19. november 2013

PET-chef Jakob Scharf ville forhindre Pia Kjærsgaards deltagelse i Retsudvalgets besøg på Christiania

For bureaukraterne vil fred altid være vigtigere end frihed, og hvis de røde går amok når blå ytrer sig, så er sidstnævnte problemet. Fra Ekstra Bladet – Anklage fra PET-ansatte: Scharf krævede ulovlig spionage mod Pia K.

“Jakob Scharf tvang en række politifolk i PET til stik mod reglerne at kigge i Pia Kjærsgaards kalender for at forhindre partilederen i at besøge Christiania. Det står i en klage, som fem navngivne tillidsfolk i Politiets Efterretningstjeneste, PET, har afleveret til rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg. …

Partileder Pia Kjærsgaard ønskede som suppleant i Folketingets retsudvalg at besøge Christiania for at se fristaden. Ideen faldt ikke i god jord hos PET-chef Jakob Scharf… Jakob Scharf beordrede derfor i det skjulte og stik imod reglerne, at politifolk fra PET skaffede sig adgang til Pia Kjærsgaards kalender, så besøget på Christiania kunne arrangeres en dag, hvor hun ikke kunne deltage.

Flere politifolk gjorde ifølge Ekstra Bladets kilder Jakob Scharf opmærksom på, at han foretog sig en ulovlig handling; men PET-chefen insisterede på, at hans medarbejdere skulle udføre opgaven, så den hemmelige tjeneste kunne forhindre den folkevalgte politiker i at komme på Christiania.”

Oploadet Kl. 12:01 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/53142/trackback

32 Comments »

 1. Vil Scharf slippe godt fra det – gæt èn gang!

  Kommentar by Elis Mogensen — 19. november 2013 @ 12:24

 2. Her kan man se et 8 minutter-langt interview med Jakob Scharf: http://kortlink.dk/d9r7 Han benægter alt, men kan man virkelig forestille sig, at 5 PET-medarbejdere skulle have opfundet de beskyldninger ud af den blå luft? Næppe. Mon ikke også, der er flere historier i vente i de kommende dage?

  Kommentar by Jan Christensen — 19. november 2013 @ 12:25

 3. Så længe han ikke har forbrudt sig mod §266B er der jo heller ikke noget at komme efter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 13:14

 4. Han benægter da ikke, synes jeg …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 13:20

 5. men indrømmer på sin egen “kreative måde – for at bruge hans eget ord.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 13:21

 6. Hvis der hersker den mindste tvivl til PETs handlinger skal det omgående have konsekvenser, skatteyderne kan ikke være tjente med tvivlsomme personager i så vigtig en organisation som PET. Politikerne bør omgående rydde op i embedsmandvældet i PET og reorganiserer virksomheden.

  Kommentar by emmagad — 19. november 2013 @ 13:22

 7. Selv de borgerliges skødehunde modarbejder de anti-demokratiske elementer i det danske samfund. Det er da kun rart at PET foretrækker fred og fornuft. Pia K, Daniel Carlsen og de andre brune tosser hører ikke til i det danske samfund.

  Danmark er over en bred kam udgjort af fornuftige mennesker med saglige og sunde holdninger. Uriasposten modarbejder dette.

  Kommentar by Venstrefløjen — 19. november 2013 @ 13:29

 8. Jakob Scharf er en farlig mand ! Han medvirkede i en radio udsendelse i DDR, hvor han gav udtryk for sin sympati med Che Guevara !!
  At er person med sådanne sympatier kan blive chef i PET er RYSTENDE.
  Hvem er ansvarlig for hans ansættelse ?

  Kommentar by Danskeren — 19. november 2013 @ 13:31

 9. Det er fair nok at spørgsmålet om sikkerhed rejses. Vi ved at venstrefløjens voldspsykopater ikke ville lade sådan en chance gå fra sig, men det eneste svar på den slags forbrydelser kan kun være mere og kraftigere bevæbnet politi på plads.

  Det tilkommer ikke en embedsmand, uretmæssigt, at forhindre politikerne at udfører deres arbejde.

  Kommentar by Santor — 19. november 2013 @ 13:49

 10. […] More Info: Click here […]

  Pingback by Wordhut » PET-chef Jakob Scharf ville forhindre Pia Kjærsgaards deltagelse i Retsudvalgets besøg på Christiania — 19. november 2013 @ 13:54

 11. Positivt er det, at der – i modsætning til andre steder i politiet – er mennesker, der har mod nok til at protestere mod den politisk inficerede ledelses-elite, der “ikke vil starte tredje verdenskrig”. Altså: Som kun vil sigte dem, politiet med lethed kan sigte. Og anholde dem, det ikke er nogen sag at anholde – mens man trækker sig over for dem, der for alvor udgør en trussel.

  Man spærrer øjnene op, når man bliver bekendt med de ting, politiet reagerer på, når det er let. Så de kan hæve deres “succesrate”. For det har de selvfølgelig et evigt øgende behov for, når de ideligt flygter.

  En kvinde bliver nu sigtet for ikke at have passet på sine bilnøgler. Jo – for mens hun sov, kom hendes mand fuld hjem og tog nøglerne til hendes bil, og kørte væk i den. Kvinden vågnede op, da telefonen ringede og det var politiet.

  Har politiet virkelig tid til at sigte hende på så tvivlsomt et grundlag? Ja – masser! Når man ikke i det daglige dækker store byområder, frigøres der naturligvis enorme ressourcer. Det er den følelse, de fleste, der hører historien får.

  Det firma, jeg arbejder for, opererer bl. a. i Vestegnens forstæder. Den første instruks vi som nye fik var, at området nu er så “gangsta”, at vi ikke ringer efter politiet. De kommer ikke. De tør ikke. “Vi har prøvet”. Vi ordner det selv! Kollegerne “ryger lige ud i flæsket på dem”, når der er problemer. Sådan. “Politiet kører engang i mellem forbi i høj hastighed ude på hovedvejen. Herind kommer de ikke.” Og så er det ikk’ engang løwn …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2013 @ 13:58

 12. @11 Morten – – – — 19. november 2013 @ 13:58:

  “Positivt er det, at der – i modsætning til andre steder i politiet – er mennesker, der har mod nok til at protestere mod den politisk inficerede ledelses-elite, der “ikke vil starte tredje verdenskrig”. Altså: Som kun vil sigte dem, politiet med lethed kan sigte. Og anholde dem, det ikke er nogen sag at anholde – mens man trækker sig over for dem, der for alvor udgør en trussel.”

  Enig, flere politifolk burde sige fra

  Kommentar by Lys — 19. november 2013 @ 14:31

 13. Det lugter af at Retsudvalgets formand – SFeren Karina Lorzentzen synes det ville være trælst at have Pia K med og lige fik regeringens tro tjener Jacob Schaaf til at bruge lidt resourcer på at finde ud af hvornår hun kunne plænlægge det så Pia K ikke kunne komme med.

  Kommentar by Hans Gruber — 19. november 2013 @ 14:37

 14. Så er vi vel ikke længere i tvivl om hvor i det politiske spektrum denne landsforræder befinder sig.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2013 @ 16:02

 15. > Elis
  Jeg gider ikke gætte. Det er et spildt gæt.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2013 @ 16:04

 16. @ 1 Elis
  Han bliver ikke fyret.
  Han har partibogen i orden.

  Kommentar by XXXXX — 19. november 2013 @ 16:38

 17. Jørgen Dragsdahl! Kom nu frem og forsvar PET-chefen. Han forsvarede da dig, da du for kort tid siden var ude at skide i Østre Landsret.

  Det du siger til Jakob Scharfs forsvar behøver overhovedet ikke at være sandt, det var det han sagde til dit forsvar jo heller ikke.

  Jeg troede i var solidariske på jeres fløj Dragsdahl.

  Kommentar by Bjarne Binee — 19. november 2013 @ 16:51

 18. Det var sørme hurtigt. Sagen må være betændt.
  http://justitsministeriet.dk/nyt-og-presse/pressemeddelelser/2013/udtalelse-vedr%C3%B8rende-retsudvalgets-bes%C3%B8g-p%C3%A5-christiania

  Kommentar by tavsen — 19. november 2013 @ 17:34

 19. #18 tavsen

  Så er der altså ikke noget problem, i hvert fald ikke så længe Morten Blødskov er justitsminister.

  Skal man le eller græde når man læser, at folketingets medlemmer incl.
  Pia Kjærsgaard selvfølgelig kan komme over alt, men så alligevel ikke og kun på bestemte tidspunkter.

  Kommentar by Bjarne Binee — 19. november 2013 @ 19:36

 20. Nu har vi jo tradition for i Rundkreds Danmark at være overbærende og sætte selv idioter i spidsen for store krævende opgaver, så mon ikke Kommunist Jakob får sig en ny chance, eller kan tørre den her plet af på en undersåt. P(L)ET skal jo i deres paranoia fortsat kunne aflytte/spionere mod f.eks. alle os her, kunne jeg bedst forestille mig. LOL

  Kommentar by LarsB — 19. november 2013 @ 20:34

 21. Hvad der er meget værre, er at kun 41,2% af de asylansøgere der tropper op i Københavns Lufthavn rent faktisk tager med taxa til Sandholmlejren! Resten forsvinder ud i landet og ingen ved hvad de laver. Det kan være kriminalitet, det kan være terror det kan være familiebesøg. Ingen ved det.

  Kommentar by Robert R — 19. november 2013 @ 23:56

 22. Det er åbenbart gået henover hovedet på både medierne og debattørerne, at Pia Kjærsgaard faktisk har besøgt Christiania. Det er altså en kendsgerning, at Jakob Scharfs skrækscenario allerede har fundet sted. Det foregik iøvrigt helt fredeligt.

  Som dokumentation for min påstand henviser jeg her til et fantastisk billede, hvor Pia Kjærsgaard i fredelig sameksistens snakker politik med en af de lokale beboere.

  http://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=1302715&sizeid=25

  Kommentar by Jesper Hansen — 20. november 2013 @ 00:25

 23. @ Robert R. og andre

  Asylansøgerne tager ikke ud i landet, men tager ud af landet. De tager nemlig til Sverige.

  Og det er derfor, de kortvarigt lades uovervåget, inden man tager deres fingeraftryk m. m. For hvis politiet først har taget deres fingeraftryk, kan det bevises, at de har været her først – og så hænger vi på dem! Så sendes de tilbage hertil.

  Politiet bærer sig klogt ad. Og vi er desværre ved at ødelægge det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2013 @ 03:04

 24. Morten, Robert o.a. så slipper vi da for dem, indtil videre … altså indtil forholdene i Sverige bliver så utålelige, at Danmark bliver attraktivt.

  Og så…

  http://www.youtube.com/watch?v=yhhDbaah9DQ

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. november 2013 @ 04:00

 25. Prøv at forestille dig, at Danmark ville blive totalt muslimfrit fra midnat. Hvor mange dage ville der gå, før MSM begyndte at berette om massivt fald i volds-, sexual-, berigelses- og dominanskriminalitet? Nedgang i svindel med offentlige ydelser … arbejdsløse sagbehandlere/gadeplansmedarbejdere/projektkonsulenter/integrationsfacilitatorer osv. Det ville blive en lettelse for os ydere, men en eksistentiel krise for de parasitiske DJØFfere, der aldrig selv har skabt egentlig værdi. Og hvad med de stakkels 3.-generations-ramte PTSD’ere fra finere kulturer end den skandinaviske … det er vel også synd for dem!

  Tid til noget nuttet, men væsentligt:

  http://satwcomic.com/the-law-is-the-law

  Vinteren er på vej.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. november 2013 @ 04:22

 26. Nu skal vi ikke være så hårde ved Sverige. Hun er nu lækker:

  http://satwcomic.com/bonding-over-porn

  Se alle siderne! :-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. november 2013 @ 04:33

 27. PET har altid været i lommen på Socialdemokratiet, husk blekingegade sagen hvor Anker Jørgensens søn var deltager, og hvor PET modarbejde politiet’s efterforskning pga denne viden.

  Kommentar by hansL — 20. november 2013 @ 06:14

 28. PET skal bare fungere og skal være apolitisk. Den har aldrig været vigtigere, selv under den kolde krigs højdepunkter. Dette har Scharf ikke kunnet levere. Vi er nødt til at have en ny PET chef.

  Kommentar by Morani ya Simba — 20. november 2013 @ 10:48

 29. @ Hr. Naturli’

  Immigranterne søger derhen, hvor der er åbne grænser. Det varer længe endnu, inden der bliver så uattraktivt i Sverige, at man ikke søger dertil. Tænk bare på Grækenland.

  Men Københavns Lufthavn er altså af trafikale grunde transithavn. Lad os for Guds skyld ikke sætte en prop i det hul!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2013 @ 11:19

 30. P. S. Din “korsfarer”-video sætter desværre kun vores afmagt i relief

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2013 @ 11:28

 31. Morten, vores afmagt er en illusion. Vi har alt, hvad der skal til for at rydde op i vores land. Næsten. Der mangler vrede.

  “Lad os for Guds skyld ikke sætte en prop i det hul!”

  Ja, det skal blive værre, før det bliver bedre.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. november 2013 @ 18:52

 32. Min pointe er skam også, at det ikke er et materielt problem. Alt er her. Kun netop ikke “vi”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2013 @ 19:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper