30. oktober 2013

Fyens Stiftstidende om arabisk familie: “Far i fængsel. Mor i Libanon. Børn i døgnsinstitution. Du betaler”

Fra gårsdagens udgave af Fyens Stiftstidende – Anbringelser har kostet millioner (kræver login).

“Udgangspunktet er det samme for to sønner af bandelederen Fisfis fra Vollsmose i Odense, efter at Odense Kommune har brugt sammenlagt 2,6 millioner kroner på anbringelser af drengene på 14 og 15 på tre forskellige institutioner gennem to år på grund af adfærdsvanskeligheder, udviklingsproblemer, kriminalitet og konfliktsøgende adfærd.

Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger er 15-årige AMS og 14-årige HMS tilbage i Vollsmose og det miljø, de ellers blev fjernet fra, efter at de stak af fra opholdsstedet Fonden Sparta i Sunds ved Herning 3. august. Det var første gang HMS var anbragt, mens det var tredje opholdssted på to år for AMS, fremgår af et internt notat fra Odense Kommune, som avisen er i besiddelse af. Han bliver første gang anbragt på opholdsstedet Apollo i Holstebro i perioden september 2011 til november 2012. Årsag til anbringelsen er kriminalitet, udviklingsproblemer og manglende kompetence hos forældrene. Opholdet afbrydes, da AMS bevidst overfalder og stikker en ansat med en kniv.

Stikker af I december 2012 flyttes drengen til opholdsstedet Casablanca i Holstebro. Her stikker AMS flere gange af i dagevis. Han begår kriminalitet både på sine smutture og på opholdsstedet samt den interne skole. Ifølge notatet tager han ikke ved lære af sin uhensigtsmæssige adfærd…

Ifølge notatet er baggrunden for anbringelsen, at hans mor, der forsørges med pension fra Odense Kommune, er rejst to måneder til Libanon med parrets tre hjemmeboende børn. AMS far, Fisfis, sidder i fængsel. Han udviser fortsat voldelig udadreagerende adfærd, begår fortsat kriminalitet og har et stofmisbrug. Få dage inden er 14-årige HMS blevet anbragt samme sted. Han har adfærdsvanskeligheder, udviklingsproblemer og en styrende konfliktsøgende adfærd i skolen. Forældrene udviser manglende omsorgskompetence…

Underretninger fra personalet på opholdsstedet beskriver brødrene som aggressive og udadreagerende. De ødelægger materielle ting, inventar, biler med mere. De angriber personalet fysisk. Begge stikker jævnligt af… Opholdsstedet har i denne periode ansat to ekstra mand, som følger AMS og HMS tæt både i Jylland, hvor de opholder sig i flere byer, og i Odense.”

(Fyens Stiftstidende, 29. oktober 2013)

“Grundlæggende er det min helt klare holdning, at børn under 15 år ikke har nogen gav af at komme i fængsel…” (Sociolog Michael Hviid Jacobsen)

Oploadet Kl. 12:21 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/52475/trackback

18 Comments »

 1. Det hedder faktisk “udadagerende”, men man kan sige det er en detalje i sammenhængen…….:-(

  Kommentar by Josef K — 30. oktober 2013 @ 12:35

 2. Selvfølgelig skal skatteyderne da betale denne flygtninge/kriminalitetsindustr,hvem skulle ellers gør det?

  Der skal både bruges:
  tolke,kontaktpersoner,almenpædagoger,psykologer,ergoterapeuter,fysioterapeuter,psykiatere,sagsbehandlere,støttepædagoger,specialpædagoger,lærere til specialundervisning,vagter,køkken og rengøringspersonale,altmuligmænd,
  sproglærere,talepædagoger,kontorpersonale,div.vejledere og meget mere.
  Og med få undtagelser finder man derfor også Rød stues faste stemmer blandt disse “gutmenschen”.

  Kommentar by - by Proxy - — 30. oktober 2013 @ 13:13

 3. Dette game med skatteborgernes penge viser at der ikke stilles krav til ansvarlige myndigheder og politikere i Danmark, dette eksempel viser et groft misbrug af offentlige midler, dette eksempel er ikke enestående og viser at der ikke findes vilje til at stoppe vanviddet, devisen er at kriminelle har optjent fordele frem for lovlydige borgere i Danmark. Retsmæssigt bør dette vanvid stoppes, man kan kun bebrejde alle 179 medlemmer af det Danske Folketing.

  Kommentar by emmagad — 30. oktober 2013 @ 13:25

 4. Heldigvis har både min kone og mig selv sagt vores job op,vi gider ikke betale til det her cirkus mere

  Kommentar by Notty — 30. oktober 2013 @ 13:41

 5. Men det varer længe før politikerne forstår det. Og selvom de forstår det, kan de intet gøre for EU som fra 2014 overtager kontrollen med vore “venner”. Jeg vil ikke sige Europa er syg, men det ligner.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 30. oktober 2013 @ 14:09

 6. Må jeg være fri. Hvor små sko går vi egentlig i! 2.6 mil. kroner for at Allas lystige svende kan more sig, det er i småtingsafdelingen.

  Husk på, at det er en “berigelse”, dem der mener noget andet er reaktionære, racister, mørkemand-og skumle kældermennesker, ja nok snarere nazist. Føj for den lede.
  Så må vi etniske danskere bare arbejde noget mere, sådan er det.
  Har spekuleret på, om man har taget en “bekrymringssamtale” med Hussain og Muhammed? Har de været på overlevelsestur og andre eksotiske rejser betalt af kommunen?
  Vi må ikke laste nogen, neeej, vi skal være inkluderende, smilende og altid imødekommende, for får vi ikke fortalt, at de nye fremmed er venner vi ikke har mødt endnu!

  Jeg vil prøve at gøre som Jacob Holdt: ”ved at tænke positivt om ghettoernes voldsmænd og indvandrerbander kan jeg være med til, at disse føler sig elskede og inkluderede og dermed selv får overskud til at praktisere næstekærlighed.” (Jacob Holdt, JP 27.7.2013).

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 30. oktober 2013 @ 14:13

 7. Godt at et mainstream medie bringer disse fakta.

  Selvfølgelig skal vi danskere hverken huse eller forsørge fremmede – Hjem til sandkassen med dem. Moderen er der allerede, så vi sparer da i det mindste en billet :-)

  Kommentar by Agricola — 30. oktober 2013 @ 15:09

 8. “Ifølge notatet tager han ikke ved lære af sin uhensigtsmæssige adfærd”

  Det er ikke klart for mig hvad de mener han bør tage ved lære af. Har hans adfærd haft nogen konsekvenser for ham selv, f.eks. i form af straf?

  Måske er det Odense Kommunes adfærd der er uhensigtsmæssig? Har de mon taget ved lære?

  Kommentar by Vagn Henning — 30. oktober 2013 @ 16:02

 9. Her er tale om vellykket integration, og at påstå det modsatte er udelukkende vand på DF’s mølle.

  Kommentar by Aida — 30. oktober 2013 @ 16:46

 10. Der skal ikke bruges flere penge og mere tid på såkaldt integration af velfærdsflygtninge og ledige gæste”arbejdere”. Der er brug for at oprette et repatrieringsministerium og samtidig nedlægge integrations- og inklusionsministeriet.

  Kommentar by Filip — 30. oktober 2013 @ 21:27

 11. Der er fem-seks sager som har fået mig til at reagerer!
  Denne sag med Fisfis og familie.
  Sagen om voldtægten af den 10 årige i Gullestrup.
  Sigøjnerfamilien fra Nordsjælland.
  2 gange særlove for palæstinensiske afviste asylansøgere.
  Det grove og invaliderende overfald på den 59 årige hundelufter fra Odense.

  Jeg er sikker på at jeg kunne finde flere sager, hvis jeg granskede min hjerne.
  Andre må gerne byde ind.

  Kommentar by Robert R — 30. oktober 2013 @ 23:59

 12. kommentar 31. oktober 2013 kl. 07:01 på http://videnskab.dk/kultur-samfund/indvandringen-har-givet-danskere-bedre-jobs-og-hojere-lon

  I nogle tilfælde er indvandring til fordel for samfundet, medens den i andre er en udgift; i nogle tilfælde endda en stor udgift: http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/18982019, så gennemsnitlig bliver tallene på bundlinjen blodrøde.

  Kommentar by tavsen — 31. oktober 2013 @ 09:14

 13. Nu viser det sig at det er fortrolige oplysninger som en lokal politiker har lækket til pressen og er derfor meldt til politiet,hold da helt kæft hvor meget mere er der så som vi ikke må vide,håber kim møller følger sagen tæt

  Kommentar by notty — 31. oktober 2013 @ 16:22

 14. HURRA for Pernille.

  Vi skulle have flere anstændige politikere som hende. Politikerne er valgt til at varetage budgetterne bedst muligt. Men når de anstændige ønsker at lave nedskæringer på 42 millioner (vel sagtens på danskerne), så bliver det en pligt at påpege større besparelsesområder.

  Men sjovt nok er medierne kun glade for whistleblowere, når det passer ind i journalisternes agenda.

  Næste gang må Pernille bare være lidt mere raffineret.
  http://www.tv2fyn.dk/article/327316:Odense-Kommune-sloeser-med-fortrolige-oplysninger
  Odense Kommune sløser med fortrolige oplysninger 16/11 2011
  Da en borger søgte aktindsigt i sin egen sag fik hun samtidig tilsendt 37 CPR-numre fra fremmede personer…

  http://www.hk.dk/kommunal/dit_fag/beskaeftigelse/nyhedsarkiv/2012/sloeset_omgang_med_fortrolige_papirer
  Sløset omgang med fortrolige papirer 22.06.12
  I Odense har uvedkommende fundet fortrolige oplysninger i container og i printer.

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46858431:kommune-l%C3%A6kker-borgeres-fortrolige-oplysninger.html
  Kommune lækker borgeres fortrolige oplysninger 20. december 2011
  Fyens Stiftstidende kan afsløre endnu en sag, hvor Odense Kommune har sendt en borgers fortrolige papirer til en vildt fremmed person…

  http://www.fyens.dk/article/2328345:Assens–Assens-Kommune-sjusker-med-CPR-nummer
  Assens Kommune sjusker med CPR-nummer 04. juli 2013

  Jeg tror næppe, der kom politianmeldelser i de sager. :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 31. oktober 2013 @ 19:01

 15. Indvandringen af personer fra ikke-vestlige lande er p.g.a. de store sociale og økonomiske omkostninger en meget uholdbar ide. Derfor må den stoppes, så hurtigt det er muligt. Desuden bør opholdstilladelser til ikke-selvforsørgende udlændinge inddrages. Herefter kan de hjemsendes.

  Kommentar by Filip — 31. oktober 2013 @ 19:32

 16. @Kim Møller

  DRs radioavis beskæftigede sig ikke med selve historien men derimod med historien om kilden til selve historien. Det burde der kunne komme et ret interessant post ud af.

  Kommentar by Christian — 31. oktober 2013 @ 19:33

 17. […] Se også om arabisk familie: “Far i fængsel. Mor i Libanon. Børn i døgnsinstitution. Du betaler” […]

  Pingback by Andre folks penge « Snaphanen — 1. november 2013 @ 01:21

 18. Få dem ut hele bunten, jeg blir helt syk og gal av å lese slikt!

  Kommentar by Breidablikk — 1. november 2013 @ 09:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper