28. november 2013

Homoseksuelle Henrik D. Poulsen.: “Jeg kan stadig mærke min velfortjente straf, når jeg trækker vejret.”

“… det eneste der fremmer en nationalkonservativ dagsorden er konsekvenserne af den førte politik.”, skrev jeg for nogle dage siden i privat besked. Herunder en sarkastisk kommentar fra Berlingske af psykiater Henrik Day Poulsen – Falliterklæringen (bag betalingsmur).

“Den tirsdag aften i Vollsmose ændrede alt for mig. En digter på 18 år skulle læse digte op og fik samme politibeskyttelse som Barack Obama. Nu forstår jeg det hele og vil sige tak.

Tak til Poul Nyrup Rasmussen for at have lagt grunden til for den udlændingepolitik, der har medført, at så mange danske statsborgere vil slå den muslimske Judas Yahya Hassan ihjel.
Tak til Folketinget for palæstinenser-særloven i 1990’erne. Det var en rigtig god ide, der skabte arbejdspladser i både politiet og kriminalforsorgen.
Tak til de danske medier for følelsesporno og særlov om 1.000 udviste børn fem dage før kommunalvalget. …

Tak til Anna Mee Allerslev for at sætte jøderne på plads i din mangfoldighedskampagne i København. …

Tak til den unge indvandrer, der i 2000 ville overfalde mig, fordi jeg havde skriggrønne Versace jeans på og var på vej til den daværende homoklub Pan. Min iranske ven, der er mørk som en sort oliven, reddede mig. Men i stedet fik jeg i 2013 den afklapsning, som jeg fortjener, da jeg og min mand i september på vores bryllupssaften over for Hotel Nimb blev nægtet at blive kørt hjem af en udenlandsk taxachauffør, fordi vi er homoseksuelle. Da jeg tog hans visitkort som bevis for diskrimination, blev jeg overfaldet af fire andre chauffører, der tog visitkortet tilbage og trykkede mit ribben. Jeg kan stadig mærke min velfortjente straf, når jeg trækker vejret.

Nu forstår jeg meget bedre, hvorfor Yahya Hassan ikke må læse digte op. Det er mig, Inger Støjberg og alle de andre, der lever i et parallelsamfund og er dårligt integrerede. Vollsmose er det virkelige Danmark.

Hvis Leonardo Da Vinci levede i dag, ville han male Den Sidste Nadver med Hassan som Judas. Nå nej. Da Vinci er jo en fucking bøsserøv. Undskyld.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/53404/trackback

31 Comments »

 1. Tja…tak til skribenten. Mon han har stemt paa DF?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 28. november 2013 @ 17:56

 2. Hvornår blev denne skribent klogere? Efter det sidste overfald ifm hans “bryllups”aften?
  Det er vel kun fordi han har prøvet det på egen krop at han forstår konsekvenserne og tager dem alvorligt. Mon ikke han havde glemt alt om disse samfundsproblemer, hvis han ikke selv havde været udsat for dem? Det har vi jo læst til ulidelighed, at de homoseksuelle holder hånden over alle der hader dem som pesten, og som ønsker dem hen hvor peberet gror, i “tolerancens” navn. De er noget så frelste, og der skal normalt MEGET til før de indser hvad der foregår. Det er vel også tilfældet her.

  Kommentar by Endnu en vantro — 28. november 2013 @ 18:07

 3. Hvorfor skal vi andre have medlidenhed med dem, der ikke indser og tager alvorligt, hvor afstumpet visse indvandrede og deres efterkommeres syn er på anderledes, som deres hellige skrifter foreskriver? Når man får noget ind med modersmælken, og bliver indoktrineret i rene og urene, er det så egentligt ikke der alle racismekampagner og voldskampagner bør rette deres skyts hen?

  Som om Dansk Folkeparti kan redde noget som helst her i dette samfund Anne Marie Buch. Det danske samfund er en REN lottokupon hvad angår fremtiden det kan jeg garantere for. Der er intet som helst styr på det, og demografien får mere og mere indflydelse. Mon ikke også demografi var en stor spiller i det nyligt overståede kommune og regionsvalg? Måske var det også et udtryk for den massive indflydelse røde kulturbærere og mediedannere trods alt har på unge.
  Flere egoistiske unge uden politisk fornuft, uden samfundsforståelse og meget kortsigtede valg.

  Og flere partier vil sænke valgalderen :P. Altså det her land går imod afgrunden desværre før eller siden.

  Kommentar by Endnu en vantro — 28. november 2013 @ 18:17

 4. “.. trykkede mit ribben. Jeg kan stadig mærke min velfortjente straf, når jeg trækker vejret”

  Av! – Hvis man ikke har prøvet det, så kan man næppe begribe hvor smertefuldt det er… Aaaaav!

  Kommentar by Polka Charlie — 28. november 2013 @ 18:20

 5. Direktør for cirkus Elbæk siger:
  “- Vi er som samfund ikke bare på vej hen til kanten, men på vej ud over den, siger den tidligere radikale kulturminister Uffe Elbæk ifølge en pressemeddelelse, der introducerer Danmarks nye parti”

  Uffe Elbæk hører til den gruppe danskere der ALDRIG bliver klogere,
  manden har selv været med til at køre samfundet i sænk, og lufthavnspolitiet i Kastrup lader illegale indvandrere gå lige igennem uden nogen kontrol. Vore politikere og den øverste politiledelse må have en skjult dagsorden om at udskifte den danske befolkning med analfabeter fra den 3. verden

  Kommentar by k.m. — 28. november 2013 @ 18:26

 6. Der er ikke nogen betalingsmur på B.dk. Man skal bare rense sin cache med f.eks. CCleaner, så kan man læse alle artikler uden problemer.

  Kommentar by Jan Christensen — 28. november 2013 @ 18:40

 7. Day Poulsen har i årevis fremført solide borgerlige synspunkter bl.a. i Berlingske. Han kan sagtens have stemt DF fra starten, udfra min opfattelse af hans holdninger. Han er et eksempel på, at der absolut også findes masser af realistiske homoseksuelle.

  Kommentar by Gunnar Biering — 28. november 2013 @ 18:55

 8. Henrik D. Poulsen har naturligvis ret i alt hvad han skriver i klummen.

  Men den er desværre alt for aggressiv/hidsig til at fremme “sagen”. Vi (og ham selv) var bedre tjent med at en psykiater og phd. kun valgte at skrive mere nøgterne indlæg. Det er for let for Anne S. Hermansen, Mads Kastrup og de andre radikale +-10% journalister/kommentatorer at afvise klummen som et følelsesladet vredesudbrud fra en fremmedhader eller lignende.

  Kommentar by Superman — 28. november 2013 @ 19:12

 9. Det er da klart, han er ophidset over at blive overfaldet. Der er ingen grund til at hakke på ham, han er en hæderlig og modig mand, og han skriver altid gode klummer.

  Kommentar by Josef K. — 28. november 2013 @ 19:22

 10. Om han stemmer DF eller ej betyder ikke så forfærdelig meget, det der tæller er at han fortæller fra den virkelige verden og at han sætter navn på.

  Så er det selvfølgelig op til folk selv at forholde sig til hans udsagn men jo mere multikulturens fortalere presser på med deres rigtige meninger og udstødelse af de der bliver mærket af multikulturen des mere modstand vil de møde.

  Mit forslag er at vi alle, helt ned på det individuelle plan, skal til at bakke op om vores meningsfæller i vores egen dagligdag og så må vi i fællesskab tage de eventuelle tæsk der følger.

  Det skal være slut med at holde mund. Vi kommer ikke videre hvis vi ikke udviser en eller anden form for fællesskab.

  Kommentar by Santor — 28. november 2013 @ 19:24

 11. Godt at se at der er nogle der siger til og fra, men mon ikke vi har set Henrik D. Poulsen brugt på DR for sidste gang? Medmindre han går bodsgang, indrømmer han tog fejl og lefler..

  Kommentar by Geert — 28. november 2013 @ 19:38

 12. At Yahya Hassan omklamres af kendte homofile, gør det nok ikke nemmere for den frafaldne ungmuslim at blive hørt blandt sine egne.

  Kommentar by Martin Kasler — 28. november 2013 @ 19:55

 13. Gad vide om det “visitkort” han forsøgte at stjæle ikke var “førerkortet” der sidder synligt fremme uden hvilket man ikke kan køre taxa…

  Gad vide om chaufføren, i virkeligheden, nægtede at køre med dem fordi det var en kort tur (hvilket naturligvis ikke er lovligt)…

  Det er blot gisninger.

  Kommentar by Johnson — 28. november 2013 @ 19:59

 14. @ 12 uanset gisninger, er det muslimen der enten er eller skaber problemet. Kort tur, homo, jøde, lavt blodsukker under Ramadan eller andet finurligt

  Kommentar by Wazzla — 28. november 2013 @ 20:41

 15. >11 19:55
  “omklamres” ? Hvad er det med dig og bøsser? Kan du ikke nøjes med at brokke dig over homoseksualitet, når det er relevant? Jeg tror ikke Henrik D Poulsen har behov for at inddrage dine seksuelle preferencer, i nogen diskussioner om multkulturens svøbe, så hvorfor mener du hans er relevante?

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2013 @ 21:04

 16. […] More Info: Click here […]

  Pingback by Wordhut » Homoseksuelle Henrik D. Poulsen.: “Jeg kan stadig mærke min velfortjente straf, når jeg trækker vejret.” — 28. november 2013 @ 21:56

 17. Poulsen er jo langt mere mand end nogen af de usle hykleriske islamister og uintegrerbare hængerøve, venstrefløjens landsforræderi har masseimporteret (til evig offentlig forsørgelse de fleste), de er blevet kollektivt hjernevoldtaget og deraf (i vort samfunds optik) ægte afvigere mange af dem der er opvokset i muslimsk kultur. Komplet uegnet til integration via en ilde kultur, ikke socialt som er venstrefløjens løgn, så snart det fupnummer de ikke vil tale om går op for flere er det slut med rødt spin. Et skandaløst forræderi ganske enkelt, burde få enhver enhver tænkende dansker til aldrig at røre noget rødt/radikalt mere, men desværre vil det vanvid fortsætte en hvis tid endnu.

  Kommentar by LarsB — 28. november 2013 @ 22:03

 18. @ 14 overskriften, som i øvrigt er fremhævet, beskriver konsekvensen af at være homoseksuel i det muslimske Danmark. Så det er meget relevant i dette tilfælde. Omklamring er nok et stort ord, men kommentaren er objektiv.

  Kommentar by Wazzla — 28. november 2013 @ 22:24

 19. “3” Endnu en vantro
  Da du nu har opdaget at Dansk Folkeparti ikke kan redde noget som helst her i dette samfund, kunne du så ikke bruge 2 minutter af din tid på at forklare vi andre, hvem man i stedet bør stemme på?

  Er det bedre eller bare lige så godt/dårligt at stemme på De Radigale eller Enhedslisten? Eller forventer du at Anette Wilhelmsen en dag kommer og gør rent som en hvid tornado?

  “14” Nielsen
  Godt skrevet Nielsen!

  Kommentar by Bjarne Binee — 29. november 2013 @ 00:01

 20. Det er slut med vores forhold-John!
  Kys mig i røven!
  Nej!nej! er det slut så er det slut!

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 29. november 2013 @ 04:13

 21. @Binee. Drop at stemme helt, det gør ingen forskel alligevel. Jeg har ikke stemt til de sidste 5-6 forskellige valg.
  Det er en lottokupon alligevel, hvad du stemmer på og hvad du får.
  Det er da meget hyggeligt og sjovt når der er valg, og cirkusklovnene står frem på tv og i reklamer og aviser og ude i landet, og opfører den ene forestilling efter den anden. Men det er vist også det, showet kører videre uanset hvilken klovn der er i manegen.

  At være politiker er et af de mest utroværdige og uærlige erhverv, så hvorfor skulle jeg støtte dette foretagende ved at stemme? Fordi alternativet er værre? De forhold vi allesammen ønsker og gerne vil have, kommer jo alligevel ikke.

  Kommentar by Endnu en vantro — 29. november 2013 @ 06:48

 22. >19 Bjarne Binee 00:01
  Takker ydmygst.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2013 @ 07:45

 23. Nielsen, når Day Poulsen selv bringer sin homofili ind i debatten om Yahya Hassan, er det vel kun ret og rimeligt at påpege, at dette næppe støtter Hassan i at nå sine egne.

  Kommentar by Martin Kasler — 29. november 2013 @ 08:59

 24. En dag som i dag ville jeg ønske at jeg gik med hat – bare for at kunne tage den af for Henrik Day Poulsen.
  Han er altid læseværdig :-)

  Kommentar by - by Proxy - — 29. november 2013 @ 10:03

 25. Ang. Berlingskes betalingsmur:
  Internet Explorer: InPrivate browsing (shift+ctrl+P).
  Google Chrome: Incognito mode.
  ‘Nuff said.

  Kommentar by Vagn Henning — 29. november 2013 @ 11:49

 26. Stærk og ekspressiv artikel af Henrik Day Poulsen. Skønne mand.

  Kommentar by Liva — 29. november 2013 @ 13:33

 27. “23” Martin Kasler

  Hvis Henrik Day Poulsen skal skjule sine holdninger m.m. for at “støtte Hassan i at nå sine egne”, så må det vel også gælde for, du, jeg og alle andre. Det vil således blive en anden Uriaspost vi vil se i fremtiden.

  Har du skrevet til Kim Møller og bedt ham stoppe Uriasposten i det mindste indtil Hassan har nået sine egne?

  Kommentar by Bjarne Binee — 29. november 2013 @ 16:16

 28. På den ene side er det synd, at det ikke er asocialudemokraten, den selvmordshomofile Mogens Jensen, der fik de tæsk.

  På den anden side… Røvfulden var ikke stor nok for ham, desuden er det “godt”, at en der tør at stå frem kan videreformidle den del af virkeligheden.

  Kommentar by Hans Und — 29. november 2013 @ 16:49

 29. Desuden kan Henrik Day Poulsen fra nu af forvente, at fra nu af er han under tæt observation af Enhadslisten/Waffen-SF væbnedegren, AFA, ved deres division “Ernst Rhöm”, de såkaldte “Qeers”.

  Kommentar by Hans Und — 29. november 2013 @ 17:03

 30. > Martin Kasler 08:59
  Det er hverken ret eller rimeligt. For at begynde med det sidste: HDP tager ikke udgangspunkt i hans seksualitet, men i de urimeligheder poulnyrup det samlede fjolsetings vedtagelse af den grundlovsstridige palstinenserlov, de fremmedes voldelige overfald (på bøsser, ja. Men det er i denne sammenhæng ikke relevant) -deres overfald rammer, som jeg går ud fra du ved, tilfældige letangribelige mennesker og slutteligt noget fremmede droskepersonel.
  Der er i hans fremstilling af sagen ingen som helst grund til at bemærke sig ved at han tilfældigvis er homo.
  Det første: Du har ikke ret. Y Hassan vil “nå” hans ligestillede, eller hvad det er du kalder skadedyrene, nøjagtigt lige så godt (eller lidt ! ) hvad enten en bøsse, en jøde, ja selv en venstreorienteret -har det jo vist sig; omtaler ham i hvad de end fylder papiret med. Hans resultater med hans henssigter, har intet at gøre med om det er du eller jeg, der snakker om ham. Det handler udelukkende om hans målgruppe kan “nås”. Det ved vi jo begge, de ikke kan. ; -)

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2013 @ 17:21

 31. Haha, morsomt indlæg! Skarpt! En tak herfra.

  Kommentar by Fabrice S — 29. november 2013 @ 20:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper