28. februar 2014

Hizb-ut-Tahrir-happening mod socialministeriets kampagne til bekæmpelse af ’social kontrol’

Et splitsekund troede jeg det var en god islamofobisk happening fra folkedybet, men det er tydeligvis orkestreret af Hizb-ut-Tahrir, der netop har udgivet et langt anklageskrift mod Manu Sareens kampagne. Kampagnesiden på Facebook er ikke overraskende overtaget af islamister, der problematiserer kampagnen, som de (ikke helt ukorrekt), betragter som et angreb på Islam. Fra DR Online – Manu Sareen: Forskruede mennesker har misbrugt vores kampagne.

Muslimske kvinder bør smide tørklædet i skraldespanden, og forældre bør ikke opdrage deres børn for ‘den ta’r vi os nemlig af. Vi skal nok sikre, at det ikke kun er tørklædet, din datter smider…’.

Sådan står der på en plakat, hvor både Ministeriet for ligestilling, integration og sociale forhold og organisationen Etnisk Ung figurerer som afsender. Men det er de ikke, og plakaterne forarger socialminister Manu Sareen, der mener, at plakaterne er med at at afspore den demokratiske proces.

– Der er åbenbart nogle, som er fuldstændigt forskruede og imod, at vi hjælper unge kvinder, der er udsat for æresrelaterede konflikter, siger han til DR Nyheder. …

Plakaterne er blevet hængt op flere steder i landet – blandt andet i socialt udsatte boligområder og på skoler. Budskabet på plakaterne tager udgangspunkt i en kampagne, som ministeriet og Etnisk Ung står bag, der hedder ‘Et spørgsmål om ære’.”

(Falsk kampagne for ‘Et spørgsmål om ære’-kampagnen, februar 2014)

Fører den danske stat kamp imod social kontrol eller imod Islamiske værdier? … Det er tydeligt at den er rettet imod unge med anden etninsk baggrund, og den slår på ting som at have kærester, ta med til fester, rusturer, sove ude, have venner af det modsatte køn osv. Dvs at det bliver problematiseret og kaldet social kontrol når børn bliver opdraget med Islamiske værdier… Må Allah swt beskytte vores unge og lade os stå sammen som et muslimsk fællesskab imod deres aggressive og hykleriske tiltag” (kommentar af Abu Aisha)

Oploadet Kl. 07:49 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/55225/trackback

16 Comments »

 1. Fed plakat :-) Der fik Hitz-prut-papir lige et plus i karakterbogen … hvis altså ikke det er DDL eller andre nazister/fascister osv. der står bag. Så er det dem, der skal have plusset.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 28. februar 2014 @ 08:47

 2. Det er tiltag som denne der mangler i offentlig rum, tegninger der forklarer analfabeterne hvordan et demokrati med ligestilling fungerer, men det kræver nogle kloge politikere og det er Danmark ikke forvente med.

  Kommentar by emmagad — 28. februar 2014 @ 09:23

 3. Af citatet af Abu Aisha fremgår det tydeligt, hvorfor islam trænger til at reformeres, så islam ikke undertrykker piger og kvinder.

  Kommentar by Liva — 28. februar 2014 @ 09:51

 4. “have venner af det modsatte køn” Tænk at det grissefarvede danskere kunne foreslå noget så naturstridigt. Men tak til Hitz But for at vise at Islam og naturlig menneskelig ageren aldrig kan forenes. (men husk de har lært det i Danmark ZS)

  Kommentar by broholm (ordblind) — 28. februar 2014 @ 11:31

 5. “… forældre bør ikke opdrage deres børn …”

  Det gør en del muslimer jo i forvejen ikke, når det kommer til drengene.

  “… have kærester, ta med til fester, rusturer, sove ude, have venner af det modsatte køn osv.”

  Alle disse ting gør muslimske drenge jo i stor stil. Problemet for Hizb-ut-Tahrir synes at være, at ministeriets kampagne går imod muslimsk mænds seksuelle monopol.

  Kommentar by JensF — 28. februar 2014 @ 14:12

 6. Det forskruede ligger i at bruge penge på en nytteløs kampagne, når man med Grundloven i hånden kan forbyde og returnere dette ugræs, som er føget over hegnet.

  Kommentar by Menig 442 — 28. februar 2014 @ 14:20

 7. Hovedparten af terrorisme begås af europæer

  Europæiske terrorister, går altid i krig
  De er altid voldelige
  Det altid dem som er voldelig anlagt

  Kommentar by En — 28. februar 2014 @ 15:40

 8. Undlad at svare trolle som “en” og “Olcay”.

  Klik ikke på deres links.

  Kommentar by Sigwar — 28. februar 2014 @ 17:04

 9. Sigmar du. Beviser igen hvor syg europæers kultur er når du lader voldelige europæer blive uhørt, du kan som sædvanlig ikke tåle modstand mod voldelige europæer

  Kommentar by En — 28. februar 2014 @ 17:23

 10. Københavns Domkirke var også blevet klistret over med plakaterne.

  Kommentar by Thomas — 28. februar 2014 @ 18:57

 11. @10 Thomas — 28. februar 2014 @ 18:57:
  Muslimerne er i Danmark for at erobre vort land og påtvinge os deres vranglære. Derfor overklister de domkirken

  Kommentar by Lys — 28. februar 2014 @ 19:31

 12. 1-0 til Pis-Prut-Papir og de 80-90% af mine landsmænd som har smadret Danmark med i-slam og EUSSR. Så et stort tillykke til V og K samt resten af det røde slam.

  Kommentar by Fritz — 1. marts 2014 @ 12:22

 13. Vi burde lave nogle flere plakater og klistre Christians borg til.

  Kommentar by Lisbeth — 1. marts 2014 @ 12:52

 14. Prøv at læse kommentarerne fra de muslimske unge på Facebook siden – det bliver derved fuldstændig tydeligt at muslimerne ikke vil have det Radikale Venstres værdier.

  Det Radikale Venstre står overfor en fremtid, hvor de både skal kæmpe imod højrefløjen, venstrefløjen og muslimerne.

  Godt jeg ikke er radikal:-)

  Kommentar by Sigwar — 1. marts 2014 @ 20:01

 15. @14 Sigwar — 1. marts 2014 @ 20:01:
  Når artefakt-personligheder møder virkeligheden går de enten til grunde eller bygger en ny personlighed baseret på de få bidder af deres forrige personlighed, der har rod i virkeligheden

  Kommentar by Lys — 2. marts 2014 @ 09:38

 16. Flere og flere unge muslimske piger går med tørklæde, og det vil kun blive flere i fremtiden. I 1980’erne og 1990’erne så det anderledes ud, da gjorde de ikke en ekstra indsats for at understrege deres tilhørsforhold, og folk troede at de ville “smelte” ind i løbet af et par generationer.

  Gud fader, de tog fejl – det bliver præcis lige omvendt.

  Kommentar by Sofie Larsen — 3. marts 2014 @ 09:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper