11. november 2007

Lars Løkke Rasmussen: Kun VKO-stemmer er sikre Anders Fogh-stemmer

En meget overset udtalelse. Berlingske Tidende via Omnial.

“Selv om Naser Khader (NA) næsten har garanteret, at han peger på Anders Fogh Rasmussen (V), og at alt dermed tyder på, at Fogh forbliver statsminister, uanset om VKO har flertal eller ej, får målingen Venstres top til at reagere. Næstformand Lars Løkke Rasmussen sender et kraftigt signal til vælgerne om, at det kun er VKO-partierne, der har lovet at pege på Fogh.

»VKO-stemmer er jo 100 procent sikre Anders Fogh-stemmer, mens der er en proces­risiko ved Ny Alliance. Det vil jeg appellere til vælgerne om at tænke over, inden de stemmer på tirsdag,« siger han.

Oploadet Kl. 09:29 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/5187/trackback

3 Comments »

 1. Lars Løkke udtaler sig klogt og præcist. Alene NA’s kampagne mod DF og deres ønske om ‘et anstændigt humanistisk menneskesyn og bedre tone i dansk politik’ er en hån mod alle vælgere blandt V og DF. Omkring 40% af vælgerne bliver på denne måde nedgjort. Det er uanstændigt og et udtryk for dårlig omgangstone.
  “Det er ikke noget liberalt projekt, der kun går ud på skattelettelser, men også hvordan Danmark skal forholde sig til globalisering, udlændinge og en ordentlig tone i dansk politik.« sidste orakeludtalelse fra Gitte Seeberg. Danmark har i bemærkelsesværdig positiv grad forholdt sig til globalisering, udlændinge og haft en nødvendig klar, ordentligt, tone, gennem de sidste 6 år.

  Kommentar by Jørgen O. — 11. november 2007 @ 13:54

 2. Ja gad vide om de overhovedet tager sig af at Asger AAmund sår tvivl om hans opbakning til partiet. Især Seeberg ser ud til at have sin egen lille dagsorden. Lad os håbe at DF vitterligt er så undertippede som alle siger. Så kan det være den er sikker.

  Kommentar by EAM — 11. november 2007 @ 14:02

 3. Suzanne Bjerrehuus´kone er nu lidt sød på en naiv måde (om NAs deroute):

  “De har den rigtige politik, men de har kommunikeret som en pose nødder” :-)

  http://jp.dk/indland/indland_politik/article1164727.ece

  Kommentar by Nicolai (slamofob) — 11. november 2007 @ 18:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper