11. marts 2014

Nationalsocialister angrebet af venstreradikale, forsvarede sig med knive – EB: ‘Nazi-angreb’ mod ‘unge’

Jeg ville have ventet lidt med historien til detaljerne faldt på plads, men når nu medierne vil køre sagen som endnu en Clement Méric-historie hvor alt vendes på hovedet, så må det være på plads med lidt faktuelt. Ekstra Bladet fortæller i dag, at danske Charlotte Johannsen er en af flere der sent lørdag aften blev stukket med kniv af nationalister/nationalsocialister i forbindelse med en demonstration i Malmø.

Avisen betegner den pågældende demonstration som værende ‘for fred’, men bag arrangementet stod den yderste venstrefløj anført af Syndikalistiska Ungdomsförbundet Malmö. Formålet var blandt andet at ‘ ta natten tillbaka’ fra nationalister, sætte ‘Hårt Mot Hårt” og “Förstör… Det Som Förstör Oss”. Det ligner mere en krigs- erklæring end en fredsdemonstration. Fra Dansk kvinde knivstukket i Nazi-angreb (ikke online, se evt. EB.dk).

Overfaldet er et tydeligt bevis på, at nazismen ikke døde med Anden Verdenskrigs afslutning. Vi oplever desværre en opblomstring af voldelige nazistiske grupper i hele Europa – også i Øresundsregionen. Det er vigtigt, at alle tager ansvar for at stoppe nazisterne, forklarer Charlotte Johannsen…

Episoden, hvor Johannsen og tre andre af de seks sårede blev ramt af knivstik, fandt sted, da adskillige gerningsmænd overfaldt en gruppe unge, der havde været til demonstration i forbindelse med kvindernes internationale kampdag i Malmø. … Overfaldet udviklede sig til et masseslagsmål…”

“Der kan være en ny Brevik” på vej, lyder det i en af de forventelige sidehistorier, men det oplyses også at ‘anti-fascister’ advarer folk mod at tale med Politiets Efterretningstjeneste. Ser man på de svenske aviser, bliver det tydeligt at svenske venstreradikale heller ikke ønsker at medvirke til opklaringen.

Hårdest ramt er i øvrigt Showan Shattak, som jeg skrev om her på siden sidste år. Han er aktiv i hooligangruppen Supras Malmö, og bifalder åbent Revolutionära Frontens vold mod nationalsocialister: “Tänk två gånger innan ni kommer med ert moralgnäll om sparkar mot liggande”.

Både Shattak og Johannsen har kontakt til den danske afdeling af Antifascistisk Aktion, og paradoksalt nok, så var det Ekstra Bladet, der tilbage i efteråret 2010 skrev om Charlotte Johannsens “kontakt til den voldelige del af venstre-fløjen”. Det være sig eksempelvis Projekt Antifa, der reklamerer for t-shirts med budskabet ‘freejoel – antifascisme er selvforsvar’ til støtte for Revolutionära Fronten-lederen Joel Almgren, der kort før jul sidste år i stak en angribende nationalist i ryggen.

(Ekstra Bladet, 11. marts 2014)

På højreradikale svenske sider kunne man kort efter episoden, læse at det i virkeligheden var venstreradikale der angreb seks personer fra den yderste højrefløj efter et restaurantbesøg. Expressen har siden bekræftet alt væsentligt – Polisens uppgifter: Så startade knivbråket.

“Kvällsposten kan i dag avslöja att Malmöpolisens utredning, enligt flera oberoende källor, ger en annan bild av händelseförloppet än den som hittills rapporterats. Enligt vittnen på platsen ska en grupp på 15-30 demonstranter ha jagat och attackerat nazisterna, som då svarade med att gå till attack med knivar. …

Enligt uppgifter till Kvällsposten hade de anhållna och ytterligare personer under lördagskvällen varit på Sir Toby’s, en engelsk pub och restaurang på Davidshallsgatan i Malmö. … De var där för att titta på svenske MMA-fightern Alexander Gustafssons match mot Jimi Manuwa. Efter svenskens seger lämnade sällskapet puben. De rörde sig i riktning mot Möllevångstorget, där en nattlig manifestation mot kvinnovåld just avslutats vid tolvslaget på internationella kvinnodagen. Det tar cirka 20 minuter att gå från puben till Möllevångstorget. …

… polisens utredning ger, enligt flera oberoende källor, en annan bild än den som rapporterats om att knivbeväpnade nazister gått till oprovocerad attack mot en fredlig demonstration.

Innan blodbadet ska demonstranter på Möllevångstorget ha känt igen nazister i gruppen. Därefter har demonstranter sprungit mot nazisterna, uppger Kvällspostens källor. Polisen har däremot ännu inte fått några bekräftade uppgifter om att nazisterna i inledningsskedet attackerat eller uppträtt hotfullt mot demonstranterna.”

(Øjenvidnet Marcel Urrutia Nilsson; SVT Sydnytt, Expressen)

“Vi hade just somnat och jag väcktes av skrik utanför på gatan… Jag trodde först att det var några fulla människor, det är ju inte ovanligt. Men sedan hörde jag människor skrika ‘nassesvin’ och glas krossas. Jag tittade ut genom fönstret och såg en grupp på kanske 12-20 människor jaga en grupp nazister nedför gatan. (Marcel Urrutia Nilsson)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/55471/trackback

61 Comments »

 1. Det er fandeme langt ude at gå med kniv i byen, uanset politisk tilhørsforhold, og at du aktivt kan udvise retorisk forståelse for folk, der stikker folk ned frem for at flygte fra et eventuelt overfald, fortæller alt om dit voldelige sindelag! Uriasposten og Svoboda – der er ingen forskel.

  Kommentar by Mohammed — 11. marts 2014 @ 11:54

 2. -> ‘Mohammed’

  Når jeg søger i Urias-databasen på din IP og emailadresse ender jeg hos Markus ‘Karmus’ Lund, AFA-aktivisten der tidligere truede mig med vold, og fornyligt blev fængslet for angreb på folkevalgt. Mohammed har ikke ansvaret for dine virkelighedsfjerne fortolkninger. Skriv dog i eget navn.

  Kommentar by Kim Møller — 11. marts 2014 @ 12:01

 3. Hvis sammenstødet ellers reelt involvere nationalsocialister skal vi blot glæde os over det interne opgør på venstrefløjen. AFA eller nazi. Same same.

  Kommentar by Hans Und — 11. marts 2014 @ 12:14

 4. Utroligt at Expressen er ude med omtale af vireligheden. Er de svense “journalister” ved at få øje på det multikulturelle rædselssamfund, de selv har en betydelig andel i?

  Kommentar by Nielsen — 11. marts 2014 @ 12:47

 5. Selvfølgelig er det ikke acceptabelt at gå rundt med knive. Peberspray er en helt anden ting til selvforsvar. Mohammed det er ikke så kreativt Markus men antifa er jo heller ikke så kloge så det kommer vel ud i et.

  Kommentar by Lion — 11. marts 2014 @ 13:00

 6. Jeg håber naturligvis ikke at ofrene for venstrefløjens angreb
  er kommet til skade. Godt at de havde knive til at forsvare sig
  med, ellers kunne det have endt galt.

  Angående journalister, så har de udspillet deres rolle som nyhedsformidler. Ingen kan jo tage deres “farvede” nyheder
  alvorligt. De er og bliver røde lakajer.

  Til alle nationalsindede, så husk at bevæbne jer og glem alt
  om det danske politi!

  Kommentar by jesper — 11. marts 2014 @ 13:21

 7. Kvindernes kampdag fejret i Sverige udviklede sig i 2014 til en ægte kampdag og det viser at jo klogere samfundet påstår at belæste er, jo dummere opfører de sig.

  Kommentar by emmagad — 11. marts 2014 @ 13:29

 8. “Jens AntonKlinken, hvad er blevet delt meget på Facebook og Twitter idag?”

  JAK: Der er masser af ting der er blevet delt. Jeg har tre ting med herind i studiet. Den første er en sørgelig nyhed. Jeg står med en artikel her, der hedder: “Venstrefløjsaktivister knivoverfaldet efter feministisk demonstration i Malmö” … det er det venstreorienterede site Modkraft.dk som har skrevet en historie, der fylder meget i de svenske medier, men sjovt nok ikke i de danske; jeg synes faktisk, det er en interessant historie, som mange danskere også har delt på nettet idag. Ialt seks personer – to kvinder og fire mænd – blev om natten i Malmö overfaldet af, iflg. politiet, højrekstreme personer

  Vært: Er det nazister ligefrem?

  JAK: Ja, altså det skriver de i overskriften, eller det bliver antydet i historien. Politiet har sagt højreekstreme, men vi ved jo, at der er et ret agressivt nazistisk miljø i Sverige, helt anderledes end i Danmark, og det som ihvertfald vidner siger iflg. hvad politiet siger til de svenske medier, så så det planlagt ud. Der var en demonstration om natten

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. marts 2014 @ 13:31

 9. Interessant, at svenske mainstream-medier finder sandheden midt i en rygende dynge hønselort.

  Mon Ekstra Bladet følger sin historie op med korrigerende detaljer i morgen? Æh, hvad skal vi gætte på…?

  Kommentar by Crass Børsting — 11. marts 2014 @ 13:47

 10. Reporterne på Radio24syv brugte tilsyneladende modkraft.dk som hovedkilde:

  Vært: Jens Anton Klinken, hvad er blevet delt meget på Facebook og Twitter idag?

  JAK: Der er masser af ting der er blevet delt. Jeg har tre ting med herind i studiet. Den første er en sørgelig nyhed. Jeg står med en artikel her, der hedder: “Venstrefløjsaktivister knivoverfaldet efter feministisk demonstration i Malmö” […] det er det venstreorienterede site Modkraft.dk som har skrevet en historie, der fylder meget i de svenske medier, men sjovt nok ikke i de danske. Jeg synes faktisk, det er en interessant historie, som mange danskere også har delt på nettet idag. Ialt seks personer – to kvinder og fire mænd – blev om natten i Malmö overfaldet af, iflg. politiet, højrekstreme personer

  Vært: Er det nazister ligefrem?

  JAK: Ja, altså det skriver de i overskriften, eller det bliver antydet i historien. Politiet har sagt højreekstreme, men vi ved jo, at der er et ret agressivt ny-nazistisk miljø i Sverige, helt anderledes end i Danmark. Og det som ihvertfald vidner siger iflg. hvad politiet siger til svenske medier, at det så planlagt ud. Der var en demonstration om natten i anledning af 8. marts lørdag, en venstreradikal demonstration, som de selv kalder det, altså folk fra den yderste venstrefløj, som er ude og demonstrere. De er så blevet overfaldet ret voldsomt, og nogle af dem – en af mændene har fået livsvarige skader og er fortsat indlagt, står der i artiklen. Og det har fået mange til tasterne og debattere og dele den, tror jeg. Det er en nyhed som ikke rigtig har ramt de danske medier. Jeg ved ikke helt hvorfor. Det er jo egentlig ret opsigtsvækkende at noget sker her så tæt på os, ikke?

  Vært: Helt enig. Men det gør det så nu i Reporterne.

  JAK: Nu er den jo ude på Radio24syv, så er folk jo orienteret.

  Vært: … ja, der er en skrækkelig historie i virkeligheden.

  JAK: Ja, jeg bliver altid lidt bange ved den slags ting dér – ved ydre kræfter.

  http://arkiv.radio24syv.dk/video/9482482/reporterne-10-03-2014-1#section-3
  (Virale nyheder, fra 42:20)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. marts 2014 @ 13:52

 11. Hov, jeg troede at jeg havde fået stoppet #8 inden upload…

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. marts 2014 @ 13:52

 12. På radio 24 7 nævnte de historien i går, med samme vinkel – journalisten sagde at han var “bange” for disse nazister, og at han undrede sig over at danske medier ikke kørte historien endnu. Hans kilde var (trommehvirvel): modkraft.dk.

  Kommentar by Larebil — 11. marts 2014 @ 14:04

 13. Så kan de smage deres egen kost, kan de, hvis ellers der er en smule sandhed i overskriften. Hun er formentlig det, man efter WW-2 kaldte for en feltmadras. Hvad er det hun i 2009 “afslørede”, intet. Alt bliver pustet op, for at sælge aviser.
  De fleste danske journalister, er en samling søvnigt lysende lygter, som bare efterplaprer hinanden. Nazi mig her og nazi mig der. Hvis nogen er nazi, så er det de altid voldsparate venstreorienterede grupperinger. Kommer der mennesker med en anden mening end deres, så får man voldsblikket.
  Det burde ikke være nødvendigt at bevæbne sig, men forholdene er desværre sådan, at hvis man ikke vil slås til lirekassemand og efterfølgende skader på kroppen og ar på sjælen, så er man dæleme nød til at tage sine forholdsregler, alt andet vil være uforsvarligt.
  Fra politiet er der ingen hjælp at hente, de har travlt med deres spidskompetancer, kørsel overfor rødt, kørsel uden cykellygte og knalde folk for overskridelse af hastigheden.
  Her går det godt fru kammerherreinde.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 11. marts 2014 @ 14:17

 14. @ Kim:

  “Revolutionära Fronten-lederen Joel Almgren, der kort før jul sidste år i stak en angribende nationalist i ryggen”.

  Hvordan angriber man folk med ryggen til?

  Kommentar by Henrik — 11. marts 2014 @ 14:44

 15. Den EB-historie var vist en typisk “Poul Madsen” – uvederhæftig forløjet og modbydelig.

  Kommentar by Pesodym — 11. marts 2014 @ 14:48

 16. De danske journalister er under al kritik.
  De tager de historier der passer ind i deres holdninger og blæser dem ukritisk op. Intet baggrundstjek eller noget med at bore lidt i historierne.

  Kommentar by Frank Hagmann — 11. marts 2014 @ 14:52

 17. Venstrefløjen vedligeholder nazismen og racismen.

  De anklager alt og alle for det, fordi de selv er fyldt med had.

  De blev større da jerntæppet faldt og de bruger nu nazisme og racisme kortene for at dække over marxismens racistiske folkedrab og den skam, der blev dem til del, da ligene blev gravet op og Gulag, Tuol Sleng, Hohenshönhausen og de øvrige fangelejre blev åbnet.

  De drømmer om, at en ny Horst Wessel skal opstå?

  “Horst Wessel, der var søn af en kendt præst og selv falleret student, boede til leje hos en enke i Friedrichshain i Berlin, et kvarter, der var præget af kriminalitet og prostitution. Han var både voldelig og dumdristig og levede sammen med en tidligere prostitueret, som han ville redde ud af miljøet. Det kom jævnligt til konflikter mellem kæresten og udlejeren, der hidkaldte assistance fra nogle af sin afdøde mands venner, der var kommunister. En af dem, en flere gange straffet forbryder, skød Wessel. Senere hed det sig i den kommunistiske propaganda, at Wessel havde været alfons, og at der var tale om et territorialt opgør mellem luderkarle.”
  http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Tyskland,_%C3%98strig,_Schweiz_og_Liechtenstein/Tyskland_1933_-_1949/Horst_Wessel

  Kommentar by A-mad — 11. marts 2014 @ 14:56

 18. Jeg skal på ingen måde begræde dette interne opgør på venstrefløjen – lad dem endelig blive ved.

  Kommentar by cicero — 11. marts 2014 @ 14:56

 19. Alle normale mennesker må jo efterhånden være klar over, at når de røde medier (dvs. 99% af alle Mohammedanske medier) river nazi kortet, så er det bare fordi nogle modstandere af fri indvandring, igen igen er blevet overfaldet af røde terrorister.

  Kommentar by Fritz — 11. marts 2014 @ 15:07

 20. De venstreradikale følger den samme gamle opskrift. De overfalder deres modstandere og bliver de til de små i sådan et overfald, så løber de til pressen og skriger om nazivold.

  Kommentar by King — 11. marts 2014 @ 15:48

 21. Mohammed:

  “Det er fandeme langt ude at gå med kniv i byen, uanset politisk tilhørsforhold”

  Ja, en Hellcat 32 ACP er meget mere effektiv og virkelig nem at bære!

  Kommentar by Anonym — 11. marts 2014 @ 16:05

 22. Første gang jeg hørte historien tænkte jeg: “det er sikkert pigen selv der har været provokerende og voldelig, så en modstander har følt sig nødsaget til selvforsvar”

  Her ser vi Éen venstreorienteret klaphat som kommer galt af sted
  og straks er alle Svenske aviser tilbage ved 30-og 40ernes nazisme
  det er kun for lukke debatten om de tusindvis af overfald begået af
  venstrefløjen og islamister i fællesskab.

  Journalister VIL have en ny Breivik at skrive om, og det er uhyggeligt at de får løn for at skjule sandheden, i mange tilfælde sælger de en løgn til befolkningen.

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2014 @ 16:22

 23. Ang. Mohammed (#1)kommentar

  “at du aktivt kan udvise retorisk forståelse for folk, der stikker folk ned frem for at flygte fra et eventuelt overfald,”

  I såkaldte Mohammeds øjne skal man åbenbart lægge sig fladt ned og lade sig trampe i hovedet.
  Venstrefløjs aktivister forventer altså, at man tager et lag tæsk
  og ikke forsvarer sit liv og helbred på nogen måde.
  Det er på den måde de opbygger deres magtapparat, man truer eller tæsker den øvrige befolkning til at makke ret. Føj hvor det lugter af
  diktaturmetoder.

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2014 @ 16:51

 24. P3 nyhederne her kl 17 har lige haft et indslag om det hvor de fortæller at sverige er fyldt med nynazister, beviset er at malmø er klistret til med “ud med nazisterne” klistermærker! De interviewede også en svensker som sagde at der måske var en grund til at alle de nazister var dukket op (underforstået indvandrerproblemer) og at politiet måske burde gøre noget ved det, P3 værten “oversatte” det til at hun altså også var bekymret for nazisterne!!!!!!!!!

  Kommentar by Per — 11. marts 2014 @ 17:06

 25. Det er fint, at folk forsvarer sig, når de bliver overfaldet.

  Kommentar by Pelle Pik — 11. marts 2014 @ 17:20

 26. -> Per

  Hørte det godt. Chris Holmsted Larsen der fortalte, at det ligeså godt kunne være sket på Sydhavnen. Enhver seriøs forsker havde undret sig over, at nazi-problemet først opstår når Enhedslisten & Co. har demonstreret imod politiske modstanderes ret til at trække vejret.

  Kommentar by Kim Møller — 11. marts 2014 @ 17:33

 27. Set udefra virker det helt surrealistisk at denne form for venstreekstrem spin af historier kan foregå igen og igen. Kan det virkeligt være i pressens interesse at lade sig bevidst udnytte af militante på venstrefløjen? Er det da slet ikke en historie, at de venstreradikale er fulde af løgn? Hvor er den faglige stolthed?

  Kommentar by Bronson — 11. marts 2014 @ 17:51

 28. “Det kunne lige så godt være sket på Sydhavnen”

  Ja, det behøver man ikke være forsker på RUC for at konstatere

  Så fik Holmsted Larsen sine 15 sekunders opmærksomhed.

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2014 @ 18:00

 29. Ved vi overhovedet om de overfaldne var Nazister?

  Nazismen og fascismen var politiske fænomener primært isoleret til 20’erne, 30’erne og 40’erne i det 20 århundrede. Der er flere hundrede forskellige måder at være nationalist på. Hvad med f.eks. Peronismen, der er en slags socialdemokratisme i Argentina, eller Nationalanarkisterne, der er nationalister, som ikke vil have nogen stat? Der er mange måder at være nationalist på. Men for venstrefløjen er alt bare Nazisme!

  Kommentar by Sigwar — 11. marts 2014 @ 18:10

 30. Jeg har lige hørte Tom Carstensen i P1. Det var et indlæg, som andre journalister i DR burde høre, så fik vi et helt andet billede, end den sædvanlige automatpilot om alle disse onde nazister, fascister højreekstreme mv.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 11. marts 2014 @ 18:58

 31. Den smule Ekstra Blad, der er tilbage, er for pinligt og talentløst. Luk lortet, lad det dø en nådig død.

  Kommentar by Josef K — 11. marts 2014 @ 19:04

 32. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-540#!/
  Ca. 1:38 inde i programmet. Bl.a. om AFA og svenske tilstande.

  Kommentar by Jens — 11. marts 2014 @ 19:21

 33. -> 30

  Ja, godt indslag af Tom Carstensen i P1 Orientering kl. 16.10
  (ca. 01:37). 11.03.14. Han får nævnt bla.: Bombe mod SD-politiker, AFA, Redox, Politiken, fagforeninger, GansterRap, Pelle Dragsted og meget mere.

  ht tp://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-540#!/

  ht tp://www.dr.dk/p1/orientering

  Kommentar by anno — 11. marts 2014 @ 19:30

 34. Frameld licensen og stop med at købe Aviser…. Når MSM er væk… Er der kun den sunde fornuft til at agiterer… Først der, bliver AFA = Hitler Jugend…. Uriasposten læsere ved godt at der ikke er forskel på de to… Men den dag at DR og SVT lukker, så oddsene LIGE…

  Og den yderste venstrefløj vil ikke længere være kæledække i medierne… Den dag vil de bare være en “gruppering”… Med ekstremt radikale holdninger… FARVEL TIL MSM gerne snart…!!!!

  Kommentar by ny kommentator — 11. marts 2014 @ 20:24

 35. Ekstrabladets oplag er nu lavere end BTs.

  Meget kan man sige om dhimmien Poul Madsen, men han gør nu sit til at Ekstrabladet går på røven. Oplaget rasler ned.

  Kommentar by Erik — 11. marts 2014 @ 21:07

 36. Sjovt nok så er det altid “En opblomstring i nazistisk vold” når et voldeligt venstreekstremt overfald slå fejl.
  OG den overvejende venstredrejede presse sluger det selvfølgeligt stort set altid uden skelen til simple og fundamentale begreber som kildekritik og sund fornuft.
  Og så er det egentligt skræmmende hvor mange nazister der egentligt er her i europa hvis det står til som den jo meget fredelige, nærmest øko hippie agtige venstrefløj konstant prøver at bilde os ind.
  Jeg kan næsten se det voldelige kup og store blodbad lige om hjørnet

  Kommentar by J B — 11. marts 2014 @ 21:39

 37. Radio24syv havde emnet på programmet i Reporterne. Nu skulle det rigtig være objektivt, så de havde inviteret (trommehvirvel) eksperten René Karpantschof. Og ekspertens konklusion? At den virkelige fare naturligvis stammer fra de højreekstreme.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 11. marts 2014 @ 21:42

 38. Ny defination af ”dagens gode gerning” : Overtal en af dine venner eller bekendte til at holde op med at købe papir-aviser .
  Det minder lidt om at holde op med at ryge….man har det meget bedre og sundere efter et par måneder UDEN !

  Kommentar by Ole Burde — 11. marts 2014 @ 22:28

 39. Nu er det svært at finde noget pænt at sige om nazister. De fylder øjensynligt mere i Sverige end her, hvor de dybest set er en forhutlet sekt.
  Men det er rigtigt farligt når journalister beskriver en episode ud fra hvordan de mener det burde være foregået, fremfor hvad der i virkeligheden er foregået.
  En Journalist kan ikke få over sin pen, at skrive at en frådende venstreradikal har overfaldet en stakkels nazist, det passer simpelthen ikke ind i hans verdensbillede.
  Nu sker der rigtig mange ting, som ikke passer ind i journalisters verdensbillede, og rigtig mange af dem er så dybt involveret i venstrefløjen, at de hellere skriver en løgn, eller i alle tilfælde en pyntet sandhed, hvis blot de støtter den politiske fløj, de selv tilhører.
  Det er her vi finder årsagen til at f.eks fredsbevægelsen for eftertiden er kommet til at fremstå som helte, til trods for at de i virkeligheden var naive fjolser.

  Kommentar by Robert R — 11. marts 2014 @ 22:56

 40. En af EBs professionelle løgnere, Jacob Høngaard Jensen, giver fri taletid taletid til vestreekstremisterne Pernille Skipper og menneskerettighedsordfører Nikolaj Villumsen, begge fra Enhedslisten

  http://ekstrabladet.dk/112/article2235764.ece

  Jeg orker ikke, at kommentere ævlet, men Nikolaj Villumsen kan jo starte med at tage fat på torturbødlen Frank Aaen eller hans ekstremistkollega Rosa Lund, der privat bor sammen med en person der er aktivt voldelig på den venstreekstreme fløj.

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2014 @ 03:36

 41. Muligvis en artikel der nuancere en smule (kan ikke læse den)

  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE6553334/graenseoverskridende-voldsom-kamp/

  Billedet er lidt sjovt. Bemærk banneret for den rød-facistiske virksomhed Logik i baggrunden.

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2014 @ 04:49

 42. Nr 40, jeg læste den lige 2 gange for at være sikker på om det kunne passe at der ikke stod et eneste ord om venstreradikale, men nej. Kun en masse populisme fra enhedslisten som er helt sikre på at der også i dk MÅ være en hel masse “højreekstreme brevik’er”. Jeg tror helt seriøst at de ville ønske at det passede så de kunne bruge det i valgkampen, og imens hærger “anti” fascisterne løs og tæsker enhver de er uenige med uden at de bliver nævnt en eneste gang, lige bortset fra når de bestiller en artikel der skal fremstille dem som forfulgte uskyldigheder, så er ekstra bladet og politiken der med det samme.

  Det er virkelig en absurd måde at drive et medie på når man bare er mikrofonholder for en politisk fløj der i den grad forsøger at score billige point på en sag som burde pege direkte tilbage på dem selv og deres forbindelser til den ekstreme venstrefløj, hvis der altså fandtes en eneste journalist i landet som ville stille spørgsmålet!

  Lige nu er det faktisk derude hvor det er de svenske medier der er mest objektive!

  Hvis de nazister (hvis de var det) var blevet slået ihjel ville forklaringen i medierne være at de var gået ind i en dør..

  Kommentar by Per — 12. marts 2014 @ 05:24

 43. det gælder for magthaverne at “opfinde” en højre ekstrem fløj, da de samme magthavere ved der en dag kommer der et opgør fra almindelige mennesker, til den tid vil dette folkelige oprør meget hurtigt få påklistret etiketten højre ekstrem.

  Kommentar by hans01 — 12. marts 2014 @ 05:33

 44. PS personen på billedet har vist dyppet næsen for meget i moderens østrogen beholdning. Eller måske er det alt det hønsestrik der forvirrer.

  Kommentar by hans01 — 12. marts 2014 @ 05:34

 45. OT, men a pro pos.

  Det ser ud til vores ven Andreas Rasmussen er begyndt at arbejde for fagbladene “Sygeplejesken” og “Gymnasieskolen”.

  http://dk.linkedin.com/in/journalistandreasrasmussen

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2014 @ 05:41

 46. #41

  Ja, artiklen i JP er et forsøg på at fortælle, at journalisten vist har fået modstridende oplysninger i forhold til ‘den ønskværdige historie’ om de onde højreradikale og de gode venstreradikale: ” Venstre- og højreradikale grupper kæmper om definitionsretten, efter at flere erklærede antiracister natten til søndag blev stukket ned i Malmø”.

  Men det er sådan, at jo mere venstreradikale dominerer som gadens parliament og på avisredaktioner, jo mere berettes der om stygge nazi-problemer og jo større er behovet for at fremmane en ny Breivik. Tilsyneladende er mange af historierne fabrikeret efter Clement Méric-konceptet, så de er reelt umulige at vurdere.

  Den bedste forklaring på, hvorfor man hører om så mange nazister i Sverige, er, at for mange venstreradikale eller sympatisører og medløbere dominerer medielandskabet.

  PS Orientering planlægger at tage historien op onsdag d 12. Det bliver spændende at se, hvad de nu finder på.

  Kommentar by traveler — 12. marts 2014 @ 05:52

 47. Man er ligesom noget indifferent over for, om det er to muslimske fraktioner, der bekriger hinanden, eller om to socialistiske fraktioner (de nationale kontra de internationale) er i krig.

  Problemet opstår først, når pressen forsøger at presse krigene ned i deres ‘de gode mod de onde’-skabelon. Man reagerer instinktivt mod fordummelsen. Nu får EHL så metervis af taletid om de onde, voldelige højreorienterede – om, at der er nazister og Breivikker overalt.

  Kommentar by traveler — 12. marts 2014 @ 07:15

 48. Jeg fravalgte for år tilbage Ekstrabladet. Avisen var værd at læse da Svend Ove Gade var redaktør, men først Hans Engel og siden Maniske Madsen har efterhånden kørt avisen i sænk. Avisen fortjener at lukke. Den har haft sin tid.

  Kommentar by Sigwar — 12. marts 2014 @ 07:28

 49. #46 Korrekt.
  De sidder på uddannelsesinstitutionerne, store dele af det offentlige og på medierne.
  Farcen fortsætter i dag hvor en overskrift i EB lyder: Voldsofret fra Malmø: Sådan infiltrerede hun White pride.
  Nu skal den bare malkes max.

  Kommentar by Frank Hagmann — 12. marts 2014 @ 07:53

 50. http://ekstrabladet.dk/112/article2235764.ece
  Dansker stukket ned af nazister: Enhedslisten kræver handling

  Pernille Skipper:
  Politisk vold hører ikke hjemme i et demokrati, skriver hun på sin twitter-profil.

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2014 @ 08:32

 51. ULVEN KOMMER

  bliver journalisterne aldrig træt af at gentage sig selv???

  Højreekstremister sætter rekord i Tyskland – Politiken.dk
  politiken.dk/udland/…/hoejreekstremister-saetter-rekord-i-tyskland/‎
  08/02/2007 – Eksplosiv stigning i tysk højrevold de seneste to år.

  Obama-valg gøder jorden for højreekstremisme – Politiken.dk
  politiken.dk/udland/…/obama-valg-goeder-jorden-for-hoejreekstremisme/ 15/04/2009

  11/03/2010 – Højreekstremistiske grupper som ‘The Tea Party’ skyder op over hele

  Antallet af højreekstremister i tyske vagtfirmaer stiger støt –
  projektantifa.dk › Nyheder‎ 09/05/2013

  Og der kan sagtens findes tonsvis af samme slags gennem de sidste 40 år.

  Det er fast rituelle indslag i nyhedsverdenen.

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2014 @ 08:42

 52. Desværre ikke tilgængelig for alle, måske nogen kan citere:
  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE6553334/graenseoverskridende-voldsom-kamp/

  Kommentar by Nordsjælland — 12. marts 2014 @ 09:23

 53. ->30. Britta Due Andersen. 32.Jens 33.anno.
  Jeg hørte også Tom Carstensen i P1.
  Jeg blev helt paf og tænkte “er de kommet til at slå det røde filter fra?”
  Det var helt uden de sædvanlige ‘angiveligt’ og ‘kontroversielle’ osv

  Tænkte også, at de er kommet på bedre tanker eller frygter fremtiden/en kommende regering, der lukker DR, hvis de fortsat alle går i takt med Niels Lindvig? ;)

  Indslaget stod alligevel underligt alene synes jeg.
  Det virkede som om, en fremmed havde ‘gate crashed’ et fint selskab? :)

  Kommentar by A-mad — 12. marts 2014 @ 11:57

 54. Sådan plejer det at være med Tom Carstensens indslag. Jeg har undret mig over, hvorfor han ikke er blevet strittet ud af DR, og jeg er kommet frem til, at han fungerer som deres alibi for objektivitet.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 12. marts 2014 @ 14:11

 55. -> 53, 54

  – Ja, har hørt Tom Carstensen flere gange i P1 og en enkelt gang i Deadline, men bliver stadig overrasket hver gang :-) F.eks.:

  Tom Carstensen renser luften: EDL er ikke en racistisk organisation, medierne har været unuancerede… 11.10.13

  http://www.uriasposten.net/archives/52066

  – DR har talt med Politikens korrespondent i Malmø:

  “Det svenske politis efterretningstjeneste, Säpo, har i den seneste trusselsvurdering angivet både venstreekstremister og islamisterne som en større trussel end de højreradikale.
  Derfor har den trusselsvurdering fået en del kritik i Sverige.
  – For det undrer mange svenskere sig over. De mener, at Säpo bør skifte fokus, fordi de voldstilfælde, vi har set formentlig har rødder på den fløj, siger Kristina Olsson”

  Korrespondent: Svenskerne frygter mere vold fra nazister 12.03.14
  ht tp://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/03/12/085409.htm

  Kommentar by anno — 12. marts 2014 @ 14:20

 56. Så har danske Information også været en tur omkring historien og ender selvfølgelig med, at Sverigedemokraterna er en del af problemet. Ingen research, ingen afvejning af kilder, men vurderinger fra “eksperter”, som altid selv står med fødderne dybt i den rødbrune sump:

  http://www.information.dk/490909

  Kommentar by Crass Børsting — 12. marts 2014 @ 17:06

 57. DR p1 fortsætter manipulationen. P1morgen fortæller om et “slagsmål”, hvor nationalisterne har brugt knive. Ikke om, at de blev overfaldet. Og Orientering eftermiddag fortæller, at nationalisterne selv var ude om det, da de bevægede sig ind i et område, der var multikulturelt og tilhørte de venstreradikale.

  Kommentar by Søren — 12. marts 2014 @ 18:31

 58. Ikke bare det. I Orientering var der udelukkende fokus på de påståede ny-nazister. Venstrefløjens voldsparathed og track record blev ignoreret totalt. Showan Shattak blev nænvt fordi han var kommet til skade, men hans fortid blev forbigået i tavshed.

  Føj hvor er det farvet journalistik. Det tenderer propaganda.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 12. marts 2014 @ 19:12

 59. 58:

  Det ER propaganda for det multikulturelle
  helvede. Men bare rolig, deres landsforræderi
  vil blive straffet. Det er det eneste der
  beroliger og holder humøret oppe hos mange
  danskere.

  Hold ud min ven, deres tid nærmer sig >:)

  Kommentar by jesper — 12. marts 2014 @ 20:02

 60. […] Bladets såkaldte journalistik, ved at behandle knivstikkeriet i Malmø journalistisk seriøst: Nationalsocialister angrebet af venstreradikale, forsvarede sig med knive – EB: ‘Nazi-angreb’ …. Avisen var Danmarks vigtigste i 70 erne, men har nu mistet enhver […]

  Pingback by Svenske radikale: stik en nazi – voldtag hans børn « Snaphanen — 12. marts 2014 @ 21:10

 61. Det er skævredne beretninger a la “Mand bider hund!” :)

  På den måde vedligeholder de venstreforvredne journalister deres elskede nazisme og racisme. De tilbad jo den røde terror og de røde diktaturer. De heilede for Lenin og Mao med knyttede næver.
  De anklager nu alt og alle, fordi de selv er fyldt med hævngerrigt had. Taberne.

  Hadet blev meget større, da jerntæppet faldt og de bruger nu nazisme og racisme for at dække over marxismens folkedrab på millioner og skjule den skam, de følte, da jerntæppet og Muren faldt og Gulag, Tuol Sleng, Hohenshönhausen og de øvrige fangelejre blev åbnet og ligene blev gravet op.
  http://www.youtube.com/watch?v=grbSQ6O6kbs&feature=kp

  Kommentar by A-mad — 14. marts 2014 @ 17:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper