19. februar 2014

BT afslørede: 3F opfordrer sine medlemmer, at inddrage og bruge ‘energien’ fra militante venstreradikale

BT bragte kort før jul en interessant afsløring, der dog fortjener supplerende oplysninger. Formuleringen ‘utilpassede’ kom ind i konfliktmanualen, da TIB-København blev en del af 3F i 2011. TIB var en kommunistisk tidslomme, og det har selvfølgelig konsekvenser når utålmodige revolutionære pludselig skal være en del af en fagbevægelse, der af realpolitiske årsager foretrækker ‘ideologisk gruppepres’ fremfor gadevold og hærværksaktioner. Fra BT – BT afslører 3Fs barske manual: Her er deres køreplan for konflikt (4. december 2013).

“BT kan nu afdække fagforbundet 3Fs metoder i kampen mod uorganiserede arbejdspladser eller medlemmer af de såkaldte gule fagforeninger. Vi er kommet i besiddelse af en såkaldt ‘konfliktmanual’, der fra centralt holdt i fagforeningens hovedkontor sendes ud til lokalafdelinger, der skal lave en blokade.

På otte sider i manualen redegøres der punkt for punkt for, hvordan blokaden kan ramme en byggeplads med størst mulig effekt og skade for virksomheden. Et af punkterne i manualen hedder således: ‘Styr de utilpassede – inddrag dem, og vind deres respekt’.

‘… husk også, at de utilpassede kan indeholde megen energi, som vi har brug for ved blokaden’, står der ordret i manualen.”

Blandt de mange revolutionære medlemmer af Forbundet Træ-Industri-Byg var det formand Anders Olesen (Fonden Jagtvej 69, Foreningen Oprør mv.), der blev næstformand for 3F-afdelingen Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening, og fint supplerede den daværende BJMF-formand Henrik Lippert, der selv har en fortid i Kommunistisk Parti i Danmark.

Da Henrik Lippert gik af sidste år, overtog Anders Olesen formandsposten, som han dog forlod efter nogle måneder til fordel for en stilling som faglig sekretær i Enhedslisten. Her har således daglig kontakt til tidligere AFA-leder Pelle Dragsted, der i forvejen kender de radikale fagforeningsaktivister fra diverse aktioner.

Blandt de mere aktive fanebærere i TIB kan nævnes Claus Hvitfeldt Christophersen (tidl. kandidat for Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister), der tilbage i 1998 aktionerede foran DNSB-hovedkvarteret i Greve, da maskerede autonome angreb sit ikke-internationalistiske sidestykke. Tilstede være aktionen var også Ole Søborg (Fagforeninger Mod Racisme, Ribus mv.) og Lars Pless (Kommunistisk Parti i Danmark), begge senere udvalgsmedlemmer for BJMF, som TIB i dag er en af del af.

(Claus H. Christophersen, tidl. TIB, nu 3F BJMF, med KPiD-trøje og russerhue; Foto: Facebook)

Flere af de nævnte har været en del af Boykot Israel-kampagnen, og enkelte BJMF-medlemmer har via ‘Den faglige Klub’ været en del af retsagen mod PFLP & FARC-støttende ‘Fighters & Lovers’. Solidaritetsfesten for de sigtede blev i forbindelse med retsagen afholdt i 3F’s lokaler i Trekronergade, ved et arrangement blandt andet foranlediget af ‘En aktivistgruppe med medlemmer fra Fighers & Lovers’ og Antifascistisk Aktion.

(Fra 3F.dk, 13. juli 2011: – Frihedskæmpere er ikke terrorister)

“Husk også, at de utilpassede kan indeholde megen energi, som vi har brug for ved blokaden” (3Fs konfliktmanual)

“Blokkeren, Saboteren, Stoppen” (Amsterdamse Antifascisten)

“Strejk!, bloker!, boycot!, saboter!, besæt!” (Libertære Socialister)

Oploadet Kl. 15:19 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/55068/trackback

5 Comments »

 1. Tæskehold hedder FASCIO di combattimento på italiensk.

  Fascister kan være både sorte, brune, røde og grønne.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 19. februar 2014 @ 16:33

 2. Og alligevel er det de grupper der råber “fascister” af andre, hjernedøde idioter.

  Kommentar by Per — 19. februar 2014 @ 18:15

 3. Der er godt nok meget der hele tiden peger tilbage på AFA.

  Kommentar by Jeppe — 19. februar 2014 @ 23:20

 4. Kære 3F organiserede, det er hvad i betaler til, underhold til vandaler der sender Danske arbejdspladser ud af Danmark, og entreprenører der ansætter udenlandsk arbejdskraft i Danmark, det må virkelig siges at være samfunds nedbrydende betalt af Danske arbejdere, hil kommunismen, Stalin, Mao og Un.

  Kommentar by emmagad — 19. februar 2014 @ 23:44

 5. Hvorfor stopper vi ikke dette gangstervælde og vores egen mafia før det er for sent? Og de importerede gangstere? Hvorfor importerer vi gangstere?

  Burde vi ikke rette disse indlysende ’systemfejl’ før det er for sent?

  Hvorfor lader vi muslimer invadere, røve, voldtage og plyndre vort land?

  Ifølge Den Korte Avis i dag kan asylansøgere røve, voldtage og plyndre og alligevel få asyl bagefter.

  “At være asylansøger i Danmark betyder i mange tilfælde også at være beskyttet mod lovens lange arm på de ofte fredhellige asylcentre.
  Denne manglende konsekvens har blandt andet givet sig udslag i, at omkring hver tredje asylansøger begår kriminalitet, medens deres asylansøgning behandles. (Rigspolitiets tal )
  Men det er kun toppen af isbjerget
  Problemet er imidlertid langt mere omfattende, end det fremgår af Rigspolitiets kriminalstatistikker.”

  ”De kan foretage sig hvad som helst ude på asylcentrene. De kan smadre et helt møblement, de kan true personalet eller starte et masseslagsmål, og når vi så blive tilkaldt for at skaffe ro, får vi at vide, at asylcentret ikke ønsker at indgive anmeldelse,”
  http://denkorteavis.dk/2014/politiet-asylansogere-kan-rasere-og-smadre-et-center-uden-at-det-far-konsekvenser/

  Kommentar by A-mad — 20. februar 2014 @ 09:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper