14. november 2013

Breaking news: Det er stadig synd for hele verden, at ikke alle kan få lov til at bo i Danmark…

Med banal holdningsmassage baseret på en 7-årig piges mørke øjne, lykkedes det medierne på få dage at gøde jorden for lovændring. Ret beset gør det ikke den store forskel, hvorvidt Im og hendes thailandske mor Suthida får opholdstilladelse, men ligesom jeg vil stemme nej til alt EU spørger mig om, så vil jeg afvise enhver form for lempelse af udlændingepolitikken. Hvis man skal tage udgangspunkt i ‘nuttethedsfaktoren’, så bør alle børn (og deres forældre) have ret til at bo i Danmark. Alt andet er umenneskeligt. Nu følger efterspillet…

(Syv-årige Im, som det ville være synd at udvise)

Forskeren.

“Hvorfor vil man pludselig lovgive om sådan en sag, fordi den kommer i pressen. Hvad med alle de andre børn, der er havnet i en lige så ulykkelig situation som Im. … Nu er det synd for Im, fordi hendes stedfar døde, men hvad så med alle de børn, der er blevet sendt ud, fordi deres forældre er blevet skilt eller har fået inddraget deres humanitære opholdstilladelse. Det er vel også synd for dem?” (Lektor Peter Starup i Jyllands-Posten)

Lobbyisten.

“Det er dobbeltmoral, så det synger. En særlov er ikke nok. Vi skal også ændre den uanstændige udlændingelov, der betyder, at børn som Im bliver udvist. Politikerne skal tage barnets tarv alvorligt i alle udlændingesager… Politikerne bør tage ansvar og lave loven om og ikke bare vaske hænder ved at lave en særlov… Det er de politikere, der ikke kunne få det blodigt nok, ikke kunne få det menneskefjendsk og børnefjendsk nok, der nu tror, at de vinder stemmer på en ulykkelig sag. Det er så dobbeltmoralsk. … Man kunne samle en hel bunke af sager med børn, der på tragisk vis bliver udvist af landet… (Red Barnets Mimi Jakobsen i Jyllands-Posten)

Politikeren.

“… jeg håber også, at det ikke kun kommer til at handle om Im, men om alle de børn, der bliver udvist fra Danmark. Im er ikke et enestående eksempel. … Vi ser desværre igen og igen, hvordan børn, der er opvokset eller har tilbragt det meste af deres barndom her i landet bliver sendt ud af landet. Det er bare ikke alle sager, der er så heldige at finde vej til tv-skærmene… Det er den politik, som højrefløjen kalder ‘fast og fair’ og regeringen for ‘retfærdig og robust’. Men det er hverken fair eller retfærdigt at udvise børn… Men vi vil også gøre alt, hvad vi kan for at få regeringen til at forstå, at der er mange andre børn, der reelt er danske, der bliver udvist. Derfor er der brug for generelle ændringer af udlændingeloven.” (Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen i Jyllands-Posten)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/52981/trackback

27 Comments »

 1. Jeg er fuldstændig ligeglad med al deres politiske nonsens, for med lidt kendskab til thailandske forhold, skulle Im og hendes mor aldrig været sendt ud af landet, da moderen Aldrig ville lægge samfundet til last. Det er der, hunden ligger begravet.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 14. november 2013 @ 09:27

 2. Vi ved nu at folketinget mener at det er demokratisk at lave love med tilbagevirkende kraft!

  Det bliver der god brug for i fremtiden.

  Kommentar by Santor — 14. november 2013 @ 09:46

 3. Nå ja, jeg kan da godt se, det kan blive en glidebane, men havde udviserne tænkt sig om og vist lidt om verden, så var hun aldrig blevet udvist.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 14. november 2013 @ 09:47

 4. Har moderen et job og vende tilbage til?
  Eller er der en forsikring, livsforsikring, pension eller lignende og leve af efter manden?
  Børnepenge og forhøjede ydelser er nok ikke nok i dagens Danmark?
  Der var allerede en sag på tv her til morgen fra bornholm.
  Sådan bliver det fra nu af. Få din/jeres sag op i de røde medier og du kan få lov til alt. Og sådan skulle det helst ikke blive.
  Nu vil der ikke kunne skelnes i enkelt sager, men bare henvises til denne her.
  Og hvad hvis barnet er oppe i en ældre alder og har kriminalitet på samvittigheden.
  Og kommer det til også og gælde for voksne? Jamen han/hun har været de sidste fem år i Danmark og kan klare sig selv. Ja, med kriminalitet.
  Jo. tv har magt.

  Kommentar by xenofob — 14. november 2013 @ 09:48

 5. Det skal nok pible frem med sager der skal sagsbehandles i pressen, lige indtil vi har samme grad af indvandring som i Sverige.

  “Sebastian kunne ikke forstå det
  – Da jeg overbragte Sebastian nyheden her til morgen, så blev han bare så glad, siger Tina Kragelund til Ekstra Bladet.

  – Er det rigtigt mor? Hvornår kommer hun? Kan jeg se hende i morgen? Spurgte syvårige Sebastian fuld af begejstring sin mor, da han havde fået den glædelige nyhed.

  Det giver ingen mening
  – Hvorfor sender man børn væk mor? Bliver jeg også sendt væk? Spurgte Sebastian sin mor, der selv havde svært ved at forklare logikken.

  – Im går jo i min klasse. Hun taler dansk, sagde Sebastian, der stadig ikke kunne få det til at passe.”

  Kommentar by Geert — 14. november 2013 @ 10:00

 6. Selvfølgelig kan man ikke lige nøjes med at gøre det gode i en enkeltsag. Man rækker en lillefinger……

  Kommentar by BE — 14. november 2013 @ 10:14

 7. Nu har multikulti chancen: Ingen tør være Tøk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. november 2013 @ 10:32

 8. God Nyhed at Im og hendes mor kan få lov at blive…. Dårlig nyhed at danske pladderpolitikere og journalister ikke vil tage debatten som det virkelig drejer sig om… At skelne mellem gode og dårlige indvandrerer…

  Man smider velfungerende Østasiater ud og beholder de kriminelle MENAP indvandrerer…. I det ulidelige ligheds navn… Men dette ændrer sig nok når Nørreport eller Magasin bliver udsat for Westgate Mall lignende angreb… (Husk der var jo “Norske” og andre vestlige statsborgere blandt gerningsmændende…)

  Kommentar by ny kommentator — 14. november 2013 @ 10:33

 9. Uendelig ligegyldigt.DK.

  Kommentar by Whatever — 14. november 2013 @ 10:34

 10. Det afsindige ligger jo i, at en håndfuld kampagne-journalister skal bestemme, hvem der kan opholde sig i Danmark. Og at politikerne laller med. Vejen til Helvede er brolagt med særlove, hvilket jo er set før f.eks. med den vanvittige “Palæstinenserlov”.
  Hvad hvis barnet havde være tudegrimt, voldsomt overvægtigt og retarderet?

  Kommentar by paulus — 14. november 2013 @ 10:39

 11. Gad vide, hvordan reaktionen havde været, hvis det var lille Muhammed på 7 år, der siddende ved siden af sin burka klædte mor, via arabisk tolk på direkte tv fra lejligheden i Gellerupparken, proklamerede, at han håbede at kunne blive i Danmark, så han, når han bliver stor, kan følge sin just afdøde jihadkriger-far i martyr døden i kampen mod de vantro danskere. ;)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. november 2013 @ 10:41

 12. Der er nu noget sært ved særlove.

  Kommentar by Bastardo — 14. november 2013 @ 10:54

 13. @paulus – #9
  “Hvad hvis barnet havde være tudegrimt, voldsomt overvægtigt og retarderet?”

  Det er jo netop meningen, at Im-sagen skal virke som en murbrækker for – mildt sagt – knap så medieegnede børnefamilier. Vi skal jo ikke forskelsbehandle.

  Kommentar by BE — 14. november 2013 @ 11:57

 14. Den uanstændige udlændinglov, som Mimi Jacobsen er medansvarlig for er 1983 loven.

  Den har betydet en, velsagtens tilsigtet, islamisering af samfundet, herunder øget kriminalitet af alle slags, ikke mindst personfarlig.

  Mimi Jacobsen er medansvarlig for den udvikling. Og dermed medansvarlig for bl.a. anal-voldtægten af en 10 årige i Gullestrup.

  Red Barnet? Hun er en slesk katastrofegangster, der bruger andres ulykke til personlig vindning. Senest er det filippinske børn, der skal bruges til at befæste hendes ambitioner om, at fremme islams dagsorden.

  Kommentar by Hans Und — 14. november 2013 @ 12:33

 15. BitterBlog kommer med dette guldkorn:

  Im appellerer uundgåeligt til din medfølelse, hvad enten du er enlig, gift, mor, far eller en gammel, beskidt mand, der ønsker at spare en årlig ferierejse til Thailand.

  Kommentar by træt — 14. november 2013 @ 13:03

 16. Mimi J citeres ghm på DDR for følgende:

  “- Hvad hvis det havde været en 15-årig somalisk dreng?, spørger Mimi Jakobsen.”

  Kommentar by Hans Und — 14. november 2013 @ 13:08

 17. Man behøver IKKE at kende hele sagen!(?)

  En thailansk kvinde får et drengebarn i Thailand med en thailansk mand. En gammel tyk dansk mand møder kvinden på en thailansk bar og tilbyder hende ægteskab i Danmark. De gifter sig og flytter til DK. Så falder han død om af alder og overspisning! Hendes dreng fremvises i pressen. Nøøjj, hvor er han sød! Nu er hendes ophold i DK. sikret!!!! Nu kan hun tage til Thailand på ferie! …..Tilbage i DK. søger hun om familiesammenføring med den biologiske far. Det bevilges, og han tager sine forældre med……………..
  Læs hele sagen før din nabo??

  Kommentar by Svinet — 14. november 2013 @ 14:35

 18. Der er ingen der hverken gider at se eller at hører på Mimi Jacobsen.

  Kommentar by emmagad — 14. november 2013 @ 14:37

 19. En tidliger murbrækker sag var den iranske teenager Nadia/Sara.

  kristeligt-dagblad.dk/artikel/440368:Kirke—tro–Et-spoergsmaal-om-liv-og-doed

  arnehansen.net/990816Hvor-danske.Mediekritik.htm

  Jeg ved fra en DDR medarbejder, at den sag var særdeles velplanlagt, herunder at DDR medarbejdere medvirkede aktivt, med henblik på, at “massere” den offentlige mening gennerelt.

  Kommentar by Hans Und — 14. november 2013 @ 17:04

 20. Lad dog pigen blive til at starte med. Så var der ingen sag. De tænker med røven. Send kriminelle klaner, bandeledere på førtidspension, tiggere og andet pak ad helvede til. Så kan de der har behov for det sgu godt få en plads i solen. Det værste er at de nu skal de bukke og skrabe af taknemmelighed og hives gennem massehysteriet, hvor alle vil hævde at det er deres fortjeneste med krammere og store præsident smil. Politisk plattenslageri. Nå, det gik jo fint, alt er i skønneste orden, og nu er der vild med dans.

  Kommentar by Wazzla — 14. november 2013 @ 17:11

 21. Tak Kim for at du tør sige, at der ikke skal lempelser i udlændingelovende.
  Der er ikke nok, at man taler dansk og arbejder! Det handler om vores kultur og overlevelse som folk.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 14. november 2013 @ 17:11

 22. Thailand i 4 år.
  Danmark i 3 år.
  Ja den er svær. bob bob

  Kommentar by xenofob — 14. november 2013 @ 19:16

 23. En enlig ikke-muslimsk mor hvis danske mand døde af kræft og hendes 7 årige datter. Det er altså ikke dem jeg har mest travlt med at komme af med.

  Problemet er at vi ved hvor hunden ligger begravet: Muslimske mænd er problemet. Derfor er det helt grotesk at lovgivningen, pga politisk korrekthed og et hav af tåbelige konventioner, ikke må reflektere det. Islam bør anerkendes som et politisk så vel som religiøst troskabsforhold, lidt en “flydende nation” uden nationalt territorium. Og derfor bør muslimer, og i særdeleshed muslimske mænd, ikke behandles som almindelige indvandrere men som folk der har troskab mod en fjendligt indstillet magt (hvilket Islam helt åbenlyst er for vores kerneværdier). Ikke-muslimske thailandske småpiger er ikke en trussel mod den vestlige civilisation. (men jeg anerkender at Kim har en pointe omkring “hvis hun ikke skal ud, hvorfor skal…”

  Kommentar by Morani ya Simba — 14. november 2013 @ 21:48

 24. Thailændere er åbenlyst ikke noget problem og jeg er ligeglad, hvis der står 100.000 ved grænsen i morgen. Med ikke-muslimske udlændinge er der oftest tale om reel kulturberigelse, der gør denne verden mere interessant og dermed værd at leve i. Direkte at ændre loven kan dog give problemer, da et antal uønskede muslimer måske vil få ophold som en konsekvens af dette. Man burde i stedet blot have fremsat et lov-forslag, hvor man tildeler dem begge danske statsborgerskab. Det ville have løst deres kedelige situation, uden nogen form for uhensigtsmæssige følgevirkninger.

  Kommentar by Kafirharbi — 14. november 2013 @ 22:21

 25. På trods af at “problemet” med Im har været kendt i over et år sidder Kraznik nu at tørre lorten af på Bertel Haarder i DR2/deadline :)

  Faktuelt ser sagen sådan ud :

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2147592.ece

  Regeringen, med elevrådsformanden HTS i spidsen, har behandlet (Im)sagen som en ekspeditionssag uden at tænke på “folkestemningen”.

  Folkestemningen skal her forstås som det ståhej som en lille kreds af journalister har rejst omkring Im for atter engang at skabe/producere nyheder i stedet for blot at fortælle om dem.

  Kommentar by Santor — 14. november 2013 @ 23:53

 26. EL forsøger på præcis samme slibrige følelsesporno facon, som ækle Mimi & co. gjorde i 90’erne, at give den danske befolkning dårlig samvittighed over førstefødselsretten til eget land og foregøgle alle har lov til at bo her. En sovende befolkning er atter i risikozonen for at falde for tricket…

  Kommentar by LarsB — 15. november 2013 @ 01:00

 27. Der vil komme en ny sag hverdag fra nu af.
  Nu er medierne varme.
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2149521.ece

  Kommentar by x — 15. november 2013 @ 15:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper