5. november 2007

Fagforeningernes valgkamp

Under valgkampen i 2001 påstod det LO-ejede Tjeck Magazine, at Dansk Folkepartis Søren Espersen var nazist. Han anlagde injuriesag, og den 24. februar 2004 fik han ved Østre Landsret tilkendt 25.000 kroner i erstatning. Fra denne valgkamp…

 • 4/11-07 Jyllandsposten – 3F: Regeringen løj over for de irakiske myndigheder.
 • 5/11-07 DR Online – Danske forældre vil have asylbørn i institution (Synovate Vilstrup for BUPL).
 • Flag der pryder århusianske dagsinstitutioner…

  Oploadet Kl. 05:02 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/5150/trackback

  14 Comments »

  1. FagforeningerNE: Hmmm, de kristelige og frie fagforeninger driver vist ikke politisk plat på denne måde? – Og jeg tror også stadig, at de har plads til flere medlemmer, der vil have value for money :-)

   De gammel-socialistiske pampere – kendt som “fagforsteningen” er derimod i massiv krise.

   Og så er Søren E. blevet til Ole E. i arkivet…

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 5. november 2007 @ 09:46

  2. Mon ikke de kunne få lavet en meningsmåling der viste, at 80 % af alle Danskere var imod 24 års-reglen, og at 75 % mener, at Danmark bør stoppe med at kontrollere sine grænser for at holde illegale indvandrere ude.

   Så kunne de dagen efter præsentere endnu en meningsmåling som viser, at 85-90 % af Danskerne er tilhængere af væsentlige stigninger i ulandsbistanden, kulturbudgettet samt at det offentlige bør oprette autonome ‘ungdaoms’-huse i alle byer med mere end 25.000 indbyggere.

   Det burde da kunne holde DR’s og Politikens journalister beskæftiget en uges tid frem. Om det så også er nok til at vælte Fogh af pinden er en anden sag.

   Kommentar by JensH — 5. november 2007 @ 09:49

  3. Nogen burde oplyse børneinstitutionerne om, at det ikke er deres opgave at politisere, og at det kan virke krænkende, når de ikke kan beherske deres lyst til at gøre det.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 5. november 2007 @ 10:54

  4. @3 Mette
   De begynder bare i børnehaverne og fortsætter videre i hele skoleforløbet med at indoktrinere vores børn med socialisme.
   Intet nyt idet…….
   Det nogenlunde det samme muslimerne gør med deres børn, tidlig start på hjernevask!

   Kommentar by li — 5. november 2007 @ 11:53

  5. 3. Mette

   (Inderligt velkommen tilbage !)

   Af samme årsag fik nogle forældrer og jeg i sin tid nok af børnehaver og Folkeskolen .

   Jeg husker stadig med gysen det følelsesmæssige raseri, der overfladt mig midt i 1. kl klasselærerens velkomst :

   “fra i dag er Jeres børn ikke mere alene Jeres børn- men også Samfundets børn.”

   Ikke tale om jeg ville aflevere nogen af mine unger til det Sosser-manipulerede cirkus .

   Jeg BURDE have været forberedt, idet jeg selv underviste i Folkeskolen på det tidspunkt.

   Så det endte med starten på medvirken til oprettelse af en privat skole med Waldorf-pædagogik.

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 5. november 2007 @ 12:37

  6. -> 4 li

   Meget apropos fortæller en mor og juristt i et læserbrev d.d. om sin 14-åriges historiebog. Hun er ellers godt tilfreds med sin søns skole, men hun havde aldrig nærlæst skolebøgerne, før en skønne dag:

   “…Stor var overraskelsen derfor, da jeg forleden kiggede i arvingens historiebog ”Korset og Halvmånen – kulturmøde og konflikt” af Claus Buttenschøn og Olaf Ries: Hele bogen er en skævvredet fremstilling af forholdet mellem den vestlige og den islamiske verden, med Vesten i rollen som udbytter og aggressor og islam i rollen som offer og hovedleverandør til verdenscivilisationen.

   Bogens kapitelinddeling illustrerer det bagvedliggende tankesæt: Kapitlerne om islam og den arabiske verden hedder f.eks.: ”Et verdensrige i støbeskeen”, ”Paladset og minareten”, ”Kulturens korsveje” og ”Det lykkelige Arabien”, mens kapitlerne om Vesten har overskrifter som ”I kløerne på Europa”, ”Jagt på kolonier”, ”Byttet deles”, ”De stærkes ret” og ”Den hvide mands byrde”.”

   http://jp.dk/arkiv/?id=1153862

   Man ser foran sig, hvordan Buttenschøn og Ries på skift har kastet sig over kapitlerne med glorie om hovedet og fråde om munden.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 5. november 2007 @ 13:32

  7. -> #6 Mette

   Den hsitorie er jo bare endnu et vidnesbyrd om, at venstrefløjen har fundet en ny ‘idelogi’ de kan hengive sig til. Da jeg gik i Folkeskole under den kolde krig var det marxismen der var det eneste saliggørende for venstrefløjen, men så faldt ‘desværre’ Berlin-muren, og Marx og Lenin gik ligesom lidt af mode. Nu har de altså fundet en ny stor ‘isme’, nemlig islamismen, og den har også den store fordel, at den er ligeså fjendtligt stemt overfor de vestlige demokratier som kommunismen var. Så ‘passer pengene jo’.

   Kommentar by JensH — 5. november 2007 @ 14:07

  8. -> 5 vivi

   Tak skal du have. Jeg har været oppe ved Nordsøen og fået hovedet blæst igennem, men jeg måtte jo ind på Skagen bibliotek og kigge lidt i aviserne.

   “Samfundets børn”! Du godeste. Jeg var også blev arrig. Selv gik jeg på en privatskole og katedralskole og havde oprindeligt en idé om, at junior skulle i den kommunale, for på det tidspunkt var jeg lunken kulturradikal.

   Men efter nogle år satte jeg ham i en grundtvigiansk friskole, fordi jeg var alvorligt træt af hans klasselærers snagen i mit privatliv, efter at jeg havde søgt skilsmisse. Hun var en nidkær kristen og der var en masse ballade med hende. Junior og jeg var vist nogle af hendes første offer, men senere kom der flere, og efter at vi var flyttet fra byen læste jeg, at hun var blevet afskediget i unåde efter mange års tovtrækkeri med kommunen.

   Jeg har aldrig hørt om Waldorf-pædagogik, hvad går den ud på? Min “pædagogik” var vældig konsekvent. Når ungen fx havde leget i en kulbunke, blev han lagt i blød i biotex og fik nogle skibe med i badekarret, så at skvulpede godt rundt og blev ren igen. Det var grundprincippet. Han var vild, men også sødmefyldt. Som sin far skrev han små breve til mig, et af de første lyder “jeg er gået over på marken og pluker blåmster”.

   Jeg fatter ikke, at den modbydelige klasselærer ikke kunne lade ham være i fred. Vi delte absolut ikke menneskesyn. Men jeg fik lært min unge, at man ikke skal tage sig af andres sladder, men at han skal tage sig af dem ,der er udsat for den slags, så noget godt kom der da ud af det.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 5. november 2007 @ 14:41

  9. -> mette,

   så skulle du høre hvad jeg blev udsat for i en mindre by’s skole, da de fandt ud af, at jeg var alenefar på omkring 40 med stresset karrierejob og en dengang 6-årig pige.

   Kommentar by PeterK — 5. november 2007 @ 14:58

  10. LO’s nyudvalgte formand Harald Børsting, udtalte at LO skulle være mere politisk aktiv, og genoprette forholdet mellem Socialdemokraterne og fagbevægelsen. Lever manden i en osteklokke eller tidslomme? Har han slet ikke opdaget, at netop den politiske tvang er årsagen til, at folk strømmer væk fra LO og over i andre upolitiske fagforbund?. Kustode.

   Og taberen Tine Aurvig-Huggenberger mente at hendes nederlag var beviset på at man ikke kan komme til tops som kvinde. Klidmoster!, det har ikke noget med hendes køn at gøre, men med holdninger og gennemslagskraft. Hvor mange stemmer vil hun have i forskud før hun mener det er lige?

   Kommentar by PeterK — 5. november 2007 @ 18:12

  11. -> 9 PeterK

   Man bliver hærdet, hvis man klarer det. :-)

   Og så var der børnehavelederen, der med glæde havde indskrevet direktørbarnet, men ikke var interesseret i det efter “derouten”: “Vi vil kun have pæne folks børn!”

   LOL

   Kommentar by Mette (islamofob) — 5. november 2007 @ 20:59

  12. @6 Mette
   Jeg kan se dit svar til mig, har fået sin egen tråd :-)
   Jeg er før af Henrik Ræder Clausen blevet opfordret til, at se nærmere på de bøger fx min datter får udleveret og UNDERVISES efter.
   Jeg kan kun give jer ret, sådan perifide virkeligheds fjerne romantikker/ønsketænknings bøger, burde ikke forefindes på vores skoler.
   Tak, for oplysningen/advarslen om omtalte forfattere, tilgengæld vil jeg love jer, får min datter omtalte bog udleveret af skolen, vil jeg straks hurtigløbe op på skolen, og i bedste Nyrupske stil, rive sider ud af denne famøse bog, sikkert dem alle sammen, i protest mod, fordummende og misvisende “lærdom”.
   Jeg vil forlange skriftlig redegørelse for, hvorfor skolen misinformere min datter, og derefter vider sende klagen til undervisningsministeriet.
   Jeg ved det vil blive en sej kamp, men nogen må starte den.
   Fx må jeg ikke mere af min datter deltage i forældre møderne, kun skole/hjem samtalerne. Det fint nok, fordi hvis jeg skulle imødekomme hendes ønske, var KRAVET bare, at hun selv tog ansvaret for sine lektier (selvfølgelig med hjælp øjeblikkelig, når der var behov)og tingene er iorden.
   Grunden til min uønsket tilstedeværelse er, at jeg ikke vil acceptere særkrav fra de 4 “rene” elevers forældre, og det har desværre konsekvens for min datter.
   Jeg kunne ikke være med til den cirkusforestilling, der udspillede sig da 5 klassen skulle på en weekend tur, og hele forsamlingen lyttede til det hysteriske krav, om ingen absolut ingen svinekød på turen, medens den allergiske, tror det var gluten syge elev, totalt blev overhørt, trods livstruende allergi problem.
   Resultat, de 3 “rene” drenge kom med, den(nu tildækkedepige i 7 klasse) kom alligevel ikke med! og allergi-eleven måtte blive hjemme.
   Og jeg må ikke deltage i forældre møder, fordi jeg foreslog de bare kunne lade være med at æde svinekødet, da der var nok af andre ting, men DET var for racistisk!!!!!!

   Kommentar by li — 5. november 2007 @ 23:11

  13. li,det har sin pris at trække noget igang, men det giver en personlig tilfredsstillelse at kunne sige “jeg gjorde hvad jeg kunne.”

   Kommentar by PeterK — 6. november 2007 @ 11:18

  14. -> 12 li

   Det er en trist historie, men den er sikkert ikke ualmindelig i dag.

   En stakkels tysklærer appellerede en gang til mig, da jeg første gang dukkede op til et forældremøde på min søns nye skole, efter at vi kom hjem fra Sverige.

   Jeg ved ikke, hvorfor tysklæreren henvendte sig til mig, vi kendte ikke hinanden, men han ramte rigtigt. Jeg kom på den måde til at fornærme de andre lærere og en del forældre, fordi jeg stilfærdigt støttede ham i, at unger på 12-13 år ikke tager skade af en lille test i ny og næ.

   Det var åbenbart meget syndigt gjort af mig. Jeg husker endnu, hvordan jeg sad der og talte til en dødsensstille forsamling, der undgik mit blik, mens tysklæreren nikkede taknemmeligt. Få uger senere faldt han død om af et hjerteslag, og han var ikke ret gammel. Jeg har tit tænkt på ham, og foragtet de forældre, der i virkeligheden var enige med os, men tav af bekvemmelighedshensyn.

   Sådan har det sikkert også været på dit barns skole, folk er tit så feje, når det gælder, men til møder i grundejerforeninger kan de kæfte op i timesvis om bagateller.

   Kort efter forældremødet blev der sat et rygte i gang om, at jeg havde været 15 år, da jeg fik min søn. Jeg var nu ellers en hel del mere og havde været gift i fire år. Junior blev også straffet. Han fik ikke lov til at deltage i skolekomedien, fordi man anså ham for at være i sjælden grad talentløs, han stod udenfor og trak tæppet op og ned. I Stockholm mente man ellers, at han var et stort talent (det må være fra min mors familie), deroppe spillede han hovedrollen i skolekomedien og var også i tv, fordi en kendt kunstner var til stede og fik øje på ham.

   Selv om han ikke måtte, lykkedes det min søn at stikke hovedet ind på scenen og grine til mig, og det var jeg virkelig taknemmelig for. Han var den eneste af ca. 50 børn, der ikke var fundet god nok til at komme på scenen. Lærerne moppede ham pga. hans mors holdninger.

   En dag bliver din unge stolt af dig li, sådan er det nok allerede,og ellers har du tiden med dig. :-)

   Kommentar by Mette (islamofob) — 6. november 2007 @ 17:29

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper