selvgode hypernaivist Zenia Stampe eller selveste hunulven Johanne fra det venstrefascistiske Engangslisten? :D

  Kommentar by Bjovulf — 31. juli 2013 @ 17:18

 21. Hvorfor sige noget når Bjovulf kan.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 31. juli 2013 @ 17:32

 22. Jeg tror Bjerrehuus kender verden bedre end denne undermåler til Omar, fordi han er muslim udefra er totalt betydningsløst der. Åbenlyst aner han ikke en døjt, som så mange andre af hans slags. Og ham her er der nogen der naivt bilder sig selv ind, må være moderat muslim eftersom han jo er ‘komiker’, ivirkeligheden er han snarere fanatisk under underfladen. Hvilket også er meget typisk i hans etniske kredse, sammenlignet med vestlige. En troende muslim vil altid/oftest vælge sin egen kultur, derfor er islam så ilde passende noget sted i Vesten, desværre har vi under røde styringer sovet i timen ang. integration og forspildt de nødvendige tiltag. Såsom at oplyse fyldigt om her gældende normer og værdier.

  Kommentar by Lars B — 31. juli 2013 @ 18:24

 23. @ Omar marzouk.
  Det er måske ikke så væsenligt med diskutionen om halalkød, det er måske heller ikke så væsenligt at lille Muhammeds madpakke ikke må være i samme køleskab som lille Victors leverpostej, eller at vi pludselig skal sætte forhæng op i badet ved skolens gymnastiksal, eller at muslimske piger skal bade for sig selv, men summen af alle disse ting er et kæmpe problem! Det skal så sammenholdes med at danske piger kaldes ludere hvis de er lidt smarte i tøjet og at lille jesper skal være bange for at gå jjem fra skole fordi de muslimske drenge vil tæve ham og at kvindlige lærer ikke kan sætte sig i respekt over for muslimske drenge og at unge muslimske drenge kører som sindsyge. Det skal så også sammenholdes med at de fleste voldtægter begås af unge med anden ætnisk herkomst, som det hedder, at hver anden kriminelle handæing begåe af ja hvem tror I. Så det er ikke halalkødet det er summen af alt dette plus meget mere!

  Kommentar by Robert R — 31. juli 2013 @ 18:32

 24. #20 :D – jeg var lige nødt til at lukke lidt damp ud der ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 31. juli 2013 @ 18:56

 25. Det kan også anbefales at høre Henrik Day Poulsen i smæk for skillingen på radio24syv for et par uger siden, hvor han revser den ineffektive offentlige sektor og den danske ‘jeg har ret til’ mentalitet..

  Kommentar by lak — 31. juli 2013 @ 19:12

 26. Man undres over at Omar ikke for længst er taget ned for at hjælpe med at bygge det Nye Demokratiske Ægypten op… Hvad laver han dog her?

  Kommentar by Vagn Henning (bad standing) — 31. juli 2013 @ 19:36

 27. > Erik Jørgensen 17:02

  Tak, så slap jeg for at skrive det. Personligt vil jeg hellere have Narzouk ud af landet. Bjerrehus er et fornuftigt menneske. Gid man kunne skrive det samme om Narzouk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. juli 2013 @ 19:38

 28. Protestantism constituted the major religion in Germany during the early 1930s. Until Hitler attempted to establish a German Reich Church, there existed no such thing as an official German Protestant Church…
  http://www.nobeliefs.com/ChurchesWWII.htm

  At der set fra sidelinjen lokalt forsøges gennemført lovændringer der
  vil ændre folkekirkens organisation og ledelse har intet, udover ubetydeligheder der fremføres af de evige hystader og brokkehoveder, at gøre med ovennævnte.
  http://www.folkekirken.dk/?id=4205

  Kommentar by Peter Buch — 31. juli 2013 @ 20:15

 29. Bjerrehuus og Day Poulsen har selvfølgelig, ligsom os, set hvor det bærer hen. Og når der nu findes en “lille ekstrem flok” så vil den lille flok blive til den store flok. Det siger sig selv, når der bliver lukket tusindvis af muslimer ind hvert år. Og så vil vi se de stadig større sammmenstød melllem myndigheder og “vore venner.”

  Og når politikerne nu engang på grund af rascisme kortet ikke tør gøre noget ved problemet, så vil naturligvis flere og flere kendte mennesker træde frem og tale roma midt imod.

  Det interessante er selvfølgelig, hvorfor det brede lag af befolkningen ikke bliver klogere men fortsat stemmer på de politikere, der gør tingene værre. Men det ligger som bekendt i pressens heltovervejdede misinformation og forherligelse af indvandringen og alt, hvad der hører til.

  Islam er på verdensplan, som Messersmith så fremragende udtrykkeren det, en tikkende bombe, kulturelt, politisk og ikke mindst økonomisk. En ideologi der skaber fattigdom og kaos overalt, og som nu på grund af den voksende fattige ungdom er begyndt at invadere Europa og ødelægge de socialt fungerende samfund. I et større perspektiv er der derfor intet lys forude, og det er foruroligende, at kursen fortsætter ubønhørligt.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 31. juli 2013 @ 20:20

 30. Danskerne har udvist en altfor stor langmodighed med de politikere, der uden at spørge folket, har begået grundlovs- og forfatningsbrud, fordi de nu havde fået den fikse ide.
  De skal straffes, og det enten de er røde eller blå.
  Det gøres på valgdagen, der vil vi ikke kendes ved dem, de skal have lov at sejle deres egen beskidte sø.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 31. juli 2013 @ 20:28

 31. Henrik Day Poulsen bliver frosset ud.
  Han bliver blacklistet fra medierne fra nu af.

  Det er godt, at se Susanne Bjerrehuus ikke er en nyttig idiot mere.

  Omar marzouk
  Han lider af de tossede vrangforestillinger som venstrefløjen gennem mediernes propaganda skabt.
  At Danskerene har brug for muslimer.
  At Danskerne selv har inviteret muslimerne.
  At muslimerne er overmennesker, som er blevet holdt nede af den hvide mand.
  At verden skal indrettes efter muslimerne.
  Han er lige så skadelig for Danmark, som alle de andre muslimer.
  Og en elendig komiker.

  Kommentar by XXXXX — 31. juli 2013 @ 20:40

 32. Emmagad

  Håber fanme at du er kvinde lol. Dejligt med en Dansk kvinde med Nationale holninger, det er sku sexet.
  Keep up the god Work lady.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 31. juli 2013 @ 21:29

 33. Krav er hvad vi burde have stillet fra starten, til at hele værdipakken i demokratiet godtages af alle nyankomne, krav skal ikke komme fra andre sider end os. Kun derved kan man blive del af et folk og det land man bor i, ellers forstå man ikke flertallet og det har skabt problemerne i de forskellige lande muslimer har slået sig ned.

  Kommentar by Lars B — 31. juli 2013 @ 22:28

 34. På sin vis har han ret i at det er danskerne egen skyld. Vi har jo stemt med hovedet under armen. Tilsidesat vores egen suverenitet, samt givet FN for stor magt, mht Konvertionerne og statsborgerskaberne.
  Så langmodigheden skal ophøre NU.

  Kommentar by Tulle — 31. juli 2013 @ 23:45

 35. Nu mangler vi så bare at nogle politikere kommer til samme erkendelse som Akkari, men det er nok for meget forlangt.

  Kommentar by skræp — 1. august 2013 @ 03:38

 36. Omar Marzouk arbejder ligesom alle andre muslimer konstant på at indføre sharia.

  Vent nu til vi har smidt millioner af kroner i at uddanne muslimer til advokater, så vil muslimerne anlægge sager for alt. (betalt af skatteyderne naturligvis). Dette mønster kan se i udlandet eks. Canada hvor muslimer har anlagt sag imod en bogudgiver for at udgive en bog med citater fra muslimske ledere bla i Norge..

  Kommentar by hansL — 1. august 2013 @ 05:23

 37. #32 Ja, hun måtte sgu godt komme og opdrage mig ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 1. august 2013 @ 07:30

 38. #36. hansL
  Til den må vi inderligt håbe, at vi har en væbnet modstandsbevægelse, der forstår at svare igen.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 1. august 2013 @ 11:33

 39. Er single, så en lækker National kvinde søges ;)

  Kommentar by GDG — 1. august 2013 @ 15:16

 40. Nicolai Sennels er det børnepsykologen der blev ansat “hemmeligt” i forsvaret, altså hemmeligt inde i Nicolai eget hoved, tidligere forsvarsminister undsagde jo fuldstændigt Nicolai i sagen. Men når vi ser på kriminalitet, hvor står der at det er muslimske eller kristne, i et anklageskrift, er det ikke manipulation da man ikke skal opgive hvilken religiøs gruppe man tilhører, så er det ikke manipulation. Sidst jeg blev arresteret blev jeg ikke spurgt om je tilhørte folkekirken eller om jeg var muslim, men ret mig hvis jeg tager fejl. I 2008 var 87% danske der begik kriminalitet i Danmark
  Men hvad laver en børnepsykolog i forsvaret?
  Så kom Falkeøje
  Je på banen igen med sin væbnet modstandsbevægelse, jeg forstår ikke at du Falkeøje ikke bare kommer igang, så du kan blive fængslet og vi kunne blive fri for dot rabiate nonsens.

  Kommentar by Michael Larsen — 4. august 2013 @ 09:32

 41. Nicolai var det psykologen der var ansat oflg. Ham selv på et ungdomsfængsel selv om de blev afskaffet i 1973, men er det ikke mageløst. Manden blev fyret, hvorfor?

  Kommentar by Michael Larsen — 4. august 2013 @ 09:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper