3. februar 2014

Ny radikal udenrigsminister (2003): Selvstændig dansk udenrigspolitik går ikke, det skal styres via EU

Intet overgår naturligvis udnævnelsen af Uffe Elbæk som kulturminister, men Helle Thornings sjette ministerrokade har også sine dårlige sider. Mogens ‘giv plads til Islam’ bliver handelsminister, Manu Sareen bliver integrationsminister og Martin Lidegaard ny udenrigsminister. Om sidstnævnte i BT – Ny radikal udenrigsminister: ‘Nedlæg udenrigsministeriet’.

“Danmarks nye udenrigsminister, Martin Lidegaard (R) er af flere politiske kommentatorer blevet kaldt ‘oplagt’ som ny udenrigsminister.

Men for ti år siden gjorde Martin Lidegaard (R) sig til fortaler for et farvel til en selvstændig dansk udenrigspolitik, så man i stedet skulle satse på en fælles europæisk udenrigspolitik.

Synspunktet faldt i en kronik i Politiken. En kronik han skrev sammen med nu tidligere udviklingsminister, Christian Friis Bach (R). …

– Danmark må nedlægge sit udenrigsministerium og satse på en fælles europæisk udenrigspolitik. Kun sådan kan vi vinde indflydelse i verden, skriver to radikale politikere i januar måned 2004.

– Hvis Danmark, som et lille land, for alvor skal tage konsekvensen af den globale virkelighed, kræver det et radikalt opgør med den udenrigs- og forsvarspolitik, som vi har kendt, skriver Lidegaard og Friis Bach.”

Oploadet Kl. 14:21 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/54805/trackback

19 Comments »

 1. Ja, sådan får vi ordentlig indflydelse! Og med en europæisk præsident vil vi få endnu mere indflydelse!

  Det kan sandelig godt betale sig at afgive suverænitet, for så får man en hel masse dejlig indflydelse til gengæld. Tænk bare, hvad du og jeg kan bruge al den indflydelse til! Der er ikke det problem, vi ikke kan få løst!

  Martin Lidegaard er en god mand. Han vil give almindelige mennesker mere indflydelse. Vi skal bare have en “EU”-udenrigsminister, så bliver du og jeg hørt – til forskel fra nu. Hvor er det klogt og rigtigt tænkt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. februar 2014 @ 15:03

 2. For det “vi”, der kan “vinde indflydelse i verden” – det kan jo kun være du og jeg. Hvem ellers kan Martin Lidegaard tænke på?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. februar 2014 @ 15:10

 3. Martin Lidegaard og ligesindede globalister burde slet ikke kunne deltage i det folkestyre, som de lever og ånder for at undergrave.

  De radikale går hverken ind for et folk eller folkestyre, men for et globalistisk tyranni. Et fåmandsvælde af “oplyste” “verdensborgere”.

  Lidegaard vil det fjerde rige!

  Han kan få en bar røv at trutte i.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 3. februar 2014 @ 15:56

 4. Som bekendt følger der ansvar med indflydelse. Ansvar er lig penge. Med andre ord vil de radikale landsforrædere bruge mine penge på deres indflydelse.

  Galninge – de fleste -næh ingen af dem – ville ikke kunne skaffe sig selv brød på bordet ved arbejde, som andre ville betale for af egen fri vilje, men kloge i langtbortistan for vi andres penge, det kan de.

  Kommentar by Svend — 3. februar 2014 @ 16:21

 5. Martin Lidegaard. Var det ikke ham, der kvajede sig med solcellerne.
  Hvordan i H…… kan han blive MINISTER igen, man korser sig.
  Hele dette landsskadelige kabinet burde fyres. Uden eftervederlag.

  Kommentar by running saucer — 3. februar 2014 @ 16:22

 6. De Radi(gale) er gale efter magt, og når de endelig får den arbejder de for at afskaffe den igen ved at ønske al lovgivning udgå fra EU.

  Hvorfor stille de ikke lovforslag om at nedlægge Folketinget ?

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2014 @ 16:32

 7. Man må spørge sig selv om der er nok spinat til at elevrådsformanden kan trampe videre til næste valg.

  Magen til talentløs regeringsførelse skal man da lede længe efter. Ren hat og briller!

  Kommentar by Santor — 3. februar 2014 @ 16:32

 8. Denne LIDEgaard kvajede sig også gevaldigt under et besøg på forskningsstationen Zackenberg i Nord Øst Grønland.
  De radikale har da også et B som bogstav ved partiet.
  Radikale er B produkter hele vejen rundt.
  Gid fanden havde B.

  Kommentar by AK JA — 3. februar 2014 @ 17:09

 9. @ k. m.

  Det er dybest set også det, de gør. De anerkender jo ikke, at der skulle findes et særligt “dansk folk”, en særlig “dansk nation”, eller en særlig “dansk kultur”.

  Altsammen er det i deres akademiker-øjne konstruktivistiske narrativer, installeret af en elite. Og kan således problemløst erstattes med andre konstruktivistiske narrativer, som de har regnet sig frem til er bedre. Men det kan de lærde mennesker ikke drøfte med os, sådan i rent ud i hvert fald.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. februar 2014 @ 17:21

 10. Mon ikke det mere handler om, hvilke “tjenester” de kan gøre for kulsoen helle’s mand, end det handler om deres politiske evner(eller rettere sagt, mangel på samme). Og igen et stort tillykke til 80-90% af mine landsmænd, har sejret vores land ihjel.

  Kommentar by Fritz — 3. februar 2014 @ 17:50

 11. De to radigale er jo komplet vanvittige!! Tænk hvis de kom igennem med noget så sindsygt………

  Kommentar by Philip Johan Salomon — 3. februar 2014 @ 18:25

 12. Lidengaard´s mor er meget fremme i bedsteforældre for asyl.
  Mon nogen i familien er blevet kulturberiget – endnu?
  Det var Else Lidegaard der på en generalforsamling i denne forsamling af bedsteforældre, der gav udtryk for at man skulle neddrosle den hårde retorik imod de stakkels asylansøgere.
  ELLER KOM DER IKKE SÅ MANGE.
  Det sagde hun sågu.
  Jeg spurgte pr. e – mail denne bedsteforældreforening om meningen var at der skulle komme så mange asylansøgere som muligt.
  Det modtog jeg intet svar på.
  Denne ministers far Mads, er såvidt jeg ved en kendt højskolemand.
  Stakkels Danmark.

  Kommentar by AK JA — 3. februar 2014 @ 22:46

 13. Ok hvis vi skal nedlægge det danske udenrigsministerium, er det så Tysk, Fransk eller Britisk udenrigspolitik vi skal fører? For der er vel ikke nogen ved sine fulde fem, der tror at de tre lande vil fører den samme politik.
  Er der i øvrigt nogen der kunne forestille sig at dansk udenrigspolitik skulle være en politik til gavn for Danmark. Et nyt og spændene perspektiv!

  Kommentar by Robert R — 3. februar 2014 @ 23:55

 14. Den pågældende journalist, Ingelise Skrydstrup, bør absolut roses for at grave den kronik frem. Ligeledes hendes redaktør, om arbejdsfordelingen bl.a. måtte bestå i, hun surt fulgte en lodret ordre.

  At de radigale ønsker danskerne myrdet og voldtaget er der ikke noget nyt i. Den proces er allerede igang, indtil videre er cirka 30.000 blevet beriger-voldtaget siden 1974. At Else, mor til Bo og Martin, også har været aktiv deltager i anstiftelsen undre ikke.

  Kommentar by Hans Und — 4. februar 2014 @ 03:13

 15. Så er løgneren Martin Lidegaard ude og trække i land.

  http://politiken.dk/indland/politik/ECE2198880/lidegaard-om-gammel-kronik-taenkte-nok-den-ville-give-ballade/

  Samtidig med han benægter, at det egentligt var hans hensigt (nedlæggelse af Danmark) glæder han sig over det går den vej.

  Sådan reagere en politisk psykopat, der bliver taget med fingrene i dåsen.

  Kommentar by Hans Und — 4. februar 2014 @ 04:48

 16. Det kan være Mogens gør plads til islam i Danmark Jensen kan handle straffelov med araberne.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2014 @ 08:15

 17. Med de nyudnævnte politikere vil politikerleden stige til nye højder.

  Kommentar by Lisbeth — 4. februar 2014 @ 08:50

 18. De Radikale anvender taqiyya lige som muslimerne.
  De har en skjult dagsorden, som pakkes ind i luftig udenomssnak for at berolige befolkningen.

  Muslimer vil have en moske. Det giver vi dem for ikke at støde deres tro.
  Muslimer vil have kuppel og minaret, og de lover der ikke kaldes til bøn fra minareten. Det giver vi dem for ikke at støde deres tro.

  Når minareten er sat op – bliver der kaldt til bøn fra den, det giver vi lov til for ikke at støde deres tro, selv om de bryder deres løfte.

  De Radikale vil have fjernet vores identitet, hele vores kulturarv. De siger det ikke højt, men sådan er det. Det tillader vi for ikke at støde deres tro og arrogante fremfærd.

  Man burde trække De Radikale i retten for forbrydelse mod det danske folk.

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2014 @ 10:09

 19. k.m.

  Det med landsforræderi så vi før den tyske besættelse af Danmark, de radikale var primus motor i udsultningen af det danske forsvar, de har altid været potentielle forrædere, men til forskel fra kommunisterne, der aldrig har lagt skjul på deres hensigter, er de radikale mere luskede.
  De burde alle deporteres til Langeland, hvor de har nogle af deres bedste støtter.
  Hvis vi så gav Langland status som Færøerne eller Grønland, kunne de få lov til at sende 2 folketingsmænd til København, med dem kunne de jo nok ikke gøre den store skade.

  Kommentar by Jørn Boye — 5. februar 2014 @ 09:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper