19. januar 2014

Angsten for vold er den laveste i 28 år, fortæller forskere – Vejle: Tre AEH’ere trampede mand i hovedet

“Angsten for vold og kriminalitet er den laveste i 28 år”, fortalte DR Online tidligere på ugen, og krimonologer kan altid finde en vinkel Ritzaus Bureau kan tærske langhalm på. Her en historie fra Vejle Amts Folkeblad – Groft overfald: Mand trampet i hovedet.

“Fredag eftermiddag blev en 20-årig mand fra Løsning overfaldet af tre mænd i Havnegade. Overfaldet var tilsyneladende umotiveret

– Manden får to slag i ansigtet og bliver trampet i hovedet. …, siger vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi.

Alle gerningsmændene beskrives som værende omkring 20 år, anden etnisk herkomst end dansk…”

Oploadet Kl. 01:31 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/54473/trackback

17 Comments »

 1. Volden er jo ikke faldet.

  Det spørgsmål er debunket her (med masser af links)

  http://www.uriasposten.net/archives/4173

  Tværtimod så er den, præcis som de venstrefløjen og de islamofile ønskede, steget markant.

  Faktisk går jeg udfra, da de vi jo endnu har tilgode at få en forklaring på, hvorfor der skulle impoteres munammedanere, at det var med fuldt overlæg og forsæt, at danskerne skulle myrdes og voldtages, at muhammedanerne blev importeret. Samt at visse politikere såsom Poul Nielson og Peer Clausen er blevet betalt med oliepenge.

  Hvad Nielson angår så er signature pay udbredt i middelalderøsten, Troels Lund fik et 30.000 kroners ur for en aldeles inferiør skatteoverenskomst, eksempelvis. Hvad har Nielson så ikke fået for en strategisk aftale?

  Clausen og hans parti VS fik penge fra Ghadafi, vides det fra PET-kommisionen.

  Kommentar by Hans Und — 19. januar 2014 @ 06:17

 2. Fint skrevet, Hans Und. Og nu kan de tyrkisk-stammende AEH ‘nydanskere’ endog henholde sig til, hvad der sker i deres faktiske hjemland: http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6415926/kontroversiel-lov-tyrkiet-forbyder-foerstehjaelp/

  Troede sørme først, at der var tale om satire, men nej.

  Og så er der stadig fjolser, der mener, at Tyrkiet skal med i EU. Hov, vent, det er da en fin idé, forudsat Danmark træder ud af EU-elskernes paradis. Hvilket Danmark burde have gjort forlængst og samtidig melder fra over for utidssvarende konventioner, der forhindrer os i at hjemsende de utallige såkaldt statsløse storkriminelle pestilensere. Nå nej, de besætter blot en kirke, fordi de ikke kan få lov til at voldsparke ‘danskersvinene’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. januar 2014 @ 07:21

 3. Mon ikke det var den troværdige Bødskov, der fik lavet undersøgelsen?
  http://justitsministeriet.dk/sites/default/files/media/Arbejdsomraader/Forskning/Forskningsrapporter/2014/Bekymring%202013%20.pdf
  I juli 2010 overtog Voxmeter denne analysevirksomhed……

  Det borger for kvaliteten

  og EU har lige givet 902 millioner euro (7 mia. kr.) til Tyrkiet
  Der er penge nok

  Kommentar by tavsen — 19. januar 2014 @ 08:26

 4. Angsten for vold falder. Gaderøverier stiger
  http://www.bt.dk/krimi/politiet-saetter-massivt-ind-mod-gaderoeverier
  15. januar 2014
  I erkendelsen af at gaderøverier er et stigende problem i hovedstaden, intensiverer Københavns Politi nu jagten på de kriminelle.
  Den negative trend med stigende gaderøverier og tyverier i hovedstaden de senere år skal vendes. Det siger Københavns Politi, der nu sætter ekstra mandskab ind for at komme problemet til livs.

  http://www.sn.dk/ishoej/politiet-efterlyser-gaderoevere/artikel/382091
  17. januar 2014

  Kommentar by tavsen — 19. januar 2014 @ 08:36

 5. De er simple kujoner hører man nogensinde om en enkelt indvandrer der overfalder en dansker næ de er nød til at være i overtal. Det siger meget om disse svage individer.

  Kommentar by Lion — 19. januar 2014 @ 08:48

 6. Synes da snart at det er hver dag, man kan læse om et knivoverfald, gaderøveri, slagsmål, røveri i butik osv.

  Kommentar by fhcb — 19. januar 2014 @ 09:38

 7. Tror politikerne virkelig at de kan slippe afsted med fortsat at lyve for befolkningen?

  Vi ved at de har sat pressen til at nedtone indvandre-vold. Nu mangler vi kun at bevise det. Det kommer selvfølgelig med tiden.

  Spørgsmålet er om straffen for at lyve for befolkningen ikke burde være langvarige fængselsstraffe?

  Kommentar by Santor — 19. januar 2014 @ 09:52

 8. De er simple kujoner…..
  Kommentar by Lion — 19. januar 2014 @

  Vi kommer næppe nogensinde til at se en muslim på herrelandsholdet i håndbold.

  Odense havde 3 storklubber i håndbold, men så startede befolkningsudskiftningen.

  Kommentar by tavsen — 19. januar 2014 @ 12:09

 9. Før noget kan bevises Santor skal den latterlige racisme paragraf afskaffes. Hvis man har en pose Skipper mix fra haribo er den så også ulovlig at være i besiddelse af “Sarkasme”

  Kommentar by Lion — 19. januar 2014 @ 12:16

 10. Jo der er lys for enden af voldspiralen.

  For vi er alt for meget negativt indstillet til beretninger og statistikker fra Roskilde Universitets, TV-mediers og andre “Røde/Radikale Professorer og F(u)orskeres” analyser idet der i mine øjne er et lillebitte stykke sandhed i at volden er blevet mindre, f. eks. er det uomtvisteligt at det er næsten første gang man hører om et offer kommer fra et møde eller “sammenstød” med en “flok” på bare 3 af disse velkomne “gæster” flygtninge fra krig og ødelæggelse, at de KUN hopper på offerets hoved 3 (TRE) gange, man plejer at hoppe, til Hovedet er en blodig klump, men man kan jo sagtens blive træt af hopperiet efter en hård arbejdsdag, de har også undladt at brække et ben og en arm samt sørge for spark og tramp i maven og en evt. miltsprængning har de glemt eller undladt, så selvom offeret er indlagt på Traumecentret, ser det ud som om han måske undgår livslang Invaliditet, og ikke er så uheldig som manden der luftede Naboens Hund i VolDsmosen, Han er stadig i en komalignende
  invaliditetstilstand uden sine sansers fulde brug.

  Jo, – jeg synes egentlig der er fremskridt i INTEGRATIONEN, og det kunne gå stærkere hvis Danskerne var villige til at spytte mere i bøssen til alle “Godhedsindustriens” luftkasteller, for ellers ser det ud til at vanviddet vil fortsætte.

  Kommentar by Cantor — 19. januar 2014 @ 13:15

 11. > 5 Lion
  Din underforståede præmis om fair play hører hjemme på tennisbanen. Det her er krig på gadeniveau. Overlegenhed i antal tæller her. Danskerne har blot ikke fattet det, det er jo det de andre ved og benytter sig af.

  Kommentar by monse — 19. januar 2014 @ 13:18

 12. Betyder “umotiveret” “racistisk” på Newspeak?

  Kommentar by M — 19. januar 2014 @ 13:19

 13. Undersøgelsen viser, at folk vænner sig og tager deres forholdsregler, efterhånden som samfundet udvikler sig til det værre, og junglen breder sig over støre og større arealer. Det er dog ikke noget godt argument for at acceptere et højt trussels- og kriminalitetsniveau, at mennesker er gode til at tilpasse sig.

  Kommentar by Nils — 19. januar 2014 @ 14:01

 14. Hvorfor er det ca kun 20% af Danskerne der kan se den er helt gal,eller er det os ca 20% der er helt galt på den ???

  Kommentar by notty — 19. januar 2014 @ 15:21

 15. Hvad blev der af de Politifolk, der for ca. et år siden stod frem og fortalte om svindel med statistikkerne?

  Kommentar by Sigwar — 19. januar 2014 @ 17:43

 16. Hmmm, jeg er mildest talt ikke tilhænger af rockere, men fra mine yngre dage i en større dansk provinsby husker jeg, at jeg trygt kunne gå forbi en flok af dem.

  I dag er det således, at jeg skifter fortov, hvis jeg ser en flok indvandrermænd med mospuder på hovedet komme i mod mig.

  Så trods alle mine forbehold: Jønke har dog en pointe i Sjakalmanifestet, nemlig at de muslimske afarter er dyrelignende i deres adfærd, men meget lette at skræmme bort, hvis de optræder enkeltvist. Som sjakaler og hyæner.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. januar 2014 @ 21:04

 17. Jamen, det er da sikkert rigtigt, hvis kriminaliteten af bankospiller og hundelufter der bliver slået ned og skolebørn der overfaldes og frarøves deres ejendele af sjakal-jihadkrigerne bliver registreret som simple drengestreger, så jo, så er kriminaliteten vel faldet, når kriteriet for kriminalitet åbenbart slækkes, så overfald og gaderøverier kun bliver betragtet som drengestreger.
  Det er sikkert også deres egen skyld, sådan at provokere de “unge” drenge der keder sig af anden islamisk herkomst.
  Vi må lære at forstå den højt betalte udnævnte integrations-et eller andet fint ord- tidligere politi led..er lyserøde skjorte per larsen med de matchende lyserøde beton sokker, som inkassere millioner af integrations kroner, for at lukke den slags “drengestreger” lort ud.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 19. januar 2014 @ 23:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper