18. marts 2014

Alle var bange under Den Kolde Krig, men ikke nødvendigvis for russerne – Uriasposten nævnt i P3

Når jeg ikke kan se AGF-kampe på stadion eller TV, så følger jeg live-dækningen på P3, og det var tilfældet i går, hvor jeg skiftede til P3 i god tid. I gang var ‘Pressen på P3’, hvor Tony Scott og Tue Blædel var i gang med en let underholdende samtale om Rusland anno 2014 kontra Rusland under Den Kolde Krig. Jeg fik spontant en vinkel til blogpost, og da jeg i dag for god ordens skyld hørte lidt mere fra programmet, opdagede jeg tilfældigt at radioværterne tidligere havde talt om en ældre blogpost her på Uriasposten.

Uriasposten nævnes.

Tony Scott: Jeg har faktisk googlet dig i dag… Jeg har fundet nogle andre spændende ting om dig. Jeg har selvfølgelig fundet ud af, at du engang har været vært på P3 Nyhederne… Men så har jeg også læst lidt videre om, hvad synes folk sådan egentligt om dig? Og der har jeg været ind på en side der hedder…

Tue Blædel: Vi hader Tue Blædel dot com.

Tony Scott: Uriasposten.

Tue Blædel: – Oh, det er næsten det samme.

Tony Scott: Der er du ikke helt vildt populær.

Tue Blædel: Det tror jeg gerne, de er jo ikke rigtigt vilde med nogen.

Tony Scott: Jov, det er de jo, de er vilde med nogen, bare ikke, de skriver hvorfor de overhovedet findes, bare sådan vi lige ved hvor vi er henne: ‘det er fordi at danske medier anskuer verden med røde eller lyserøde briller, hvor konservatisme eller synspunkter der ligger til højre for midten, typisk bruges som skældsord. Til det kan jeg bare sige – Festen er slut.’

Tue Blædel: De holder øje med sådan nogle røde lejesvende som mig.

Tony Scott: De fortæller så om en snak vi engang havde her i programmet, om en amerikansk tv-præst der hedder Pat Robertson, og jeg ved ikke om du kan huske det, men det var nogle lydklip hvor der var en dame der ringer ind, og siger til ham, at hendes mand var utro. Han siger bare ‘get over it’, og ja…

Tue Blædel: – Nåh ja.

Tony Scott: Når du tænker på at han har været utro, så tænk også på, at han har givet dig over hovedet. Han giver dig mad på bordet. Ikke. Så find tilbage til der, hvor jeg tænker – ja, han beskytter mig.

Tue Blædel: Jeg husker den skønne præst, og de gode råd.

Tony Scott: Der er der bare en i debatten under indlægget, der er hele vores dialog skrevet ud. Det er meget grundigt og udførligt lavet – skriver sådan her om os: ‘Grunden til at vi ikke har set en dansk Breivik, er sandsynligvis at der er håbløst mange røde eller radicoole islamificerende idioter i Danmark,. At komme idioterne til livs, ville svare til at rydde op i Gribskov for myrer med en fluesmække’.

Tue Blædel: Ja, det er jo nærmest morsomt.

Senere i samme udsendelse.

Tue Blædel: Bacon langer også ud over dem der er ude efter Rusland på grund af Ukraine, og synes det er lidt farligt.

Tony Scott: Nåh!

Tue Blædel: I ved ikke hvordan det var.

[Kevin Bacon om Den Kolde Krig: 80s Awareness]

Tue Blædel: Sådan var det. Man kunne ikke engang tage sit skateboard, ned til Blockbuster og leje en Steven Seagal-film uden at man bliver ramt af et russisk atommissil. Stort set. Men det er jo rigtigt, nok igen, vi er jo ikke rigtigt bange for Rusland, men det var man jo i den tid. Jeg kan jo huske, og det er måske også fordi jeg kommer fra en mere eller mindre kommunistisk opdragelse, nu sidder folk inde på 180 Grader og har en fest, det ved jeg godt, men vi fik jo at vide på et tidspunkt, på en eller anden lejr med min mor.

Tony Scott: – Marxistisk sommerlejr.

Tue Blædel: Sådan noget i den dur. Der fik vi at vide, at man ikke måtte kigge op når flyene kom, fordi det var Big Brother der holdt øje. De tog lige nogle billeder, der var ingen grund til at hjælpe dem på vej.

Tony Scott: Hahahah – Selvfølgelig fløj de rundt og tog billeder af Jer.

Tue Blædel: Nåh jov, men altså, det var ikke kun…

Tony Scott: – Det var under Den Kolde Krig, jo.

Tue Blædel: Det var det.

Tony Scott: Du skulle dokumenteres for pokker.

Hermed dokumenteret at journalist Tue Blædel, tidligere vært på P3 Nyhederne, har fået en kommunistisk opdragelse, og som ung deltog i mindst èn marxistisk sommerlejr.

Oploadet Kl. 18:00 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/55610/trackback

15 Comments »

 1. Jeg hører heldigvis sjældent P3, men de to herrer betragtes angiveligt som så morsomme og dybsindige at MetroExpres har følt sig kaldet til at tildele en fast klumme.

  Det er hverken sjovt eller originalt.

  Om det er i overenstemmelse med DR’s principper om at medarbejderne ikke må deltage i debatten med indlæg er svært at sige. Adam Holm fik jo kritik for en sober kronik om Israel.

  Kommentar by Superman — 18. marts 2014 @ 18:11

 2. I stedet for at snakke om en mulig pointe i Kim Møllers blog-oplæg – så bliver der “cherry-picket” i kommentarerne. Hvorefter det hele så kan afskrives som morsomt eller langt ude.

  Det er jo set før.

  Kommentar by BE — 18. marts 2014 @ 18:29

 3. Det program er bare en dårlig kopi af monte carlo alligevel, det er vel begrænset hvor mange der hører dem.

  Kan lige se den flok sidde i græsset og stirre ned i jorden fordi de regner med at flyene tager billeder af dem, de kastede vel også sten og spyd efter dem:)

  Kommentar by Per — 18. marts 2014 @ 18:37

 4. Er der nogen der ved hvor man køber myresmækkere?

  Kommentar by Nielsen — 18. marts 2014 @ 19:19

 5. #4 Ja, bare gå efter deres myre-Tue ;-)

  Sjovt at se, hvordan man altid kan finde arbejde på DDR, når bare man er vild med at pudse sin fine humanistglorie på andres dyrekøbte bekostning og har alle de rigtigt frelste PK-holdninger og ønsker at pådutte de sagesløse lyttere dem konstant – uden bare den mindste lille tanke for de meget alvorlige økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser nogensinde mht. sikkerhed, sammenhængskraft og stabilitet.

  Det kunne egentlig være interessant at høre lidt om, hvordan DDRs ansættelsessamttaler foregår og deres kriterier, men man har jo
  efterhånden sine velunderbyggede mistanker ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 18. marts 2014 @ 21:51

 6. Naturligvis har Tue Blædel fået en kommunistisk opdragelse … det er jo adgangsbilletten til et skatteyderbetalt job ved DDR.

  Kommentar by Jan — 18. marts 2014 @ 22:20

 7. Manden er født i 1980 , og er tydeligvis hjernevasket med falske erindringer fra sin mor ,
  når han mener at have oplevet den atomkrigstrussel vi andre oplevede i slut 70 erne og
  start 80 erne!!
  Det må være en form for kompleks omkring hans alder eller lignende , som han render rundt med , siden han påstår at han var bange for at få A-bomber i hovedet , når han lejede film i Blockbuster!!
  Blockbuster åbnede først i Danmark i 1996!!

  Kommentar by Michael Nybye — 18. marts 2014 @ 23:31

 8. Fortidens danske venstrefløj havde i det mindste nogle frontfigurer, som demonstrerede et vist talent. Hans Kirk, Hans Scherfig og den slags. Hr. Scott og hr. Blædel er lallende dumme, ubehjælpsomme, uoplyste. To omvandrende argumenter for at afskaffe tvangslicensen.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. marts 2014 @ 08:36

 9. Det sjoveste ved indslaget er at Tue, dengang han dydigt sin mors ønsker, ikke kiggede op på flyene i det Big Brother overvågede dem. Den samme sang hører man den politiske elite synge i dag. Nu er det bare pga. 9/11 – Og før da, må man forstå, var der slet ingen overvågning…

  Hehehe… History DO repeat itself

  Kommentar by Christian — 19. marts 2014 @ 08:40

 10. Michael Nybye — 18. marts 2014 @

  Pyt med om det hænger sammen. Vi skal da ikke gå i detaljer, når storhedsvanviddet trives.

  Liden Tue vælter ofte stort Læs.

  Gad vide hvilken forbindelse han har til Leif?

  Kommentar by tavsen — 19. marts 2014 @ 09:25

 11. De for mig ukendte personer er endnu en bekræftelse på den velsignelse det er, aldrig at lytte til P3 eller læse/se billeder i Metroexpress.
  Tilbage står så det store problem, at jeg er tvangsindlagt til at betale for Journalistisk Venstrepartis propaganda-arbejde i det der burde være Danmarks Radio, men i stedet er Danmarx Radio.

  Kommentar by Bjarne Binee — 19. marts 2014 @ 09:49

 12. Jeg har også deltaget i en marxistisk sommerlejr, men det var fordi jeg var åndsvag.

  Kommentar by Machiavelli — 19. marts 2014 @ 14:32

 13. Kurt, er det korrekte ord ikke “liderlig”? ;-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 19. marts 2014 @ 15:06

 14. Ha!ha! Jo hun havde flotte bryster!! Lige til Ekstrabladet.

  Kommentar by Machiavelli — 21. marts 2014 @ 04:50

 15. DR pisser dig i ansigtet og sender politiet ud til dig, hvis du ikke betaler for det. De kalder det public service.
  Her er public service, som Ronald Reagan, formidlede den i radien under den kolde krig, som han vandt! :)
  http://www.youtube.com/watch?v=wgSSRE27GQ0

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2014 @ 09:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper