17. februar 2014

Betjent om signalement efter homo-overfald: “… i har lige beskrevet de fleste af beboerne på Nørrebro”

Anonyme kilder er aldrig optimalt, men i en tid hvor politiet og medier samarbejder for at nedtone komfortable omstændigheder, så bliver et debatoplæg i Jubii-debattens afdeling for ‘Liv & sjæl’ mere interessant end tidens fokusflyttende debat. Herunder det meste af en kommentar fra ‘Miss.Piggy’ – Jeg er så pissed!

“For tredje gang inden for et år er et vennepar, som er bøsser, blevet overfaldet og gennemtævet. Og for tredje gang var det igen nogle af ‘anden etnisk herkomst’. Hvorfor helvede kan de skide perkere (ja lige nu har jeg ikke andre ord for dem) ikke tolererer at der også findes kærlighed mand og mand imellem. Jeg ved godt at der også er etniske danskere som har sammen holdning til bøsser men syntes sgu at det er noget påfaldende at det er nu er tredje gang.

De har selvfølgelig meldt det til politiet med en beskrivelse af dem som overfaldt dem. Politimanden som modtog anmeldelsen var egentlig flink nok og skrev da også alt ned, men som han så bemærkede; ja, i har lige beskrevet de fleste af beboerne på Nørrebro. Jeg betragter mig bestemt ikke som racist, da jeg altid har prøvet at møde andre kulturer og religioner med åbent sind, men…”

(Kulturminister Marianne Jelved til OL i Sochi med LBL’s ‘regnbuepin’; Ekstra Bladet)

“Jeg har tænkt mig at gå med den pin i al den tid, jeg er her i Rusland. Det gør jeg for at tilkendegive en holdning.” (Marianne Jelved til Ekstra Bladet, 16. februar 2014)

Oploadet Kl. 14:24 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/55023/trackback

21 Comments »

 1. R har markedsført sig som pariet for homoseksuelle. Samtidigt har de masseimporteret homoseksuelles værste fjender, islam.

  Der er flere eksempler i Europa på, at homoseksuelle ikke bare er overfaldet af muslimer, men slët ihjel. De er mindst to (meget tabuiserede) mord på svenske homoseksuelle, sandsynligvis flere.

  Tror homoseksuelle stadig, R er et parti for deres interesser? ER jøder klogere end bøsser og lesbiske? Jeg kender mange jøder, ikke én stemmer på de Radikale.

  Kommentar by Josef K — 17. februar 2014 @ 14:37

 2. Citat Oprindeligt indlæg af Gardenia Vis Indlæg
  Er de okay?
  Citat Oprindeligt indlæg af Annione Vis Indlæg
  Jeg bliver så vred, når jeg hører den slags… Min kammerat har fået tilråb, men har aldrig været udsat for vold. Han går heller ikke med sin kæreste i hånden på gaden.

  Jeg forstår udemærket vreden. Ville ønske alle idioter, der hader homoseksuelle, skulle finde deres egen ø. Så kunne de hade løs derude.

  Arme fyre. Er de okay?
  De er begge meget chokerede da det var ret voldsomt denne gang. Min ene ven har et forslået hoved, et stort blåt øje og to trykkede ribben. Den anden slap med blå mærker over det meste af overkroppen. Men han græder meget over oplevelsen fordi han ikke var i stand til at forsvare sin kæreste.

  Det værste er nu at det skete tidligt om morgen på Birkerød Hovedgade og der var vidner som ikke greb ind eller bare ringede efter politiet. Det var først da to store flyttemænd kom forbi i deres lastvogn og sprang ud for at hjælpe at de lorteunger stak af.

  Kommentar by Johnson — 17. februar 2014 @ 14:50

 3. Allah (eller Mo’s opdigtede genfortællinger) har mange morsomme holdninger til alt, der afviger fra hans eget billede (voldelig, intolerant, mand). Og Allah er ikke sådan at spøge med. –

  Så når man selv har tendenser til pædofili, homoseksualitet og dyresex, så er det da klart at man (for at formilde Allah), må kompensere ved fysisk at overfalde bøsser og dyr.

  Kommentar by bastardo — 17. februar 2014 @ 15:00

 4. Typisk for Marianne Jelved og DDR kleresiet. De er mere optaget af homo tilstande i Rusland, Uganda osv.

  Så er de behagelig fri for at forholde sig til virkelighedens verden her i Danmark.

  ÆKELT

  Befri os for de infame GUTMENSCHEN.

  Mon der også var homoer indblandet her? :-D :-D
  http://lokalavisen.dk/indvandrere-i-masseslagsmaal-ved-diskotek-/Sjaelland-Politi/20140217/artikler/140219528/1265

  Kommentar by tavsen — 17. februar 2014 @ 15:01

 5. “Jeg betragter mig bestemt ikke som racist, da jeg altid har prøvet at møde andre kulturer og religioner med åbent sind, men…”

  Hvad med at se i øjnene, at der faktisk eksisterer noget ubehageligt i “andre kulturer og religioner” – og at det måske ikke bare er en praksis blandt “et lille mindretal”?

  Kommentar by BE — 17. februar 2014 @ 15:02

 6. For allah i helvede da !!!!!
  Hr. Kim Møller hvor ubetænksomt, sådan at bringe overstående skrækbilled uden nogen former for advarsel først ?
  Denne ubetænksomhed har lige nu kostet mig en knust computerskærm, da dette rædselsbilled TONEde frem på min skærm, så røg jeg skrigende af chok og rædsel op af stolen og computeren derved fløj gennem luften og som et projektil kilede den sig ind i ydremuren. Har bestilt krisehjælp, så skrækbillede kan forsvinde fra nethinden.
  Desværre tror jeg ikke min forsikring dækker den slags marianne Helvede naturkatastrofer.

  Kan vi nu håbe på, at NARzisten islamofile marianne Helvede overtager de rundrejsende imamers muhammedtegnings rute i mellemøsen, så hun også der kan tilkendegive sin holdning evt med en bibel i hånden og en belærende tegning med Pædofeten muhammed som bøsse. Det ville mange af os vantro sætte stor pris på, hvis konen kunne tilkendegive sin holdning i centrum for problemets største udbredelse.
  Hvis konen så skulle få en alvorlig sharia dom omkring halsen dernede for blasfemi, jamen, så må jeg da indrømme, så er det første gang, jeg kan forstå blasfemi straffen berettigelse!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 17. februar 2014 @ 15:08

 7. “Jeg har tænkt mig at gå med den pin i al den tid, jeg er her i Rusland. Det gør jeg for at tilkendegive en holdning.”

  De radikale kvalmende indbildske. Små fjolser der tror at “mine fimsede små meninger vil smitte af på brutaliserede vilddyr der altid har fået deres vilje med vold og kun med vold…”

  Kommentar by Morani ya Simba — 17. februar 2014 @ 15:13

 8. Jelved, så lille en skikkelse, så megen ondskab.

  Kommentar by Pk — 17. februar 2014 @ 15:36

 9. Marianne Jelveds pin er egentlig krænkende og generaliserende overfor den russiske befolkning som helhed – idet ikke alle russere er homofober. Men jeg tror ikke, at det bekymrer hende overhovedet.

  Kommentar by BE — 17. februar 2014 @ 15:50

 10. Marianne Jelveds smørede grin viser hvor godt tilpas hun er ved,
  at islam snart overtager Danmark.

  Det er ækelt at hun bekymrer sig mere om homoseksuelle i Rusland end
  de overgreb der foregår i Danmark. Hun er nødt til at holde lav profil
  om forholdene herhjemme, ellers krakelerer den Radikale løgn.

  Kommentar by k.m. — 17. februar 2014 @ 17:38

 11. Miss Piggy: “Jeg ved godt at der også er etniske danskere som har sammen holdning til bøsser men syntes sgu at det er noget påfaldende at det er nu er tredje gang.”

  Hvornår har Miss Piggy mon sidst hørt om danskere der overfaldt bøsser?

  Typisk for folk på et lavt erkendelsesniveau, at de konsekvent skal forsøge at bagatellisere traditionel islamisk dominansadfærd med “jamen der er også slemme danskere” .
  Fandme bare så typisk!

  Til den trætte digter li:

  http://store.sealshield.com/true-type-keyboards-c28.aspx

  Vandtæt tastatur, så du kan brække dig ud over det, og bare skylle det under bruseren bagefter. Jeg tænker at IT-grej generelt har en kort levetid hjemme hos dig ;-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. februar 2014 @ 18:24

 12. ” ja, i har lige beskrevet de fleste af beboerne på Nørrebro. ”

  Tja, det kan jeg så ikke huske, at vi nogensinde er blevet spurgt om
  på Nørrebro ;-)

  Hvorfor fanden bor “kulturberigerne” egentlig ikke, hvor de allermest
  politisk korrekte, frelste og gloriepudsende radigale tosser bor?

  Det kunne da i det mindste være ganske underholdende – for alle os andre altså ;-) – , hvis man langt om længe indførte brugerbetaling og et rimeligt brugeransvar inden for godhedsbranchen.

  Kommentar by Bjovulf — 17. februar 2014 @ 23:19

 13. For fanden en led kælling. For M. Helved da også… Man får sgu da dårlig smag i munden, når den slatne skolelærer viser sit rynkede fjæs. Alt imens hun feder den af på vores regning og generer værterne med hendes budskab, så tæver muzziern løs på bøsserne i Helveds hjemland.

  Bøsserne burde spamme den lede ko og bede hende stoppe hendes hykleri.

  Kommentar by Iznogut — 17. februar 2014 @ 23:36

 14. Efter Uffe Elbek forlod De Radikale er der vist ikke flere homoradikale MFere, men de er jo alle disponeret for verdensfjerne humanismeprincipper, ikke mindst Marianne Jelved.

  Nu er Jelved i Sotsji til Vinter-OL, og da hun ikke taler russisk er der næppe den store risiko for at hun latterliggør Danmark i russernes øjne ved at kritisere diskrimineringen af homoer i Rusland.

  Fra et russisk synspunkt ligestiller de jo alle former for utraditionel seksualitet ved loven om at der ikke må sexpropaganderes blandt børn til fordel for homoseksualitet, pædofili og andre afvigelser, mens Danmark diskriminerer groft mellem de forskellige perversioner med homoer favoriseret og pædofile mest undertrykte. Den russiske lov er selvfølgelig diskriminerende til fordel for traditionel seksualitet, på samme måde som det politiske flertal i Danmark ikke viger tilbage for at diskriminere til fordel for kvinder, indvandrere, børn og pensionister.

  Kommentar by perhag — 18. februar 2014 @ 00:21

 15. Tilbage i 2006 mente Marianne Helved, at forklaringen på voldtægter var racistiske danskere:


  I øvrigtved vi, at de færreste voldtægter anmeldes. Amerikanske studier viser, at ca. fem ud af seks kvinder, som er blevet voldtaget, aldrig anmelder det. Man kan altså spørge sig selv, hvorfor der rejses flere sigtelser for voldtægt begået af personer med ‘ikke-vestlig’ baggrund end af personer med dansk baggrund. Skyldes dette udelukkende, at førstnævnte gruppe begår flere voldtægter – eller kunne man forestille sig, at disse anmeldes i højere grad? Man kunne måske endda også opfordre en professor med speciale i køn, seksualitet og samfund til at forske i, om dette kunne være tilfældet – og hvad årsagerne til det kunne være? Det ville i hvert fald være både mere interessant, end når selv samme – i egne øjne – fordomsfrie professor prøver at spise både sig selv og os andre af med fordomme.”

  radikale.dk/cms/vis.aspx?aid=52896

  Kællingen henviser i øvrigt til nogle tal der næppe er korrekte.

  Jeg må dog skrive, at hen har fået en bedre smag mht sminke. I 90erne da muhammedanerimportøren Nyrup var chef for nations afviklingen sminkede hen sig som en tysk pornomodel anno 1960.

  Kommentar by Hans Und — 18. februar 2014 @ 03:37

 16. A pro pos politikere, der nasser opmærksomhed hos atleter og homoer i Sochi:

  http://antipinoy.com/how-dare-michael-martinez-succeed-without-government/

  Kommentar by Hans Und — 18. februar 2014 @ 04:32

 17. en lille advarsel inden man scrollede ned til den grimme kælling havde været på plads. Jeg var lige ved ikke at nå på toilettet.. Men dejligt at se vores skatte penge går til noget fornuftigt, bare russerne ville smide hende i en af lejrene i ø-havet, og smide nøglen væk.

  Kommentar by hans01 — 18. februar 2014 @ 05:21

 18. 15 fortsættelse,

  Der er forøvrigt et pudsigt sammenfald i det fr. Helved skriver og får offentliggjort 20.1. 2006 i Samarbejds-Politiken.

  Hun efterlyser en profesoral og sociologisk undersøgelse af, om det mon kunne forholde sig sådan at… Et “smart” forbehold og móske en opfordring?

  I hvert fald, hvis der var tale om en opfordring, så blev hendes bøn hørt.

  Lidt over 4 år senere er der en vaks ph.d. udi sociologi, Marie Bruvik Heinskou, der aflevere en ph.d. med netop den konklusion.

  http://www.uriasposten.net/archives/17366

  Bestillingsarbejde?

  Kommentar by Hans Und — 18. februar 2014 @ 08:02

 19. Marianne Jelved ligner mere en afdanket mand, end “hun” ligner en kvinde.

  Kommentar by - by Proxy - — 18. februar 2014 @ 08:53

 20. Marianne Jelved er uformel Danmarks statsminister og Helle er hendes stik i rend pige.

  Kommentar by emmagad — 18. februar 2014 @ 11:17

 21. Hun sidder rigtig og godter sig ved at score billige points.

  Det er helt ufarligt det hun foretager sig, for der er nemlig ingen fare ved at gøre som alle de andre politisk korrekte.

  Måske skulle hun se lidt på hvad der foregår herhjemme, hvor hjernedøde muhammedanere agerer voldeligt i Allahs navn.

  Kommentar by NulTolerance — 18. februar 2014 @ 19:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper