26. marts 2014

Tidligere PET-chef: “… racisme og højreektremisme [er] langt mere farlig… end islamisk terrorisme”

Da Jacob Scharf i 2008 blev chef for PET, blev politiinspektør Frank Jensen samtidig chef for PET’s afdeling for efterretnings- og efterforskningsvirksomhed. Han er nu pensioneret, og skriver kriminalromaner ‘baseret på virkelige hændelser’. Fra et interview i gårsdagens P1 Morgen – Spændingsroman fra tidligere operativ chef i PET.

P1-vært: … kan vi forvente flere bøger fra din hånd?

Frank Jensen, forfatter: Ja, altså, jeg er i gang med to ting. Jeg er i gang faktisk med en bog, hvor emnet interesserer mig rigtigt meget. Det er racisme og højreektremisme, som jeg mener er en stor fare for samfundet. Øhh langt mere farlig i virkeligheden end islamisk terrorisme. Det er til at forholde sig til, det kan man se, hvorimod den snigende fare der kan ligge i racisme, der kan udvikle sig i den retning, mod højreekstremisme, det synes jeg er utroligt farligt.

P1-vært: Hvorfor ser du det som den store trussel?

Frank Jensen: Jamen det ser jeg fordi, når man begynder i retorikken hos almindelige mennesker, den måde man snakker på om fremmede kulturer, udlændinge der er, så kan man begynde at se, som man har kunne se mange andre steder, i dele af vores historie, også bagud, en grobund for at tage afstand fra nogle mennesker, fordi de er anderledes. Lad mig give et meget hurtigt eksempel. En muslimsk storfamilie i Danmark, kan man godt tale om, at man synes det er for galt at de får en masse penge til deres børn og så videre. Man nævner aldrig en dansk storfamilie på samme måde. Aldrig på samme måde. Der kommer altid et eller andet ekstra på lige i øjeblikket, hvis det er en muslimsk storfamilie. Og det er noget, som jeg synes er farligt, når man begynder at kigge på de mange andre små ting der kan være omkring den måde vi taler på om udenlandske kulturer og personer.

P1-vært: Så det kan altså blive emnet for en kommende bog.

Frank Jensen: Det er faktisk emnet.

P1-vært: Du skal have tak, Frank Jensen, tidligere chefpolitiinspektør, og tidligere operativ chef for PET, og forfatter…

Oploadet Kl. 07:03 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/55776/trackback

22 Comments »

 1. En Dansk kriminel storfamilie på overførselsindkomst? Frank Jensen virker absolut ukompetent når han sammenligner etniske Danske familier med muslimske Somaliske kriminelle klaner på kontanthjælp og gratis tildelte boliger ligesom de muslimske fætter kusine klaner fra den Anatolske højslette der hverken kan læse eller skrive pga. indavl, det er kun skatteyder finansierede klaphatte der har råd til disse løgnagtige udtalelser om Danskerne, og ham tager Danmarks Radio alvorligt, føj for den lede.

  Kommentar by emmagad — 26. marts 2014 @ 08:17

 2. Vi er i sikre hænder.

  Kommentar by thatcherite — 26. marts 2014 @ 08:27

 3. Dansk folkeskole i Gellerup er den første skole uden etnisk Danske elever, skolen er bundet af eleverne der hverken kan læse eller skrive, professor i pædagoggik anbefaler at skolen lukkes.

  Kommentar by emmagad — 26. marts 2014 @ 09:01

 4. “En muslimsk storfamilie i Danmark, kan man godt tale om, at man synes det er for galt at de får en masse penge til deres børn og så videre.”

  Ja, for den skulle aldrig have været her Frank. Skriv du bare videre om din venstreorienterede verdens forfald. Den fremtid du ser, har du selv været med til at skabe. Hvis ikke du, i din alder, kan fatte det nu, kommer du aldrig til at fatte det. Men jeg sidder ikke på min flade røv og ser samfundet gå i opløsning pga. muslimsk tilstedeværelse, bare for at kunne grine af jer fjolser om nogle år!

  Kommentar by Peter Andersen — 26. marts 2014 @ 09:44

 5. A-ha med den type, som Pet-chefer og andre lignende, så er det saftsusemig ikke svært at forstå hvorfor det er gået så galt som det er.
  Vanviddet er simpelthen u-stoppeligt!

  Kommentar by Cantor — 26. marts 2014 @ 10:11

 6. Jeg tror, den måde man “italesætter” fremmed kulturer på er den samme hvor end man er i verden. Nemlig som nogle man ikke føler en gensidig altruisme overfor og man ikke deler et civilsamfund med. Det, at en tidligere efterretningschef som det som et unikt problem for Danmark fortæller hvor kunstigt landet er blevet. Et rigtig STASI mand i det social konstruktivistiske Danmark.

  Kommentar by Thorsted — 26. marts 2014 @ 10:34

 7. Godt at lige netop denne idiot ikke længere arbejder for PET; pokkers at vi skal betale hans pension i formentlig mange år fremover…

  Kommentar by Vagn Henning — 26. marts 2014 @ 10:37

 8. Til trods for hans stupide påstande så er “højrefløjen” nok den mest demokratiske enhed vi har i Danmark. Havde det været anderledes ville Danske gader flyde af lig som man ser i syrien og det gør de som bekendt ikke.

  Danskerne vil, på et tidspunkt, forstå at vi ikke kan blive ved med at vælge folk, der tog fejl i fortiden og stadig tager fejl, til vores højeste poster.

  Folk der ikke retter deres fejl, eller fejlagtige opfattelser af virkeligheden, vil uvægerligt lave de samme fejl igen og igen, og det har vi ikke råd til i længden.

  Kommentar by Santor — 26. marts 2014 @ 11:22

 9. PET er ikke uvildig, når det handler om islam

  “PET’s samarbejde med yderligtgående imamer møder skarp kritik.
  Både politikere og dansk-somaliere rejser kritik af PET’s samarbejde med radikale imamer på en konference i Odense.

  Konferencen var organiseret af den somaliske forening i Odenses ungdomsorganisation.
  Konferencen handlede om at være muslim i Danmark, og flere end 300 unge muslimer deltog.

  To medarbejdere fra Politiets Efterretningstjeneste talte på konferencen i Odense om tjenestens arbejde. Side om side med omstridte somaliske imamer. Det møder ifølge Politiken kritik fra flere sider.” (2010)

  fyens.dk/article/1547912:Odense–Kritik-af-moede-med-imamer-i-Odense

  Kommentar by Liva — 26. marts 2014 @ 11:55

 10. Frank Jensen siger

  “Og det er noget, som jeg synes er farligt, når man begynder at kigge på de mange andre små ting der kan være omkring den måde vi taler på om udenlandske kulturer og personer.” (2014)

  Hvad med at Frank Jensen – og PET i det hele taget – tager stilling til det – og skriver om det, skaber debat om det – der står i koranen om homoseksuelle, religionskritikere, jøder og alle andre ikke-muslimer.

  Så længe f.eks. Frank Jensen tier om det problem, er der netop grund til at skabe debat om islam

  Kommentar by Liva — 26. marts 2014 @ 12:16

 11. Idioten, en civil jurist, bør fortælle, hvorfor han holder så meget af islam og muslimer i Danmark, at vi skal svines til, for at sige sandheden om deres takbir og krigsideologi.

  Hør hvor han tier.

  Kommentar by Iznogut — 26. marts 2014 @ 13:02

 12. “Kulturberigelsen” fejrer nye triumfer ovre i England :(
  Danmark om 15-20 år?

  Nu undervises der i engelsk som fremmedsprog på engelsk skole

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6585698/nu-undervises-der-i-engelsk-som-fremmedsprog-pa-engelsk-skole

  AF THOMAS ANDREW

  I et radikalt forsøg på at hæve niveauet bliver engelsk nu andetsprog på en offentlig skole i Leeds.

  En offentlig skole i det nordlige England begynder nu at undervise i engelsk som et egentligt fremmedsprog. [!!!]

  Den nye undervisningsform og sprogpolitik gælder alle skolens elever og søsættes tilsyneladende i et desperat forsøg på at hæve standarden.

  Skolen, som omfatter elever fra over 50 forskellige nationaliteter, ligger i storbyen Leeds, og det opsigtsvækkende initiativ, som blandt andet omtales af The Telegraph, iværksattes blandt andet, fordi de engelsktalende elever for længst er blevet et mindretal. [!!!]

  Storbyområdet har ca. 700.000 indbyggere, og en voksende andel af befolkningen består af nyankomne og efterkommere af fremmedsprogede indvandrere.

  Dette billede kommer særligt til udtryk i byens offentlige skoler, hvor elever, der taler engelsk i hjemmet, nu er et mindretal i flere distrikter.

  Skoleleder Georgiana Sale fra den omtalte City of Leeds School siger til Yorkshire Post, at skolen har været nødsaget til at ”genoverveje måden, som vi gør tingene på,” fordi mindre end en fjerdedel af eleverne har engelsk som deres førstesprog, og fordi flertallet af børnene er kommet til landet indenfor de seneste fire år.

  Hun tilføjer, at man har besluttet at lade elever, som har engelsk som førstesprog [ !!!!! – det kan man sgu da kalde en hån, der vil noget ], indgå i det nye program under samme vilkår, fordi medlemmer af denne gruppe ”i langt de fleste tilfælde” alligevel ikke har et niveau, der kan give topkarakterer ved den engelske GCSE-eksamen.

  Kommentar by Bjovulf — 26. marts 2014 @ 13:07

 13. Beklager, Kim – forkert tråd ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 26. marts 2014 @ 13:08

 14. Frank Jensen lever åbenbart helt op til den standart for operative chefer ved PET som blev lagt af Per Larsen og Hans Jørgen Bonnichsen.

  Kommentar by Bjarne Binee — 26. marts 2014 @ 13:31

 15. Kan godt forstå at der er alle de programmer med ånder på kanalerne.
  Der ses nazi spøgelser overalt. Her er der brug for exorcisme. En præst og et langt tov.
  Nu må I sgu tage jer sammen. Det er vel snart “efterhånden” alle,der kan da se grunden til europas fald og dermed Danmarks fattigdom.
  Find da på en andent udtryk end højre racisme.
  Klarsyn, oplyst, forudseende.

  Kommentar by retep — 26. marts 2014 @ 14:32

 16. En ting er, at diverse tidligere og nuværende embedsmænd viser sig som idioter, der ikke er i siand til at tænke selv, det kan de næppe selv gøre for pga “uddannelse” på marxistiske læreanstalter, rent djøf.
  De virkeligt skyldige er de personer, som sørger for deres udnævnelser, den skjulte hånd med politisk mål i Politiledelse og Justitsministerium.
  Ingen nævnt og ingen glemt.

  Kommentar by T. Snorrason — 26. marts 2014 @ 16:44

 17. Jeg nævner gerne: Tidligere ‘operativ chef’ Hans Jørgen Bonnichsen, der til enhver tid hellere end gerne stiller op for tåbelige mediespørgsmål. Manden er medieliderlig og linselus, sorry to say.

  At Frank Jensen er af samme støbning kan næppe undre.

  Moské det er et adgangskrav som tidligere ‘operativ chef’, at man ikke er for kvik og ikke er i stand til at sige nej til mediernes tåbeligheder? Fordi man elsker – som især Bonnichsen – opmærksomheden?

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. marts 2014 @ 20:08

 18. Egentlig også lidt pudsigt, når man som jeg gentagne gange har mødt Naser Khader iført to PET-vagter.
  Om de var der for at forsvare ham mod et par ynkelige nynazister??

  Nope, det er de sande salafistiske muslimer og deres hjernedøde og indavlede drengebørn, der er den sande fare for Khader.

  Og det véd både Khader og PET (nå, måske med undtagelse af de heldigvis forhenværende Bonnichsen og Jensen).

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. marts 2014 @ 20:13

 19. Hvis den indstilling er kendetegnende for PET, så undrer det mig ikke at man sløsede i Hedegaard sagen.

  Kommentar by Jørgen — 26. marts 2014 @ 21:31

 20. At have “islamkritikofobe” folk i PET svarer næsten til at have appeasere til at styre Fighter Command under Slaget om England. Uansvarlig og useriøs placering af folk, mildest talt…

  Kommentar by Morani ya Simba — 26. marts 2014 @ 21:47

 21. Frank Jensen og hans ligesindede udi islamofili ved godt, ar deres eksperiment er slået fejl og ender blodigt.

  Nu prøver de så, at få ansvaret placeret andre steder. DF, tonen i debatten, de højreekstreme etc.

  Hertil kommer så, at Frank Jensen velsagtens har venner og familiemedlemmer, en kone f.eks., der har arbejdet i islamiske organisationer såsom Dansk Flygtningehjælp eller Dansk Røde Hagemåne.

  Kommentar by Hans Und — 27. marts 2014 @ 03:59

 22. Det er virkelig skræmmende og forstemmende at, skulle man mene, en belæst frank jensen sådan gør et alvorligt forskelligt værdimæssigt spørgsmål som menneskesyn især kvindesyn til et spørgsmål om noget så ligegyldigt til et race problem.
  Det er jo ikke fordi nogle mennesker har en anden hudfarve, at etniske dansker føler sig frastødt eller forarget over islams krav om en bestemt adfærd, men derimod den forkerte måde islam udfolder sig på, hvor især kvinderne er ofre for en særdeles grov nedgørelse, og kønsopdelingen virker imod ligestillingen som er en del af vores værdier.

  Ligeledes virker det totalt malplaceret, at den politiske korrekte frank jensen taler om “udenlandske kulturer” som vi ikke taler pænt om, hvorfor siger han bare ikke ligeud, at han ikke syntes vi taler pænt om islam, fordi det er jo der problemet er.
  Det må vel være rimeligt, at vi kan få lov til at tale kritisk og dermed mindre pænt om “udenlandske kulturer” der ikke overholder de højt besungne menneskerettigheder og rask væk afliver mennesker, fordi de enten forlader islam, er homoseksuelle eller afstraffer kvinder med pisk og stening, hvordan skal vi kunne tale pænt om disse grusomheder?

  Det virker som om den “gode” frank jensen ikke vil se virkeligheden i øjenene, men straffe og udskamme alle dem som forholder sig til hvad der virkelig sker i virkeligheden.
  Hvordan skulle det hjælpe, at tale pænt til og “respektere” de troende der virkelig mener at sharialov eller afstraffer metoderne og grundlaget for straffen i islam er rigtige, hvordan tales der pænt om særdeles grusomme ting?
  Det er forhåbentlig en naturlig ting, at tage afstand fra og sige fra overfor barbariske grusomheder eller mener den “gode” frank jensen virkelig, at vi bare skal vende hovederne bort, når anderledes tænkende aflives, fordi det er den “udenlandske kultur” som vi bare skal respektere, som den er.
  Moské den “gode” frank jensen skulle begynde sin belæring om historien nede i mellemøsten, hvor anderledes tænkende især jøder og kristne slagtes og så ellers takke for, at nogle af vores tip-tip forfædre slog islams fremmarch i Europa tilbage, så vi har haft den mulighed, ikke at være endt som mellemøsten.
  Den “gode” frank jensen mangler vist overblikket både om historien, men især særdelse over ideologien islam, som sådan.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. marts 2014 @ 07:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper