5. oktober 2013

Orientering på P1 nævner henkastet AFA/Redox-retsagen: ‘Kamp mellem yderfløjene i Danmark’

I går var det tre uger siden retsagen mod ledende medlemmer af Antifascistisk Aktion og Researchgruppen Redox startede, og mediemæssigt er der stadig noget nær radio-tavshed. Orientering på P1 er ingen undtagelsen, og i torsdags, da P1 endelig nævnte retsagen, var det henkastet – i en længere smøre mest omhandlende Danskernes Partis søgsmål mod Redox og SFI.

Orienterings Tom Carstensen er ikke landets ringeste journalist, men der er noget helt galt med den redaktionelle vægtning. Når man som P1 ofte tematiserer politisk ekstremisme, hvad er så vigtigere for deres dækning, end fysisk at være i retsagen under den mest omfattende sag om politisk motiveret kriminalitet siden Brandstifterbanden (ligeledes venstreekstrem). Den såkaldte ‘hackersag’ inkluderer i øvrigt sigtelser for grov vold. Hvilke del af ‘flaskeslag i hovedet’, er det faguddannede journalister ikke forstår?

Overskriften er lige efter bogen – Kamp mellem yderfløjene i Danmark. Herunder en bid der inkl. undertegnede.

Tom Carstensen, P1: … Orientering har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Redox.

En anden pudsig ting som gør at man tænker sit, det er at rapporten om Danskernes Parti kommer præcist samtidig med den store hackersag med tilknytning til Redox og Antifascistisk Aktion skulle for retten. Sagen kom for Københavns Byret i september, og går tilbage til 2010 da politiet anholdt en række servere, en slags venstrefløjens efterretningstjeneste blev det kaldt.

Siden blev Redox’ hjemmeside lukket af Datatilsynet fordi man mente den overtrådte loven. Ved en af de første retsdage i sagen omkring hacking var stemningen ifølge flere anspændt. Den nationalkonservative blogger Kim Møller, der driver bloggen Uriasposten, skrev på sin blog, at han var i retsbygningen sammen med sin ven. Der var også cirka 30 autonome skrev han, og han følte sig så truet, at han følte sig nødt til at forlade bygningen, og nævner en venstreradikal ved navn, som værende meget aggressiv. Orientering kender den pågældende person, men han har ikke reageret på vores henvendelse.

I dag er Redox så faktisk genopstået…

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/51893/trackback

13 Comments »

 1. International-socialisterne har vel brug for national-socialister for at retfærdiggøre deres .. aktiviteter.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 5. oktober 2013 @ 14:17

 2. De skulle have lov til at leve deres betændte liv i Nord Korea.

  Kommentar by Nielsen — 5. oktober 2013 @ 16:15

 3. Journalisterne vil da ikke selv ende i redox´s “jødekatalog”. Det kan de undgå ved at stryge dem med hårene.

  Kommentar by Santor — 5. oktober 2013 @ 16:58

 4. Det ville klæde Tom, at invitere “Gravechefen” fra Politiken i studiet og høre lidt nærmere om, han “gravearbejde”, da han lancerede redox fantasien om “Den ekstreme, højrenationale og hemmelige ORG”.

  Mon journalist-Tom har læst bogen af Ole Hasselblach, Politiken Affæren – Historien om et dagbladsangreb på demokratiet?

  Så ville det være oplagt, at spørge lidt ind til “Gravechefen” og hans ukritiske brug af manipuleret materiale fra redox og antifascistisk aktion.

  Kom så, Tom.

  Kommentar by Iznogut — 6. oktober 2013 @ 00:45

 5. Det gælder for magthaverne at opfinde konflikter, som ikke eksisterer såsom, racisme,vold mod indvandere, højreskstreme grupper ect.

  Når man så har opfundet problemet kan man så udskamme og bebrejde befolkningen at vores stakkels gæster skal have endnu flere at deres ønsker opfyldt, nu de er udsat for så grimme ting.

  Jeg har ligefrem hørt de er enkelte muslimer der ikke er på fortidspension. Mage til svineri!

  Kommentar by hansL — 6. oktober 2013 @ 04:59

 6. DDR kunne jo komme i den situation, at de var nød til at eksponere AFA/REDOX, som Enhedslisten/SFs væbnede gren.

  Det er i øvrigt Rasmus Preston som Tom Carstensen ikke kan få sig selv til at nævne ved navn.

  Kommentar by Hans Und — 6. oktober 2013 @ 09:20

 7. Disse mangfoldige misbruger af dansk lov overtrædelses taber afa’er , står igen-igen med en af deres mangfoldige tabersager, kan man vist roligt sige!

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 6. oktober 2013 @ 10:39

 8. Denne amerikaner, gjorde hvad han kunne for at udstille MSM’s tilbøjeligheder til at støtte socialisme. http://www.youtube.com/watch?v=Jv-1MnuToqA Hvorvidt hans død var naturlig eller påført, får vi nok aldrig opklaret. Men han gjorde et fremragende stykke arbejde i at udstille mediernes hykleriske og løgnagtige adfærd. Samme mål som Kim Møller har.

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2013 @ 16:00

 9. Kamp mellem yderfløjene i Danmark

  Den overskrift er da korrekt!

  Hvis man definerer den ene fløj som anti-demokratisk og totalitær, mens den anden fløj er frihedsorienteret og demokratisk!

  Mere yderligt kan det vist ikke blive

  Kommentar by JC — 7. oktober 2013 @ 14:22

 10. Kim Møller

  Gode referater fra retsagen men savner lidt opfølgning de seneste par dage. Nok har retsmøderne været ramt af udsættelse men bør man ikke følge hele sagen til dørs eller er det kun visse dele uriaspostens læsere må delaktig gøres i . Virker en smule som sensur som DDR er mestre i.
  Som kun at læse overskriften i aviserne og så sidde tilbage å så vidende.

  Kommentar by Viking.DNF. — 9. oktober 2013 @ 17:23

 11. -> Viking DNF

  “… eller er det kun visse dele uriaspostens læsere må delaktig gøres i”

  Der har mig bekendt kun været et retsmøde siden jeg skrev om emnet sidst, og udover Ekstra Bladets foromtale, som ikke giver nyt i sagen, så ved jeg ikke rigtigt hvad skal komme med. Jeg var ikke i retten. Har du info, jeg burde have, så skriv det her. Jeg er nysgerrig af natur.

  Kommentar by Kim Møller — 9. oktober 2013 @ 18:24

 12. Jeg også altså nysgerig af natur. Lol.
  Ja ikke for at promovere så ingen navne nævnt. Men et ret så vigtig aspekt i sagen staten mod redox/afa er jo faktisk den vold disse røde bavianer bruger i deres intolerance imod anderledes tænkende. Feks imod debatøre, demonstrationer og folkevalgte.
  Hele denne grimme historie starter vist med det feje overfald med flasker på skal vi kalde dem ! Afa’s dirmentrale modsætninger. Netop beskrevet i ekstra bladet.
  Så intet nyt under solen der. Men for folk der ikke læser det blad kunne det være på sin plads at informere hele hændelseforløbet og sagens udspring. Naturligvis kan man ikke være to steder på en gang men troede du havde nogle på tilhører bænkene.

  Kommentar by Viking.DNF. — 9. oktober 2013 @ 18:58

 13. -> Viking

  Jeg har blogget fra anklageskriftet. Længe siden.

  Kommentar by Kim Møller — 9. oktober 2013 @ 20:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper